21 Δεκεμβρίου 2012

Νερό ή...σαμπάνια πίνουν στα Καμένα Βούρλα;

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Κορυφώθηκε η αντιπαράθεση για την τιμή του νερού που πληρώνουν οι κάτοικοι των δημοτικών κοινοτήτων του Δήμου Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο οι κάτοικοι της λουτρόπολης πληρώνουν ακριβότερα από τον Μώλο και τον Άγιο Κωνσταντίνο τέλη ύδρευσης.

Η οικονομική επιτροπή αποφάσισε να εισηγηθεί τον εξορθολογισμό των τελών στις δημοτικές κοινότητες άλλα υπήρξαν έντονες αντιδράσεις κυρίως από την πλευρά συμβούλων, όλων τα συνδυασμών, του Αγίου Κωνσταντίνου, ανέφερε στο κεντρικό δελτίο του FM-1 ο δήμαρχος Βαγγέλης Τετριμίδας και έτσι θα αναζητηθεί άλλος τρόπος για την εξισορρόπηση του ύψους χρέωσης των τελών ύδρευσης.

«Να σκεφτείτε ότι μιλάμε για μια διαφορά 8 ευρώ το χρόνο αλλά οι σύμβουλοι του Αγίου Κωνσταντίνου δεν το δέχτηκαν» είπε ο κ. Τετριμίδας.

Με παρέμβαση του στο δελτίο του FM-1 ο πρώην αντιδήμαρχος Καμένων Βούρλων Γιώργος Τρίγκας εξέφρασε τη διαφωνία του με όσα δήλωσε ο κ. Τετριμίδας τονίζοντας ότι οι σύμβουλοι των Καμένων δεν αρνήθηκαν να ψηφίσουν την μείωση του τέλους ύδρευσης για τους κάτοικους της λουτρόπολης, ψηφίσαν την εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής.


lamiafm1.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα Καμενα πληρωνουν περισσοτερα γιατι το δικτυο ειναι απο αμιαντο. Ντροπη να πινουμε νερο απο καρκινογονους σωληνες...

Ανώνυμος είπε...

θα το φτιάξει ο Αντωνίου το δίκτυο ύδρευσης μόλις ξαναβγεί.
Ρε αυτός δεν πάει στα δημοτικά συμβούλια και ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου δεν έχει κάνει καμμία ενέργεια γιά την αντικατάστασή του.
Τι περιμένει να πάει κατηγορούμενος γιά παράβαση καθήκοντος?Πολύ σύντομα αν μέχρι μετά τις γιορτές δεν το κάνει θα ενημερωθεί ο εισαγγελέας.
Αν πάλι δεν θέλει να ΄΄γίνει κακός''όπως ακούγεται ας παραιτηθεί.Αλλοιώς να κάνει την δουλειά του.