21 Μαΐου 2014

Συνέντευξη του Κώστα Παταργιά στον Λαμία FM 96.2

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Η συνέντευξη που έδωσε ο Παταργιάς στον lamiafm1.gr 96.2 την 21 Μαΐου 2014 (επί τη ευκαιρία του ευχόμαστε του κυρίου Κώστα Παταργιά χρόνια πολλά!!)

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παταργια μαζι σου . με 50 +1 θα το παρουμε. αεραααα

Ανώνυμος είπε...

γεια σου παταργια ανεξαρτητε...!!!

Ανώνυμος είπε...

Μαζι σου και δυνατα.Ξερεις να δινεις αγωνες και να ξεχωριζεις.Αυτο δεν αντεχουν καποιοι και κανουν κακο στον τοπο μας.

Ανώνυμος είπε...

Παταργια καλα τα λες.Τα καταλαβαινουν ομως ολοι?Ιδου η απορια...ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ελα ρε παταργιά πάμε δυνατά για τη κυριακή

Ανώνυμος είπε...

Συνδημοτες εγω ψηφισα τον Συκιωτη απο υποχρεωση επειδη ηταν υποψηφιος ενας συγγενης μου..την υποχρεωση μου την εκανα και με το παραπανω,απαλαχτηκα λοιπον απο την πιεση!Αυτην την κυριακη δεν θα ψηφισω Συκιωτη διοτι θελω να δω στον τιμονι του δημου εναν αξιο ανθρωπο,ας ελπισουμε ολοι οσοι βιωσαν αυτην την κατασταση να ψηφισουν με κριτηριο την δικη τους γνωμη.

Ανώνυμος είπε...

Καλη επιτυχια!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι λέτε τώρα .........εάν το είχε ο χοντρός θα είχε βγει....ότι είχε να δώσει το έδωσε στην τοπική αυτοδιοίκηση....ασε να δούμε κ τον γιατρό κ εάν δεν κάνει άλλος....

Ανώνυμος είπε...

Αυτη την Κυριακη ψηφιζουμε δημαρχο γι αυτο πρεπει να διαλεξουμε τον ικανο τον εμπειρο το γνωστη !Δεν εχουμε περιθωρια για πειραματισμους !!!Καλη επιτυχια Παταργια.!!!!

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα .
πως κρίνεται το αποτέλεσμα;
ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ .... ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΟΥ,Και την Κυριακή, δεύτερος θα είσαι γιατί τρίτος δεν μπορείς...
χαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Εξαρταται απο τι και απο ποιους ηττασαι φιλε μου.Μηπως απο εκβιασμους πιεσεις και συμφεροντα????Ευχομαι να καθαρισει η ατμοσφαιρα απο την μαυριλα .....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΑΡΓΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ''ΑΝΑΤΡΟΠΗ''

Ανώνυμος είπε...

1.09 η ήττα είναι ήττα, σε πέντε χρόνια δεν θα θυμάσαι τίποτα, μόνο ποιος κέρδισε τις εκλογές. Προσωπικά, μου άρεσε ο Παταργίας αναμένει την ήττα του. Αν ψάξεις λίγο από αρχηγούς κομμάτων εώς αποτυχίες δημοτικών συμβούλων, δημάρχων, βουλευτών αυτό λένε... ήταν οι πιέσεις, τα μεγάλα συμφέροντα, παράγοντες που δεν μπορουμε να προσδιορίσουμε αυτή τη στιγμή γιατί θα κάνουμε κακό στην κοινωνία κτλ... Τέτοιου είδους δηλώσεις κάνουν, εγώ περίμενα ο Παταργίας οτι θα ακουγοταν περισσότερο αλαζόνας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ακούστηκε έτσι. Είπε οτι τον πολεμούν τα γραφεία της περιοχής ( που λάθος είναι, γιατί δεν υπάρχουν γραφεία, γραφείο είναι!!!) και οτι θα προσπαθήσει για το καλύτερο στον 2ο γύρο αλλά είναι δύσκολο.
Δεν κάνεις ανατροπή σε τέτοιο δήμο, θα μπορούσες να κάνεις ανατροπή, αν το υπόλοιπο 15% ήταν στο ΚΚΕ ( αυτοί μόνο κατευθύνουν τους ψήφους τους, οι λοιποί δεν μπορούν να κάνουν τίποτα..)

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ... ΟΛΑ ΧΑΜΕΝΑ... ΕΙΠΕ Ο ...ΚΑΜΕΝΟΣ... ΡΕ ΚΛΑΝΕΙ Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ; ΕΣΥ ΡΕ 9.59, ΕΙΤΕ ΣΕ ΛΕΝΕ ΜΠΡΟΥΦ, Η ΜΑΡΙΤΣΑ, Η ΤΟΝΥ, Η ΚΑΦΧΙΑ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΟΛΙΚΑ ΣΤΑΥΡΟΥΔΑΚΙΑ... ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΑΔΙΣΤΑΚΤΕ ΚΩΣΤΑΚΗ, ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙΣ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ; ΘΑ ΣΕ ΕΙΧΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΡΕ ΑΝΙΚΑΝΕ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ... ΔΕ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ... ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Παιδια δεν ξερω τι καναμε τι κανατε ... αλλα τελικα ο ανθρωπος που ειναι ειλικρινης δεν κρυβεται. Οφειλω να συγχαρω τον Κωστα Παταργια για την ειλικρινεια κ την αμεσοτητα του κ να του ευχηθω καλη επιτυχια. Το αξιζει για ολους τους κοπους του κ ολος ο συνδυασμος του ... μπραβο ρε παιδια .Ας μη γελιομαστε ... θελει κοτσια να εισαι Δημαρχος, θελει θαρρος, θελει αληθεια ... και παλι μπραβο ... ο ικανοτερος ας ειναι Δημαρχος μας.

Ανώνυμος είπε...

3.25 ΕΣΥ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙΣ ΤΟΝ...ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ......ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο....ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΧΑΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΑ@@@@@@@@@ΡΕΣ

Ανώνυμος είπε...

αστείος................