10 Νοεμβρίου 2015

Η επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης και της ζωής μας είναι ραγδαία...

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Κε αρχισυντάκτη

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τσακίζει τη χώρα με την εφαρμογή του τρίτου μνημονίου, η επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης και της ζωής μας είναι ραγδαία.
Την ιδία στιγμή φορτώνουν στους πολίτες την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών για πέμπτη φορά στα τελευταία χρόνια. Ειδικές φορολογικές ρυθμίσεις για τους λίγους και το κεφάλαιο όπως, φοροαπαλλαγές, νόμιμο ξέπλυμα χρήματος, αλλά και αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων, δηλαδή το ΝΕΟ ΕΣΠΑ και το πακέτο Γιούνκερ συνεχίζοντας τη Συριζέϊκα παραμυθία περί νέας κοινωνικής πολιτικής.

Την ιδία ώρα καλά κρατεί η κόντρα περιφέρειας και υπουργείου για την διαχείριση των απορριμμάτων από την περιφέρεια και όχι από το γενικό γραμματέα του υπουργείου, όπως προβλέπει η νέα νομοθεσία. Όχι ότι διαφωνούν πολιτικά μόνο ο «μπερντές» τους ενδιαφέρει και η διαχείριση του. Μας ανακοίνωσαν την εξυγίανση της Φθιωτικής Αναπτυξιακής της οποίας την παρθενιά έραψαν σφιχτά με ράμματα (την εξυγίαναν τάχα με το νέο διοικητικό συμβούλιο) και μας το ανακοίνωσαν μετά βαΐων και κλάδων. Δηλαδή εταιρεία που συστάθηκε για το μοίρασμα προγραμμάτων από τα διάφορα πακέτα στους δήμους και χύθηκε πολύ μελάνη για την αξιοπιστία της τα τελευταία χρόνια. Το νέο διοικητικό συμβούλιο, δηλαδή ο κ. Καραΐσκος, ο κ. Λιόλιος, ο κ. Τσούλτος, η κ. Μπεζάτη κ.λπ. (όλο το σύστημα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ όπως το ξέραμε τα προηγούμενα χρόνια). Πρέπει να μας εξηγήσουν, γιατί κανένα έργο από τα προτεινόμενα δεν πραγματοποιήθηκε στο δήμο μας, παρά μόνο πληρωμές μελετών και μάλιστα με πολλές αναθέσεις σε συγκεκριμένο γραφείο μελετών .

Σε ότι αφορά την προστασία της θάλασσας και του Μαλιακού, χρειάζεται εσπευσμένα στεγανοποίηση του υπάρχοντος αποχετευτικού στα Καμένα Βούρλα, μεταφορά του ΒΙΟΚΑ των Καμένων Βούρλων σε άλλο σημείο, άμεση μετατροπή των διυλιστηρίων στα Καμένα Βούρλα και στο Μώλο σε διύλιση τρίτου βαθμού (συμβατό με το νόμο). Η διύλιση τρίτου βαθμού επιτρέπει τη χρησιμοποίηση του νερού ως καθαρού. Πρέπει να γίνει άμεσα αποχέτευση στον Άγιο Κωνσταντίνο με διυλιστήριο στα νότια και κρατική χρηματοδότηση που να μην φορτώνει τους κατοίκους με νέους φόρους. Να μην ξεχνάμε ότι απαγορεύεται από το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο η ρίψη αποχετεύσεων σε θάλασσα και ποτάμια.

Γιάννης Φραγκούλης
Αυτοκινητιστής
Καμένα Βούρλα

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ.
Α] Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ,Β]Ο ΠΑΦΙΛΗΣ ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΤΟΝ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

Με το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο, η ρίψη αποχετεύσεων σε θάλασσα και ποτάμια απαγορεύεται.
Κατά το ΚΚΕ, επιστροφή των υγρών αποβλήτων , μετά από τα ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ τρίτου βαθμού, στις δεξαμενές του δικτύου ύδρευσης. Πίνουμε, κατ………ε., ξανά πίνουμε κλπ, κλπ . Κλειστό κύκλωμα , τίποτε δεν πάει χαμένο.
Και έλεγα που είναι , που είναι;;;;. Άργησες Γιάννη αλλά το πέτυχες !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

μην ανησυχείς.. ο νεόφερτος ζεμπρεμιέ του moby- mayor θα τα λύσει όλα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ,ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΒΛΗΤΑ?

Ανώνυμος είπε...


Ο Βολταίρος ελεγε οτι -ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΩ ΜΕΧΡΙ
ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ.
Αυτο σημαινει πλέρια δημοκρατία,που ως φανατικός των Ακρων δεν μπορεις
να το διανοηθείς.
.

Ανώνυμος είπε...

Οι λάτρεις της θεωρίας των 2 άκρων βλέπουν να ξεφυτρώνει αντίπαλο άκρο μέσα στη τοπική ομάδα...

Ανώνυμος είπε...

φιλε 7,10μμ σπάστα και ξαναρίχτα.

Ανώνυμος είπε...

Τα ίδια και τα ίδια από τον αυτοκινηστή κ. Φραγκούλη.

Σχολιάζει την πολιτική της Κυβέρνησης την πολιτική της Περιφέρειας την πολιτική του Δήμου.

Για την πολιτική του ΚΚΕ που δεν λέει να ξεκολλήσει από το 5% δεν λέει τίποτα.

Κύριε ταρίφα η δημοκρατία πρέπει να ισχύει και να εφαρμόζεται από όλα τα κόμματα , και να μην κριτικάρουμε τα αστικά κόμματα που εφαρμόζουν αυτή την πολιτική όπως την εφαρμόζουν με τα λάθη τους και τις ατέλειές τους, αλλά για το ΚΚΕ που εφαρμόζει την Δικτατορία του προτεταριάτου καμία κριτική Μούγκα !

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΥΦΛΟ ΧΤΥΠΥΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, ΟΤΙ
Η ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΙΤΗ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ,ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΤ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΗ ΒΙΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ;
ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ, ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΚΡΑΙΟ ,ΤΟΥ ΦΑΝΑΤΙΚΟ
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΚΟ;
ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΥΡΙΕ ΜΠΛΟΚΕΡ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΚΡΑΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ ΣΕ ΤΙΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ;
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΘΕΣΗ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά κάνετε σχόλια off topic. Το μπλοκ ασχολείται με το χωριό και άντε με το διπλανό χωριό. Τα προβλήματα σας είναι μεγαλύτερα, αφορούν την Ελλάδα και καμιά φορά και έξω από τα σύνορα της. Αναζητήστε λύσεις και συζητήσεις τέτοιου τύπου σε άλλα μπλοκ και χώρους. Αφήστε εμάς να μας απασχολεί το χωριό μας σε αυτό το μπλοκ.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο κυριε μπλοκερ εδωσες την καταλληλη απαντηση,ετσι επιβεβαιωνεις και την
ιδεολογικη ηγεμονια της ακρα αριστερας........φτου σου παλικαρι μου????????