22 Σεπτεμβρίου 2017

Ανακοίνωση από τον σύλλογο ψαράδων ‘Φάρος’

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

https://www.facebook.com/%CE%9F-%CE%A6%CE%91%CE%A1%CE%9F%CE%A3-%CE%A3%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%95%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CF%8E%CE%BD-%CE%91%CE%BB%CE%B9%CE%AD%CF%89%CE%BD-%CE%9A%CE%92%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BB%CF%89%CE%BD-700911526690155/

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γιατι ρε παιδιά μη μας το κανετε αυτο.

Ανώνυμος είπε...

3.45 καλύτερα να κοιτάς τη δουλειά σου και να αφήσεις κατά μέρος τις ειρωνείες. Η ανακοίνωση αυτή δεν ισχύει, είναι απλά κατασκευασμένη. Αναρτήθηκε μάλλον από κάποιον κακοπροαίρετα για να κάνει ζημιά στο Σύλλογο. Ο Σύλλογος είναι και θα είναι ενεργός, σε πείσμα κάποιων που δεν τους βολεύει η παρουσία του και προσπαθούν να τον φιμώσουν και να τον φθείρουν. Ευτυχώς ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί και δε θα τους περάσει. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Ανώνυμος είπε...

Η κατασκευασμένη, όπως λες δήλωση, αναρτήθηκε από κάποιον που έχει το κωδικό πρόσβασης στη σελίδα στο facebook..Προφανώς και ξέρετε ποιοι έχουν κωδικούς...

Ανώνυμος είπε...

επ τι έγινε ρε ψαράδες? ούτε μεταξύ σας δεν τα βρίσκετε πια? δεν βλέπω να σας συσπειρώνει ο νάκος. μάλλον πρέπει να τον αλλάξετε.
τι έγινε με το λιμάνι? όλα καλά ? πως πάει? κάνατε ένα κάρο μαλακίες και τίποτα δεν καταφέρατε. φωνές βρισιές από εσάς και από τον χασοδίκη και τελικά το ρουφήξατε το αυγό σας. αράξτε τώρα στην γωνία σας και μην μιλάτε καθόλου.

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι του Πολιτιστικού Σύλλογου Μώλου την πατήσατε με το να αναδημοσιεύετε ψευδείς και μη επαληθευμένες ειδήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο σύλλογος πολιτιστικός μώλου εξυπηρετεί πολιτικά συμφέροντα μέσω τον δράσεων του. Κ συγκεκριμένα συμφέροντα συγκεκριμένων οικογενειών. Κρίμα για τους απλούς πολίτες που συμμετέχουν. ποιος έχει διορίσει παιδί στο δήμο?

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΩΛΟΣ ΕΚΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΤΑΡΓΙΑ, ΠΑΝΤΡΑ, ΚΑΡΑΚΑΞΗ, ΤΣΩΜΟ Κ.Λ.Π. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ? ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ...!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεχνάς κ τους Μακρόπουλο κ γκριτζοβα άνθρωπε!!

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι της δημοτικής αρχής τι σας έφταιξε και κάψατε τον ¨νάυτη¨στην είσοδο του Αγ.Κων/νου? Ειλκρινά κρίμα. Ενέργεια που όποιος την έκανε (δεν είναι και δύσκολο να καταλάβουμε ποιός...) δείχνει απίστευτο κόμπλεξ κατωτερότητας.

Ανώνυμος είπε...

Φωτιές στο δήμο οι τσομος , Βούλγαρης κ Μακρυνίτσας βαζουν. Ο φαλακρός μηχανικός που είναι στον Δήμο γιος του τσομου πως είναι εκεί? Απορίας άξιον. Ούτε ξέρει τι του γίνεται. Αρέσει ξύλο που πάει χαμένο από την μια ο γιος είναι μηχανικός Χάρης του Γιάννη κ πληρώνετε κ από την άλλη ο άλλος φαλακρός να τον .....!!! Ελεος όλοι οι μηχανικοί από το μωλο λες κ δεν υπάρχουν αλλά παιδιά που έχουν ανάγκη αλλά εκλογές βλέπεις θέλει ψηφαλακια κ υποψήφιους ο Γιάννης οψομεθα

Ανώνυμος είπε...

Πασιφανές ποιος σας ενόχλησε και κάψατε το ναύτη.. ντροπή ρε!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε τράβα ρε δεν κατάλαβες ότι την έβαλε ο ίδιος για να αυξήσει την δημοτικότητα του διότι έχει πιάσει πάτο!!

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι είμαι ο 7.24 όταν έμαθα για το κάψιμο του ¨νάυτη¨προφανώς και αστειέυτηκα στο προηγούμενο σχόλιο μου εδώ στα Βόρεια εμείς αυτά τα αντιμετωπίζουμε ¨χαλαρά¨με χιούμορ. Σίγουρα κάποιος άλλος έκανε αυτόν τον βανδαλισμό για να ζεστάνει την κρύα του καρδιά βάζοντας φωτιά.


Με εκτίμηση ¨Φον Κανάρης¨

Ανώνυμος είπε...

Για όλα φταίει ο στρατηγός άνεμος που είπε κάποτε και μία ψυχή...για να ευθυμήσουμε και λίγο.

Ανώνυμος είπε...

Έξω οι χωρατατζήδες και οι καλαμπουρτζίδες απο τη λουτρόπολη!!! Εμείς εδώ είμαστε σοβαροί νοικοκυραίοι.

Ανώνυμος είπε...

xaxaxa 11.31 kalo