05 Αυγούστου 2018

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ για ξενοδοχειο ΓΑΛΗΝΗ στα ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

1.       Παρανομη λειτουργια εξωτερικης ιαματικης πισινας. Δεν εχει αδεια, δεν γινεται σωστη εξυγιανση και εχει πολλα μικροβια.

2.       Παροχέτευση λυματων από τις τουαλέτες των 50 περιπου δωματίων ολης της πτερυγας του SPA συμπεριλαμβανομένων και των κοινοχρηστων στον χώρο του SPA, στον αγωγο ομβριων, που διατρεχει τον κεντρικο παραλιακο δρομο. Η παρανομη παροχετευση γίνεται  από τα δεξια της πτερυγας στον κηπο, όπως κοιταμε τη θαλασσα, αναμεσα στο κτιριο  και την πρασιά.
3.       Το υδροθεραπευτηριο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ  λειτουργει παρανομα χωρις αδεια, χωρις πιστοποιηση, χωρις συμβαση με το δημοσιο. Οι ατομικοι λουτηρες αλλα και η πισινα δεν πληρουν τις προδιαγραφες εξυγίανσης, με αποτελεσμα να αναπαραγονται μικροβια επικινδυνα για τον ανθρωπο. Επι πλεον δε δεν δυνανται τα μικρα ξενοδοχεια να συμβληθουν με τα ταμεια ΕΟΠΠΥ, ΟΓΑ, λογω μη νομιμοτητας του υδροθεραπευτηριου, με αποτελεσμα να μην μπορουν να δεχονται πελατες που εμπιπτουν στις συγκεκριμενες διαταξεις και να είναι αδεια. Αυτό δημιουργει μεγαλη απωλεια εσοδων και μαλλιστα σε περιοδους οικονομικης κρισης. 
4.       Τα αντλιοστασια και οι υπογειες δεξαμενες ιαματικου νερου στους προποδες του ορους Κλημις, λειτουργούν χωρις αδεια, δεν εξυγιαινονται και η μολυνση είναι στο κοκκινο, επικυνδυνο για τη δημοσια υγεια. Επίσης δεν εχουν περιφραξη, οι υπογειες δεξαμενες εχουν καταπακτες αφυλλακτες και καθιστανται ακρως επικινδυνες να πνιγει καποιος, ιδιαίτερα τα παιδια που παιζουν στον χωρο.
5.       Στο υδροθεραπευτηριο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ είναι χτισμένες με τουβλα ολες οι πορτες και τα παραθυρα του και  χρησιμοποιηται ως αποθηκη. Το κτιριο αυτό εχει κριθει διατηρητέο και όμως εχει αφεθει στην τυχη του και καταρρέει μερα με τη μερα.  
6.       Τα παλαια διατηρητεα ξενοδοχεια ΘΡΟΝΙΟ & ΡΑΔΙΟ είναι αφυλλακτα και εγκυμονουν κινδυνους για τα παιδια που παιζουν στους χωρους τους και στις ταρατσες τους. Εννοειται ότι καταρρεουν και αυτά.
7.       Το ξενοδοχειο ΓΑΛΗΝΗ το λειτουργει  παρανομα ο ομιλος ΜΗΤΣΗ, λογω του ότι δεν υπάρχει συμβαση με το δημόσιο και ο χορός καλα κρατει.
8.       Στον κηπο του ΓΑΛΗΝΗ λειτουργει αναψυκτηριο χωρις αδεια και βρισκεται στο κατω ακρο εχοντας ταφρο με νερο.
9.       Η παιδικη χαρα διπλα στην εκκλησια είναι στον χωρο ευθυνης του ΓΑΛΗΝΗ και όπως είναι παρατημενη στην τυχη της αφυλλακτη και μισογκρεμισμενη, εγκυμονει Κινδυνους για τα παιδια.
10.   Μπροστα από το παλαιο ξενοδοχειο ΡΑΔΙΟ είναι εγκατεστημενο ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ και ο ομιλος Μητση εισπρατει παρανομως ετησιο ενοικιο χωρις να εχει αυτό το δικαίωμα.
11.   Επισης στον ιδιο χωρο υπηρχε εγκαταλελειμενο μικρο κτισμα, χωρις αδεια, το οποιο ο ομιλος Μητση παραχωρησε σε τριτους αντι μισθιου οι οποιοι το  ανακατασκευασαν και πουλανε παγωτα.
12.   Στην πλαζ ΙΖΑΒΕLLA, λειτουργουν φουσκωτα μεγαλα παιχνιδια χωριςνα πληρουν τους τις νομιμες προδιαγραφες και χωρις την ειδικη αδεια από την επιχειρηση ΓΑΛΗΝΗ ΞΤΕΕ Α.Ε., με αποτελεσμα να είναι ακρως επικινδυνα για τα παιδια
13.   Όλα αυτά χωρις συμβαση με το δημοσιο και χωρις δικαιωμα επινοικιασης.

ΜΗΠΩΣ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ?????   

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η καταγγελια προφανως και πρεπει να γινεται,οχι ομως να συνδεεται με εναν μονο Δημαρχο διοτι οτι καταγγελεται αφορα προβληματα διαχρονικα,η δε ληξη της συμβασης δεν συνεπαγεται και αυτοματη αποχωρηση χωρις πρωτοκολλο παραδοσης παραλαβης με το Δημοσιο,δηλ νεα εγγραφη συμφωνία [αποχωρηση]

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μπλογκερ,
με τις αναρτήσεις σου και οι αναγνώστες σου με τα σχόλια μας,, πρέπει να συμβάλλουμε ΟΛΟΙ για να διορθωθούν (ει δυνατόν) ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
Ο επιστολογράφος σου ,που και ΕΣΥ τα αποδέχεσαι ΟΛΑ και μάλιστα τα υπογραμμίζεις , εχει πολλές γνώσεις περι των υδραυλικών, όμως για συμβάσεις κλπ κάπου τα έχει ...... ΘΟΛΛΑ.
Η πρώτη σκέψη είναι ΓΙΑΤΙ αυτήν την χρονική στιγμή (αιχμή τουριστικής σαιζόν).
Η δευτερη σκέψη (γενική) και ερώτημα, είναι : Να κλείσει το ξενοδοχειακό συγκρότημα;;;;
Δεν το θέλετε.......ΑΝΟΙΚΤΟ;;;.
Στο παρελθόν είχαμε ΚΑΛΥΨΩ/ΛΕΒΕΒΤΗ/ΚΑΜΠΙΓΚ ΕΟΤ κ.α κάμπινγκ και στα Κ.Βούρλα άλλα 30 ξενοδοχεία (Δες site Δήμου στα Ξενοδοχεία) που σήμερα είναι κλειστά.
ΔΕΝ σας ενδιαφέρει ,ούτε και του Αυγούστου ως περίοδο τουριστικής ΑΙΧΜΗΣ;;;ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ.
Η σύμβαση Δημοσίου / ΑΞΕ ΑΣΤΗΡ/ΜΗΤΣΗΣ έχει λήξη Νοέμβριο 2015.
Το ΤΑΙΠΕΔ ενεργοποιείται για την διάδοχη κατάσταση (όλοι μας το γνωρίζουμε), η όποια ,πιθανόν να κάνει καμιά 5/ετια να οριστικοποιηθεί, ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ;;;;;
Μήπως προτείνεται να το αναλάβουν οι ............. ΠΟΙΟΙ ;;;
Στα ΜΕΘΑΝΑ έληξε η σύμβαση με ιδιώτη, δεν τα βρήκαν, ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ, αυτήν την εξέλιξη επιθυμείτε;;;;
.Έχουμε χρόνο να πούμε............ περισσότερα και ποιο εξειδικευμένα.

ΑΥΤΑ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ

Γιάννης Σκούφιας είπε...

Απορία
Αν ο "ανώνυμος καταγγέλλων" έβαλε τη λάσπη στον ανεμιστήρα ... γιατί δεν έχει βγει εκπρόσωπος της εταιρείας να απαντήσει;

Ανδρεας Θεολογου είπε...

Ανδρεας Θεολογου10:14 μ.μ., Αυγούστου 04, 2018

Φιλε ανωνυμε
Δεν κατανοω το μενος σου κατα της τουριστικης ναυαρχιδας των Καμενων Βουρλων αλλα και ολου του ανατολικου θαλασσιου τοξου της Στερεας.
Δεν κατανοω γιατι επελεξες την δεδομενη χρονικη στιγμη που εναι στην αιχμη της τουριστικης περιοδου.
Δεν κατανοω γιατι αφου ηξερες ολα αυτα που καταγγελεις, δεν απευθυνθηκες σε αρμοδιες τοπικες η δημοσιες αρχες και τα δημοσιοποιεις ετσι αγογγυστα.
Δεν κατανοω γιατι θελεις με τοση μανια να κανεις ζημια στα Καμενα Βουρλα.
Μηπως σε πειραξε το γεγονος οτι ειναι πλεον και επισημα ΔΗΜΟΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ;;;;;

Γιάννης Σκούφιας είπε...

Φίλε Ανδρέα Θεολόγου,
όσο εκπρόσωπος της "ναυαρχίδας" δεν βγαίνει να αντικρούσεις μια προς μια τις 13 καταγγελίες, εκ πείρας σου μιλάω με την ιδιότητα του πρώην εργαζομένου στην ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - αυτές θα αναπαράγονται... με ότι σημαίνει αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Ζημιά στα Καμένα θα γίνει αν ισχύουν όλα αυτά. Και τι σημαίνει "ναυαρχίδα " και λάθος χρονική περίοδος ; Η λογική του να τα κρύβουμε όλα κάτω από το χαλί, καταστρέφει την Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

Η λογικη λεει να ειναι ανωνυμος ή επωνυμος, ιδεολογικοπληκτος, ατομοκεντρικος Λαικιστης, μελος της ελληνικης εταιριας περιορισμενης ευθυνης υπο τον ειδικο τιτλο ¨ο ελληναράς¨ ,ακρογωνιαιος λιθος της στατικής του κτηριου που συστεγαζεται η πρωινη και απογευματινη εργασια του ως δοκιμαστης των διαφορων ποικιλιων του καφε.
Αυτός ο γενικος τυπος πολιτη πληρους ευρυμαθειας, ,ειδος εν ανεπαρκεια στις δυτικες προηγμενες κοινωνιες,αλλα εν αφθονια ενδημικα,ειναι ο ποιο εγκυρος για διαδυκτυακη συνομιλια.
Η δε δυναμη ¨πυρος" που διαθετει λογω συμπυκνωμενης γνωσης
επι των θεματων που θετει,ειναι σιγουρο οτι δημιουργει[εκ κραδασμου] και πολιτική ταση.
Εισετι πιστευω οτι η πληρης επικρατηση της ανωτερω λογικης, ειναι εποικοδομητική για συνεννοηση,στο μετρο που το επιτρεπει ο επαναστατικος οιστρος,και εξ αυτου, η αναρχιζουσα και ανεξελεκτη αγανακτηση των πρωην χωριων, νυν δυτικα προαστια,λαμβανοντας ως επικεντρο μετρησης το ξενοδοχειο ¨Γαληνη¨.
Προτρεπω τον κ.Θεολογο να αναθεωρήσει την σκεψη του για το μοντελο τουριστικης κατευθυνσης που ακολουθει η Λουτροπολη, εφ οσον η θαλασσα μας εχει αρκετο βαθος για μελλοντικα κρουαζεροπλοια,η αεροπορικη εξυπηρετηση των τουριστων μεσω πτησεων "τσαρτερ" να γινεται μεσω της αμεσης κατακευης αστικου τύπου αεροδρομιου στην θεση "βοαγριος".



Ανώνυμος είπε...

Ένας κομπλεξικός λαϊκιστής φασιστερός καραγκιόζης είπε να βγάλει το δηλητήριο του σαν σωστή οχιά.
Λοιπόν, κόπανε λαϊκιστή όταν λες ότι η πισίνα έχει πολλά μικρόβια πως το τεκμηριώνεις? Πήγες για μπάνιο έκανες βουτιά, άνοιξες τα μάτια και τα είδες? Και αν είναι πολλά, πόσα ήταν ρε αδερφάκι? 5? 10? 100 μικρόβια? Για να δεις πόσο λέσο είσαι...
Για πες μας λοιπόν, φίλε φασιστερέ λαϊκιστή, εσυ που γνωρίζεις κιόλας... Πως γίνεται η εξυγίανση των αντλιοστασίων? Πες ρε φίλε ότι σου κατεβαίνει στην άδεια σου γκλάβα... Δεν θα σε παρεξηγήσουμε!
Επίσης για πες μας για τα παιδιά που παίζουν εκεί...
Όσο για το αφύλλακτη... ΜΑΘΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ!!!!
Λίγο πριν το τέλος, κακιασμένη ξυλαγγουριά, για λουνα παρκ και παγωτατζίδικο θα σου απαντήσω το εξής: ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΠΗΔΑ ΑΠ ΤΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ! Ένας ηλίθιος λιγότερος!!!!
Τέλος κύριε φασιστερέ, λαϊκιστή, αγράμματε καραγκιόζη που βλέπεις φαντάσματα (και πολλά μικρόβια), ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ.... μπορείς να τον επισκεφτείς και να τα καταγγείλεις! Αλλά είσαι μια ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ!

ΥΓ1: Μπλόγκερ το έχεις κάψει και συ για να ποστάρεις ατεκμηρίωτες μ@λ@κιες... Ή το χεις κάψει ή ανήκεις στην ίδια συνομοταξία με τον Ανώνυμο Αναγνώστη σου.

ΥΓ2: Ουδεμία σχέση έχω με Μήτσηδες, Γαλήνια, Λουναπάρκηδες και λοιπούς. Απλά τέτοιες απαντήσεις αρμόζουν σε λέσα που κυκλοφορούν ανάμεσα μας και έχουν και άποψη. Κότες λυράτες.

Ανώνυμος είπε...

μηπως να μας πει καποιος τι συμβαινει με τη δηλητηριαση καμια εβδομηνταρια (70) πελατων στη ΓΑΛΗΝΗ απο χτες μεχρι σημερα, ακομη και ο πιανιστας μεταφερθηκε στο νοσοκομειο Λαμιας, πως εγινε???
Μαλλον πολλα τα θεματα με το ΓΑΛΗΝΗ....

Ανώνυμος είπε...

οχι 70 βρε ! 275 ειναι !!