08 Σεπτεμβρίου 2017

Θα μετονομαστεί τελικά σε Καμένα Βούρλα ο Δήμος μας !!!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΩΛΟΥ-ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Καμένα Βούρλα 08/09/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με το παρόν δελτίο τύπου ως Δήμος προβαίνουμε στην ενημέρωση όλων των δημοτών του Δήμου για το θέμα που αφορά την αλλαγή επωνυμίας του Δήμου και την εξέλιξη μέχρι σήμερα της όλης διαδικασίας.

Συγκεκριμένα μετά την ομόφωνη και θετική απόφαση της Επιτροπής του Υπουργείου Εσωτερικών που δικαιώνει πανηγυρικά την απόφαση του Δημοτικού μας συμβουλίου για την αλλαγή του ονόματος , και μετά από αίτηση και πρωτοβουλία του Δήμου μας προ μηνός, ενημερωθήκαμε και επισήμως από το Συμβούλιο της Επικρατείας για έκδοση γνωμοδοτήσεως που αφορά την αλλαγή του ονόματος.

Αναμένεται η έκδοση Προεδρικού διατάγματος για την ολοκλήρωση της διαδικασίας .

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΣΥΚΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ

Σαφεστατα θα προτιμουσα ποιο ανετη ενημερωση για το ζητημα της Ονομασιας απο αυτη την λιτη ανακοινωση του Δημάρχου που ερχεται μετα απο την αναγκη για μια ενημερωση εστω και μεταχρονολογημένη.

Η επικοινωνιακη πολιτικη ειναι το Α και το Ω μιας ωριμης διοικησης που θα ηθελε
να "τρεξει" τα ζητηματα του Δήμου,στην βαση μιας συμμετοχικής διαδικασιας με τους δημότες,στο οποιο επιπεδο αυτη θα το εθετε.

Η στεγανοποιηση μιας εξελικτικής διαδικασιας λ.χ.Ονομασια,Λυματα,κλπ,θεματα δηλ που ειναι
"κοκκινα" στην συνειδηση πολλών ,και θα επηρεασουν μελλοντικα αναλογα με την καταληκτική τους πορεια θετικα ή αρνητικα ,ειναι ο καλυτερος τροπος για ενστασεις και αντιδράσεις.

Επισης ο τροπος αντιδρασης αλλα και η αρνηση της διοικησης να δεχθεί την κριτική υπο την μορφή ελεγχου εντος του δημοτικού συμβουλιου χρησιμοποιώντας ιταμες απαξιωτικες εκφρασεις ,
το μονο που κανουν ειναι να δειχνουν την αδυναμια συνετής απαντησης.

Θα ελεγα λοιπόν οτι καθε ζητημα δεν ειναι το ιδιο,αλλο ειναι ενα θεμα να ειναι "tabula rasa"δηλ. απο αρχική θέση λ.χ. Λυματα Αγιου Κων\νου και αλλο σε προχωρημένη θεση λ.χ.Ονομασια Δήμου,η ενημερωση ομως και για τα δυο πρεπει ειναι η ιδια.

Επίσης αλλο ειναι ενα ζητημα που περασε την φαση της ολοκληρωσης οπου διαμορφώθηκε θεσμικά με υπογραφές λ.χ. Λιμένας Κ. βούρλων και αλλο οταν δεν εχει οριστικοποιηθεί λ.χ.ανανεωση συμβασης Μitsis Hotels Galini.

Η τροφοδότηση λοιπόν της γνωστικής πληροφορίας [ενημερωση] ανήκει ως υποχρεωση στην διοικηση του Δημου ,η κριτική ανηκει ως δικαιωμα σε ολους τους αλλους ,αναλογα λοιπόν με το πρωτο προκαλειται το δευτερο.Σήμερα υπαρχει διαχυτη ή αποψη οτι υπαρχει δυσαρμονια .

ΚΡΙΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Σιγά τώρα Δήμαρχε μη σε πιστέψουμε, η εξαίρεση είναι να πεις αλήθεια, ο κανόνας είναι να λες παντα και σε ολους ψέματα.

Ανώνυμος είπε...

Twra k alhtheia na nai den mporoume na to pistepsoume. San to paramithi sto telos fwnaze lykos k den phgaine kanenas k as elege thn alitheia!!

Ανώνυμος είπε...

Ξερετε γιατι ο Δημοπουλος υπερεχει στην συζητηση διοτι εχει σαφεσταη ιδεολογικη κατευθυνση,ναι αυτην του Κιμ εστω.Τωρα ξερετε οι αλλοι τι εχουν, ενα παραπονο γιατι να χειριζεται ο Δημαρχος το ταμειο του Δημου εστω ετσι που το χειριζεται,και γιατι αυτοι ειναι στην αποξω.

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω ότι είναι αυτό απλά όταν αντί για το δάχτυλο βάζεις την κουτάλα στο μέλι κ δεν υπάρχει κ αποτέλεσμα προς τους δημότες έτσι γίνεται!!

Ανώνυμος είπε...

Ρωταω καποιον να μου υποδειξει τον τιμιο απο την παρακατω λιστα για να τον ψηφισω στις επομενες εκλογες.

1] ΣΥΚΙΩΤΗΣ
2] ΜΑΚΗΣ
3] ΠΑΤΑΡΙΑΣ
4] ΚΟΝΤΟΠΑΝΟΣ
5] ΣΑΝΙΔΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Σανίδας δαγκωτω

Ανώνυμος είπε...

Φακιρης δαγκωτω χαλαρα

Ανώνυμος είπε...

Μην δαγκώνεστε ρε παιδιά τόσο πολλοί και πάθετε τίποτα !!!!

Υπάρχουν άνθρωποι δόξα τον Θεώ πολλοί , που μπορεί να βοηθήσουν τον τόπο να αναπτυχθεί, απλώς έχουν τις δουλειές τους και δεν ασχολούνται με τα κοινά ….

Ίσως ήρθε η ώρα, να κάνουν ένα βήμα και αυτοί από μόνη τους μπροστά, αν θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν τον τόπο ….

Γιατί αυτοί που μας διοικούν σήμερα δυστυχώς είναι για τα κουνέλια!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Μα ποιος δημότης να πιστέψει τώρα τον Πιπίλα, αυτός στα ψέματα έχει περάσει ακόμη και τον Τσίπρα.

Δεν έχει πει σε έναν άνθρωπο μια αλήθεια.

Φαίνεται τελικά ότι είχανε δίκιο οι συμμαθητές του που λέγανε μα είστε στα καλά σας, θα ψηφίσετε για Δήμαρχο τον Πιπίλα , τρελαθήκατε τελείως!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο κύριε Blogger με το θεάρεστο έργο σου, δηλαδή τη λάσπη σε όσους έχει κόμπλεξ ο καθένας, βλέπε σχολιο του 3.00 μ.μ. Φυσικά το να λοιδορείται κάποιος δημόσια, για το δήθεν μικρό μόριο του, το χρώμα των μαλιών του ή τα μη μαλιά του, για το σόι του , για ότι σκαρφιστεί ο καθένας κομπλεξικός, εσένα δε σε πειράζει, αφού εσύ ως ανώνυμος είναι προφανές ότι το φχαριστιέσαι να κυλάει η λάσπη ως τα πατώματα.
Πως αισθάνονται όμως όλοι αυτοί (και είναι πάρα πολλοί) που γίνονται αντικείμενο λάσπης στο αρρωστημένο σου blog;
Πως αισθάνονται οι οικείοι τους, τα παιδιά τους, οι γυναίκες τους;
Εσένα η γυναικούλα σου δεν έχει πρόβλημα γιατί είσαι ανώνυμος. Τι θα γίνονταν όμως αν έρθεις στη θέση όλων των προηγουμένων κάποια στιγμή;
Θα μου πεις γιατί παρακολουθώ το blog; μα γιατί μπορεί να λοιδωρεί καποιον δικό μου άνθρωπο ο κάθε ψυχάκιας και το έχει κάνει πολλές φορές.
Εϊσαι μεγάλος καραγκιόζης, μεγάλο κωλόπαιδο.

Ανώνυμος είπε...

Ο πιπίλας σας πάει κοσιά . σας βουλώνει τα στόματα και δεν μπορείτε να πείτε κουβέντα. Θα είναι πάλι δήμαρχος.

Ανώνυμος είπε...

ο επόμενος δήμαρχος δεν θα είναι ο πιπίλας που να χτυπάει τον κώλο του κάτω ο μπάρμπα κώτσος. θα είναι από το καινούργιο και θα κάνει πάταγο. άλλωστε μην ξεχνάτε τι κυβέρνηση θα έχουμε τότε.

anonhmos είπε...

Ο ψευτης και ο κλέφτης τον πρωτο χρόνο χαίρονται. Ε ο πιπίλας ήταν λίγο πίο τυχερος χάρηκε δύο χρόνια. Να σαι ευχαριστημένος και πάλι πιπίλα.

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ρε παιδιά? εκείνο το συμβούλιο για το λιμάνι θα γίνει ή δεν θα γίνει?

Ανώνυμος είπε...

ΠΗΡΕ ΤΗΛ. ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥΣ ΒΑΡΚΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΜΕ ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ-ΕΠΕΝΔΥΤΗ ,ΑΥΤΟΣ ΕΙΠΕ .....ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ Ο ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΡΙΩΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ....ΝΤΟΓΚ?????

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΝΙΓΜΑ-ΑΝΕΚΔΟΤΟ :
ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΣΚΟΤΩΜΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΠΟΝΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΥΣ ΕΝΩ ΔΕ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΟΥΤΕ ΔΡΑΧΜΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ 5-6 ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΡΟΥΧΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Γιατρε έμπλεξες με το μπασκετμπολιστα και το bicycolista!! Sampouan gia ti ksirotita tora!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.