08 Δεκεμβρίου 2012

«Νεανικός Παλμός» - Ματαίωση Χριστουγεννιάτικης Φιλανθρωπικής Αγοράς

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμένων Βούρλων «Νεανικός Παλμός», ενημερώνει τα μέλη και τους δημότες για τα ακόλουθα:

--Ο Σύλλογός μας , όπως είναι γνωστό, επί σειρά ετών έχει παγιώσει τη διοργάνωση Χριστουγεννιάτικης Φιλανθρωπικής Αγοράς , με σκοπό τη βοήθεια συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Φέτος όμως, για λόγους που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε διαφορετικά παρά μόνο ως ανώφελα ανταγωνιστική κίνηση, ένας άλλος Σύλλογος της πόλης μας θέλησε να διεξάγει αυτήν την ήδη καθιερωμένη από το Σύλλογό μας Χριστουγεννιάτικη Αγορά , λίγο πριν από τη δική μας..

Εμείς όμως , ως πολιτιστικός φορέας, δεν επιθυμούμε να μπούμε σε διαδικασίες αντιπαράθεσης με τον εν λόγω Σύλλογο, παρά την απροκάλυπτα εριστική ενέργειά του. Έτσι, με απόφαση του Δ.Σ. με λύπη μας ματαιώνουμε τη φετινή μας προγραμματισμένη εκδήλωση εκτιμώντας ότι μια ταυτόσημη εκδήλωση την ίδια περίοδο είναι υπερβολική για τον τόπο μας και αναποτελεσματική, ευελπιστώντας πως στο εξής δε θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε παρόμοιας φύσης ενέργειες.

Αντί της εκδήλωσης μας, προσφέρουμε τα είδη που ήδη είχαμε συγκεντρώσει, στη Φιλανθρωπική Αγορά που οργανώνουν τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Καμένων Βούρλων την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού, με σκοπό την κάλυψη αναγκών του σχολείου.

Οι κρίσιμες εποχές που περνάμε απαιτούν εντιμότητα, αλληλεγγύη, αλλά και συνεργασία όλων, χωρίς υστερόβουλες επιδιώξεις.

--Ο Σύλλογός μας παρόλ’ αυτά, δε θα εγκαταλείψει φέτος τη θεσπισμένη επί σειρά ετών δραστηριότητα του προσφοράς χριστουγεννιάτικης βοήθειας σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες. Για τους προαναφερθέντες λόγους υποχρεούται να αλλάξει τον καθιερωμένο τρόπο συλλογής αγαθών. Γι’ αυτό σας ενημερώνει ότι την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012, από τις 11.30 π.μ. ως και τις 14.30 μ.μ. , στο Κλειστό Γυμναστήριο, θα διοργανώσει τη συγκέντρωση συσκευασμένων τροφίμων, τα οποία θα διατεθούν τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σε οικογένειες συνανθρώπων μας που τα έχουν άμεση ανάγκη.

Ζητούμε τη συμμετοχή σας, καθώς οφείλουμε όλοι, ιδιαίτερα τις ημέρες αυτές, να σκεφτούμε το συνάνθρωπό μας που υποφέρει, προσφέροντας κάτι από το υστέρημά μας.

Με τιμή το Δ.Σ. του Συλλόγου.

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν κατάλαβα καλά, ο άλλος σύλλογος είναι αυτός που η προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο είναι να οργανώνει εκδρομούλες στα σκυλάδικα της Αθήνας. Σωστά ;

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνετε και τους τα χώνετε. Ο κάθε σύλλογος έχει αρμοδιότητα να προάγει τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, το συλλογικό πνεύμα κτλ. Αυτές το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να πίνουν καφέ και να ιντριγγάρουν η μία την άλλη. Το να κλέβουν διοργανώσεις άλλων, δείχνει έλλειψη ιδεών αν μη τι άλλο. Μπορείτε να κάνετε τιποτα άλλο απο τα μπουζούκια;

Ανώνυμος είπε...

για καθίστε ρε νεανικοί παλμοί, ποιος σας είπε ότι το χριστουγεννιάτικο παζάρι για φιλανθρωπικό σκοπό σαν διοργάνωση είναι αποκλειστικότητα σας, και κανένας δεν μπορεί να το κάνει έστω και παράλληλα στον τόπο μας. Όποιος θέλει διοργανώνει ότι θέλει και αν δεν σας φοβίζει η σύγκριση να το κάνετε τελικά το παζάρι να δούμε ποιος θα το κάνει καλύτερο. Σαν πολύ δεν τον σηκώσατε τον αμανέ. Κάντε εσείς την δουλειά σας και αφήστε τους άλλους να κάνουν την δική τους.

Ανώνυμος είπε...

Άντε χορέψτε κανένα τσιφτεντέλι κι αφήστε τους άλλους να κάνουν την δουλειά τους που σίγουρα την ξέρουν καλύτερα απο σας.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.....

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, τι μιλάτε γι' αυτές. Εδω οι μισές παραιτήθηκαν απο το ΔΣ γιατί δεν άντεχαν τις άλλες και οι άλλες έμειναν για να γίνουν προεδρίνες. Θα πιαστούν μαλλί με μαλλί στο τέλος.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΡΦΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟΥ ΧΑΜΗΛΟΥ . ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ ΤΗΣ ΒΑΥΑΡΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΘΕΛΕΙ . ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ? ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΕΝΟΡΙΑ Π.Χ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΙΘΟΒΟΛΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ? ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΤΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟΟΟ ΜΑ ΤΟΟΟΣΟΟΟΟ ΣΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΥΓΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΑΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ? Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ . ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ Ο ΚΑΘΕ ΡΗΜΑΔΟΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΗΠΩΣ ΠΟΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΟΚΛΕΙΔΩΜΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΟΤΕ ? ΤΑ ΠΕΡΙ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟΥ ΤΩΡΑ ΕΛΑ ΜΗ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΟ ΣΠΟΡ ΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΗ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΜΑΣ...ΟΥΤΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΙΤΣΕΣ ΤΙΣ ΕΥΚΟΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΟΠΟΥ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΛΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΟΗΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΡΕΤΖΕ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΦΡΑΖΟΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΩΝ . ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.....Α ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ.
Θα έλεγα οτι η 15 Σύλλογοι στην πόλη μας και άντε και οι τρεις της παραλίας του Καινουρίου,μέχρι
σήμερα αλληλοσυμπλήρωναν ο ένας τον άλλον,με διάφορες εκδηλώσεις καθ'όλο το έτος,και αυτό διότι
το μέλος του ενός δέν απαγορευόταν κατ'ανάγκη να μην είναι και στόν άλλον,δεδομένου και της μικράς
αναλογίας αριθμού Δημοτών σε σχέση με αυτή των Συλλόγων.
Ετσι η απορία μου συνίσταται γιατί αυτή η ξαφνική ένταση, ή οποία μπορεί να έχει,γενεσιουργό αιτία
πιθανόν μία κακή συνενόηση;
Από την άλλη δεν μπορώ να παραβλέψω τούς χαρακτηρισμούς γιά τις γυναίκες που είναι Συμπολίτισσες,Μάνες,Γειτόνισσες και κυρίως Ακροατήριο,σε εκδηλώσεις του Νεανικού Παλμού,και το
αντίστροφο.
Το μένος μερικών δείχνει, μία ρατσιστική διάθεση,ή ακόμη και μία υπερεκτίμηση των πραγματκών δυνατοτήτων ενός παλαιού συλλόγου μεν αλλά παρακμιακού όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό των μελών του,
που ειρήσθω εν παρόδο κινείται στον λεγόμενο "προοδευτικό" πολιτικό χώρο,με οτι αυτό συνεπάγει.
Επιπρόσθετα και για το σκέλος των Καταστατικών τους όλοι οι Σύλλογοι κατά καιρούς κάνουν την
λεγόμενη "παρέκλιση",χωρίς αυτό να εμποδίζει το κύριο έργο τους{Π.Χ.εκδρομή σε σκυλάδικο κλπ}.
Συνελόντι ειπείν καλόν και φρόνιμο είναι η συνενόηση να είναι αυτοσκοπός,άλλωστε ζούμε όλοι μαζί
σε μία ανοικτή και φιλελεύθερη τοπική κοινωνία,που σήμερα δέχεται πιέσεις προερχόμενες από
πραγματικά ανάδελφους "συμπατριώτες" Καλλικρατικής υφής.

ΚΡΙΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ!ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΛΕΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΙ ΜΕΣΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΓΙΑ ΙΔΕΕς_--ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ Υ.Γ.:ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!ΠΡΩΤΑ ΑΣ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ!ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΣΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ?ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΤΕ!ΠΕΡΑΣΤΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ,Η ΖΩΗ ΠΕΡΝΑΕΙ,ΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΧΟΝΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ~ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ~Δ.ΜΠΑΛΤΑΣ C

Ανώνυμος είπε...

Μαζέψτε εσείς τα τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας και αφήστε τες να κακαρίζουν.

Ανώνυμος είπε...

Προφάσεις όλα αυτά ,στη στυλιδα εγιναν 4 μπαζάρ με μεγαλη επιτυχία,στη Λαμία θα γίνουν 8 .Αλλοι είναι οι λόγοι και μην αναζητείτε προσχηματικά ελαφρυντικά για την αστοχια σας.

Ανώνυμος είπε...

Και στην Αθήνα γίνονται 126 μπαζάρ. Στο Λονδίνο 357 και στην Ν. Υόρκη 538.Είναι πολύ εύστοχο λοιπόν να συγκρίνουμε τα Κ. Βούρλα με την Ν. Υόρκη.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΑΝΙΚΟ ΠΑΛΜΟ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ, ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΤΡΕΙΣ( ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ) ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, για την οικογένεια ΄΄Μητσοτάκη΄΄ ξέρουμε, αλλά ο κούκος ποιός είναι;

Ανώνυμος είπε...

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΧΑ ΚΑΛΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.....

Ανώνυμος είπε...

οικογενεια Μακρυνίτσα δείχνεται ή όχι;

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΝΤΟΛΟΡΕΣ ΙΜΠΑΡΟΥΡΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΜΑΖΟΜΕΝΗ "LA PASIONARIA",ΑΥΤΗ ΜΑΡΑΖΕΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΗ ΤΟΝ
ΥΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΕΤΣΙ ΖΗΤΗΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΦΡΑΝΚΟ,ΕΚΔΟΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΝΕΑΝΙΚΟΣ ΣΚΑΣΜΟΣ"
ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ.