15 Ιουνίου 2013

Στις 20 οι αναγνωρισμένες ιαματικές πηγές στη χώρα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


 Τις 20 αριθμούν οι αναγνωρισμένες ιαματικές πηγές στη χώρα, καθώς στον κατάλογο της Ειδικής Επιτροπής Προστασίας Φυσικών Ιαματικών Πόρων προστέθηκαν δύο ακόμα. Πρόκειται για την ιαματική πηγή Αγραπιδιά Φλώρινας και Φρύνη Σκουρτανιώτη - Αιδηψός.

 Υπενθυμίζεται ότι οι άλλες 18 αναγνωρισμένες ιαματικές πηγές είναι οι: Λίμνης Βουλιαγμένης (Ν. Αττικής), Καμένων Βούρλων (Δήμος Αγ. Κωνσταντίνου-Μώλου), Κρηνίδες (Καβάλα), Λουτράκι-Πόζαρ (Αριδαία), Σουρωτή (Θεσσαλονίκη), Κάνιστρα (Κασσάνδρα-Χαλκιδικής), Καλλιθέα (Ρόδος), Λουτράκι - Περαχώρα (Κόρινθος), Θέρμη (Θεσσαλονίκη), Παρανέστι (Δράμα), Γιάλτρα Αιδηψού, Χανόπουλος (Αρτα), Ν. Απολλωνία (Βόλβη), Παπαϊωάννου (Αιδηψός), Τραϊανούπολη (Εβρος), Θέρμαι Σύλλα στην Αιδηψό, Διαμάντη-Πεπόνα στην Αιδηψό και πρόσφατα η πηγή Αγ. Φωκά στην Κω.

Στόχος του υπουργείου Τουρισμού είναι να συνεχιστεί η αναγνώριση πηγών που πληρούν τις προδιαγραφές, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία για όλη τη χώρα.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να αναγνωρισθεί και η κατοχή της Λουτρόπολης απο τους Βησιγότθους του Αλάριχου,για να είναι
σωστό το ζήτημα.

Ανώνυμος είπε...

Ανίκανος, λίγος, μονόπλευρος, εριστικός, δειλός, ακατάλληλος και εν τέλει επικίνδυνος ο Δήμαρχος μας.
Σκεφτείτε οτι δεν έχει την ικανότητα να επιβάλει την συνεργασία μεταξύ των αντιδημάρχων του.
Εχεις την αισθηση οτι ο Γιαννακοπουλος είναι ο δήμαρχος και ο Τετριμμίδας το παιδι για τους καφέδες. Οποιος έχει παρακολουθήσει συνάντηση αντιδημάρχων με τον ανεκδιήγητο δήμαρχό μας θα αηδιάσει, θα φτύσει τον κόρφο του και θα καταραστεί την ώρα που ψήφισε αυτόν τον άνθρωπο για Δήμαρχο.
Τα λάθη πληρώνονται ακριβά ,το καταλάβατε τώρα γιατί η πλάστιγγα γέρνει υπερ του Μώλου γιατί αυτός ο κύριος έχει την εντύπωση πως είναι πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Μώλου και έχει εκχωρήσει τις διοικητικές του ιδιότητες στον συχωριανό του αντιδήμαρχο.
Αντιδήμαρχε ιδού ο Δήμος σου.
Λαέ ιδού ο Δήμαρχος σου.
Καμμενοβουρλιώτες ,αγιοκωνστανιναίοι γιατί λουφάζετε; Καλά λένε ότι αυτά τα ψεκαστικά αεροπλάνα εδω και τρια χρόνια έρριξαν,απο το Καινούργιο και ανατολικά, τόννους με υγροποιημένο methelox 32,ειδικό χημικό στοιχείο που αποχαυνώνει τον ανθρώπινο εγκέφαλο και του αφαιρεί την δυνατότητα ελεύθερης βούλησης. Η δράση του μπορεί να διαρκέσει έως και 1000 χρόνια.
Με τις υγείες μας.

Ανώνυμος είπε...

εσένα ρε φίλε γιατί δεν σε έπιασε το ψέκασμα; βαστούσες ομπρέλα; βέβαια τώρα που το σκέπτομαι καλύτερα η αίσθηση που έχεις ότι μας ψεκάζουν δεν είναι ψέματα, μόνο που αυτό που νιώθεις σαν ψέκασμα είναι ότι σας φτύνουν εσένα και καμιά 30ριά άλλους που ρίχνετε λάσπη παντού και πάντα

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΕΓΕΤΕ ((((ΔΗΜΟΣ ΜΩΛΟΥ -ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ)))).

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ 10.21 ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΟΜΠΡΕΛΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ. ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΔΕΙΑΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ Ο ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΕΓΓΙΝΙ ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΕΜΕΙΣ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ 8.56 ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΡΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΟΤΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥΣ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ,Ο ΒΔΕΛΑΤΟΣ,Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ , Ο ΦΛΩΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ. ΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΕΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ..........

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΡΕΓΓΙΝΙΩΤΗΣ ΤΟ ΡΕΜΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ .ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΑΠΟΤΑΝΘΩ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ Η ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΡΕΓΓΙΝΙ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ). ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

RE PAIDIA ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΝΩΝΥΜΕς ΓΚΡΙΝΙΕς ΜΥΞΟΠΑΡΘΕΝΩΝ...
ΕΛΕΟΣ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΥΛΕς ΜΟΝΟ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ!
ΚΑΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΡΕ ΖΩΑ ΠΟΥ ΣΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΣΑΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ...
ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΑΜΙΑΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΣΑΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ....
ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ...
ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ...ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ.....

Ανώνυμος είπε...

Λοιπν εσυ φιλε 8.56 πρεπει να επαθες μεγαλη νιλα στις προηγουμενες εκλογες οπυ και πηρες τον π****ο...Σε κοβω να εκλαιγες κιολας...ΜΗΝ ΣΚΑΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ???????
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΒΑΣΗ ΔΗΛΑΔΗ:
ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ,[ΕΣΟΔΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ 2012 750.000 ΕΥΡΩ, Ο ΜΩΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ[ΕΣΟΔΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ 2012 148.000 ΕΥΡΩ,Ο ΑΓΙΟΣ ΚΩΝ\ΝΟΣ[ΕΣΟΔΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ 2012 147.000 ΕΥΡΩ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΛΟΓΓΟΥ,ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΜΩΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΔΡΕΣ,ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΣΚΑΤΟΚΑΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΚΑΘΑΡΟΥΣ",ΚΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ.

ΚΡΙΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΚΑΨΤΟΥΣ ΜΟΛΙΩΤΕΣ ΒΡΕΕΕΕ
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΗ ,ΩΣ ΠΟΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΜΠΑΤΖΕΛΗ ΚΑΙ ΤΣΩΝΗΣ ΤΟΝ ΤΕΤΡΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΞΕΣΚΑΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΩΛΙΩΤΕΣ ΚΑΛΟΜΑΘΑΝ 90% ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ 10% ΜΩΛΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ
ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΡΕ ΜΩΛΙΩΤΙΚΑ ΣΙΟΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΙΜΟΥΛΙΑ. ΚΑΝΕΝΑ ΜΩΛΙΩΤΗ ΕΡΓΑΤΗ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΩΛΙΩΤΕΣ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ.ΜΕΓΑΛΟΚΑΟΥΜΠΟΥΔΕΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΓΑΛΟΓΕΛΑΔΑΡΗΔΕΣ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ,ΒΓΑΛΤΑ ΡΕ ΤΕΤΡΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ;ΕΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ.ΣΥΡΙΖΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΖΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΑ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟ ΜΩΛΟ;

Ανώνυμος είπε...

φιλε κριτωνα εγραψα και στους ενεργους κοπριτες το παρακατω αλλα επειδη δεν τους συμφερει το επνιξαν τετοια δημοκρατια θελουν ποσα χρηματα εισπρατει ο δημος απο το νεκροταφειο του μωλου και ποσα απο τα καμενα αλλα αν θες να εισαι σωστος παρεθεσε και τα εξοδα του δημου για καμενα μωλο αγ κωνσταντινο ευχαριστω και περιμενω απαντησι

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ BLOG ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Κ. ΒΟΥΡΛΩΝ ΕΓΡΑΦΗΣΑΝ ΤΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΤΟΥ 2012 ΓΙΑ
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.
ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ,ΟΙ ΒΟΣΚΕΣ,ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΑ ΚΛΠ
ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΟΥΣΙΩΔΗ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ.
ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ
ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΠΑΡΑ ΣΤΑ ΥΨΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΚΟΛΑΝ.
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ,ΓΙΑ
ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΙΣΩΣ, ΝΑ
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟ
ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ.
Π.Χ.Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΩΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΣ ΝΑ
ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΛΥΣΣΑΚΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ
ΘΑ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΤΟΝ ΒΟΑΓΡΙΟ ΚΑΙ ΩΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΣ,
ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ\ΝΟΥ
ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ-ΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ
ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ
ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΧΥΔΑΙΑ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΟΥ
ΔΙΚΑΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ [ΕΦΙΚΤΕΣ ΟΜΩΣ],ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΕΝΟΣ ΝΕΦΕΛΩΔΗ ΑΧΤΑΡΜΑ
ΜΙΑΣ ΔΡΑΚΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ
ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ
ΒΡΕΙ ΤΙΣ ΔΕΟΥΣΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

ΚΡΙΤΩΝ







Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΤΩΝΑ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΛΥΣΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΟΣ....ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΜΠΟΡΕΙΣ,ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ,ΘΕΜΑ!!ΧΕΒ Ε ΝΑΗΣ ΝΤΕΗ

Ανώνυμος είπε...

Κρίτωνα μετά από πολύ καιρό έκανες εύστοχα σχόλια. Άντε συνέχισε έτσι...

Φίλε Ανώνυμε σχολιαστή 10:34 εσύ που λες "ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ" 4, 5 φορές... ΠΟΣΟ ΠΟΥΣ***ΚΙ ΕΙΣΑΙ???? ΠΟΣΟ ΠΟΥΣ*** ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΤΣΙ???
ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΚΑΝΑ ΣΑΛΤΟ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ... ΑΔΕΡΦΑΡΑΑΑΑΑ ΚΡΑΓΜΕΝΗ.