05 Δεκεμβρίου 2017

Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε, από τις 5 Δεκεμβρίου και έως τα μέσα Φεβρουαρίου, στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και των Καμένων Βούρλων, με στόχο τη διενέργεια εργασιών αναβάθμισης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και των συστημάτων διαχείρισης κυκλοφορίας των τοπικών σηράγγων.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, κατά το ανωτέρω διάστημα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, θα σημειώνεται εναλλάξ και εκ περιτροπής αποκλεισμός, είτε της αριστερής, είτε της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από μια μόνο λωρίδα ανά κατεύθυνση.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

euro2day.gr

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλεος μας ταλαιπωρείτε θέλετε και διόδια! βρε ούστ

Ανώνυμος είπε...

Αναρτήθηκαν δημόσια σήμερα τα πόθεν έσχες στο πεδίο της αυτοδιοίκησης παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τον τόπο μας. Καλή ανάγνωσηhttp://www.hellenicparliament.gr//Organosi-kai-Leitourgia/epitropi-elegxou-ton-oikonomikon-ton-komaton-kai-ton-vouleftwn/Diloseis-Periousiakis-Katastasis2016#%CE%A3

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα δημαρχογιατρέ μου δεν κόβεις και πολλές αποδείξεις στο ιατρείο σου εεε? σα να φοροδιαφεύγεις δείχνει !!

Ανώνυμος είπε...

Σα δεν ντρέπονται προκαλούν το δημόσιο αίσθημα για μια ακόμα φορά. Με αυτά τα εισοδήματα οχι αυτοκίνητο 3.000 κυβικών δεν συντηρείς αλλα ούτε βέσπα!!!! Ξεχάσανε να βάλουν και την μίζα απο το λιμάνι μέσα.......!!!

Ανώνυμος είπε...

Σιγουρα ο Αυτοδιοικητικός δεν θα αποφυγει την κριτική και αναλογα με τα πεπραγμενα του σε επιπεδο πολιτικών ενεργειων ,πραξεων και συμπεριφοράς.

Αν ομως η εμπροσθοβαρής κριτική χάσει την κατευθυνση της και περιπέσει μικρονοητικά και λαικίστικα, ωθούμενη απο το συνδρομο της εμπάθειας,τοτε αυτοακυρώνεται.

Ο φυσικός νόμος [δραση και αντιδραση] ειναι απαραβατος, ωφελειται λοιπόν κατα την ταπεινή μου αποψη, αυτός που κραταει χαμηλό προφιλ και οχι ο ανωνυμος εισαγγελεας,που επειχειρεί να αντιγράψει τον σοβιετικό Βυσινσκι.

Αν ομως ξεφύγουμε απο την ψυχαναλυτική και προσπαθήσουμε στα πλαισια του Δημοτικού κώδικα και των δικαιωμάτων μας ως δημότες, να θέσουμε ζητήματα σοβαρά προς σκέψη ,τότε και ο αυτοδιοικητικός θα αναγκαστεί υπο την πίεση και την δυναμική που θα αναπτυχθεί να τα συζητήσει
και ενδεχόμενα να τα επανατοποθετήσει.

Ειναι μάταιο και ανεφικτο ενα σαθρό γράφημα στο blog να συντελέσει σε μία αλλαγη ουσίας,εκτος βέβαια απο την προσκαιρη ικανοποίηση ενός "οπιουχου"ψυχισμού που σβήνει γρήγορα.

Φυσικά τις ασκήσεις επαναστατικής γυμναστικής οποιος θελει τις συνεχίζει,αν θεωρεί οτι οδηγουν σε κάποιο αποτέλεσμα,ομως η αστική Δημοκρατια δίδει την δυνατότητα του πρατειν μονο σε πλειοψηφιες στους δε αλλους μόνο το ελεγχειν.

Προτείνω λοιπόν αντι της αντιπαραγωγικης αυτής πρακτικής αλλα και της παραγωγικής ως θαμώνες των καφετεριων,εκτακτα εντατικά μαθήματα[στην ελληνικήν] στην αιθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου,με σκοπό την κατάρτιση δεξιοτήτων για την αντιμετώπιση ζητημάτων ως φερέλπιδων μελλοντικών αυτοδιοικητικών

ΚΡΙΤΩΝ


Ανώνυμος είπε...

κρίτωνα μας κάνεις πλάκα τώρα.. μάλλιασε η γλώσσα πολλών να λένε στο γιατρό να ακούσει και καμιά άλλη γνώμη..παρότι έπρεπε να παραχωρηθεί σε ιδιώτη το λιμάνι, με την αυταρχική συμπεριφορά του θα δέχεται προσφυγές από τους ψαράδες μέχρι να τελειώσουν τα... ψάρια στο μαλιακό!!!

Ανώνυμος είπε...

Ασε μας βρε Κρίτωνα με τις φιλοσοφίες τωρα..........το ψάρι λένε βρωμάει απο το κεφάλι!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατρέ με αυτά που δηλώνεις δικαιούσαι και κοινωνικό μέρισμα για κοίταξε το μην το χάσεις.

Ανώνυμος είπε...

Κρίτων κατέβα για δήμαρχος θα είναι απόλαυση να σε ακούμε.

Ανώνυμος είπε...

Περιοριστειτε να τον διαβαζετε,για να τον ακουσετε ειναι
δυσκολο...... ειστε ατελη οντα χωρις αυτια,

Ανώνυμος είπε...

οι αμπελοφιλοσοφίες φίλε περνάνε από το ένα αυτί και βγαίνουν από το άλλο χωρίς να αφήνουν καμιά πινελιά στο μυαλό..

Ανώνυμος είπε...

Ο τοπος χρειάζετε τον Κρίτωνα για δήμαρχο!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αναρτήθηκαν δημόσια σήμερα τα πόθεν έσχες στο πεδίο της αυτοδιοίκησης παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τον τόπο μας. Καλή ανάγνωση


http://www.hellenicparliament.gr//Organosi-kai-Leitourgia/epitropi-elegxou-ton-oikonomikon-ton-komaton-kai-ton-vouleftwn/Diloseis-Periousiakis-Katastasis2016#%CE%A3Υ.Γ Δήμαρχε δικαιούσαι κοινωνικό μέρισμα μην το αμελήσεις και το χάσεις...

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που αναρτώνται δημόσια και κάποια πράγματα όπως το πόθεν έσχες να μπορεί να βλέπει ο κοσμάκης και να κρίνει ανάλογα

Ανώνυμος είπε...

αλβανος ειναι ρε ο δημαρχος να παιρνει μερισμα με τοσα εισοδηματα,πατε καλά ρε.

Ανώνυμος είπε...

Είχε εχθές δημοτικό συμβούλιο με θέμα τον προϋπολογισμό του 2018? Αν ξέρεις κάτι blogger ενημέρωσε μας!!! Ευχαριστώ!!!