08 Σεπτεμβρίου 2014

Δελτίου τύπου του Δήμου Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger



20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ,
Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΕΙΣΗΓΗΣΕΩΝ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ-ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΕΠ΄ ΩΦΕΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ, Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΑΜΠΟΛΛΑ.

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ, (ΟΧΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΟ Η΄ΒΙΑΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ)
ΑΛΛΟΥ Ν3852 ΤΟΥ 2010 ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ Ν3852 ΤΟΥ 2014

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ Ο ΦΑΚΙΡΗΣ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ, ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ....ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΟΥΤΙΖΕΙ!!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ,ΕΥΤΥΧΩΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ! Ο ΤΣΩΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ! ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ... Α, ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ... ΚΡΙΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

afiste tous an8rwpous isixous. giati dropi kirie 2k46 ti mempto exei kanei o tsomos kai o ka8e tsomos apo ton sindiasmo tou sikiwti oute mia evdomada den exoun analavei....! apo tis energeies tis neas dimotikis arxis 8a doume tin poreia tis. oi palioi dokimastikan k apeteixan se ena megalo vathmo. opsometha gia tous neous.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΙΡΗ ''ΕΛΕΓΚΤΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ'', ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ-ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ, ΠΡΟΗΔΡΕΥΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ.
ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΤΣΩΜΟ ''ΕΛΕΓΚΤΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ'' ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ.
ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΜΠΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΚΙΡΗ, ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΣΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ, ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΚΑΤΙ ΜΕΜΠΤΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΑ ΒΥΖΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΠΙΠΙΛΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ΄΄ΠΑΡ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΣΚΟΣ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ

Ανώνυμος είπε...

Να τους χαιρομαστε.......!

Ανώνυμος είπε...

Αυτή είναι η (α)διαφάνεια που μας έλεγε ο πιπίλας? Πρώτη μέρα πρώτη λαμογιά. Παρακολουθώ το Διαύγεια κάθε μέρα, δεν είδα πουθενά πρόσληψη μηχανικού στον δήμο Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου. Ποια είναι αυτή η κυρία μηχανικός που κάνει κουμάντο από την πρώτη μέρα στον όρχο?? εεε?? Ποιος θα την πληρώνει Γιαννάκο’μ ??

ένας έρμος εργαζόμενος

Ανώνυμος είπε...

πληροφοριες τελευταιας στιγμης, πιεζει αφορητα ο ποδηλατακιας για θεση αντι αυτου για 5 χρονια και τιποτα λιγοτερο αλλιως θα βγει στο ανταρτικο. σου λεει ο ποδηλατακιας θα γινω αντι αυτου και ο συκιωτης θα ειναι λαμια στο γιατρειο και θα κανω οτι γουσταρω και θα το παιζω και δημαρχος που το εχω καημο χρονια. αμ δε, πιεζει και η φροσω-τονια ομως για το ιδιο, για αυτο και ο συκιωτης εχει μπλοκαρει και δεν ξερει προς τα που να κανει. Τζονι αν θες να με ακουσεις μην κανεις κανεναν απο αυτους καπετανιο. θα με θυμηθεις μην λες μετα οτι δεν στα ελεγα. να χεσω στους συνεργατες σου μεσα.

Ανώνυμος είπε...

Ε, ρε, γλέντια.....

Ανώνυμος είπε...

3:43, νεοι ειναι στις καρεκλες ο απλυτος και ο ποδηλατακιας; Αλλου ηταν μεχρι πριν εναμισυ χρονο αντιδημαρχοι; Μαλλον το πρωτο τον χρειαζεται ο δημαρχος για να του ανεβαζει το προφιλ, αφου τετοια μοδα δεν πρεπει να χαθει (σαγιοναρα και λασπη, χαιτη και βοϊδοκοιλια, ακαταλαβιστηκη διαλετο λογω πτυχιων (ανωτατες σπουδες στα μποστανια και τα περιβολια με τους εργατες να ακουνε τα μπινελικια). Τον δευτερο τον επιβαλει ο θειος...
Οταν τους αντικαταστησει, ξερετε τι θα συμβει. Ο πρωτος δε θα ξαναπατησει σε δημοτικο συμβουλιο, κι δευτερος θα ανεξερτητοποιηθει.
Αλλα μεχρι τοτε, θα εχει τελεσθει το μεγαλοπνοο εργο τους, ειδικα του πρωτου, αφου θα ειναι ντουετο με τον κοντο και θα ελεγχουν την κατασκευη του βιολογικου. Και σ΄ανωτερα αθωα μου τεκνα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΝΑΡΑΚΙΑ,ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΝ ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΣΩ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΗ-ΟΜΟΡΦΗ ΅ΔΟΥΛΕΙΑ΅ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΕΟ(ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ;)ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ,ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ.ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΕΣ,ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ !!!ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟ....ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ...ΤΩΝ ΧΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ.ΠΑΝΤΑ....C

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΗΣΥΧΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ (ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΒΙΑΓΚΡΑ) ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΕΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ, ΑΛΩΣΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΓΕΡΟ ΚΟΤΣΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ? ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΡΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΑΣΑΝ 9 ΗΜΕΡΕΣ (... ΤΗΣ ΤΟΝΙΑΣ ΤΑ ΕΝΝΙΑΗΜΕΡΑ) ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ!!!ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΘΟΥΝ ( ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ) ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΘΕΙ Η ...ΑΠΟΦΟΙΤΗ ΛΥΚΕΙΟΥ. Η ΕΛΛΑΣ ΤΗΣ...ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ...ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!ΕΥΓΕ

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΣ ΤΟΝΙΑΣ ΤΑ ...ΕΝΝΙΑΗΜΕΡΑ!! ΕΓΡΑΨΕ ΜΕΓΑΛΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

ρολο δεν παιζουν τα πτυχια αλλα οι εκβιασμοι

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ - ΑΛΕΣΤΕ...
ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΥΛΟΙ...!!!!

Ανώνυμος είπε...

τον ρίξανε τελικά τον ποδηλατάκια. έμαθα ότι η φροσάρα θα είναι ανταυτού. ευτυχώς δηλαδή γιατί αν ο μητσάρας γινότανε ανταυτού θα ξαναεφεύρισκε τον τροχό της τοπικής αυτοδιοίκησης και θα μας τα έκανε τούμπανο.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, ας μην είχε το Φαλαρέικο με έτοιμη μαγιά από ψήφους από πίσω του ο Μαρκυνίτσας και θα σου έλεγα εγώ αν θα γινόταν αντιδήμαρχος. Ούτε κλητήρα δεν θα τον παίρνανε.