26 Ιουνίου 2010

ΜΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ:ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ! ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο... ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Διορθωτική απόφαση του ΕΟΤ ζητά ο Δήμος Καμένων Βούρλων στην ανάκληση της απόφασης για παραχώρηση του οικοπέδου στο οποίο θα ανεγερθούν οι αίθουσες του Λυκείου της λουτρόπολης. Οι παλινωδίες του ΕΟΤ δεν εχουν προηγούμενο αφού αρχικά συναίνεσε στην παραχώρηση του οικοπέδου και μετά από λίγο καιρό επανήλθε με ανακοίνωση τύπου "Συγγνώμη κάναμε λάθος" γιατί όλος ο χώρος είναι παραχωρημένος από την Εταιρία Τουριστικών Ακινήτων στο ξενοδοχειακό συγκρότημα της Γαλήνης.
Το γεγονός στιγμάτισαν με σκληρές εκφράσεις τόσο ο σημερινός όσο και ο πρώην δήμαρχος κύριοι Αντωνίου και Κεφάλας με δηλώσεις τους στο κεντρικό δελτίο του FM-1. Ο δήμαρχος Μάκης Αντωνίου χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα κατά των βουλευτών οι οποίοι "αποδείχτηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και δεν προωθούν από κοινού το θέμα που απασχολεί όλους τους κατοίκους των Καμένων Βούρλων".
Δεν υπάρχει κανένα θέμα με την λειτουργία του ΒΙΟ-ΚΑ σήμερα διαβεβαιώνει μέσω του FM-1 ο δήμαρχος Καμ. Βούρλων Μάκης Αντωνίου σημειώνοντας πως τα όσα αναφέρονται για ελλείψεις στην λειτουργία του, αφορούν δικό του έγγραφο με το οποίο ενημέρωνε στις αρχές Μαρτίου την ΤΥΔΚ για την κατάσταση που είχε παραλάβει τον Βιολογικό με την λήξη της σύμβασης από τον εργολάβο. Οι ελλείψεις έχουν ήδη αποκατασταθεί σημείωσε χαρακτηριστικά ο κος Αντωνίου .

lamiafm1.gr

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρει που του παν τα τέσσερα. Πόσες "κωλοτούμπες" θα κάνει ακόμα;Άλλα δήλωνε σε πρόσφατα δημοτικά συμβούλια. Και ο κ. Κεφάλας μαζί.

Ανώνυμος είπε...

Αν πραγματικά θέλουν να κάνου κάτι γι αυτόν τον τόπο ο Μάκης και ο Κεφάλας, ας ασχοληθούν με άλλα πράγματα και όχι με την πολιτική

Ανώνυμος είπε...

Ακουσα οτι έγινε μια συνάντηση σε ενα ξενοδοχείο στα Καμ. Βούρλα.Θέλουν λέει να στηρίξουν εναν υποψήφιο . Ποιος απο αυτους θα κατέβει. Μονο το συνταξιουχο καθηγητη βλέπω.Είναι η ίδια ομάδα που κατέβαζε και αυτόν πριν απο λιγα χρονια.Εχει ρεζιλευτει αυτος ο ανθρωπος πολλες φορες φτανει.Βεβαια το τραβάει ο οργανισμόςτου.ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΟΥΠΙΑ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΥΠΟΨΗΦΙΕ

Ανώνυμος είπε...

Oι βουλευτές του φταίνε τώρα; Δεν ξέρω τελικά αν αυτός ο δήμαρχος είναι για γέλια ή για κλάματα...

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα κύριε καθηγητή Θανάση Τσιτσιρίγκο. Έχεις μεγάλη ιστορία και
ένδοξο δημοκρατικό παρελθόν. Μάλλον σε παρέσυραν,το ίδιο έργο που είδαμε και το 2002 όταν κάποιο αστοιχείωτοι σε εξευτέλιζαν με εκείνες τις άθλιες δήθεν κομματικές διαδικασίες.Επειδή σε εκτιμούμε απεριόριστα,στο χωριό μας έχεις προσφέρει ανεκτίμητο πνευματικό έργο πρόσεξε τον "κοντό και δώρα κομίζοντα",τα πρόσωπα αλλάζουν όχι όμως και οι ρόλοι.Η συμμετοχή σου σε παρασυναγωγές και αμφιλεγόμενες πρωτοβουλίες μας γεμίζει θλίψη γιατί περάσαμε μαζι σου εδώ στο Γυμνάσιο μας τα παραγωγικότερα πνευματικά μας χρόνια.Σε θέλουμε σύμβολο και όχι όργανο θολών και μωροφιλόδοξων ιδιοτελειών.Και εσένα και τον Βασίλη Μπολτέτσο.Να είσαι πάντα καλά κύριε καθηγητή.

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω ότι κάποιοι τρέμουν στη κυριολεξία μην ασχοληθούν με τα κοινά σοβαροί άνθρωποι που δεν έχουν τη ρετσινιά της ΦΑΓΑΝΑΣ πάνω τους!
Εϊναι αυτοί οι εργολάβοι της τοπικής μας εξουσίας που λυμαίνονται τα έρμα Καμένα Βούρλα χρόνια τώρα.
Χαίρομαι που κάποιοι έχουν αποφασίσει να τους ξεμπίξουν από δω.
Θα έχετε να απολογηθήτε για πολλά σε 4 μηνες κύριοι.
Φοβάμαι μόνο μη δειλιάσουν οι ηθικοί και αφήσουν τα λαμόγια πάλι να επιπλεύσουνε. Ελπίζω πως όχι.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Δεν θα δειλιασουν οι ηθικοι φιλε μου..Λ@@@@@ τυπου Αντωνιου,Γεωργατζη και Παταργια εχουν τελειωσει στη συνειδηση του κοσμου..

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να γίνει μία ανεξάρτητη κίνηση, και ακόμα καλύτερα να έχει αφετηρία τα Καμένα Βούρλα. Πρέπει οι ηθικοί άνθρωποι, αυτοί που έχουν όρεξη για προσφορά, όπως άτομα που κατά καιρούς ακούγονται, να το τραβήξουν μέχρι τέλος.
Νοιώθω αηδία που δε μπωρώ να έρθω συνχά στα Καμένα, γιατί μας κρατάνε την επέκταση του Σχεδίου εδώ και 20 χρόνια και δε μπορούμε να φτιάξουμε ένα σπιτάκι 60 τετραγωνικά. Μένω στην Αθήνα, έχω οικόπεδο και μας εμπαίζουν τόσα χρόνια. Εϊναι ντροπή για τον τόπο μας. κάντε κάτι.

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια βρε παιδιά με αυτην την επέκταση του σχεδίου τι γίνετε;

Ανώνυμος είπε...

Τι να γίνει ρε φίλε...Πάει η κοροιδία σύννεφο. Πότε είχε πει το δύδιμο της συμφοράς(ΜΑ-ΠΛΑ) ότι θα άρχιζανε να ανοιγουνε οι δρόμοι; περσι;πρόπερσι;Μιλάμε για το κάτι άλλο!!!