19 Νοεμβρίου 2015

Ποιά αστυνομικά τμήματα καταργούνται στη Φθιώτιδα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Γέμισε αστέρια κλάρες και γαλόνια το Πολτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων το μεσημέρι της Τετάρτης.

Παρουσία του Διευθυντή του πολιτικού γραφείου του αναπληρωτή υπουργού Δημ. Τάξης, Βασίλη Μαστρογιάννη, του προϊστάμενου επιτελείου του αργηγείου της ΕΛΑΣ Αντιστράτηγου Μανώλη Κατριαδάκη, του Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδας της ΕΛΑΣ, Αντιστράτηγου Κων/νου Μιχαιρίνα, και του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας, υποστράτηγου Ανδρέα Αποστολόπουλου, πραγματοποιήθηκε , από τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Δημ. Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη, η παρουσίαση του νέου Επιχειρησιακού σχεδιασμού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στο Πολιτιστικό Κέντρο παραβρέθηκαν ακόμη οι βουλευτές Γιάννης Σαρακιώτης (Φθιώτιδας), Κώστας Κοντογεώργος (Ευρυτανίας), Σίμος Κεδίκογλου (Εύβοιας), ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θύμιος Καραΐσκος, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Λουκάς Υπερήφανος, ο δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, ο δήμαρχος Μώλου Αγ Κων/νου Γιάννης Συκιώτης , ο Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Νίκος Ντίτσας, Αστυνομικοί Διευθυντές ,αξιωματικοί της ΕΛΑΣ και συνδικαλιστές της Αστυνομίας.

Σε ότι αφορά την Φθιώτιδα δεν ειπώθηκε κάτι που δεν ήταν ήδη γνωστό. Μόνο η αιτιολόγηση από τον κο Αναγνωστάκη για τις αλλαγές που επέρχονται αλλά και αυτή σε κάποιες περιπτώσεις θα αντικρουστεί από παρατηρήσεις αυτοδιοικητικών που παραβρίσκονταν. Σύμφωνα με το σχέδιο που ανακοινώθηκε ,καταργούνται τα Αστυνομικά Τμήματα Μώλου, Υπάτης και Σπερχειάδας.


Το τμήμα Μώλου απορροφάται από το ΑΤ Καμένων Βούρλων, ενώ τα Υπάτης και Σπερχειάδας από το ΑΤ Μακρακώμης.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο lamiafm1.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΟ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ
ΜΕΤΑ ΤΟ: ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ.
ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ: ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΡΩΗΝ ΚΝΙΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

Και το συνθημα των πρωην κνιτων θα ειναι.''Κανενα σπιτι στα χερια του πολιτη''

Ανώνυμος είπε...

Ερωτηση, ποια ομοιοτητα υπαρχει απο την εκτελεση στο ΜΠΑΤΑΚΛΑΝ
απο αυτη στη ΠΗΓΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ.
Απάντηση,οι εκτελεστες ειναι και στις δυο περιπτωσεις Ακραιοι και φανατικοί.