13 Δεκεμβρίου 2012

Συγκέντρωση τροφίμων στα Καμένα Βούρλα για οικογένειες που το έχουν ανάγκη

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμένων Βούρλων «Νεανικός Παλμός» διοργανώνει τη συγκέντρωση συσκευασμένων τροφίμων με σκοπό να διατεθούν σε οικογένειες που τα έχουν απόλυτη ανάγκη.

Τα είδη τροφίμων που θα συγκεντρωθούν είναι:
- συσκευασμένα στερεά ( μακαρόνια – ρύζι – αλεύρι – ζάχαρη – όσπρια )
- συσκευασμένα υγρά ( λάδι – γάλα εβαπορέ – γάλα μακράς διάρκειας– χυμοί)

Η συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνει αύριο Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012 από τις 12:00 ως τις 2:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Καμένων Βούρλων ( είσοδος από την πόρτα του Νηπιαγωγείου).

Ας δείξουμε όλοι την ανθρωπιά μας , αυτές τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων προς τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Ευχαριστούμε,
Το Δ. Σ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε κόπανοι Νεανικοπαλμιτες αυτή την κίνηση συγκέντρωσης τροφίμων την είχε σκεφτεί ο Σύλλογος Αρχικομπλεξάρων Καμένων Βούρλων και περιχώρων. Θα έπρεπε να ντρέπεστε!!!!

Ούστ παλιολαμόγια. Και μετά λέτε για τον Σύλλογο Γυναικών....

Λιεσα

Ανώνυμος είπε...

Άντε κακομοίρη 5:20 κάτι θα πάρεις κι εσύ απο τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν. Γιατί μόνο πεινασμένος με θολωμένο μυαλό λέει τέτοιες μ..λ..κίες.

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε δεν ντρέπεστε καθόλου να βρίζεστε και να τσακώνεστε για όλους και για όλα? Αντί να προσπαθείτε όλοι για το καλύτερο. Για αυτό δεν πρόκειται να πάμε ποτέ μπροστά. Ψάχνετε συνέχεια αφορμή για τσακωμό,από το όνομα του Δήμου μέχρι τις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. Είστε για τα μπάζα και άξιοι της μοίρας σας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΩΜΙ ΕΝ ΟΔΩ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ........