27 Μαΐου 2024

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - Επιστολή προς Εισαγγελέα Αρείου Πάγου

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Στοιχεία απο Τραχανάς Κώστας






Κυριε εισαγγελέα του Αρείου πάγου         

με μεγάλη χαρά είδα το καλοκαιρι του 23 τις ενέργειες σας στο νησί της Μυκόνου όπου κατεδαφιστηκαν παράνομες κατασκευές πάνω στον αιγιαλο δημόσιο χώρο όπως περιφράξεις και τσιμεντένιες μάντρες και έτσι αποδόθηκε πάλι ο αιγιαλος όπως προβλέπει η νομοθεσία σε κοινή χρήση. Ζω στον Αγιο κωνσταντινο φθιωτιδας  του δήμου καμένων βουρλων και έχουμε το ίδιο πρόβλημα σε πολλά σημεία του αιγιαλού νότια της πόλης έως το μικρό χωριό Λογγος. 

Από το 80 και μετά ήρθαν και αγόρασαν παραθαλάσσια οικόπεδα τα οποία ήταν χωράφια πριν και είχαν πρόσβαση από την πάνω μεριά και έτσι έκαναν ότι ήθελαν στον αιγιαλο. Εφτιαξαν τσιμεντένιες μάντρες ως το κύμα, περιφράξεις, έριξαν βράχια απουσία της τότε κοινότητας, νομαρχίας και κράτους. Αυτό δημιούργησε ένα άσχημο καθεστώς και παραλίες κρυμμένες ή σαν ιδιωτικής χρήσης. 

Ο μετέπειτα καποδιστριακος δήμος έκανε ενέργειες χάραξε γραμμές αιγιαλού αλλά στην πράξη δεν έγινε τίποτα ώστε να γκρεμιστουν όλα αυτά τα παράνομα κτίσματα. Ξέρω την υπόθεση καλά γιατί έχω κάνει δημοτικός σύμβουλος και το 2018 όταν έγινε η τραγωδία στο μάτι και το κράτος άρχισε να γκρεμίζει κτίσματα στον αιγιαλο κατηγγειλα την πιο αισχρή περίπτωση κατάληψης του πατριαρχειου ιεροσολυμων στον τότε πρωθυπουργο Αλέξη Τσιπρα, που ειχαν φτιάξει μια βαρεως τυπου τσιμεντένια μάντρα με βαριά σιδερένια κάγκελα η οποία κολυμπαγε μέσα στην θάλασσα και η φθορά από το αλάτι της είχε δώσει κλίση επικίνδυνη και προσπάθησαν να την διατηρήσουν με μια αλλη μαντρα βαρεως τυπου κολητα με την παλια. 

Όλα αυτά για να μην χάσουν την έκταση του αιγιαλού που ειχαν καταλάβει 14 μέτρα Χ 20 .Ευτυχώς το 23 Ιανουάριος γκρεμίστηκε και απελευθερωθηκε μπροστα πολύ χώρος παραλίας. Σας στέλνω φωτογραφίες για να καταλάβετε τι αντίληψη έχει καθιερωθεί σε μυαλά στην Ελλάδα, ότι μπορείνα έχει ιδιωτική θάλασσα μπροστα στο εξοχικό του κάποιος. Αυτές οι παρανομίες κάνανε έναν τουριστικό τόπο όπως είναι ο δικός μας, θαλάσσια λίμνη βόρειος Ευβοϊκός,  σε τόπο παρακμής και εγκατάλειψης. 

Σας παρακαλώ πολύ κάντε ότι κάνατε και στην Μύκονο και εφαρμόστε και εδώ την εντολή σας προς την κτηματικη υπηρεσία Φθιώτιδας, στην οποία έχω καταγγείλει όλα τα σημεία και στην εφαρμογή my coast, να γκρεμίζεται άμεσα ότι είναι μέσα στον αιγιαλο δημόσιο χώρο, οποιου και να είναι. Δώστε πίσω την χαμένη αίγλη σε αυτό το τόπο που παρακμάζει κάθε μέρα και είναι ταπεινωμενος. 

Είμαι εντελώς μόνος μου σε αυτή την προσπάθεια σαν ενεργός πολίτης ακτιβιστής, δεν υπάρχει κίνημα πετσετας και κάποιος άλλος σύλλογος πίσω μου. Οι βουλευτές του νομού Φθιώτιδας, υπουργός κλπ ξέρουν το πρόβλημα και δεν ασχολούνται είτε γιατί δεν τους νοιάζει είτε φοβούνται την εμπλοκή. Το ίδιο και ο δήμος καμένων βουρλων που έχει επικουρικοτητα και εγγύτητα. 

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΝΝΟΣ ΤΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΝΟΣ ΦΘΙΏΤΙΔΑΣ, ΤΗΛ 6989201692
Παρόμοια καταγγελία απεστειλα και στον πρωθυπουργό σήμερα. 


25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραια Αξιοθεατα,ουτε στο Μοντε Καρλο!!!

Ανώνυμος είπε...

Μα τι λες φιλε μου ,ουτε στην Γαζα!

Ανώνυμος είπε...

την ανακοινωση πως φετος δεν θα εχουμε καραβι την ειδατε;κριμα το λιμανι που εγκαινιαστηκε παρουσια των φορεων ..αφου δε χρειαζοταν γιατι το εφτιαξαν και μαλιστα με τα λεφτα του Ελληνα φορολογουμενου;κριμα και οι φωτο και τα βιντεο ...οι βουλευταδες και οι κουστωδοι τους τι εχουν να πουν τωρα;τελικα για ποιον το φτιαξατε το λιμανι;τελικα ποσο κοστισε με τα πανωπροικια;

Ανώνυμος είπε...

Οι φιεστες στα εγκαινια του νεου Λιμανιου του Αγιου Κωνσταντινου αποδιδουν καρπους τωρα !
Οι δε καρποι θα αποτυπωθουν σε λιγεσ μερεσ στην καλπη
Καλπικη λιρα για τουσ παρατρεχαμενους με τις αγκαλιες
Σχετικα με τον ΔΗΜΟ Κ ΒΟΥΡΛΩΝ ουδεν σχολιο
Τα πυροτεχηματα σβηνουν γρηγορα κ μαλιστα αφηνουν καπνο δυσωσμο

Ανώνυμος είπε...

Χαλαρώστε έρχεται η ανάπτυξη η πολυπόθητη στη περιοχή .Και το γέλιο είναι ότι ένα μεγάλο ποσοστό του κόσμου το πίστεψε. Τώρα με τις επενδύσεις θα γίνει και η ζεύξη ασπρονερι λιχαδα γλυφα ....

Ανώνυμος είπε...

Σταμάτησε λέει μετά από καταγγελίες παραθαλάσσιων μαγαζιών γιατί έφερνε κύμα και ενοχλούσε τους λουόμενους……….
Ήθελα να ηξερα ποιο μαγαζί είναι αυτό και ποιος επιχειρηματίας έχει συμφέρων.
Κάπου πάει το μυαλό μου αλλά απαπαπαπα πα πιπέρι…….

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ Α/ Κ. ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΟΙΚΤΗΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΕΝΤΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΑΛΛΩΣ ΤΖΑΠΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΑΠΑΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΓΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΛΕΙΣΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ. ΓΙΑΥΤΑ ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΣΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

καλε ποια ζευξη;δεν τα μαθατε;η ζευξη θσ γινει στο φαρο σκαρφειας αγιου σεραφειμ χα..χα..χα!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Κώστα για την κίνηση, άξιος. Αν θυμάμαι καλά μόνο στις τελευταίες δημοτικές ' συμπορευτηκαμε ' και να μην ταιριάζουμε κομματικά αλλά σε αυτό είμαστε μαζί!

Ανώνυμος είπε...

Βρε ζαγαρια του οθωμανοσοβιετισμου πιο πολυ δικαιωματιστες ...πεθαινετε!
Τι δεν καταλαβαινετε;
Η οικονομια της αγορας δεν διατασεται ουτε με καταναγκασμο ,ουτε με διατιμηση,ουτε με παρακαλια,ειναι καθαρα θεμα ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΗΣ.
Ειναι δυνατον ο Δημος να παρεμβει για την ακτοπλοικη συνδεση με τις Σποραδες
,οταν οι συνθηκες εχουν αλλαξει(Μαντουδι,βολος).
Ειναι σαν τον ιαματικο τουρισμο που εχει μειωθει παντου (και οχι γιατι δεν υπαρχει δυνατοτητα λουσης)και ζηταμε με γνωμονα το Ποζαρ!
Εφ οσον δεν υπαρχει κρατικο πλοιο (ζημιογονο βεβαια) το εφοπλιστικο κεφαλαιο θα προτιμησει εκεινο που το συμφερει.
Με την εθνικη τραπεζα τι εγινε,με το καμπιγκ του ΕΟΤ γιατι;
Στο τελος θα ζητησετε απο τον Δημαρχο να ανοιξει ξανα και τον ...Μπικο!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παλιοζαγαρ εσυ είδες την ανακοίνωση για τις καταγγελίες από επιχειρηματία ότι τους ενοχλούσαν τα κύματα;;;;;;
Βρε όρνια που το παίζετε και ξύπνιοι ξέρετε ποιος είναι αυτός που έκανε τις καταγγελίες;πάει ο νους σας;
Και από την άλλη γιατί να παρέμβει ο Δήμος για τον φιλο;
Σας σχαθκα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΖΑΓΑΡ ΚΑΙ ΖΑΓΑΡ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΖΑΓΑΡ.

Ανώνυμος είπε...

βρε παλιοχαγαριζαγαρο ποιες συνηθειες αλλαξαν του Αθηναιου που τον στελνουν στο βολο για να παει στις σποραδες;μουμαθες και απο οικονομια τρομαρα σου

Ανώνυμος είπε...

και φυσικα φταινε ολοι οι φορεις βρε παλιοζαγαροζαγαρο τι εκαναν ολοι αυτοι ωστε να ερχεται καραβι...και τι την περασες τη ναυτιλια το μπακαλη του χωριου σου που οποτε θελει μεγακομμιζει αλλου...υπαρχουν και κανονες και αυτο το καραβι ελαβε εγκριση για να αλλαξει γραμμη μαθε πρωτα αυτα και μετα μπορει να προβιβαστεις στην ταξη που διδασκει οικονομια

Ανώνυμος είπε...

Βρε , σοσιαληστικα λιμοταγαρα ,μπορει να ελθει καποιος να σε αναγκασει να εργασθεις επι ζημια!
Πως σε μια ελευθερη αγορα ενας πλοιοκτητης θα βαλει πλοιο απο τον Αγ. Κωννο,οταν η ζητηση πλεον εχει παει σε Βολο για τον βορρά και Μσντουδι για τον νοτο!
Γιατι δεν διατηρηθηκε η Εθνικη Τραπεζα στο χωριο,το ταχυδρομειο ο συνεταιρισμος κοκ;
Ποτε επιτελους θσ καταλαβετε οτι τα "κοινωνικα δικαιωματα" ειναι αφαιρετικα ζητηματα που διαφερουν απο την καπιταλιστικη ηθικη!
Ο φουρνος της γειτονιας σας θα κλεισει αν δεν ειναι κερδοφορος!
Φυσικα τι να καταλαβουν οι
δικαιωματιστες της σοσιαλιστικης αναδιανομης του φορου του αλλο
Επεσαν 10.000.000 ευρω στο λιμανι και 1.200.000 στο "Μεγαρο" του λαου,για ειχαν φροντισει οι διαχειτιστες τους ,εγκαιρα να περασουν απο τον οδοντιατρο για να βαλουν νεες μασελες απο ....τιτανιο!

Ανώνυμος είπε...

συνεχιζεις να λες βλακειες πιυ δειχνουν πρωτον οτι δεν εχεις ιδεα και δευτερον ισως το δολο σου.η ναυτιλια διεπεται απι κσνονισμους πιυ εχουν να κανουν με την κοινωνικη εξυοηρετηση..γιαυτο αλλωστε και επιδοτουντσι διάφορα δρομολογια...επιπλέον η εμμονη σου οτι δηθεν έπεσε η ζητηση αγκθζει τα ορια της βλακειας μιας και οπως ειναι φυσικο η Αττική στην οποια βρισκονται αεροδρομιο,κεντρικο λιμανι πειραισ απο τα οποια εξορμιυν οι τουριστες εινσι πιο κοντα σε μας παρα στο βολο..για ποια ζητηση μιλας τρομάρα σου ..εχει μαλλον και αλλους πολλους χρησιμους ηλιθιους ο τοπος γιαυτο και βαζετε να σας διοικουν οι καταστροφεις σας

Ανώνυμος είπε...

Φιλε η επιδοτηση αγονης γραμμη ειναι κρατικη επιχορηγηση συνδεσης για παγιες αναγκες νησων.
Αυτο συμβαινει ηδη απο Βολο και Μαντουδι.
Το λιμανι εδω πλεον δεν καλυπτει τις αναγκες των νησιων ,εκτος της γνωστης ..."παντοφλας" για ευβοια!
Μην συγχεεις λοιπον την επιδοτουμενη αναγκη συνδεσης με αλλης μορφης που ηδη υπαρχει.
Αν δεν ηταν το Μαντουδι(ετσι ηταν πιο παλια) τοτε η νοτια ελλαδα θα εξυπηρετουταν μεσω του Αγιου Κωννου.
Τωρα ο Κιμ για να κανει αποσβεση δαπανημενου ποσου,
ας ενοικιασει θεσεις καθημενων ψαραδων εν σειρα για ....πεταχταρι!!!!

Ανώνυμος είπε...

φιαβασε καλητερα τι γραφω. δεν ειπα οτι δικαιουται επιδότησης η γραμμη Αγιος-Σποραδες...ειπα οτι σαφως ειναι συμφερουσα για τους ταξιδιωτες επειδη το ζαγαρ λεει οτι στερειται ζητησης...επιπλεον η αποφαση για να παει αλλου το καραβι εχει ληφθει απο τον Απριλιο..τι εκαναν οι φορεις γι α αυτο; οσο για το τι εχει προσφερει στην αναπτυξη του τοπου η παρελθουσα υπαρξη δρομολογιων προς Σποραδες νομιζω ολοι το ξερουμε...το θεμα ειναι ποιοι και γιατι εχουν βαλει τροχοπεδη πραγμα που αφορα και στην αναρτηση του κ.Τραχανα ο οποιος δυστυχως μονος του προσπαθει για τα αυτονοητα...

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ, ΕΝΑ ΞΕΡΩ, ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, ΟΧΙ ΛΟΓΟΥΣ ΠΕΡΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΚΛΕΨΙΜΟ ΨΗΦΩΝ, ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΡΑΓΜΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΙΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Οντως αυτη η εξελιξη,ειναι η πρωτη πολιτικη ηττα του δημαρχου σε επιπεδο Αγ Κωννου.
Η αγανακτηση των κατοικων στρεφεται εναντιον του .
Λογικα θα πρεπει να απολογηθει,για τις ενεργειες που εκανε (αν?).
Παντως για το χωριο ειναι συντριπτικο οικονομικο πληγμα ισαξιο της τυχον ακαρπιας στα ελαιοδενδρα.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Μεσιε Γιαννακουρε βάλε την επιστολή που έστειλα στον πρωθυπουργό που λέει και για το λιμάνι και έχει ψηφιστεί πρόσφατα από το λαό.,,,,Φίλες και φίλοι και όλοι όσοι διαβάζετε. Δεν μπορώ να ζήσω βλέποντας ανώμαλα πράγματα και να είμαι ωχαδελφιστης. Οταν έκλεισε το λεβέντη είχα στείλει επιστολή σε αλυσίδες λιντλ και Σκλαβενίτη και τους καλούσα να έρθουν σε επαφή με τον ιδιοκτήτη να φτιάξουν σούπερ μάρκετ το έτοιμο κτίριο ώστε να υπάρχει και συναγωνισμός. Το 09 με τα ψόφια ψάρια πάλι ενεργός. Είδατε τι έπαθε ο Βούλγαρος κρυφός έμπορος που ήθελε και πολυτελή αμάξια με βουλγαρικές πινακίδες στην Ελλάδα, ήρθε η δίωξη λαθρεμπόριου από την λαρισα και τσακ. Το ίδιο ένας άλλος αγρότης που ήθελε να κάνει κρυφά εμπόριο.Το 21 σταμάτησα αυτόν μετά το λεβέντη που ήθελε να ιδιωτικοποιησει το χώρο. Χθες έκανα επώνυμη καταγγελία στο γαλαξία πέντε αε για αισχροκερδεια σε πράγματα που τα ξέρω πόσο έχουν αγοραστεί περίπου. Τενεκες λαδιού 17κιλο πώληση 6,56 ευρώ και η αγορά είναι γύρω στα 3 , 3,20 πούλαγε παλιά και σωστά, από το πόλεμο της Ουκρανίας και το κοβιντ πολλά πράγματα ανέβηκαν 30 % όχι 100%.Φιάλη πλαστική διαφανη 5λιτρη πετ μιας χρήσης πώληση 2,10 αγορά γύρω στα 0,70 3 φορές πάνω .Βάζο 3λιτρο πλαστικό διαφανή πετ πώληση 3,10 αγορά 1 ευρώ και 5λιτρο πώληση 3,80 αγορά 1,30 3 φορές πάνω. Φθηνά και ελληνικά κατά βάθος.,,,,,Στο λιμάνι θα δώσει λύση ο σταικουρας σίγουρα και το σταρ ήρθε τεχνικά να αναδείξει το πρόβλημα και να φανεί ο σταικουρας σαν από μηχανής θεός. Δεν έχει πολύ δουλειά το λιμάνι είναι αλήθεια από το 10 που αρχίζουν τα μνημόνια, ο Ιούνιος και αρχές Ιουλίου μόνο σαββατοκύριακο και Αγίου πνεύματος. Ο εφοπλιστής κοιτα το συμφέρον και καλά κάνει αν θυμηθούμε πόσες εταιρείες δεν είχαν πληρώσει ναυτικούς από δρομολόγια που δεν έφτανε να τα στηρίξει ούτε η επιδότηση. Το μαντουδι από Αθήνα είναι πιο κοντά αλλά ταλαιπωρία για αυτό και τα βυτιοφορα φεύγουν από άγιο. Μιλάμε χειρότερο από το Γραβιά προς 51 βωξίτη. Το κράτος επιδοτεί το πιο κοντινό και σωστά Βόλο και μαντουδι. Αν ο άγιος κωννος με τέτοιο τοπίο και φιλέτα περιμένει να ζήσει από το λιμάνι μόνο να κλείσουν όλα αύριο.Αυτο θα του αξίζει .Μεσιε Κερμανιδη έτσι σε έγραψε η εκπομπή εν δήμω που πήγες. Γιατί δεν είπες κάτι στην εκπομπή για το άγιος Λογγος το γίγαντα που κοιμάται και κάνει τζιζ?Δικά σου λόγια, κατά τύχη σε είδα.,,,,Μεσιε γιαννακουρε περιμένω να σας αναλύσω την άνθρωπο γεωγραφία του Αγίου.

Ανώνυμος είπε...

Πάλι σε παραλήρημα ο Τραχανάς.
Την έχει δει μπατμαν

Ανώνυμος είπε...

Αγνος σαν τον Λενιν.
Αγωνιστικος σαν τον Τροτσκυ
Σταθερος σαν τον Σταλιν.
Νηφαλιος σαν τον Γκορμπατσοφ
Ακαμπτος σαν τον Κιμ Γιογκ Ουν

Ανώνυμος είπε...

και πυρινος σαν τον Μολοτοφ

Ανώνυμος είπε...

Τελικά κάθε χωριό έχει τον χαζό του.Εμεις στον Άγιο Κωνσταντίνο έχουμε τον Τραχανά τι να κάνουμε;