01 Οκτωβρίου 2014

Η επίμαχη επιστολή – απολογισμός του Τετριμίδα που προκάλεσε την επίθεση Συκιώτη

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Διαβάστε τι έγραψε προ ημερών ο Βαγγέλης Τετριμίδας (πρώην δήμαρχος) προς τον νυν δήμαρχο του Δήμου Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου Γιάννη Συκιώτη, ως 'επιστολή απολογισμός', η οποία προκάλεσε την αναίτια επίθεση Συκιώτη προς Τετριμίδα

----------------------------
Άποψη του Blog

Εδώ ταιριάζει απόλυτα η φράση που λέμε συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις ‘εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι’...

Είναι οφθαλμοφανές νομίζω, κατά την προσωπική μου εκτίμηση, ότι πρόκειται περί μέγα λάθους Συκιώτη η αναίτια επίθεση στον Τετριμίδα.

Τι να πω .. η δικιά μας εκτίμηση είναι ότι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα και αυτά που έχουμε να δούμε θα ωχριούν μπροστά σε αυτό …

Μένει να το δούμε …

41 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πλάκα με κάνεις! ε τέτρι έκανε πάρα πολλά έργα. δεν καταλάβαινα μέχρι τώρα τι εννοούσε ο στρατηγός όταν έλεγε νοικοκυρέψαμε τον δήμο. μπράβο ρε στρατηγάρα!

Ανώνυμος είπε...

που εισαι τωρα ρε συκιωτη με τους αλλους τους ταλιμπαν που γραφουνε εδω μεσα ολο παπαριες? τι κακο υπηρχε στον απολογισμο του σκαρλα και δεν σου αρεσε; να σου πω εγω. σε τρομοκρατει η συγκριση εμ τι αλλο. θα περασεις δυσκολα ως δημαρχος γιατι θα εχεις τον προηγουμενο να σε συγκρινουν ολοι και δεν θα φτουρας πουθενα. Ο σκαρλας εκανε εργα που οχι μονο δεν μπορεις να κανεις αλλα ουτε στον υπνο σου δεν μπορεις να τα δεις. τι τα ηθελες και μπλεχτηκες? αφου ουτε δυο γαιδουριων αχυρα δεν μπορεις να χωρισεις

Ηλιόπουλος Ν. είπε...

Είμαι ψηφοφόρος ψήφισα Γιάννη Συκιώτη και απαιτώ να πάρει θέση δημόσια ο δήμαρχος για τον απολογισμό του Τετριμίδα, επίσης απαιτώ δημόσια να πάρουν θέση όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας και ειδικά αυτοί που προέρχονται από την προηγούμενη διοίκηση και να πουν την άποψη τους και αν συμφωνούν για την επιστολή του Συκιώτη.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΡΕ ΠΙΠΙΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ? ΣΟΥ ΤΟ ΔΩΣΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ Η ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΣ? ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Για να υπολογίσετε πόσο νινιό έχει ο νέος μας Δήμαρχος και πως άγεται και φέρεται από παρατρεχάμενους η πρώτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής είχε θέμα αύξησης δημοτικών τελών.Με το καλημέρα . Και το τραγικότερο είχε θέμα χωρίς καμια γραπτή η προφορική εισήγηση και φυσικά το πήρε πίσω.Ο άνθρωπος είναι ανεπίδεκτος μαθήσεως,αλλιώς θα περνούσε και εδώ στις πανελλαδικές που λέει ο λόγος.

Θεόδωρος Καλτσάς είπε...

Στον απολογισμό που αναφέρεται ο πρώην Δήμαρχος κ. Τετριμίδας και με όλο το σεβασμό στους θεσμούς, παρακαλώ να διευκρινιστεί με σαφήνεια στο θέμα που αναφέρεται, ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ παραγραφος 5. Ασφαλτόστρωση-συντήρηση δρόμων Αγίου Κων/νου-Άγναντης 12.198,00 Ευρώ.
Αυτό το έργο εγώ που είμαι Αγνανταίος, δεν το έχω δεί.
Αυτοί που υπέγραψαν την παραλαβή στο πρωτόκολλο για την εξόφληση του έργου,μήπως μπορούν να μας απαντήσουν που το είδαν, για του λόγου το αληθές?
Ευχαριστώ
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγνανταίων
Θεόδωρος Καλτσάς

Ανώνυμος είπε...

Μου αρεσε η παραγραφος για την ...ακοματιστη διοικηση. Ο Πιπιλας με το ΑΚΟΜΑΤΙΣΤΟ ,εχει τόση σχέση όσο η ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ με τα διαπλανητικα ταξιδια!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΩΔΩΡΕ, ΑΛΛΑ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ. ΑΛΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. ΕΞ' ΑΛΛΟΥ, ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΝΟΤΑ ΤΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ;Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΤΟ ΛΕΩ ΤΟ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΛΑΓΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΛΙΓΩΝ ΦΙΛΩΝ / ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ /ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ.ΑΣ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΠΡΟΟΔΟΣ ΜΕ ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΗΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ποια εκδικητικότητα βρε ανιστόρητε? Ακούς τι λες? Ο Τετριμίδας κατέγραψε τα έργα του. Ο πιπίλας έγραψε ότι του κατέβηκε. Α! αυτά τα περί μέθης τι τα ήθελες? τσ τσ τσ!! Πάλι τα σκατά στον ανεμιστήρα ??? πάλι ?? νισάφι !! Ο πιπίλας είναι δήμαρχος ασχοληθείτε με αυτόν.

Ανώνυμος είπε...

φίλε μου είσαι λίγο μπερδεμένος... Δεν υπάρχει καμία επιστολή Τετριμιδα... Hello ooooo ο πρώην δήμαρχος έκανε μια θεσμοθετημένη ενημέρωση εγγράφως στο νέο δήμαρχο. Έτσι απλά.. Αυτό που πείραξε καποιουςς είναι η πληθώρα όχι μόνο των εργων και των εν εξελίξει έργων μελετών κλπ... Αλλά κυρίως το μικρό θαύμα που ενω γινόταν τόσα έργα όσο ποτέ άλλοτε παραδόξως το χρέος μειωνόταν... Ο δήμος λειτουργούσε σαν να μην υπάρχει κρίση!
Και αυτό που πείραξε ακόμα περισσότερο ήταν ότι η ενημέρωση επιστολή δημοσιεύτηκε... Θεωρώ ότι αν η ενημέρωση αυτή δινόταν μόνο στον νυν δήμαρχο, αυτή τη στιγμή θα ασχολούμασταν με άλλα πράγματα..

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Πρόεδρε του συλλόγου Αγνανταίων, όπως σε έχω ενημερώσει και κατ' ιδίαν, το έργο στο οποίο αναφέρεσαι έγινε με μελέτη εγκεκριμένη από το ΔΣ η οποία ως αντικείμενο εργασιών είχε: ασφαλτόστρωση ενός τμήματος του δρόμου Αγίου Κωνσταντίνου-Άγναντης εντός του Αγίου Κωνσταντίνου 650 τ.μ. και ενός τμήματος 350 τ.μ. πλησίον της Άγναντης.Τα εν λόγω τμήματα είναι ακριβέστατα, το πρώτο επι της οδού Αγίου Γεωργίου[μπροστά από το φούρνο του κ Ράπτη] και το άλλο μετά το Συκιόρεμμα προς Άγναντη όπου είχε γίνει η καθίζιση [δίπλα στη μεγάλη λεύκα].Και τα δυο τμήματα έχουν κατασκευαστεί και τα έχεις περπατήσει πολλές φορές.Επίσης να επισημάνω οτι ο κ. Τετριμίδας παρέλειψε να αναφερθεί εκτενώς κατα τον απολογισμό του στα 2940 τ. μ. ασφαλτόστρωσης που έγιναν το 2014 στη Ν.Αγναντη,οπως επίσης εκ παραδρομής έγραψε πάλι στο 16 οδός Αγίου Γεωργίου το σωστο είναι οδός Κύπρου.
Φιλικά Θανάσης Φλωράκης.

Ανώνυμος είπε...

Θεόδωρε Καλτσά, πρόεδρε του Συλλόγου Αγνανταίων, την έφαγες την τάπα σου από τον Φλωράκη. Δείχνεις εμφανή σημάδια εμπάθειας, για να μην πω ότι ψεύδεσαι ασυστόλως, και δεν σου αρμόζει μεγάλος άνθρωπος! ρούφα το αυγό σου τώρα και κάτσε στα αυγά σου.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΛΟΓΚ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΔΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΕΠΙ ΑΥΤΩΝ , ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ :

Β49ΖΩΚ1-ΨΣΖ Β4ΘΠΩΚ1-Χ14

Β4ΘΠΩΚ1-ΒΦΝ Β4ΓΑΩΚ1-2ΥΕ

ΣΧΟΛΙΟ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΩΣ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ
ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

Με αγαπη η ΚΡΑΜΠΑ

Ανώνυμος είπε...

λυπάμαι που το λέω αλλά η μεγαλύτερη βλακεία που κάνατε είναι να βγάλετε τον πιπίλα δήμαρχο. όσοι δεν ξέρατε γιατί δεν ρωτάγατε?
γράφουνε και κάτι τσιράκια υπέρ του για να εξωραισουν την κατάσταση και να περιορίσουν τις αντιδράσεις αλλά δεν αρκεί. μου αρέσει που μερικά τσιράκια διυλίζουν τον κώνωπα στα έργα του σκάρλα αλλά όπως και να το κάνεις αυτός έκανε έργα και ήταν και σοβαρός. τώρα να δούμε τι θα γίνει και πόσο πίσω ολοταχώς θα πάνε τα καμένα βούρλα.
δεν σας άρεσε ο σκάρλας με τον βδελάτο? λουστείτε τώρα τον πιπίλα και καθίστε να δείτε και ελάτε να παρακολουθήσετε το τι θα γίνει.

Ανώνυμος είπε...

Για τον αγαπητό κατά τα άλλα ανώνυμο 10:12/1-10-2014, τον ενημερώνω πως δεν έχω καμία εμπάθεια με κανένα και τα σωστά τα ασπάζομαι και τα χειροκροτώ.
Τον παραπέμπω όμως στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 9/4/2014 θέμα 10 απόφαση 6/102/2014(πιστεύω να ξέρει να διαβάζει) και μετά με ονοματεπώνυμο να μου απαντήσει τι κατάλαβε.
Βεβαίως φίλε Θανάση ξέχασε να αναφερθεί ο κ. Τετριμίδας στην λίγη ασφαλτόστρωση της Νέας Άγναντης.
Τώρα, στην συζήτηση που είχαμε μαζί για το θέμα αυτό που αναφέρεσαι, νομίζω ότι δεν είναι σωστό να το επεκτείνω, εκτός και αν το επιθυμείς εσύ.
Ας μείνουμε λοιπόν εκεί.
Καλή μέρα σας.
Θεόδωρος Καλτσάς



Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά για μας τους απέξω πείτε μας έγινε ή δεν έγινε το έργο… υπάρχει άσφαλτος;;;;;; Ρε Φλωράκη καμιά φωτογραφία δεν έχεις.

Ανώνυμος είπε...

τι ειναι αυτο το τοσο τραγικο που πρεπει ο τετρι να ανταπαντηση?
Τι του ειπε ο δημαρχος?
του ειπε να παε ινα ξεκουραστει στην ουσία διοτι δεν μπορει να του φανει καπου χρήσιμος...αυτη εινια και η αλήθια.
Εαν μπορουσε ο τετρι να συνεχιζε να ήταν χρήσιμος για το δήμο ας εβαζε παλι και να τον εκρινε ο κοσμος , τι ερχεται τωρα παλι με επιστολες? να μας πει τι? οτι ειναι εδω παρών στην διοικηση του δήμού? οχι κυριε τετριμιδα παρων ειναι αυτος που εκτειθεται, αυτός που υπογραφει αυτος που εχει το γενικό προσταγμα αυτος εχει την ευθυνη τι να του πειτε εσεις?? που στην δυσκολη αυτη στιγμη για την χωρα και τον δήμο πηγατε σπιτι σας αφηνοντας τους παμπολες ημιτελεις υποχρεωσεις και την καυτή πατατα των αποφάσεων συμαντικων θεματων στα χερια τους.
Γιατι δεν πηρατε αποφαση για τις δημοτικες εισφορες στην δική σας θητεία γιατι δεν ολοκληρώσατε τα τοσο πολα και καλα εργα εσεις? κοψατε κορδελες στο κλειστο του μωλου και ρευμα δεν εχει. αυτο ειναι εργο?
γιατι ορισατε προισταμενους την ώρα που αλλαζε χερια ο δήμος?
ολα αυτα τι ειναι?
και να θέλει πως βα σας εμπιστευτει ο νεος δημαρχος οταν το λετε οτι Τελειώνοντας κύριε Δήμαρχε, θα ήθελα να τονίσω και να επιμείνω, ότι η ανιδιοτελής συνεργασία δεν είναι μόνο αυτονόητη, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ και ΑΡΕΤΗ.
πλακα μας κανεις τωρα ε?
εαν πραγματικα το επιθυμουσες θα ησουνα εκει παρων ομως εφυγες ΒΑΓΓΕΛΗ ΕΦΥΓΕΣ ....καλη ξεκουραση και ασε τις επιστολες και τις ιντρικες...

Ανώνυμος είπε...

*απαντησει

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
αυτη ειναι η 1η επιστολη στο νεο Δημαρχο απο τον Τετριμιδα:
Πριν προχωρήσω στα του Δήμου θα ήθελα να αναφερθώ στην κατάσταση της χώρας και τι έφταιξε που φτάσαμε έως εδώ .
Η πρωτόγνωρη για τα μεταπολεμικά δεδομένα κρίση που έπληξε το οικονομικό σύστημα έπληξε και την χώρα μας που κλυδωνίζεται συθέμελα από ένα συνδυασμό ελλειμμάτων, χρεών ,ύφεσης, μεγάλης ανεργίας και σήμερα βρίσκεται στα όρια της κατάρρευσης.
Για τη χώρα μας η κρίση, πολιτική και οικονομική, οφείλεται σε μια πιο επικίνδυνη κρίση , που οι πολίτες αμφισβητούν τα πάντα.
Η βασική αιτία της κρίσης είναι η διαφθορά, η μεγαλύτερη απειλή για την λειτουργία του πολιτικού συστήματος, της κοινωνικής μας συνοχής και της εθνικής μας υπόστασης.
Η διείσδυση της κομματοκρατίας και αναξιοκρατίας στη λειτουργία του κράτους και η αντίληψη ότι η κομματική ιδιότητα είναι επάγγελμα δημιούργησε στεγανά στην Δημόσια Διοίκηση.
Έτσι, δημιουργήθηκε κομματικός στρατός με ανάξιους στρατιώτες τις περισσότερες φορές που οδήγησαν στον εκφυλισμό της έννοιας του Δημόσιου συμφέροντος χωρίς κανένα εμπόδιο.
Όλες οι πολιτικές δυνάμεις που κυβερνούσαν υποχωρούσαν εύκολα στα αιτήματα διαφόρων κοινωνικών ομάδων και πλειοδοτούσαν στην ικανοποίησή τους με σκοπό κομματικά οφέλη.
Η διαφθορά στην χώρα μας εμφανίζεται με τις μορφές υπεξαίρεσης χρημάτων, δωροληψίας, δωροδοκίας, κατάχρησης εξουσίας και κακής διαχείρισης του Δημοσίου χρήματος.
Σ’ αυτήν την κατάσταση ενεπλάκη και η Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Σε αρκετούς Δήμους, κάστρα του κομματισμού η νομιμότητα απαξιώθηκε, δοξάστηκε η παρανομία και η διαφθορά, με αποτέλεσμα την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος αφενός και αφετέρου δυσφήμησαν το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Ο Καλλικράτης προσπάθησε κάτι να κάνει για να πατάξει τη διαφθορά και βρήκε το «αντιβιοτικό» που ονομάστηκε ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.
Αλλά για να γίνει πράξη η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ θα έπρεπε:

Δήμαρχος και όλοι οι αιρετοί η προσωπικότητα τους να συγκροτείται από γνώσεις αρχές και αξίες.
Ύπαρξη ελεγκτικού μηχανισμού με συνεχείς ελέγχους και άμεση τιμωρία των παραβατών.
Κατάργηση πολυνομίας και πολυνομοθεσίας με αντικρουόμενες πολλές φορές απόψεις, και όπως έλεγε ο Ρωμαίος ιστορικός “Τάκιτος” όσο περισσότερο διεφθαρμένο είναι το κράτος τόσο περισσότεροι νόμοι υπάρχουν.

Ανώνυμος είπε...

Είναι ευκαιρία η συνταγματική αναθεώρηση να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.
Αλλαγή εκλογικού συστήματος, περιορισμός χρόνος θητείας αιρετών, όπου απαιτείται, πόθεν έσχες πριν την ανάληψη και μετά το πέρας των καθηκόντων.
Νόμος περί ευθύνης Υπουργών, ριζική αλλαγή αν όχι κατάργηση.
Ισχυροποίηση του ΑΣΕΠ για κάθε πρόσληψη ( έκτακτες προσλήψεις δεν υφίστανται).
Μείωση του χρόνου τελεσιδικίας των δικαστικών αποφάσεων το πολύ σε 18 μήνες.
Τελειώνοντας ΄΄καθαρό δεν είναι αυτό που πλύθηκε αλλά όποιο δεν λερώθηκε’’.
Και τώρα λίγα λόγια για το Δήμο :
Πέρασαν 3 ½ χρόνια από την ημέρα που μας εμπιστεύθηκε ο κόσμος και μας έδωσε εντολή να οδηγήσουμε τις τύχες του διευρυμένου Δήμου σε μια περίοδο που ήταν όλα σε κατάρρευση και απαξίωση.
Η εντολή ήταν μεγάλη τιμή αλλά και μεγίστης ευθύνης.
Στα χρόνια αυτά η χώρα μας πέρασε και περνά ,μια κρίση πρωτόγνωρη σε όλους τους τομείς και έθεσε σε δοκιμασία το σύνολο του Ελληνικού λαού με απρόβλεπτες συνέπειες .
Ταυτόχρονα, οι μνημονιακές πολιτικές, έθεσαν σε δοκιμασία και την Τοπική Αυτοδιοίκηση αφού ο οικονομικός στραγγαλισμός της στέρησε την οικονομική αυτοτέλεια και στάθηκε εμπόδιο στην υλοποίηση των οραμάτων, των στόχων αλλά και της ικανοποίησης των αιτημάτων των πολιτών.
Η δραστική μείωση της κρατικής επιχορήγησης έφτασε πάνω από το 65%.
Κόντρα σε αυτό το περιβάλλον, αλλά γνωρίζοντας και την οικονομική κατάσταση του Δήμου που παραλάβαμε, με τεράστιο χρέος, ξεκινήσαμε τον αγώνα μας όλοι μαζί , πολλές ώρες εργασίες , όρεξη, επιμονή, ακολουθήσαμε την αδιαπραγμάτευτη πορεία των διεκδικήσεων της κοινωνικής πολιτικής, της αλληλεγγύης, του ήθους, της ανιδιοτελούς συνεργασίας, του αλληλοσεβασμού, της εντιμότητας, της χρηστής διαχείρισης του Δημοσίου Χρήματος ,όπως προεκλογικά είχαμε υποσχεθεί.
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να εκφράσω την προσωπική μου άποψη ότι όλοι πρέπει να συνεργάζονται με το Δήμαρχο χωρίς ιδιοτέλεια, γνωρίζοντας ότι ο Δήμαρχος διοικεί τον Δήμο και οι αποφάσεις του υλοποιούνται από όλους, αφού έχει προηγηθεί συζήτηση και έχει ληφθεί απόφαση.
Είναι βασικός παράγοντας επιτυχίας.
Η δική μου αγωνία, αλλά και των αρίστων συνεργατών μου, ήταν η πρόοδος, το συμφέρον του τόπου και των Δημοτών , η διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και η άμβλυνση των προβλημάτων της κρίσης.
Τώρα που η θητεία μας έληξε, οι Αιρετοί Συνεργάτες, οι Ειδικοί Συνεργάτες, οι υπάλληλοι και εγώ, είμαστε υπερήφανοι για το έργο που επιτελέσαμε. Το λέω μετά πλήρους γνώσεως, αναγνωρίζοντας φυσικά, παραλείψεις , καθυστερήσεις, αστοχίες και λάθη .
Από τις επιλογές μου κάποιοι δυσαρεστήθηκαν, είναι γνωστό ότι αυτός που προΐσταται είναι υπεύθυνος για τις επιλογές και αναλαμβάνει την ευθύνη του αποτελέσματος.
Τελειώνοντας κύριε Δήμαρχε, θα ήθελα να τονίσω και να επιμείνω, ότι η ανιδιοτελής συνεργασία δεν είναι μόνο αυτονόητη, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ και ΑΡΕΤΗ.
Μπραβο τετρι ο επιλογος ολα τα λεφτα...

Ανώνυμος είπε...

Ποιες ίντριγκες ρε μεγάλε? Πόσο δύσκολο σας είναι να κατανοήσετε ότι ο πρώην δήμαρχος έκανε την καθιερωμένη ενημέρωση στον νέο δήμαρχο... Απο που βγαίνει το συμπέρασμα ότι σε θέλει να πει κάτι....? να δηλώσει παρουσία.. Πάτε καλά?

Ανώνυμος είπε...

EBΑΛΕΣ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΠΙΠΙΛΑ.ΟΥΤΕ Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ ΚΑΙ Η ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΔΕΝ ΣΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ.......................ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ????

Ανώνυμος είπε...

Ποια. Κσθιερωμενη ενημρρωση εννοεις? Εχει δημοσιευσει κανει παλι τετοια. Ενμερωση κ δεν τι ξερω? Ετσι παρεδωσε στον συκιωτη μεσω αντιπροσωπου? Ουτε ο παπανδρεου στον σσμαρα

Ανώνυμος είπε...

5.52 δεν έχεις πάρει τα χάπια σου και γέρνεις λίγο…

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΙΠΕ:
Η διείσδυση της κομματοκρατίας και αναξιοκρατίας στη λειτουργία του κράτους και η αντίληψη ότι η κομματική ιδιότητα είναι επάγγελμα δημιούργησε στεγανά στην Δημόσια Διοίκηση.
Απορία απλού μουζίκου:
Βαγγέλη σωστά τα λες αλλά θέλεις να μας θυμίσεις εσύ πότε μπήκες στην Ευελπίδων, μήπως ήταν τότε που δεν υπήρχε κομματοκρατία επειδή είχαν καταργηθεί τα κόμματα ! Θυμάσαι τίποτα σχετικό ή το είχες ρίξει κι εσύ στο διάβασμα σαν τον μακαριστό Χριστόδουλο. Με την ευκαιρία μπορείς να μας πεις πότε ξεκίνησε η ΄΄ διείσδυση της κομματοκρατίας και αναξιοκρατίας στη λειτουργία του κράτους΄΄ για να κατανοήσουμε καλύτερα τους στοχασμούς σου. Εννοείτε ότι αν δεν ήσουν δημόσιο πρόσωπο, δεν θα σου έκανα ποτέ αυτή την ερώτηση.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....ΡΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ..ΤΕΤΟΙΟ ΤΣΟΥΞΙΜΟ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ!!!!???????

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΤΟΧΑΣΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΩΠΟ ΤΣΙΡΑΚΙ
Κατ΄αρχάς αγαπητέ μου χαίρομε αλήθεια γιατί γελάς και είναι γνωστό ότι το γέλιο κάνει καλό στην υγεία. Καλή υγεία να υποθέσω και καλή μνήμη . Εσύ λοιπόν λεβεντάκο με την καλή μνήμη θυμάσαι τίποτα απ΄όλα αυτά που έγιναν στην πατρίδα μας ή την έπαθες απ΄το κομματικό κουτόχορτο. Το ερώτημα λοιπόν παραμένει και είναι: Ο επί τριάντα τόσα χρόνια Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού επί οκτώ χρόνια Δήμαρχος πότε ανακάλυψε την ΄΄ διείσδυση της κομματοκρατίας και αναξιοκρατίας στη λειτουργία του κράτους΄΄ . Αν καταλαβαίνεις ΄΄χαρούμενε΄΄ δεν λέω αν ήταν καλός ή κακός Αξιωματικός και Δήμαρχος αλλά ότι απορώ με τους όψιμους στοχασμούς του Βαγγέλη ! Άλλο διαχειριστής εξουσίας και άλλο στοχαστής !

Ανώνυμος είπε...

ΡΑΓΙΑΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

πάτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα και λέτε για την επιστολή τέτρι? δηλαδή ο πιπίλας όταν απαντά ως απεταξάμην της κομματοκρατίας δεν είναι για γέλια και για κλάματα ταυτόχρονα? δεν μπορεί να είσαι δήμαρχος που σέβεται τον εαυτό του και να απαντάς με τέτοιο ύφος αλλά και να γράφεις αρλούμπες. φρασεολογία καφενείου και βγάλε την σκούφια σου να με βαρέσεις.

Ανώνυμος είπε...

πάτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα και λέτε για την επιστολή τέτρι? δηλαδή ο πιπίλας όταν απαντά ως απεταξάμην της κομματοκρατίας δεν είναι για γέλια και για κλάματα ταυτόχρονα? δεν μπορεί να είσαι δήμαρχος που σέβεται τον εαυτό του και να απαντάς με τέτοιο ύφος αλλά και να γράφεις αρλούμπες. φρασεολογία καφενείου και βγάλε την σκούφια σου να με βαρέσεις.

Ανώνυμος είπε...

Στην τοποθεσία ΄΄Πλατανιάς΄΄ Καινούριου, λίγα μέτρα μετά την αερογέφυρα (Δεξιά) οπως πάμε πρός το πρατήριο του Καραδήμα έχουν παρατήσει ενα υπέροχο γλυκό σκυλάκι ,κουταβάκι! Όποιος έχει τα αρχίδια και αισθάνεται ΆΝΘΡΩΠΟΣ να πάει να το πάρει __ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΕΝΤΕ._

Ανώνυμος είπε...

ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ.......

Ανώνυμος είπε...

ΤΗ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΙΡΜΙΛΩ ΑΥΤΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΗΜΩ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Η κα Νιάφα, οι αρμοδιότητες και οι θιγόμενοι
Με την ανάληψη των καθηκόντων από την νέα διοίκηση του Δήμου (πρίν 40 μέρες περίπου) , η κα Νιάφα –πολιτικός μηχανικός - ανέλαβε την τεχνική οργάνωση του όρχου . Η επιλογή των καθημερινών δραστηριοτήτων ανήκει στον αρμόδιο αντιδήμαρχο, ενώ ο τρόπος που θα υλοποιηθούν αυτές, είναι αντικείμενο των τεχνικών και του αντίστοιχου προσωπικού δυναμικού. Αυτό είναι το βασικό πλαίσιο λειτουργίας του όρχου.
Κάποιες μικρές αλλαγές στην οργάνωση του όρχου, όπως τοποθέτηση GPS στα οχήματα του δήμου για να εντοπίζονται ανά πάσα στιγμή που βρίσκονται, και το κτύπημα κάρτας εργασίας δίπλα στο γραφείο της κας Μηχανικού, είναι τα πρώτα μέτρα που εφαρμόστηκαν και έγιναν δεκτά με ικανοποίηση από τους εργαζόμενους .
Σωστό είναι να πούμε ότι με ικανοποίηση δέχτηκαν την προσπάθεια όργάνωσης του όρχου η μεγαλη πλειοψηφία των εργαζομένων γιατί υπάρχει και μια μειοψηφία (ευτυχως ελάχιστη) , που ξεβολεύτηκε .
Η αναγκαία συζήτηση λοιπόν πρέπει να γίνει για την ταμπακιέρα που είναι : η αποτελεσματική διαχείρηση του όρχου σε α) ανθρώπινο δυναμικό β) μηχανολογικό εξοπλισμό γ) ανταλλακτικά και δ) καύσιμα. Εδώ είναι το ζουμί της υπόθεσης και η απάντηση δεν μπορεί να είναι παραταξιακή αλλά μια και μοναδική : Διαφάνεια και πιστή εφαρμογή των νόμων τόσο ως προς τα δικαιώματα , όσο και προς τις υποχρεώσεις όλων .
Το πώς βρέθηκε η κα μηχανικός στον όρχο αποτέλεσε την πρώτη ερώτηση του αρχηγού της μείζωνος αντιπολίτευσης κου Παταργιά, η οποία απαντήθηκε αμέσως από τον κο Δήμαρχο. Η απάντηση είναι στα πρακτικά της πρώτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου και φυσικά στην διάθεση όλων των ενδιαφερομένων.
Ελπίζοντας η θεματολογία να ξεφύγει απ΄την παρελθοντολογία και τις προσωπικές αντιπαραθέσεις και να ανοίξουμε συζήτηση για το παρών και κυρίως το μέλλον του Δήμου μας.
Με σεβασμό

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ. ΔΗΜΑΡΧΟ, ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ Κ. ΝΙΑΦΑ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΑΞΗ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ( ΔΗΜΑΡΧΟ και τους λοιπους Δημ. Συμβουλους ΑΛΛΑ ΚΑΙ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ) ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ( ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ;;;;).
ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ , ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ.
Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟΣ, ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΟΥ
ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ , ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ .
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ : ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ;;ΤΟ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ;; ΕΑΝ
ΟΧΙ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ;;
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΑΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ .
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΚΙΝΗΣΗΣ , Ή ΚΛΟΠΗ ΕΙΝΑΙ Ή ΚΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ
ΚΙΝΗΤΗΡΑ.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ, ΕΓΙΝΕ ΕΔΕ;;
ΑΥΤΑ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΑΚΟΣ, ΤΩΡΑ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΟΤΡΩΝΙΑ, ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΟΡΧΟΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ....

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΚΟΜΑΤΙΣΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΔ???ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ!!! ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ!!!!ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΗ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ!!!!ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΑΝΕΡΓΟΙ!!

Ανώνυμος είπε...

κατ εντολη του χηστου δεν υπαρχουν στην περιοχημας ανεργοι

Ανώνυμος είπε...

καλημερα στο ντουετο ξερετε ποιο αυτο του απλυτου και του κοντου ντε και στην μπιρμπιλω που νομιζει οτι ολα πανε καλα φυσικα οχι για τους δημοτες αλλα για τους εντολοδοχους