20 Οκτωβρίου 2014

Το δημοτικό συμβουλίου της Δευτέρας 20/10

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Μεταδόθηκε ζωντανά η επίσημη πρώτη live μετάδοση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου μας, και αφού την μαγνητοσκοπήσαμε (όχι θα την αφήναμε) σας την παραθέτουμε προς ενημέρωση σας.


Δεν μπορούμε να μην δώσουμε τα εύσημα στον Δήμαρχο Γιάννη Συκιώτη που όπως φαίνεται δεν φοβάται και δεν έχει να κρύψει τίποτα με το να μεταδώσει το δημοτικό συμβούλιο ζωντανά στο internet. (ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτό και να μεταδίδονται όλα τα ΔΣ στο internet). Όπως και να έχει συγχαρητήρια κύριοι όσοι συμβάλατε στην ζωντανή μετάδοση.

Κατά τα άλλα, το high light της βραδιάς (εκτός των άλλων) είναι ότι ψηφίστηκαν τελικά οι αυξήσεις στα τέλη, ακούστε και εσείς το μαγνητοσκοπημένο video να καταλάβετε τι λέχθηκε, γιατί και από ποιόν … για το συγκεκριμένο θέμα.

Η άποψη μου είναι ότι, είναι μέγα σφάλμα, το γεγονός ότι όλες οι οικονομικές μελέτες που τελικά κατέληξαν σε εισήγηση για αύξηση των τελών, σε ότι έχει να κάνει με τα έσοδα, αφορούν τα εισπραχθέντα του δήμου και όχι τα βεβαιωθέντα.

Θέλω να πω για να το καταλάβουμε όλοι, ότι όταν τα βάζεις κάτω και κάνεις λογαριασμούς, τα έσοδα και τα έξοδα, δεν μπερδεύεις το έσοδο το οποίο απορρέει από το βεβαιωθέν έσοδο με το πόσο κατάφερες τελικά να εισπράξεις, γιατί εκπαιδεύεις τον κόσμο να μην πληρώνει.

Εγώ δηλαδή που πληρώνω ανελλιπώς και on time τις υποχρεώσεις μου στο Δήμο, ένιωσα μαλάκας γιατί πρώτον για όσους δεν πληρώνουν δεν τρέχει και τίποτα (δεν κόβουν πχ το νερό σε κανέναν) και δεύτερον τα οικονομικά του δήμου προσαρμόζονται ανάλογα με αυξήσεις και δεν πέφτει έξω ο δήμος ώστε να καλύπτονται οι έξυπνοι που δεν πληρώνουν σε βάρος των χαζών σαν και εμένα που πληρώνω.

Αντί 25 μαντραχαλάδες στο ΔΣ να κάθονται 3 ώρες και να σκέπτονται το πώς θα αυξήσουν τα τέλη καλύπτοντας προφανέστατα αυτούς τους έξυπνους που δεν πληρώνουν σε βάρος όλων αυτών που πληρώνουν επαναλαμβάνω, εγώ θα έλεγα ότι θα έπρεπε να κάτσουν (το ΔΣ) να βρουν λύση το πώς θα εισπράξουν τα βεβαιωμένα ώστε να μην υπάρχει λόγος αυξήσεων.

Και δεν λέω να κόψουμε το νερό σε 10-20-30 αναξιοπαθούντες οικογένειες (σε αυτές να παραγραφούν τα βεβαιωμένα) αλλά αναφέρομαι σε αυτούς που τα έχουν (τα μπικικίνια) και δεν πληρώνουν εκ πεποιθήσεως (πχ μαγαζιά κάποια).

ΥΓ Δυο - τρείς μικρές διακοπές στην μαγνητοσκόπηση οφείλονται σε μικρά τεχνικά προβλήματα δικά μας, ελπίζω να μην ξανασυμβούν.
Σε ότι έχει να κάνει ότι κάποιοι όντας ομιλούν δεν έχουν μικρόφωνο ώστε να ακούγονται, ή δεν έχουν πατήσει το κουμπί του μικροφώνου πους, αυτό βαρύνει την διοργάνωση και τον δήμο – τεχνική υπηρεσία.

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο για το livestreaming .... πλέον θα ξέρουμε και εμείς που είμαστε μακρύα. Δήμαρχε τον ακούς τον bloggger...

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΕΙΔΑΜΕ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟΥ.( ΕΝΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ) ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ ΚΑΙ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΥΩΤΕΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΩΝ. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΒΡΑ ΙΟΥΔΑΙΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΡΚΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. ΑΡΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΛΗΡΩΘΕΝΤΑ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ποτε προλαβες ρε Ταξιαρχη...; Μολις μπηκες σπιτι τον Καρκανια που εσυ εφερες εδω σκεφτοσουνα;

Ανώνυμος είπε...



TΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΛΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΗΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΗΝ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΑΒΕΙ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ.

ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΠΟΣΟΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΠΟΥ ΩΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ
ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ.

ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ[Π.Χ. ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΙ
ΟΧΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΕΛΩΝ ή ΨΗΦΟ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΗ ΝΑΟΔΟΜΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ,ή ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΙΔΙΟΤΕΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ή ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ[ΓΙΑΤΙ Ο ΣΚΡΙΜΠΟΝΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΓΛΟΥ],ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΗΔΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΛΟΓΙΚΗ [ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΟΧΙ]ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ.

Η ΕΠΑΡΧΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΟΡΑ ΠΟΥ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΕΜΠΑΙΔΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ,ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ,ΣΙΓΟΥΡΑ
ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΠΟΦΥΓΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΟΙΑΥΤΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ.

ΤΕΛΙΚΩΣ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΦ'ΕΝΟΣ ΜΙΑΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣ
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦ' ΕΤΕΡΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ
ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΒΙΟΥΣΑΝ ΠΡΙΝ.




Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΑΝΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ
ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ
ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.....Ο ΟΠΟΙΟΣ.

ΠΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ,ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥ ΒΑΣΗ, ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ
ΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ .

Ο ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ
ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΕΚΤΟΣ ΕΙΤΕ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΕΙΤΕ ΜΕ
ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ.

ΑΡΑ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΧΕ ΠΙΟ ΣΑΦΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ
ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΕΙΜΑΤΩΝ ΟΧΙ ΚΑΤ' ΑΝΑΓΚΗ ΜΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ .

ΚΡΙΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Αστε ρε τα τεχνικά και ελάτε στην ουσία.Φάτε τις αυξήσεις ,θα μας πάρει τα σώβρακα ο πιπίλας.Και το κακό είναι ότι το βάρος των δημοτικών τελών τραβάνε οι κάτοικοι των Καμμένων,καταλάβατε;Ανάξιοι οι καμενοβουρλιώτες προσκυνάνε την μια φορά τον Μώλο και την άλλη τον Αγιο δεν είμαστε ικανοί ορε να βγάλουμε έναν δικο μας δήμαρχο.Με τις υγείες μας.

Ανώνυμος είπε...

Η ξανθιά κυρία κάτω από την έδρα δεν έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται. Επίσης η κυρία που είναι στην έδρα επίσης είναι νυχτωμένη μακριά. Ποιος σας είπε ότι χωρίς γνώση θα πάτε σε ένα συμβούλιο και θα πρέπει να έχετε και άποψη και να είναι και σωστή. Ποιος σας είπε ότι πρέπει να σας πάρουν από το χεράκι να σας ενημερώσουν για τα πάντα στην διάρκεια του συμβουλίου? Στρώστε κώλο κάτω και ενημερωθείτε αν θέλετε να καταθέσετε άποψη με άποψη. Δεν παίρνουμε τον λόγο έτσι απλά να τον πάρουμε και να ακουστούμε στο συμβούλιο και να λέμε ότι κάτι είπαμε. Δυστυχώς για εσάς πλέον τα συμβούλια τα ακούνε πολλοί και κρίνεστε για την οργανωτική, διοικητική, τεχνική και γνωσιακή επάρκεια αλλά και το βασικότερο κρίνεστε στο αν διαθέτετε ως προσόν την απλή συλλογιστική για την επίλυση καθημερινών προβλημάτων του δήμου.
Στον τομέα σας και στην προσωπική σας ζωή μπορεί να είστε άριστες αλλά για τα συμβούλια του δήμου δεν νομίζω.

Ανώνυμος είπε...

ρε βλοκερ σε μπελα μας εβαλες να ακουμε 3 ωρες βιντεο

Ανώνυμος είπε...

ρε βλοκερ σε μπελα μας εβαλες να ακουμε 3 ωρες βιντεο

Ανώνυμος είπε...

Πολύ όμορφα και νόμιμα στο
Δήμο στο δσ.
Ψηφίζουν αποδοχή χρηματοδότησηςκαι προκύπτει ανάθεση έργου στον βιολογικό για τα δικά μας παιδιά. Εύγε, όλα νόμιμα πιπίλα, πλήρη ίσον ο μια και ΔΙΑΦΆΝΕΙΑ? ??
Σπέρνει , ανέμους θα θερίζει θύελλες. Η νομιμότητα στο μεγαλείο της.
Συγχαρητήρια σε όλους σας.
Που ήσουν νιότη που έλεγες. ........και άλλα πολλά θα μπορούσε να πει κάποιος. ..
Γιάννη δυστυχώς σε σέρνουν. Ξυπνά όσο είναι νωρίς. ...Κοντός , απόλυτος όλο το κομάντο στο δήμο. Εσύ Γιάννη μαριονέτα. ..Λυπάμαι, πολύ πάρα πολύ αλλά χθες στο δσ,αυτό φάνηκε. Ο κοντός όταν μίλησε ο πρώην αντί αυτού για τον βιολογικό στα Καμενα πετάχτηκε σαν ελατήριο. Δες την εικόνα και θα καταλάβεις, είμαι πολύ σίγουρος αν και εγώ προσωπικά, αν θυμάσαι στο είχα πει............?

Ανώνυμος είπε...

Δεν πιστεύω να είναι αλήθεια ,ακουσα και το γράφω οτι ο δήμαρχος έδωσε εντολή στο εξής να μην βγαίνει στο ιντερνετ η συνεδρίαση του ΔΣ.Ειδε τα χάλια του και φοβήθηκε;

Ανώνυμος είπε...

1042 ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΕΣΤΡΑΒΩΣΕΙΣ, ΕΣΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ.... ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ. ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΧΑΖΑΜΟΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ. ( ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟΙ)

Ανώνυμος είπε...

Η οικονομική επιτροπή δια στόματος και εισήγησης της οικονομικής υπηρεσίας μαζί με το δήμαρχο (πρόεδρος οικονομικής επιτροπής) και έναν δυο συμβούλους της πλειοψηφίας (Μακρυνίτσας) για δυο ώρες μας τσάκισαν τα νεύρα προσπαθώντας να μας πείσουν ότι ο προϋπολογισμός δεν ισοσκελίζεται αν δεν γίνουν οι συγκεκριμένες αυξήσεις στα τέλη ύδρευσης, αποχέτευσης και καθαριότητας. Και η αντιπολίτευση να ισχυρίζεται ότι δεν είναι απαραίτητες (ορθά). Και στο τέλος τί; Έρχεται ο δήμαρχος και ωσάν Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής κάνει 50% περίπου έκπτωση (σκόντο σα να λέμε) και ψηφίζεται η πρόταση. Και ρωτώ: Και γιατί ρε δήμαρχε και Μακρυνίτσα και Μπεζάτη που συμμετέχετε στην οικονομική επιτροπή δεν το κάνατε εξαρχής εκεί; Και πώς θα ισοσκελιστεί τώρα ο προϋπολογισμός; Το να αυτοαναιρείστε είναι δικαίωμά σας. Το να προσβάλετε όμως την νοημοσύνη μας, ΟΧΙ. Και κάτι ακόμη. ΄Ισως και πιο σοβαρό. Σχεδόν μας έπεισαν, δήμαρχος και Μακρυνίτσας κυρίως ότι η αποχέτευση έχει υστέρηση εσόδων ως προς το κόστος λειτουργίας της. Προσωπικά δεν το πιστεύω.Και ο δήμαρχος με ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ανάθεση στον Καρκανιά αυξάνει το κόστος κατά 300% περίπου της λειτουργίας του. Για τρεις και κάτι μήνες θα δώσουμε όσα δίναμε για όλο το χρόνο. Και έχουμε πληρωμένο μέχρι τέλος του έτους και τον προηγούμενο. Ζητάτε αύξηση για να ισοσκελιστεί ο προϋπολογισμός ή για να πληρωθεί ο Καρκανιάς και η παρέα του;

Ανώνυμος είπε...

Αν αληθευει η περίπτωση Καρκανιά με υψηλό κόστος και διαδικασία απευθείας ανάθεσης,τότε
ο μπλόκερ όταν βγάζει σχόλιο για τον Δήμο να βάζει και μουσική υπόκρουση απο την ταινία
the godfather για να εχουμε την σωστή μέθεξη.
Οσο αναφορά την αντιπολίτευση ας ζητήσει γραπτώς την σύμβαση με το ποσόν,και ας κινηθεί
σύμφωνα με τον νόμο.
Οι δε Ενεργοί Δημότες οπως κινήθηκαν την περίοδο Τετριμίδα με το Συνήγορο του Πολίτη γία
αντίστοιχο θέμα ας το ξανακάνουν.

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ .....ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΥΞΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΔΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΘΥΜΙΖΕ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΖΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ. Ο ΔΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙΑΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ. Ο ΡΕ ΚΑΡΥΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΥΒΔΗ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ .........

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΚΑΝΙΑΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΠΑΛΗΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΟΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΞΕΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΚΟΤΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ποιου μπαρμπακωτσου αφου ο τετρι τον εφερε στο μωλο... ρε μονο ο κοντος ειχε το σθενος να πει να παει η δουλεια στο σκριμπωνη εαν η τιμη ειναι συμφερουσα για το δημο ομως δεν ειδα αλλος να το υποστηριξε αυτο.? νομιζω οτι τα εχει βρει με το σκριμπωνη η κατι αλλο ηθελε να πει ο ποιητης?

Ανώνυμος είπε...

Άκουσα καλά? Το κόστος για τον ΒΙΟΚΑ από 6.000 το πήγανε 17.200 ??? κάτσε ρε πιπίλα !! είσαι σοβαρός? Τριπλασιάζεις το κόστος για τον βιολογικό με το καλημέρα? Που τον βρήκες αυτόν το έργολάβο τον ακριβό? Γιατί δεν κράταγες τα πράγματα όπως ήταν? Το θέμα αν είσαι μάγκας ήταν να κατεβάσεις το κόστος όχι να το μεγαλώσεις !! ακούς εκεί τριπλασιασμός του κόστους!! τσ τσ τσ τσ τα
Και εσείς κουτάβια δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας το ψηφίσατε? Πάτε καλά ρε ζαγάρια? Δεν φοβάστε ότι θα σας φτύνουν στο δρόμο?

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα Ταξιαρχηηηη.....Μετά απο τόσα δημοτικα συμβουλια και ακομα γραφεις μακακιες? εαν θες τοσο καιρο να καταλαβεις κατι τοσο απλό οπως το κοστος της διαχ/σης του Βιολογικου...τρια πλιά και ενα τσον....

Ασε που θα γινει και δημοπρασια ενω εσεις ησασταν με ανάθεση τοσα χρονια