29 Σεπτεμβρίου 2014

Δελτία τύπου Δήμου Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Διόδια


Ορκωμοσία

Επιστολή προς Τετριμίδα

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ;;;; ΓΙΑΤΙ Η ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΚΙΩΤΗ
ΠΡΟΣ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ ;;
ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ;;;
ΜΠΛΟΓΚΕΡ, ΨΑΞΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ.
ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΤΕΤΡΙ.

ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ

Marcus Berg είπε...

κ. Δήμαρχε ξεκίνα αν μπορείς "να χρησιμοποιείς κάθε νόμιμο αλλα και ηθικό μέσο που έχεις στη διάθεσή σου για να υπερασπιστείς τα δικαιώματά μου", όπως άκριβώς γράφεις, γιατί πολλή επιστολή πέφτει και απο πράξεις τίποτα.

Και συνάντηση στο Δημαρχείο έγινε και έλλειπες, και 2 συγκεντρώσεις έγιναν και πάλι έλλειπες, οπότε δε νομίζω να πολυ στέκουν αυτά που γράφεις.

Καλή συνέχεια στο δύσκολο ομολογουμένως έργο

Ανώνυμος είπε...

Χάχα αν έγραψε ο Γιαννάκης αυτή την επιστολή τότε εγώ είμαι η στρογγυλή μπάλα που βρέθηκε στον πλανήτη Άρη

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ, ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ, ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕΙ; ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ.

Ανώνυμος είπε...

Μπλέξαμε χωριανοί,μπλέξαμε, μιλαει για κομματικο Τετριμιδα και δεν λεει που είναι ορντινάντσα του γερο Σταικούρα.
Πέντε χρόνια να μας φανούν αιώνες!
Και λεει και ψέμματα όπως τότε με τον Παπαναγιώτου. Τι λέει τώρα ο κυριος Ταξιάρχης που τον εκθείαζε;

Ανώνυμος είπε...

αι καλά, εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι.
Μιλάς ρε Συκιώτη για κομματικό Τετριμίδα ενώ είσαι το άκρον άωτον του κομματικού μηχανισμού της νέας δημοκρατίας και συγκεκριμένα του Σταικούρα?
Τόλμησες να ξεστομίσεις ότι ο Τετριμίδας δεν έκανε έργα και δεν μπήκες καν στον κόπο να ρωτήσεις να διαβάσεις και να μάθεις έστω αυτά τα λίγα τι έκανε ο στρατηγός?
Είσαι σίγουρος αγόρι μου? Άμα κάτσουνε σε ένα τραπέζι με τον αν αυτού και φτιάξουν δελτίο τύπου απάντηση θα σε πάνε σβάρνα.

Τώρα θα μάθεις να διαβάζεις τι υπογράφεις.

Αναρωτιέμαι οι σύμβουλοι σου συμφωνούν με αυτή την επιστολή?

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΙΠΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΤΕΤΡΙ;;;;;;
ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ;;

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις Γιαννακόπουλε,Φλωράκη,Μακρυνίτσα,Φακίρη,Παντρά και λοιποί που απολαύσατε αξιώματα από τον Τετριμίδα δεν έχετε τσίπα ορέ; Δεν έχετε φιλότιμο να απαντήσετε σε αυτο το ιταμο λιβελογράφημα του Σικιώτη; Δεν καταλαβαίνετε όποιος βριζει την δημαρχία Τετριμίδα βρίζει και εσάς που είσαστε τα στελέχη του;Μόνος του διοικούσε ο Τετριμίδας,εσείς τι είσασταν τα....δια του; Στη θέση σας θα τον άρζα από το λαιμό ,θα έβγαζα κοινή ανακοίνωση για να τον βάλω στη θέση του τον λιμοκοντόρο. Αλλά βολεμένοι και οικονομημένοι δεν βγάζετε τσιμουδιά,εξουσια και χρήμα θελετε, από αξιοπρέπεια πέρα βρέχει.Ευτυχως δεν σας ψήφισα θα έτρεχα για απολυμαντικό.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΟΧΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ...ΟΙ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ. ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΤΟ "ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΡΑΒΑΚΙ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ " ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΧΘΕΣ ΑΠΟΜΩΝΟΜΕΝΟ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ , ΤΙ ΕΥΓΛΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΥΛΗ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ...ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΑΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΓΑΙ ΤΗΝ ...ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΤΡΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ...ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΗΔΟΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ;;;

Ανώνυμος είπε...

Τις επιστολες τις εχει συνταξει ...ο Ρουλης.

Ανώνυμος είπε...

Ho is Roulis sir?

Ανώνυμος είπε...

Κυρίες και Κύριοι με αυτά που διαβάζω τώρα είμαι πεπεισμένος ότι ο Παπαναγιώτου είχε δίκιο.Ψεύταρος ο Γιαννάκης έριξε στο λάκκο τον Παπαναγιώτου αφού τον δούλεψε καλά-καλά. Αυτή η Ρουμανία τι σου κάνει μάννα μου.Καλός δάσκαλος ο μακαρίτης ο Τσαουσέσκου.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ,ΣΥΚΙΩΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΟΥΛ.ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ,ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΡΑ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ,ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ.ΦΑΚΙΡΗ ΚΑΙ ΦΛΩΡΑΚΗ.ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΣΟΥ.ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΣΥ ΑΠΕΙΡΟΣ ΕΙΣΑΙ,ΔΕΝ ΣΕ ΕΥΝΟΟΥΝ ΟΙ ΚΟΝΤΡΕΣ.ΠΡΟΣΕΧΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΤΕΤΡΙ ΤΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ: από το site του Δήμου παίζει live - streaming το δημοτικό συμβούλιο;;ή δεν είναι σε λειτουργία;

ΤΑΚΗΣ ΚΟΥΚΛΕΝΤΕΣ είπε...

ΚΥΡΙΕ ΣΥΚΙΩΤΗ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ .ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Κ.ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΑΒΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΕ ΜΑΣ .


ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΝΝΗ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΜΑΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΝ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΔΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΗΣΕ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΜΕΤΩΠΑ, ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΣΕ ΣΥΡΟΥΝ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΔΕΣ ΛΟΓΟ ΠΙΟ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΖΥΓΙΣΕ ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ. ΑΚΟΥ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΕΙΔΕΙΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΥΠΟΤΑΣΣΕΣΑΙ ΣΕ ΡΕΒΑΝΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΙΣΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΠΕΛΩΝΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Μια σοβαρή παρατήρηση προς τον κ. Δήμαρχο Ιωάννη Συκιώτη.
Είναι απαράδεκτο να χρησιμοποιείτε το επίσημο site του δήμου ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία του, για προσωπικές απαντήσεις ή επιστολές. Τα δελτία τύπου του δήμου αναφέρονται σε θέματα που αφορούν τους δημότες για ενημέρωση και πληροφόρησή τους σχετικά με τον τόπο τους ή με τους ίδιους. Οι προσωπικές σας θέσεις μπορούν να λέγονται με δελτία τύπου, που θα ανακοινώνονται από το πολιτικό σας γραφείο και όχι από τις υπηρεσίες του δήμου.
Θα προτιμούσα π.χ. ένα δελτίο τύπου από το δήμο που να ενημερώνει τους δημότες για την πρόσληψη της κ. Νιάφα. Για το πώς έγινε η ανάθεση (σίγουρα όχι μέσω ΑΣΕΠ, γιατί απαιτούνται αρκετοί μήνες), βάσει ποιών αναγκών, από ποιά οικονομική επιτροπή εγκρίθηκε το κονδύλι της μισθοδοσίας της (άσχετα αν είναι με απόδειξη παροχής υπηρεσιών), σε ποιόν προϋπολογισμό έχει μπει; Εκτός αν την πληρώνεται ο ίδιος. Αλλά αυτό μπορείτε να το κάνετε στο ιατρείο σας και όχι στο δήμο όπου πληρώνεται μέσω ανταποδοτικών. Και απ’ όσο γνωρίζω δεν έχετε ορίσει ειδικούς συνεργάτες. Αλλά κι αυτό γίνεται μέσω ΑΣΕΠ κ. δήμαρχε και όχι με το «αποφασίζω και διατάζω».
Με την ίδια ακριβώς λογική του «αποφασίζω και διατάζω» λειτουργείτε και τον ΒΙΟ.ΚΑ. Μια πολύ ευαίσθητη υπηρεσία από όλες τις απόψεις. Κάνοντας απ’ ευθείας αναθέσεις, χωρίς καμία έγκριση. Αλλά γι’ αυτό το θέμα δεν γνωρίζω πολλά ακόμη. Θα μάθω και θα σας ρωτήσω. Εκτός αν με προλάβετε και μου απαντήσετε μέσω κάποιου δελτίου τύπου του δήμου.

Ανώνυμος είπε...

Στρατηγέ μου είναι πολύ σημαντική η δήλωσή σας όπου καταγγέλλετε τον κομματισμό και την διαφθορά στο δημόσιο βίο!
Χαίρομαι επίσης που εσείς δεν έχετε καμία σχέση με κόμματα , διεφθαρμένα ή καθαρά αφού δηλώσατε ότι είστε ανεξάρτητος όπως άλλωστε όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι στην Ελλάδα, πριν και μετά από σας.
Επειδή δηλώνεται άνθρωπος των έργων πείτε μας κάποια χαρακτηριστικά παραδείγματα διαφθοράς και κομματισμού που αντιμετωπίσατε, πως αντιδράσατε εσείς προσωπικά και τι κατάληξη είχαν αυτές οι υποθέσεις, συγκεκριμένα και όχι γενικόλογες διαπιστώσεις. Έτσι για να μαθαίνουν οι νεώτεροι αλλά και οι επόμενοι.
Τώρα δυο λόγια για τα αυτοδιοικιτικά. Με όλο το σεβασμό Στρατηγέ μου εδώ ξεφύγατε λίγο. Υοθετήτε ένα υπεροπτικό ύφος πάνσοφου πατερούλη που προσπαθεί να συμβουλέψει και να νουθετήσει τους νεότερους και τους επόμενους μάλλον με το ζόρι. Δεν έχετε την υπομονή να εγκατασταθεί η νέα διοίκηση και μετά να μπείτε σε ένα δημιουργικό διάλογο , όπου θα φανούν οι καλές προθέσεις σας για οποιαδήποτε βοήθεια σας προς το κοινό όφελος του τόπου.
Επικαλείστε εσείς και οι κορυφαίοι της διοίκησής σας ότι κάνατε πολλά και καλά για τον τόπο μας. Το έργο σας αλλά και οι επίγονοι σας αξιολογήθηκαν στις εκλογές , όπου οι δημότες σας επέλεξαν για την θέση της μείζονος αντιπολίτευσης, δηλαδή δεν εκτίμησαν επαρκώς ούτε εσάς, ούτε το έργο σας. Αντιμετωπίστε το ψύχραιμα, έχετε πέντε χρόνια μπροστά σας να δείτε τι έφταιξε και να το διορθώσετε.
Όσο για το ευφυές που λέτε ΄΄ καθαρό δεν είναι αυτό που πλύθηκε αλλά όποιο δεν λερώθηκε΄΄ , Στρατηγέ μου στις εκλογές κριθήκατε από πολλές νοικοκυρές που ξέρουν να ξεχωρίζουν το αλέρωτο απ΄το πλυμένο.
Η υστεροφημία σας θα κριθεί από την ποσότητα έργου, την ποιότητα των επιλογών ανάλογα με τις συνθήκες που υπήρξαν κατά την θητεία σας . Αφήστε τις επικοινωνιακές δραματοποιήσεις, σταματήστε να θλίβεστε στα φιλικά σας ΜΜΕ, ραδιόφωνα και τηλεοράσεις γιατί ‘’το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη’’όπως επισημαίνει κι ο ποιητής. Εκτός εάν η βιασύνη και η δημόσια θλίψη σας, έχει να κάνει με τις επόμενες εθνικές εκλογές ;;;;;;
Με σεβασμό
Παροικών στην Ιερουσαλήμ

Ανώνυμος είπε...

Στην τοποθεσία ΄΄Πλατανιάς΄΄ Καινούριου, λίγα μέτρα μετά την αερογέφυρα (Δεξιά) οπως πάμε πρός το πρατήριο του Καραδήμα έχουν παρατήσει ενα υπέροχο γλυκό σκυλάκι ,κουταβάκι! Όποιος έχει τα αρχίδια και αισθάνεται ΆΝΘΡΩΠΟΣ να πάει να το πάρει __ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΕΝΤΕ._

Ανώνυμος είπε...

Η κα Νιάφα, οι αρμοδιότητες και οι θιγόμενοι
Με την ανάληψη των καθηκόντων από την νέα διοίκηση του Δήμου (πρίν 40 μέρες περίπου) , η κα Νιάφα –πολιτικός μηχανικός - ανέλαβε την τεχνική οργάνωση του όρχου . Η επιλογή των καθημερινών δραστηριοτήτων ανήκει στον αρμόδιο αντιδήμαρχο, ενώ ο τρόπος που θα υλοποιηθούν αυτές, είναι αντικείμενο των τεχνικών και του αντίστοιχου προσωπικού δυναμικού. Αυτό είναι το βασικό πλαίσιο λειτουργίας του όρχου.
Κάποιες μικρές αλλαγές στην οργάνωση του όρχου, όπως τοποθέτηση GPS στα οχήματα του δήμου για να εντοπίζονται ανά πάσα στιγμή που βρίσκονται, και το κτύπημα κάρτας εργασίας δίπλα στο γραφείο της κας Μηχανικού, είναι τα πρώτα μέτρα που εφαρμόστηκαν και έγιναν δεκτά με ικανοποίηση από τους εργαζόμενους .
Σωστό είναι να πούμε ότι με ικανοποίηση δέχτηκαν την προσπάθεια όργάνωσης του όρχου η μεγαλη πλειοψηφία των εργαζομένων γιατί υπάρχει και μια μειοψηφία (ευτυχως ελάχιστη) , που ξεβολεύτηκε .
Η αναγκαία συζήτηση λοιπόν πρέπει να γίνει για την ταμπακιέρα που είναι : η αποτελεσματική διαχείρηση του όρχου σε α) ανθρώπινο δυναμικό β) μηχανολογικό εξοπλισμό γ) ανταλλακτικά και δ) καύσιμα. Εδώ είναι το ζουμί της υπόθεσης και η απάντηση δεν μπορεί να είναι παραταξιακή αλλά μια και μοναδική : Διαφάνεια και πιστή εφαρμογή των νόμων τόσο ως προς τα δικαιώματα , όσο και προς τις υποχρεώσεις όλων .
Το πώς βρέθηκε η κα μηχανικός στον όρχο αποτέλεσε την πρώτη ερώτηση του αρχηγού της μείζωνος αντιπολίτευσης κου Παταργιά, η οποία απαντήθηκε αμέσως από τον κο Δήμαρχο. Η απάντηση είναι στα πρακτικά της πρώτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου και φυσικά στην διάθεση όλων των ενδιαφερομένων.
Ελπίζοντας η θεματολογία να ξεφύγει απ΄την παρελθοντολογία και τις προσωπικές αντιπαραθέσεις και να ανοίξουμε συζήτηση για το παρών και κυρίως το μέλλον του Δήμου μας.
Με σεβασμό

Ανώνυμος είπε...

τι αρλουμπες μας λες μωρη μπιρμπιλω εσυ μια πολιτικος μηχανικος παιρνεις εντολες απο τον απλυτο ρουλη΄΄

Ανώνυμος είπε...

Ο Κος Δήμαρχος στην εξαίρετη ενημέρωση που αφορά τα περί Ορχου οχημάτων,
δίδει την απάντηση προφανώς σε αυτούς "τους ξεβολεμένους".

Απορώ γιατι τελειώνει με την υπογραφή "με σεβασμό"χωρίς το όνομα του και για να
ειμαι ειλικρινής δεν κατανοώ,σε ποιόν απευθύνεται;

Αν π.χ.ενημερώνει τους δυσανασχετούντας κακομαθημένους Δημόσιους υπάλληλους του
Δήμου δεν έπρεπε να τελειώσει"με σεβασμό",διότι δεν το αξίζουν.

Αν στόχευε την αντιπολίτευση,τότε πάλι δεν επρεπε να τους σεβασθεί,διότι ενώ
στο Δημ. Συμβούλιο τους ενημέρωσε, αυτοί[αν ηταν] συνέχισαν επι ημέρες και στα
blog το ιδιο τροπάριο της Κασιαννής [μπιρμπίλω]

Αν όμως και όπως πιστεύω την μικρή αυτή ενημέρωση την εκανε γιά τους Δημότες
τότε δίκαια τέλειωσε με σεβασμό.

Συνολικά τοποθέτησε το θέμα στην πραγματική του διάσταση,δηλ,στην νεα μεθοδολογία διαχείρισης του Όρχου,με σκοπό το βέλτιστο αποτέλεσμα ανταπόδοσης με το μικρότερο δυνατό κόστος,για τον Δημότη.

Αρα το ζήτημα θεωρείται λήξαν,και αν υπάρχουν σοβαροί αντιτιθέμενοι,τους
προτείνω έγγραφη καταγγελία προς κάθε αρμόδια αρχή,πέραν του Δήμου.

Προσωπικά με ενδιαφέρει σε βάθος χρόνου η βεβαιωμένη απόδοση,γιά να βεβαιώσω
θετική κριτική,ή όχι.

Σφιγγα

Ανώνυμος είπε...

προς σφιγγα.ευτυχως ξεβρακωθηκες με αυτα που εγραψες και μαθαμε ποιος εισαι καημενε