06 Ιουλίου 2023

Καμένα Βούρλα: Πάνω από 480.000€ για αναβάθμιση ανοιχτών χώρων άθλησης

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αναβαθμίζονται οι ανοιχτοί χώροι άθλησης και οι αύλειοι χώροι σχολικών μονάδων του Δήμου Καμένων Βούρλων

Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο της προμήθειας για τη συντήρηση δημοτικών ανοιχτών αθλητικών χώρων και σχολικών αυλών Δήμου Καμένων Βούρλων, συνολικού συμβατικού τιμήματος 485.497,20 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», από τον Δήμαρχο Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννη Συκιώτη, και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «Hellasod S.A.», κ. Παναγιώτη Αραμπάνο, στο Δημαρχείο Καμένων Βούρλων.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η προμήθεια και τοποθέτηση του απαραίτητου και κατάλληλου εξοπλισμού για την αναβάθμιση των πλέον σημαντικών χώρων άθλησης και αθλοπαιδιών σε δημοτικούς αθλητικούς χώρους, καθώς και των αύλειων χώρων σχολικών μονάδων του Δήμου Καμένων Βούρλων.


11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΝΝΗ ΣΥΚΙΩΤΗ όσες αναθέσεις και να κάνεις … ο κόσμος σταμάτησε να τρώει ΣΑΝΟ.
Αναθέσεις 3 μήνες πριν τις εκλογές και μάλιστα με τη διαδικασία ΑΝΕΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΝΟΥ λόγω, άκουσον-άκουσον, ότι ο δήμος μας βρίσκεται σε ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ το μόνο που κάνουν είναι να τρέπουν σε φυγή και τους τελευταίους εναπομείναντες σανοφάγους. Σε κατάλαβαν όλοι πια. Και δεν τσιμπάνε με το ‘’ΈΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ’’.
Σου έμειναν μόνο οι τρόφιμοι από τον δημόσιο κορβανά,
Παπαγρηγορίου, Σκεπαρνάκος, Σωσώνης .
Να τους χαίρεσαι.
Ειδικά αυτόν τον Σκεπαρνάκο που σε είχε κάνει και ρόμπα, αφήνοντας υπονοούμενα ότι έχει στοιχεία για μίζες.
Ο χρόνος σου τελειώνει.
Αρκετά ψευταράκο !

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασα να αναφέρω έτσι για ενημέρωση των αναγνωστών ποιοι απομακρύνθηκαν.
Από την ομάδα σου των εκλογών του 2014 έφυγαν από κοντά σου ,
Βούλγαρης Παναγιώτης
Μακρυνίτσας Δημήτριος
Πλατανιάς Ιωάννης
Ζαγγανά- Δημητρακάκη Ελένη
Σταθόπουλος Παναγιώτης (Νότης)
Κουκούλη- Ευαγγελίου
Παντράς Χρήστος

Από την ομάδα σου των εκλογών του 2019 έφυγαν από κοντά σου , μέχρι στιγμής,
Τριανταφύλλης Νικόλαος
Μπεζάτη Ευφροσύνη
Καραμανώλης Αθανάσιος
Μπήτα Γεωργία
Κοντοπάνος Νικόλαος

Όλοι οι παραπάνω έφυγαν τρέχοντας… Το γιατί ;
Το είχε πει με απλά λόγια ένας κολλητός σου συνεργάτης, σε μια επιστολή που σου είχε στείλει.
«… Γιατί σε χαρακτηρίζει έπαρση, αλαζονεία και λειτουργείς στην ‘’άρχη του ενός ανδρός’’ … Όλα σκόνταφταν στην δική σου αμετροέπεια, στην δική σου ανυπαρξία, στην δική σου αλαζονεία. … Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους συνδημότες μου για τις παλινωδίες ,τα ψεύδη και την απραξία σου. .. Ένιωθα ότι δεν μπορώ να συμμετέχω άλλο σε αυτή την παρωδία ,που θέλετε να συνεχίσετε εσείς προσωπικά στο μονόπρακτο έργο σας… Κύριε δήμαρχε να σας κάνω λοιπόν γνωστό γιατί δεν μπορούμε να ήμαστε μαζί….»

Ανώνυμος είπε...

6 Ιουλιου 2023....Αρχη Τουριστικης Σεζον!!!
Μια βολτα στην Γ.Βασιλειαδη
Ειναι Ικανη να Δειξει
Το Χαλι Της Λουτροπολης απο την 8Ετη Διακυβερνηση του
ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΣΥΚΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΗ
Στα Χερια .μας ειναι
Η Αλλαγη της Καθημερινοτητας μας
Φτανει.....
Η Απαξια σε ολα τα επιπεδα.
Ποιος Απομεινε ..να τον κοροιδεψει???

Ανώνυμος είπε...

Οντως τα πράγματα ούτως έχουν κ 6.41 και 7.13.
Θέτω όμως έναν προβληματισμό δηλ ποιος από όλους αυτούς τους συνεργάτες του Δημάρχου ήταν ακέραιος.
Όσο παιζόταν του καθενός το ατομικό παιχνίδι ο δήμαρχος ήταν καλός χαλαγε όμως η χημεία όταν αποφασίζει αλλαγές,ναι η οχι_εξαιρω τον Βουλγαρη-.
Τώρα όμως έχουμε νέα δεδομένα ο μεν δήμαρχος υπεραποδιδει σε έργα βοηθούν τος του Σταικουρα. με ανήθικες μεθόδους οντως (τυπικές όμως ως προς την νομιμότητα τους).
Τελικά αυτοί που χθες συμφωνούσαν οι ίδιοι σήμερα διαφωνούν.
Υπάρχουμε όμως και εμείς οι έξω από τα αυτοδιοικητικά που γνωρίζουμε τα πρόσωπα που προανέφερες.
Ποιον πρέπει να τιμωρήσει ο δημότης τον δήμαρχο ως ανακόλουθο σε κάποιους συνεργάτες του,ή τις λινατσες που τρέχουν να πιάσουν 'στασιδι' σε όποιον τυχάρπαστο τους υπόσχεται οφίτσια;
Επειδή λοιπόν υπάρχουν ευτυχώς ακόμη δημότες που μπορούν να κρίνουν με ψυχρή μάτια καλό είναι να βελτιωσουν οι ηθικολογοι το αμαρτωλό προφίλ τους και ποιος ξέρει κάποια εποχή να δικαιωθουν.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 10.18 – 6/7/23 δεν έχουν γίνει έτσι τα γεγονότα. Έτσι τον συμφέρει να τα παρουσιάζει ο Συκιώτης. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και δεν μπορεί να αναλυθεί σε ένα σχόλιο στο blog. Σε γενικές γραμμές δίκιο έχουν οι αποχωρούντες λόγω της αλαζονείας και όχι μόνο του Συκιώτη…. STOP
Ο δήμαρχος δεν υπεραποδίδει σε έργα. Υπεραποδίδει σε ανακοινώσεις. Και αυτό το λέω γιατί κύρια δουλειά του κάθε δημάρχου είναι να φροντίζει για την καθημερινότητά μας. Για κοίτα γύρω σου τι γίνεται. Μερικά αναφέρει ο 8.01. Βρώμα και δυσωδία παντού. …. STOP
Θα συμφωνήσω όμως μαζί σου ότι υπάρχουν και ‘’λινάτσες’’ που τρέχουν να πιάσουν στασίδι αλλά αυτοί βρίσκονται στην ομάδα Συκιώτη, πχ Σκεπαρνάκος, και αρκετοί άλλοι που ακόμα και ψευδομάρτυρες γίνονται για χατίρι του Συκιώτη για να σπιλώσουν δημότες που του κάνουν κριτική…. STOP
Ευτυχώς που υπάρχουν και δημότες-πολίτες με ψυχρή ματιά γιατί αν περιμέναμε από σένα τον δημότη-υπήκοο, να αλλάξει κάτι στο δήμο, θα περιμέναμε πολλά-πολλά χρόνια… ΤΕΛΟΣ


Ανώνυμος είπε...

Απόψεις και σχόλια ανταλλασουμε.
Έτσι θα συμφωνήσω σε κάποια τον εμβριθη φιλο με την υπογραφή ΤΕΛΟΣ
Θα σημειώσω ότι συμφωνώ επίσης ότι υπάρχει σχετικότητα ανά περίπτωση και δεν ομαδοποιειτε η λέξη ΛΙΝΑΤΣΑ είτε προς την μια είτε προς την άλλη πλευρά.
Ποσοτικά επίσης υπάρχει ασάφεια προς τα πού υπάρχει και είναι αναλογική των κρυφών και ατομικών επιδιώξεων.
Λ.χ η αντιμισθια δημιουργεί κίνητρο και η έλλειψη αυτής στερηση, αυτό οδηγεί σε συμπεριφορικη κατεύθυνση.
Επίσης η ιδεολογικη ταύτιση ο ψυχισμός για ανάδειξη,αλλά και η εμμονή στην ενασχόληση με τα κοινά δημιουργουν επίσης κριτηρια επιλογης.
Συνεπώς ποιοι είναι περισσότερο η λιγωτερο επιρρεπεις στα ανωτέρω το αφήνω ελεύθερο ερμηνείας και θέτω και τον δήμαρχο εντός ενός τέτοιου πλαισιου.
Κυρίως όμως κριτικάρω το πρόσχημα που προβάλλεται σχεδόν από όλους ως κάλυψη,και το εντοπίζω στην προσέλκυση της εξουσίας και την διαχείριση εξ αυτής του χρήματος.
Έτσι εμπλεκόμενος-οι με χαμηλη αξιολογική δυνατότητα να αναγνωρίσουν το μεγάλο θεμα στην πολιτική οικονομία (λαϊκίστικα κριτηρια) ,στα τοπικά αλλάζει-ως δια μαγειας- και γίνεται αυτοκλητος υπερασπιστής των αρχών του φιλελευθερισμου(κόστος -αποτελεσμα και εσοδα-εξοδα).
Φυσικά η έκκεντρη αυτή πολιτική στάση είναι ότι συγκαταλέγεται-γονται στους αλά καρτ ηθικούς.
Αυτό είναι λοιπόν το πρωταρχικό σε μια αντικειμενική αξιολογική κατηγοριοποίηση υποψηφίων για την αυτοδιοίκηση .

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια διαβαζω το σχόλιο του 7.59 και το καταλαβαίνω, διαβαζω το σχόλιο του 9.51 και χρειάζομαι μετάφραση. Εγώ ειμαι βραδύνους ή ο 9.51 γράφει ακαταλαβίστικα ; Εσεις τι λέτε ;

Ανώνυμος είπε...

Είσαι βραδυνους!

Ανώνυμος είπε...

10 .56 καλα σου λέει ότι είσαι βραδυνους,γιατί μόνο ως τέτοιος θα ζηταγες εξήγηση δήθεν από τα καλά "παιδιά". Έχεις γνώση να απαντήσεις,όχι,άντε για κανένα καφέ.

Ανώνυμος είπε...

Είναι κατι σαν το άλλο παλιό έργο με τις Σούπερ παιδικές χαρές που ΘΑ γινόντουσαν?

Ανώνυμος είπε...

Καλά! Κριτές του Ανωτάτου Δικαστηρίου Κ Βουρλων.... Είστε εισαγγελείς, Δικαστες!Ας κάνετε το ψυχογραφημα του πιθανου νέου Δημάρχου... Κ ο χρόνος θα σας δειξει ποιος είναι!