01 Οκτωβρίου 2014

Συνέντευξη Φλωράκη στον LamiaFm1 για την επιστολή Συκιωτη: Να γίνει συμβούλιο για την επιστολή και να καταγραφούν επίσημα στα πρακτικά το τι έγινε και τι δεν έγινε στον δήμο...

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Στο ίδιο μήκος κύματος και η συνέντευξη Φλωράκη αναφορικά με την ανυπόστατη επιστολή του Δημάρχου Συκιώτη. Τον εγκαλεί λοιπόν ο Φλωράκης τον νέο δήμαρχο και τον προκαλεί να τεθεί ως θέμα στο συμβούλιο έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει μια για πάντα και να γραφτεί στα πρακτικά αν και πόσο έργο παρήγαγε η ομάδα Τετριμίδα και πως παρέλαβε τον δήμο και πως τον παρέδωσε προ μηνών, τόσο σε επίπεδο χρέους όσο και σε επίπεδο έργων που έγιναν. (Δήμαρχε θα αποδεχτείς την πρόταση Φλωράκη? Αν όχι δεν σε ξεπλένει ούτε ο Νιαγάρας …)

Οι δικές μας πληροφορίες αλλά και οι κακές γλώσσες λένε ότι τον ψάχνουν τον νέο δήμαρχο Συκιώτη τα κανάλια και τα ράδια για να τεκμηριώσει την επιστολή του και για να τον ρωτήσουν αν την έγραψε αυτός ή του την παραδώσανε απλά να την υπογράψει και αυτός δεν βγαίνει στα τηλέφωνα επ’ ουδενί.

Η δικιά μας άποψη είναι ότι δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά και επιστολές τέτοιου τύπου που αμφισβητούν πράγματα που είναι αυταπόδεικτα (τα έργα ομάδας Τετριμίδα) περισσότερο μας κάνουν σαν το ανέκδοτο με τον λαγό και το λιοντάρι παρά πολιτική συμπεριφορά.

Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, το ‘να λέμε και καμία μαλακία να περνάει η ώρα’ (που λέει και το ανέκδοτο) δεν είναι το ζητούμενο κύριοι …

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ( Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΣΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΚΙΩΤΗΣ.
ΑΣΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ κ. ΕΛΛΗΝΑ, ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΖΑΚΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΟΤΙ Ο ΤΕΤΡΙ ΤΑ ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΩΣΕ ΛΙΓΑΚΙ... ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝΕ ΕΝΑ - ΕΝΑ ....? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ? ΔΡΟΜΟΣ ΠΧ ΜΩΛΟΣ - ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ? ΛΟΓΓΟΣ - ΒΛΟΓΙΑ?
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ. ΕΡΓΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ( ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ)

Ανώνυμος είπε...

λυπάμαι που το λέω αλλά η μεγαλύτερη βλακεία που κάνατε είναι να βγάλετε τον πιπίλα δήμαρχο. όσοι δεν ξέρατε γιατί δεν ρωτάγατε?
γράφουνε και κάτι τσιράκια υπέρ του για να εξωραισουν την κατάσταση και να περιορίσουν τις αντιδράσεις αλλά δεν αρκεί. μου αρέσει που μερικά τσιράκια διυλίζουν τον κώνωπα στα έργα του σκάρλα αλλά όπως και να το κάνεις αυτός έκανε έργα και ήταν και σοβαρός. τώρα να δούμε τι θα γίνει και πόσο πίσω ολοταχώς θα πάνε τα καμένα βούρλα.
δεν σας άρεσε ο σκάρλας με τον βδελάτο? λουστείτε τώρα τον πιπίλα και καθίστε να δείτε και ελάτε να παρακολουθήσετε το τι θα γίνει.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή εσύ είσαι υπέρ σταικούρα .. και σου φταίει και ο Έλληνας. Μα πόσο ΕΝΦΙΑ θες ακόμα στο κεφάλι? Πόσους φόρους θες να φας για να το καταλάβει το χοντρό πετσί σου? Είναι καλός ο Σταικούρας δηλαδή? Και δεν παρεμβαίνει? ε ρε κούνια που σε κούναγε που και στα διόδια να θες να πας να δουλέψεις να πάρεις 500 εβρο πρέπει να περάσεις από γραφείο σταικ και να δηλώσεις υποταγή. Άσε τις ωμές παρεμβάσεις στους δήμους. Ποιανού δημιούργημα είναι ο Συκιώτης? Είχε σχέση ρε εσύ ο Συκιώτης με τα δημοτικά? Αφού δεν πάταγε στα δημοτικά συμβούλια! τώρα τον έπιασε ο πόνος για συνεισφορά ? Συνέλθετε λιγάκι γιατί θα παραμείνετε στην εποχή της πέτρας όταν όλοι οι υπόλοιποι θα πετάνε με πυραύλους.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΑΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΛΥΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΡΩΘΗΚΕ?????????????????????????????????

Μετά την ανταλλαγή απόψεων και την παράθεση οικονομικών στοιχείων απο τους καθ΄ύλην αρμόδιους
Αυτοδιοικητικούς,αλλά κυρίως την πολεμική που αναπτύχθηκε μεταξύ του Πρώην με τον Δήμαρχο εξάγωνται
κάποιες σκέψεις.

Ο Πρώην στην ενημερωτική επιστολή του και στο κομμάτι του προλόγου όπου λέγει γενικόλογα και
αφαιρετικά ,στηλιτεύντας ένα πολιτικό σύστημα προς αποφυγήν στο οποίο ήταν και ο ίδιος μέλος.
τοποθετώντας τήν ανωτέρω σοφιστεία του τίτλου του παρόντος διά να τονίσει τί;

Είς τα δεύτερα του κειμένου του ήταν ενημερωτικός βάσει των δεδομένων της θητεία του,όπου
αποδεικνύει πράγματι το Αρχή άνδρα δείκνυσι,αποφεύγοντας όμως επιμελώς δια τους "γνωστούς λόγους"
να αναφέρει πόσο συνέβαλε αυτός και η παρέα του με την εμμονή τους να απενταχθεί το εργο της αποχετεύσης του Αγίου Κων\νου.

Καί εις τέλος Αμήν λέγω υμίν νουθετεί με έναν αριθμημένο κατάλογο έργων περί Δημοτικής
συνέχειας και συνέπειας καθ΄όλα με ευπρέπεια και σοβαρότητα.

Αίφνης και μετά την προσπάθεια να μέμψουν τον Δήμαρχο στο θέμα των Διοδίων ως αδρανούντα και νωθρόν,εκδηλώθει αντίδραση με το δελτίο τύπου όπου εξηγείται επαρκώς κάθε ενέργεια
επί του ζητήματος.Όμως με αφορμή το πρώτο ηλθε και δεύτερο δελτίο τύπου όπου προσωποποιείται
ως θύτης ο πρώην με θύμα τον Δήμαρχο.

Ειρήσθω γάρ ότι η γενική αιτιότητα του δευτέρου δελτίου τύπου του Δημάρχου,αντιγράφει ως πρός την μορφή του νοήματος τον πρόλογον της επιστολής του Πρώην επίσης αφαιρετικά.

Συνελόντι ειπείν η εκ του ελαχίστου πρόκληση του κ.Τετριμίδα στο κείμενο του,δημιουργει σκέψη
ΑΝΑΙΤΙΑΣ ανάδειξης ζητήματος ,οταν μάλιστα ο στόχος εχει απομακρυνθεί απο τα δρώμενα πολιτικά
πράγματα ανεπιστρεπτί.

Εκ παραλλήλου η συνέχεια θα πρέπει να δοθεί σε πραγματικό ενεστώτα χρόνο,και με απολογητές για
τα πεπραγμένα τους συνεργάτας του Πρώην οι οποίοι συνεχίζουν την πολιτική τους πορεία.

Τουτέστιν προτείνω στον κ, Δήμαρχο να αποφεύγει προτροπές για ενέργειες φαντασιακού επιπέδου,
γιά εκτροπή της κοινής οπτικής απο τα σοβαρά προς τα ευτράπελα.

ΚΡΙΤΩΝ




Ανώνυμος είπε...

ρε κρίτων λύσε μου μια απορία. πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις να δούμε και εμείς μια άσπρη μέρα.

Ανώνυμος είπε...

Συχωριανοί αυτή η φασίζουσα νοοτροπία σταικουρικού τύπου η μαζι μας η εναντίον μας είναι το λαθος μας.Ο Σταικούρας θέλει να εξασφαλίσει εκλογική πελατεία για τον γιο του γιατι οπως ξέρουμε η Ν.Δ. καταρρέει βγαζει μονον έναν βουλευτή στην Φθιώτιδα και αν κατεβεί και ο Κοτρωνιάς και συνασπιστουν γύρω του οι άλλοι πολιτικοι και κομματικοί αντίπαλοι τότε είναι επισφαλής η επανεκλογή του μικρού.Εμείς όμως γιατι μπλεκουμε με αυτούς; μας Αρέσει ο Σταικούρας και την πολιτικη που υλοποιεί ως μέλος αυτής της πανάθλιας κυβέρνησης των μνημονίων και της φτωχοποίησης του ελληνικου λαού; Θέλετε μονιμο ΕΝΦΙΑ,χαράτσια ,μειωσεις συντάξεων και μισθών,ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας μας;Δεν πρέπει αυτή οι υπηρέτες ξένων αφεντικών να τιμωρηθούν; Πως θα τιμωρηθούν, ξαναψηφίζοντας Σταικούρα; Οποιος και αν είσαι εσύ ο πρώτος σχολιαστής δεν καταλαβαίνεις ότι η Ελλάδα πεθαίνει, η Ελλαδα που ο πατέρας η ο παπούς υπερασπιστηκε με το αιμα του και ηρθαν τουτοι εδώ να την ξεπουλήσουν στους γερμαναραίους; Εκτός και εάν είσαι απόγονος του Τσολάκογλου.Τότε συνέχισε να υπερασπίζεσαι εχθρούς του λαού και τα παρακλάδια τους,κατι φουκαράδες και μωροφιλόδοξους δημαρχαίους- μαριονέτες.Εμείς όμως που αγαπάμε τον τόπο μας και δεν θελουμε να ξεπουληθεί η περιουσια του λαού και να ξενιτεύονται τα παιδιά μας, θα είμαστε απέναντι σε σταικουραίους και σαμαραίους.Για όνομα του ελληνικού λαού.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά θα μας τρελάνουν οι πολιτικοί της περιοχής μας....
Τετριμίδας Βαγγέλης: αφού αναμόρφωσες το Δήμο, γιατί δεν έβαζες υποψηφίοτητα για Δήμαρχος; θα σε ψηφίζαμε Βαγγέλη, εμάς εδώ δεν μας ενδιαφέρει αν πήρες κανα δωράκι από τους πυράυλους,ούτε μας ενδιαφέρει που ήσουνα κολλητός με τον Μέγα Τσοχατζόπουλο, άδιαφορο μας είναι. Όπως αδιάφορο μας είναι που βλέπουμε οτί εσύ έφτιαξες το Δήμο με ένα πρόγραμμα Οδοποίας, που συναγωνίζεσαι το ΥΠΕΚΑ. Άσε μας καλέ μου άνθρωπε, δεν πρόκεται να σου ζητήσει κανένας ευθύνες, μόνο και μόνο που στο συμβούλιο θα βλέπουμε τους πρώην αντιδημάρχους σου μας φτάνει και μας περισσεύει... Αλλά δεν φταιες εσύ σε κάτι, εμείς φταίμε που τους εκλέξαμε. Λές και δεν είχαμε άλλους.
Όσο αφορά το Δήμαρχο Συκίωτη, σου δίνω το ελαφρυντικό οτι δεν ήξερες. Απλά φρόντισε να μάθεις γρήγορα. Τι τους ήθελες τους ΄αποτυχημένους'; Και καταλαβαίνω οτι αυτοί σου φέρανε και 5 ψήφους, αυτοί που δεν σου φέρανε και σου γράφουν τα δελτία τύπου τι τους κρατάς; Δεν το κατάλαβες οτι άνθρωποι που δεν έχουν ζήσει στην περιοχή ή δεν ζούν, δεν μπορούν να γράψουνε δελτία τύπου για θέματα επικαιρότητας, είναι εκτός κλίματος. Πρόσεχε Γίαννη γιατί εσύ είσαι χαμηλών τόνων, δεν χρειάζεται να οξύνεις τα πράγματα.
όσο αφορά που γράφει συνέχεια για τον Σταικούρα, είναι απλά ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ. Ξεκολάτε συγχωριανοί και μην μπλέκεται τα πάντα με τον Σταικούρα. Αφήστε τον να κάνει και αυτός οτι μπορείκαι μην σκάτε Εκλογές θα έχουμε σε λίγους μήνες, θα πάρει αυτό που του αξίζει...

Ανώνυμος είπε...

Στρατηγέ μου,λέτε ‘’ Η βασική αιτία της κρίσης είναι η διαφθορά, η μεγαλύτερη απειλή για την λειτουργία του πολιτικού συστήματος, της κοινωνικής μας συνοχής και της εθνικής μας υπόστασης¨. Στρατηγέ μου πολύ καλά τα λέτε, όντως η διαφθορά είναι το κυρίαρχο πρόβλημα στο δημόσιο βίο. Επίσης έχετε δίκιο να καταγγέλλετε τους κομματικούς στρατούς στην δημόσια ζωή.
Εσείς Στρατηγέ μου υπηρετήσατε σε κορυφαίες θέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων όπως επίσης και της Αυτοδιοίκησης ! Υπέπεσαν στην αντίληψή σας ( στο στρατό ή στα δημαρχεία) ζητήματα διαφθοράς και αν ναι πως τα αντιμετωπίσατε;
Στρατηγέ μου κομματικούς στρατούς ή έστω κομματικούς εγκάθετους είχατε στις μονάδες που υπηρετήσατε ; Τι κάνατε εσείς προσωπικά; Εκτός βέβαια εάν ήσασταν τυχερός και όπου υπηρετήσατε ήταν όλα καθαρά και δεν χρειάστηκε να επεμβείτε!
Αυτός ο δημοκρατικός εκσυγχρονισμός που έγινε στις ένοπλες δυνάμεις, στην τοπική αυτοδιοίκηση και στην Ελλάδα γενικότερα όλα αυτά τα χρόνια, σας έδωσε την ευκαιρία να συγκρουστείτε με τα κακώς κείμενα. Τα καταγγείλατε , κάνατε κάτι αξιομνημόνευτο που θα είναι παράδειγμα για νεώτερους και επόμενους;
Μεγάλος αριθμός Ελλήνων αξιωματικών διάλεξε τον δρόμο της τιμής, της παραίτησης και του αγώνα και όχι τον δρόμο προς τα γραφεία των εκάστοτε υπουργών, υφυπουργών Εθνικής Άμυνας.
Φυσικά είναι αστεία η δήλωση δημοσίων προσώπων, που καταγγέλλουν τα πάντα, όταν τους παίρνει την θέση ένα μεγαλύτερο ΄΄βίσμα΄΄ ή άνθρωποι αντιπάλου κόμματος. Αυτά αφορούν τους κομματικούς ανταγωνισμούς και όχι τους πολίτες.
Λοιπόν Στρατηγέ επειδή υπηρετήσατε την πατρίδα σε πολύ υψηλά πόστα, πρέπει να μας πείτε με βάση τα έργα σας, τι τέλος πάντων είστε, ήρωας που κατήγγειλε την διαφθορά και τον κομματισμό ; απλός ήρωας με παντόφλες έστω; ή ένας απλός καριερίστας με στολή; Μην υποτιμάτε την νοημοσύνη και την μνήμη των πολιτών . Ως παροικούντες στην Ιερουσαλήμ γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά!
Άλλωστε πολλοί υπήρξαμε φαντάροι σας !
Με σεβασμό
Παλιοσειρά

Ανώνυμος είπε...

Στρατηγέ μου είναι πολύ σημαντική η δήλωσή σας όπου καταγγέλλετε τον κομματισμό και την διαφθορά στο δημόσιο βίο!
Χαίρομαι επίσης που εσείς δεν έχετε καμία σχέση με κόμματα , διεφθαρμένα ή καθαρά αφού δηλώσατε ότι είστε ανεξάρτητος όπως άλλωστε όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι στην Ελλάδα, πριν και μετά από σας.
Επειδή δηλώνεται άνθρωπος των έργων πείτε μας κάποια χαρακτηριστικά παραδείγματα διαφθοράς και κομματισμού που αντιμετωπίσατε, πως αντιδράσατε εσείς προσωπικά και τι κατάληξη είχαν αυτές οι υποθέσεις, συγκεκριμένα και όχι γενικόλογες διαπιστώσεις. Έτσι για να μαθαίνουν οι νεώτεροι αλλά και οι επόμενοι.
Τώρα δυο λόγια για τα αυτοδιοικιτικά. Με όλο το σεβασμό Στρατηγέ μου εδώ ξεφύγατε λίγο. Υοθετήτε ένα υπεροπτικό ύφος πάνσοφου πατερούλη που προσπαθεί να συμβουλέψει και να νουθετήσει τους νεότερους και τους επόμενους μάλλον με το ζόρι. Δεν έχετε την υπομονή να εγκατασταθεί η νέα διοίκηση και μετά να μπείτε σε ένα δημιουργικό διάλογο , όπου θα φανούν οι καλές προθέσεις σας για οποιαδήποτε βοήθεια σας προς το κοινό όφελος του τόπου.
Επικαλείστε εσείς και οι κορυφαίοι της διοίκησής σας ότι κάνατε πολλά και καλά για τον τόπο μας. Το έργο σας αλλά και οι επίγονοι σας αξιολογήθηκαν στις εκλογές , όπου οι δημότες σας επέλεξαν για την θέση της μείζονος αντιπολίτευσης, δηλαδή δεν εκτίμησαν επαρκώς ούτε εσάς, ούτε το έργο σας. Αντιμετωπίστε το ψύχραιμα, έχετε πέντε χρόνια μπροστά σας να δείτε τι έφταιξε και να το διορθώσετε.
Όσο για το ευφυές που λέτε ΄΄ καθαρό δεν είναι αυτό που πλύθηκε αλλά όποιο δεν λερώθηκε΄΄ , Στρατηγέ μου στις εκλογές κριθήκατε από πολλές νοικοκυρές που ξέρουν να ξεχωρίζουν το αλέρωτο απ΄το πλυμένο.
Η υστεροφημία σας θα κριθεί από την ποσότητα έργου, την ποιότητα των επιλογών ανάλογα με τις συνθήκες που υπήρξαν κατά την θητεία σας . Αφήστε τις επικοινωνιακές δραματοποιήσεις, σταματήστε να θλίβεστε στα φιλικά σας ΜΜΕ, ραδιόφωνα και τηλεοράσεις γιατί ‘’το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη’’όπως επισημαίνει κι ο ποιητής. Εκτός εάν η βιασύνη και η δημόσια θλίψη σας, έχει να κάνει με τις επόμενες εθνικές εκλογές ;;;;;;
Με σεβασμό
Παροικών στην Ιερουσαλήμ

Ανώνυμος είπε...

Η κα Νιάφα, οι αρμοδιότητες και οι θιγόμενοι
Με την ανάληψη των καθηκόντων από την νέα διοίκηση του Δήμου (πρίν 40 μέρες περίπου) , η κα Νιάφα –πολιτικός μηχανικός - ανέλαβε την τεχνική οργάνωση του όρχου . Η επιλογή των καθημερινών δραστηριοτήτων ανήκει στον αρμόδιο αντιδήμαρχο, ενώ ο τρόπος που θα υλοποιηθούν αυτές, είναι αντικείμενο των τεχνικών και του αντίστοιχου προσωπικού δυναμικού. Αυτό είναι το βασικό πλαίσιο λειτουργίας του όρχου.
Κάποιες μικρές αλλαγές στην οργάνωση του όρχου, όπως τοποθέτηση GPS στα οχήματα του δήμου για να εντοπίζονται ανά πάσα στιγμή που βρίσκονται, και το κτύπημα κάρτας εργασίας δίπλα στο γραφείο της κας Μηχανικού, είναι τα πρώτα μέτρα που εφαρμόστηκαν και έγιναν δεκτά με ικανοποίηση από τους εργαζόμενους .
Σωστό είναι να πούμε ότι με ικανοποίηση δέχτηκαν την προσπάθεια όργάνωσης του όρχου η μεγαλη πλειοψηφία των εργαζομένων γιατί υπάρχει και μια μειοψηφία (ευτυχως ελάχιστη) , που ξεβολεύτηκε .
Η αναγκαία συζήτηση λοιπόν πρέπει να γίνει για την ταμπακιέρα που είναι : η αποτελεσματική διαχείρηση του όρχου σε α) ανθρώπινο δυναμικό β) μηχανολογικό εξοπλισμό γ) ανταλλακτικά και δ) καύσιμα. Εδώ είναι το ζουμί της υπόθεσης και η απάντηση δεν μπορεί να είναι παραταξιακή αλλά μια και μοναδική : Διαφάνεια και πιστή εφαρμογή των νόμων τόσο ως προς τα δικαιώματα , όσο και προς τις υποχρεώσεις όλων .
Το πώς βρέθηκε η κα μηχανικός στον όρχο αποτέλεσε την πρώτη ερώτηση του αρχηγού της μείζωνος αντιπολίτευσης κου Παταργιά, η οποία απαντήθηκε αμέσως από τον κο Δήμαρχο. Η απάντηση είναι στα πρακτικά της πρώτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου και φυσικά στην διάθεση όλων των ενδιαφερομένων.
Ελπίζοντας η θεματολογία να ξεφύγει απ΄την παρελθοντολογία και τις προσωπικές αντιπαραθέσεις και να ανοίξουμε συζήτηση για το παρών και κυρίως το μέλλον του Δήμου μας.
Με σεβασμό

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ. ΔΗΜΑΡΧΟ, ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ Κ. ΝΙΑΦΑ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΑΞΗ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ( ΔΗΜΑΡΧΟ και τους λοιπους Δημ. Συμβουλους ΑΛΛΑ ΚΑΙ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ) ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ( ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ;;;;).
ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ , ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ.
Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟΣ, ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΟΥ
ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ , ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ .
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ : ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ;;ΤΟ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ;; ΕΑΝ
ΟΧΙ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ;;
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΑΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ .
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΚΙΝΗΣΗΣ , Ή ΚΛΟΠΗ ΕΙΝΑΙ Ή ΚΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ
ΚΙΝΗΤΗΡΑ.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ, ΕΓΙΝΕ ΕΔΕ;;
ΑΥΤΑ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ