30 Ιουλίου 2023

Πρόβλημα με το νερό στον Άγιο Κωνσταντίνο

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

«Δεν αντέχουμε άλλο, ας κάνουν κάτι οι αρμόδιοι...», λένε οι κάτοικοι.

Πολλά είναι τα παράπονα και οι καταγγελίες που φτάνουν στο LamiaReport από τον Άγιο Κωνσταντίνο και την ευρύτερη περιοχή, για το πρόβλημα του νερού.

«Σήμερα Κυριακή στις 10:00΄ το πρωί δεν υπάρχει νερό σε πολλά σπίτια. Εδώ και έναν μήνα, ίσως και παραπάνω υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το νερό στον Άγιο Κωνσταντίνο. Το να μας απαντάνε ότι δεν υπάρχει πολύ νερό στις δεξαμενές, δεν λύνει το πρόβλημα. Δεν αντέχουμε άλλο, ας κάνουν κάτι οι αρμόδιοι......», έλεγε το πρωί κάτοικος του Αγίου Κωνσταντίνου στο LamiaReport.

Δείτε ανάρτηση και στο Instagram:





32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Δήμαρχος να κρατάει το λόγο του σαν άντρας !
Τι σημαίνει «να κρατάς τον λόγο σου σαν άντρας»;
Να τηρείς τις υποσχέσεις του, να είσαι ντόμπρος, ευθύς και διάφανος.
ΥΠΑΡΧΕΙ ;;;;

Ανώνυμος είπε...

Πατριώτες είναι δυνατόν να εμπιστευτούμε για 3η φορά σε αυτόν τον άνθρωπο το Δήμο μας ; Αυτός ο άνθρωπος ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εσυ ποιον λες;;;

Ανώνυμος είπε...

Το συνδυασμό που θα έχει τον Σκούφια μέσα για τα οικονομικά του δήμου…
Τον Μακρυνιτσα για την τεχνική υπηρεσία…
Αντιδημάρχους που θα δουλεύουν…

Ανώνυμος είπε...

Το γεγονός ότι γράφεις για σένα αλλά στο τρίτο πρόσωπο, είναι αντικείμενο ψυχιατρικής μελέτης.

George N είπε...

Ο παρακάτω διάλογος είναι μια μυθοπλασία για το πως να μη χάνεις το χρόνο σου άσκοπα, διαφωνώντας και προσπαθώντας να πείσεις τους άλλους για τα αυτονόητα.

ΓΑΪΔΑΡΟΣ: Το γρασίδι είναι γαλάζιο.
ΤΙΓΡΗΣ: Όχι, το γρασίδι είναι πράσινο.
Η συζήτηση άναψε και για να λύσουν τις διαφορές τους πάνε στο ΛΙΟΝΤΑΡΙ, τον βασιλιά της ζούγκλας.
ΓΑΪΔΑΡΟΣ: Υψηλότατε, είναι αλήθεια ότι το γρασίδι είναι γαλάζιο;
ΛΙΟΝΤΑΡΙ: Σωστά, το γρασίδι είναι γαλάζιο.
ΓΑΪΔΑΡΟΣ: Η τίγρης δεν συμφωνεί μαζί μου και με ενοχλεί, παρακαλώ τιμωρήστε την.
ΛΙΟΝΤΑΡΙ: Η τίγρης θα τιμωρηθεί με 5 χρόνια σιωπής..
ΤΙΓΡΗΣ: Γιατί με τιμωρήσατε; Το γρασίδι είναι πράσινο, και όχι γαλάζιο !
ΛΙΟΝΤΑΡΙ: Στην πραγματικότητα, το γρασίδι έχει πράσινο χρώμα.
ΤΙΓΡΗΣ: Γιατί λοιπόν με τιμωρείς;
ΛΙΟΝΤΑΡΙ: Αυτό δεν έχει τίποτα να κάνει με το ερώτημα αν το γρασίδι είναι μπλε ή πράσινο. Η τιμωρία είναι επειδή δεν είναι δυνατόν ένα γενναίο και έξυπνο πλάσμα σαν εσένα να σπαταλάει χρόνο με έναν γάιδαρο, και μετά να έρχεται να με ενοχλεί με αυτή την ερώτηση.

Συμπέρασμα…
Το χειρότερο χάσιμο χρόνου είναι να μαλώνεις με έναν ανόητο και φανατικό που δεν νοιάζεται για την αλήθεια, αλλά μόνο για τη νίκη των πεποιθήσεων και των ψευδαισθήσεων του. Ανεξάρτητα από τα αποδεικτικά στοιχεία που παρουσιάζεις, ο ανόητος, αδυνατεί να κατανοήσει τα αυτονόητα.
Σε αυτή τη περίπτωση η νοημοσύνη πρέπει να σιωπά !
George N

Ανώνυμος είπε...

Σχολιαστη 8.09 σταμάτα να φαντάζεσαι πράματα.
Η πρόταση για τον Σκούφια και τον Μακρυνίτσα είναι δική μου.
Ενος δημότη του ΔΚΒ που νοιάζεται για τον τόπο

Ανώνυμος είπε...

Ναι έχουμε κλείσει με πλατάνια κ πάνε για νίκη

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω με τον προλαλίσαντα. Συνδυασμός που θα έχει μέσα του Μακρυνίτσα ως αναπληρωτη αντιδήμαρχο, Σκούφια ως οικονομικός και κάποιον Μηχανικό ως επικεφαλής της Τεχνικής Υπηρεσίας, μπορεί να οδηγήσει το Δήμο πολύ ψηλά και να δούμε και εμείς οι κάτοικοι κάποιες καλίτερες μέρες.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Σκούφια πας καλά;;;
Δεν πας σε κανα γιατρο;;
Χωρίς πλάκα τώρα..
το πρόβλημα σου ειναι σοβαρό ρε…

Ανώνυμος είπε...

Είναι μια πολύ καλή πρόταση. Αρκεί φυσικά να θέλουν και οι ίδιοι.
Και η γνώμη μου είναι ότι ταιριάζουν περισσότερο στο προφίλ ΠΛΑΤΑΝΙΑ.
Τον έναν τον είδα τις προάλλες να πίνει καφέ στο bloom με τον Πλατανιά.


Ανώνυμος είπε...

Σχολιαστή 8.42 εσύ δεν πας καλά και χρειάζεσαι ψυχιατρική παρακολούθηση.
Σου είπα ότι η πρόταση είναι δική μου.
Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ 8:04 και 8.32

Ανώνυμος είπε...

Δύο νεοι παίκτες στην ομάδα , Ερναγκομεθ και Μιχαιλιουκ μπράβο στον ...Παναθηναικο!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κρίτων, σε ποιον απευθυνεσαι.
Όλοι τους είναι ταγάρια.
Μέχρι κοκκαλο χωριάτες.

Ανώνυμος είπε...

Πατώντας google μου βγήκε πρωτο-πρωτο το λαμιαρεπορτ με φωτογραφία σκουπιδιών σε καδο από καταγγελία επί της Αριστοτέλη.





Ανώνυμος είπε...

Βρε ΓΙάννη, γίνε λίγο ανθρώπινος, περπάτα λίγο στη γη , δεν έχεις καμιά διαφορά με τους λοιπούς πολίτες στα καμένα βουρλα, να μη πω οτι αντικειμενικά είσαι κάτω απο τη μεσαία τάξη, απλώς η αλλοζουνία σου σε υψώνει και σε οδηγεί σε λάθος δρόμο , η κοινωνία σε γνωρίζει και δεν σε αποδεχεται. ΣΥΝΕΛΘΕ,ΟΠΟΙΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ τον οδηγείς σε αποτυχία. ΟΡΑ ΜΠΕΛΟ.ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΨΩΘΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΠΕΙΝΩΘΕΙΣ.ΤΙ ΤΑΞΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ; Στο τέλος στα ριχνουν και αυτοί που ειναι αναξιοι να σε πιασουν στο στόμα τους. Σε χαιρετώ.

Ανώνυμος είπε...

Βρε βρε βρε καλώς το αγγελούδι το ενάρετο που συνιστά ψυχολογική διαφοροποιηση!
Τι να απαντήσω και τι να δικαιολογήσω μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στο blog.
Την 'έλλειψη' ανθρωπισμου επειδή αναπαραγω σκέψεις φιλελεύθερες.
Και όντως η μεσαία τάξη δεν είναι κάτι κακό αλλά αναγκαίο.
Ίσως επειδή μιλώ για την γνώση της πολιτικής οικονομίας να γίνομαι δυσάρεστος.
Μήπως επειδή υποστηρίζω τον "Κανένα" θεωρούμαι αιρετικός;
Όσον αφορά τον Τριαντάφυλλο ναι ήθελα να βγει τότε δήμαρχος . Δεν τα κατάφερε όχι όμως γιατί ήμουν ανασταλτικός παραγοντας .
Όσον αφορά το ποιοι είναι εναντίον, αυτό αφορά τους άλλους όχι εμενα, εγώ πράττω αυτό που με ευχαριστει.
Επ αυτού (ευχαρίστηση)παραθέτω δε μια εύστοχη απάντηση του Σπευσιππου στους επικριτές του όταν για να δεχθεί η εταίρα Διοτίμα την συνεύρεση με αυτόν του ζήτησε υπερβολικά χρήματα. Στην ερώτηση λοιπόν -'είδες Σπευσιππε ότι η Διοτίμα σε κορόιδεψε διότι πάει και με αλλους' Η απάντηση ήταν -'Εγω πλήρωσα για την δική μου ευχαρίστηση,όχι για την μη ευχαρίστηση των αλλων'.

Ανώνυμος είπε...

Δεν πιάνεται ο Κρίτων 7:33
Άστο σε τιμώρησε

Ανώνυμος είπε...

Πόλεμος για το νερό στο Δήμο Καμένων Βούρλων (ρεπορτάζ Λαμία FM-1 96.2)
Μπορείτε να δείτε τις απόψεις των κκ Συκιώτη και Μπεζάτη και του Ενεργού Πολίτη κ Σκούφια
https://www.lamiafm1.gr/%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%bd%ce%b5%cf%81%cf%8c-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b4%ce%ae%ce%bc%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%bc%ce%ad%ce%bd%cf%89%ce%bd-%ce%b2%ce%bf/

Ανώνυμος είπε...

Πόλεμος για το νερό στο Δήμο Καμένων Βούρλων - Πηγή https://www.lamiafm1.gr/

Σοβαρό πρόβλημα υδροδότησης αντιμετωπίζει τις τελευταίες ημέρες ο Άγιος Κωνσταντίνος του Δήμου Καμένων Βούρλων. Ένα πρόβλημα που όπως αποδεικνύεται δεν είναι σημερινό, τα κλιματικά φαινόμενα όμως το επιδεινώνουν κάθε χρόνο και περισσότερο.

Η πρώην αντιδήμαρχος Καμένων Βούρλων Φρόσω Μπεζάτη ενημερώνει για το πως εξελίχθηκε το θέμα:
«Το 2017 ήμουν καθύλην αρμόδια αντιδήμαρχος και τους καλοκαιρινούς μήνες είχαμε σοβαρότατο πρόβλημα. Αποφασίσαμε αύξηση της ποσότητας του νερού με πιστοποιημένες υδροφόρες και ενημερώσαμε τον κόσμο. Ανοίξαμε μία γεώτρηση μη πόσιμου νερού για πότισμα και για φροντίδα πρασίνου και ντους στην παραλία. Παράλληλα κάναμε ενέργειες για νέα γεώτρηση μέσω του ΙΓΜΕ (Ινστιτούτο Γεωλογικών & Μεταλευτικών Ερευνών) και προσπαθήσαμε να αξιοποιήσουμε οποία γνωριμία είχαμε σε επιστημονικό επίπεδο. Τον Ιανουάριο του 2018 πήραμε την αξιολόγηση του νερού με μελέτη και από Υπουργείο Εσωτερικών την 31/1/2018 λάβαμε 170.000 ευρώ χρηματοδότηση για έργα με κωδικό για λειψυδρία. Το 2019 παραδώσαμε τις αρμοδιότητες σε νέους συναδέλφους και έκτοτε δεν είχαμε καμία ενημέρωση. Δεν προσφέρεται για αντιπαραθέσεις το θέμα αλλά υπάρχουν παραλείψεις και πρέπει να γίνει σωστή ενημέρωση.»

Απαντώντας ο δήμαρχος Καμένων Βούρλων Γιάννης Συκιώτης τονίζει:
«Το 2018 πήραμε 170.000 αλλα για αντικατάσταση του δικτύου που λειτουργούσε με αμίαντο. Τώρα κάναμε πρόταση για τον Άγιο Κωνσταντίνο, συμπεριλαμβάνοντας και την περιοχή του Καινούργιου που επίσης έχει πρόβλημα για ένταξη στο Ταμείο Ανάκαμψης ώστε να υπάρξει άμεση χρηματοδότηση. Εδώ και 10 μέρες ο Άγιος Κωνσταντίνος αντιμετωπίζει πρόβλημα σοβαρό, το οποίο δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως εργαλείο φθηνής αντιπολίτευσης. Οι συνεχείς αυξομειώσεις της τάσης του ηλεκτρικού ρεύματος προκάλεσαν προβλήματα στο αντλιοστάσιο. Αύριο έρχεται πιστοποιημένη υδροφόρα να καλύψουμε την έλλειψη και να λήξει το θέμα άμεσα και με συντονισμένες ενέργειες όπως οφείλαμε ως δημοτική αρχή.

Και το σχόλιο του συνδημότη μας κ Σκούφια
Το πρόβλημα ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ όλων των χωριών* του Δήμου Καμένων Βούρλων θα είχε λυθεί αν ο δήμαρχος κ Συκιώτης έκανε σωστά τη δουλειά που του ανέθεσαν οι δημότες δηλ. να φροντίζει πρώτα για τα αυτονόητα πράγματα που έχουν να κάνουν με τον λεγόμενο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ, όπως είναι το νερό, τα σκουπίδια, η καθαριότητα, κοκ
Και εξηγώ:
Στον Προϋπολογισμό του Δήμου για το έτος 2023 και στον Κωδικό 3212 εμφανίζεται το ποσό των 1.251.168,09 €… το οποίο είναι οι σωρευμένες απαιτήσεις του Δήμου από Έσοδα Ύδρευσης Παρελθόντων Οικονομικών Ετών.
Ο δήμαρχος, δυστυχώς, από το 2014 που ανέλαβε την διοίκηση του Δήμου δεν έκανε καμιά ενέργεια για την είσπραξη του ποσού αυτού… και για να ισοσκελιστεί ο Προϋπολογισμός εμφανίζει το ποσό αυτό στον Κωδικό 25.8511 ως ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ !!!
Αν ο δήμαρχος φρόντιζε από το 2014 που ανέλαβε τη διοίκηση του δήμου να προβαίνει κατ’ έτος σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που προβλέπει το νομικό πλαίσιο που διέπει τους ΟΤΑ… θα μπορούσε με ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ … να λύνει τα προβλήματα που ανακύπτουν… και να μην φτάναμε στη σημερινή τραγική κατάσταση… και να βρίσκει φτηνές δικαιολογίες, όπως, έλλειψη χρηματοδότης, έλλειψη υδροφόρων, κοκ !!!
Χωριά με πρόβλημα υδροδότησης
Άγιος Κνωσταντίνος _
Άγιος Χαράλαμπος _ πίνουν νερό από υδροφόρα
Ρεγγίνι _ πίνει νερό από γεώτρηση ιδιώτη
Παραλία Καινουρίου
Χρυσή Ακτή
Ζορμπέικα στον Άγιο Σεραφείμ
κοκ

Ανώνυμος είπε...

Όλα αυτά είναι διαχειρισιμα εφ όσον.. ένας δήμαρχος στην αρχή της θητείας του. Κάνει τις εξής τρόποι εισπράξεις αυτωνενέργειες.
Α. Ορίζει αρμόδιο συνεργάτη μόνο για τος υδροδοτησεις του Δήμου συνολικά και από μηδενική βάση..
Β. Μετά την επισκόπηση το τελικό συμπέρασμα οδηγεί σε μελέτες με απ' ευθείας αναθέσεις λόγω υψίστου κοινωνικού αγαθού εν ανεπάρκεια.
Γ. Ένταξη σε χρηματοδοτικά προγράμματα και αναθέσεις πάλι με απ' ευθείας ανάθεση σε εταιρια-ες που έχουν την αντίστοιχη ποιστοποιηση
Δ. Χρονικός ορίζοντας ΣεπτεμΒριου-Μαιου του πρώτου έτους της περιόδου η συνεχιζόμενο την επόμενη περίοδο αν χρειασθεί .
Ε. Εκ παράλληλου καταλογισμός και ομαδοποιήσεις χρεωστών και επίκαιροποίηση νέων τιμολογίων λόγω κόστους χρήσης.
Ζ. Πρόσληψη τεχνικού προσωπικού ταχείας επέμβασης και αποφυγή πρόσληψης γραφειοκρατικού προσωπικού εντός των αντοχών των ανταποδοτικών τελών
Έτσι μόνον έκτακτα γεγονότα θα υπήρχαν ανά περίοδο για θεραπεία χρονιζοντα όμως κανένα.
Οσο για την κ. Μπεζατη εξέχον στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και η επιτομή της κολεκτιβας στον Δήμο δεν είναι εκτός των ευθυνών για την σημερινή κατασταση.
Ο κ. Σκούφιας είναι ειδικός επί των οικονομικών και αρκετά σαφής ως προς την ορθολογικοποιηση της είσπραξης των τελών αντί της επιλογή στην μετατόπιση των οφειλομένων σε κωδικό ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ δηλ γραφτα και κλαυτα!
Συγκεντρωτικα η λύση πρέπει να είναι η διαφοποιηση των αιτιών και η κατά τόπους εφαρμογή λύσης αφού όμως το τεχνικό γραφείο του Δήμου λειτουργήσει θεματικά
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Σκουφιας = αντικειμενικός πολίτης
Ρεεεεεεε σύνελθε θες βοήθεια…

Ανώνυμος είπε...

Βοήθεια θες εσυ που δεν καταλαβαίνεις ότι τα οικονομικά του δήμου πρέπει να τα διαχειρίζονται άνθρωποι με γνώσεις και πείρα επι οικονομικών θεμάτων και όχι άσχετοι άνθρωποι.
Αλήθεια ξέρεις ποιος εκτελεί χρέη αντιδημάρχου οικονομικών στον δήμο;
Ο ίδιος ο δήμαρχος που δεν σκαμπάζει γρί από οικονομικά.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί που δεν τα λέει καλά ο Σκούφιας; Βοήθεια θες εσύ .Αλλά και στον Τσιακατάρα να πας θα σου πει μετά από μια γρήγορη εξέταση ,επειγόντως για τον ψυχιατρο

Ανώνυμος είπε...

ΑγιοΚωνσταντινιώτες αξίζει να διαβάσετε το σχόλιο του κ Σκούφια για να δείτε πως μας δουλεύουν όλοι οι συγχωριανοί μας, ο δήμαρχος Συκιώτης και οι διατελέσαντες αντιδήμαρχοι Μπεζάτη-Τριανταφύλης-Παπαγρηγορίου.
Ενώ γνώριζαν το πρόβλημα και θα μπορούσαν να το έχουν λύσει με χρήματα του δήμου, αν έκαναν σωστά τη δουλειά τους, συνεχίζουν να μας παραμυθιάζουν ότι έκαναν ενέργειες και ζήτησαν χρηματοδότηση κλπ
Αυτοί οι συγχωριανοί μας, ζητούν ξανά τη ψήφο μας.
Θα τους ξανα-ψηφίσουμε, θα τους ξανα-εκλέξουμε;
Μετά να μην λέμε, όμως, οτι ντροπόμαστε που είμαστε ντόπιοι.
Δεν θα φταίνε μόνο αυτοί. Κυρίως θα φταίμε εμείς.


Ανώνυμος είπε...

Μην συνχεετε την επιστημονική ΕΠΑΡΚΕΙΑ αν και εφ όσον υπάρχει λ.χ Συκιωτης -γιατρος, Σκουφιας-οικονομολογος,Μπητα-νομικός ,Κριτζοβας-μηχανικος κλπ,με την ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ και την χρήση αυτής στην πολιτικη καθημερινότητα .
Είναι δυο διακριτά ζητήματα που δεν συνδέονται.
Το πρώτο έχει να κάνει με επιστήμη και την εξειδίκευση αυτής ,ενώ το δεύτερο είναι υποκειμενισμος με μεγάλη επιρροή επ αυτού ηαναγκαιότητα (μικροσυμφερον).
Το κάνω ποιο απλό .Λ χ ο Βαρουφάκης ,η ο Τσακαλώτος άριστοι θεωρητικοί οικονομολόγοι ,άνευ όμως πρακτικής αξίας
Ετσι και εδώ στον τόπο μας αν το χρήσιμο στην πράξη είναι με αρνητικό πρόσημο δεν οφελεί ότι είσαι καρδιολόγος η νομικός κλπ.
Όλα εξαρτώνται από την εφαρμογή της θεωρίας με θετικό πρόσημο.
Άλλο παράδειγμα εάν ένας Χημικός επιστήμων στον δήμο βάλει τις προδιαγραφές για τα ιαματικά νερά αλλά ως αυτοδιοικητικός δεν μπορεί να ξεχωρίσει έννοιες του οικονομολόγου περί εσοδων- εξόδων τότε είναι εκτός θετικου αποτελέσματος..
Συνεπώς η κ Παπαευσταθιου έχοντας ίσως ως μόνο κριτηριο την εμπειρία των τοπικών ζητημάτων μπορεί να είναι πιο χρήσιμη από την νομικό που δε μπορεί να δει πέραν από το νομο κανονιστικό πλαίσιο.
Τελικά όλα τα ζητήματα είναι σύνθετα και όχι απλά.

Ανώνυμος είπε...

Ο κ.Σκουφιας πρέπει να μπει στον δήμο …

Ανώνυμος είπε...

Ο Σκούφιας να καθίσει ήσυχος στην τίμια σύνταξη του που προέρχεται από πραγματικές ασφαλιστικές εισφορές από την παραγωγική δουλειά του στον ιδιωτικό χώρο.
Δεν ταιριάζει με το 80 ολων των συνδυασμών.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΝΝΗ, ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΗΛΟ ΤΗΣ ΕΡΙΔΟΣ.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΗΣ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ, ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΡΕΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΣΚΟΥΦΙΑΣ, ΝΑ ΧΑΡΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΗ ΜΟΜΙΜΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ. ΑΦΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ. Α! ΞΕΧΑΣΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΦΟΥΛΕΙΑ ΚΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΕΡΜΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

Ανώνυμος είπε...

Re oute tha eklegei ? Oute gia deigma

Ανώνυμος είπε...

Στηρίζουμε Τραχανά για τσάρο της οικονομίας του δήμου

Ανώνυμος είπε...

Είναι λυπηρό να περιμένετε τον από μηχανής θεό, τον δούρειο ίππο που θα σπάσει τη δημοτική κατρακύλα, το ήρωα με τις παντόφλες, τον δικό σας δον Κιχώτη.... έλεος!!! Ξυπνάτε!!!