17 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - Δυο μερες χωρίς νερό ο Οικισμός Νέο Θρόνιο

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΒΛΑΒΗΣ
ΣΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ. ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 7.30 ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΤΑΝ Η ΒΛΑΒΗ...... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΑΠΟ 140 ΣΠΙΤΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΕΠΙ 48 ΩΡΕΣ .. ΤΟ ΝΕΡΟ..!!!
.
ΜΗΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΟΣΜΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ..??

ΒΕΤΑ ΠΕΤΡΑΚΗ

e-ΜΩΛΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΚΟΤΤΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΓΙΑ Κ.Χ. ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ,ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΕΞΙΑ ΣΑΣ ΑΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΟΙΚΟΘΕΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ [ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ. ,ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ,ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ] ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΝΕΡΟ ...ΣΤΗΝ ΠΟΤΙΣΤΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

αγαπητη κυρια γιατι δεν κανατε σωστη διαχειρηση του οικισμου τοσα χρονια και τον χρεωκοπησατε???
Που πηγαν ολα αυτα τα εκατομυρια οαιω????

Ανώνυμος είπε...

Tις απαντήσεις για την ιστορικη διαδρομη της υποθεσης της Χρυσης Ακτης και την επωδυνη 'λεζα'των 300.000 πλας πουπληρωσε ο Δημος, μπορει να την δωσει ενας παλαιος αυτοδιοικητικός που ειναι και μηχανικός της πολης,αλλα δυστυχως το ραδιενεργο περιβαλον της Φουκοσιμα [κτηριο Δημαρχιας]θα ειναι τοξικο και στο μελλον.

Ανώνυμος είπε...

δε νομίζω ότι το θεωρεί τοξικό ο αυτοδιοικητικός που υπαινίσσεσαι.. έχει λάβει θέση αλλά μάλλον σου διαφεύγει...

Ανώνυμος είπε...

ΠΗΡΑΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΙ ΚΟΤΤΑΚΟΙ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΔΗΜΟΤΕΣ,ΑΣ ΒΓΕΙ Ο Κ.Ι. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Θέμα γίνεται για 2 ολόκληρες μέρες χωρίς νερό στο Νεο Θρονιο...γιατί δεν γίνεται θέμα που ο οικισμός του Ασπρονερίου δεν έχει νερό εδώ και 5 ΜΉΝΕΣ;;;;
5 ΜΗΝΕΣ χωρίς νερό το Ασπρονέρι και από ότι βλέπω το καλοκαίρι θα βγει στεγνό.