18 Ιουνίου 2013

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Από το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ανακοινώνεται η εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας, στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων.

Συγκεκριμένα οι ρυθμίσεις είναι οι εξής:
Από την Τρίτη 18 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 20 Ιουνίου, η κυκλοφορία προς Λαμία θα εκτρέπεται από τον Α/Κ Λογγού στην Περιφερειακή Οδό Αγ. Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων. Η κυκλοφορία στον κλάδο προς Αθήνα θα διεξάγεται κανονικά.

Από την Τρίτη 02 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 04 Ιουλίου, η κυκλοφορία προς Αθήνα θα εκτρέπεται από τον δυτικό ημικόμβο Καμένων Βούρλων στην Περιφερειακή Οδό Αγ. Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων. Η κυκλοφορία στον κλάδο προς Λαμία θα διεξάγεται κανονικά.

Οι συγκεκριμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που είναι απαραίτητες για την εκτέλεση εργασιών επιθεώρησης-συντήρησης και αποκατάστασης του Η/Μ Εξοπλισμού των σηράγγων από την «ΝΕΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.», θα πραγματοποιούνται κατά τις παραπάνω περιόδους από τις 08.00 έως τις 19.00.

  Παρακαλούμε τους οδηγούς να επιδείξουν αυξημένη προσοχή όταν διέρχονται από την περιοχή και να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας και εάν είναι δυνατόν να επαναπρογραμματίσουν τυχόν προγραμματισμένες μετακινήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: