05 Νοεμβρίου 2022

Βαρ-όνος Μυτ(η)χάουζεν!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Του Γιάννη Σκούφια [ Οικονομολόγος - Ενεργός Πολίτης ] – 5/11/2022

Λένε πως ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται, αλλά αυτό μάλλον ισχύει μόνο για τους κλέφτες, γιατί ο ψεύτης έχει μπει ήδη στον 8ο χρόνο της δημαρχίας του!
Τα κατά συρροή ψέματα που έχει αραδιάσει ο κ. Συκιώτης, στα 8 χρόνια της θητείας του, έχουν πλέον πάρει διαστάσεις μεγαλύτερες κι από την αποτυχία του στη διοίκηση του Δήμου μας!..

Και να το τελευταίο του ψέμα…
Ενώ στο ΔΣ της 5/9/22 υποσχέθηκε ότι θα προσκομίσει όλα τα νόμιμα δικαιολογητικά που αφορούν την αγορά καυσίμων από την ΧΑΤΖΗΣ ΟΕ -- της περιόδου 2015-2018 -- ώστε οι Δημοτικοί Σύμβουλοι να λάβουν γνώση και να κάνουν δεκτή την πρόταση συμβιβασμού του Χατζή… σήμερα επαναφέρει το θέμα ΧΑΤΖΗ στην Οικονομική Επιτροπή ΚΑΙ ΑΝΤΙ να προσκομίσει τα νόμιμα δικαιολογητικά που να υποστηρίζουν την αγορά των καυσίμων… ΖΗΤΑΕΙ την έγκριση της επιτροπής για ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου που θα εκπροσωπήσει το Δήμο στο Διοικητικό Εφετείο Πειραιά στο οποίο έχει προσφύγει ο Χατζής (αγωγές) ζητώντας να του καταβληθούν τα χρήματα της πώλησης καυσίμων.

Για μια ακόμα φορά πιάνεται ψευδόμενος…
Θα μου πείτε και γιατί να σταματήσει να λέει ψέματα;
Μήπως και διαμαρτυρήθηκε κανείς όταν εξόφθαλμα αποκαλύπτονται τα ψέματα του;
Μήπως απαίτησε κανείς να μάθει την αλήθεια;
Μήπως ενοχλήθηκε κανείς για τον διαρκή εμπαιγμό σε όλα τα σοβαρά θέματα;


Το Ιστορικό της υπόθεσης όπως το παρουσιάζει ο Χατζής στις αγωγές του…
«…Κατόπιν προφορικών συμφωνιών που έλαβαν χώρα από τον Ιανουάριο 2015 μέχρι και τον Οκτώβριο 2018, μεταξύ εμού (Δ. Χατζή) και του δημάρχου Ιωάννη Συκιώτη, συμφωνήθηκε όπως του πωλήσω επί πιστώσει 30 ημερών, ποσότητες υγρών καυσίμων για τις ανάγκες κίνησης των οχημάτων του Δήμου. Μάλιστα ο κ. Δήμαρχος, είπε ότι ο νόμιμα εκπρόσωπός μου θα συνεννοείται με τον προστιθέντα του Δημοτικού Συμβουλίου και αρμόδιο για τα θέματα αυτά ήτοι για τον ανεφοδιασμό του όρχου οχημάτων κ. Νικ. Ζαχαρόπουλο, τον οποίο είχε εξουσιοδοτήσει και ο οποίος γνωρίζει με ακρίβεια τις ανάγκες των οχημάτων του δήμου σε υγρά καύσιμα και με τον οποίο, όντως, προέβημεν στις εκάστοτε επιμέρους συμφωνίες για την πώληση των ποσοτήτων και του είδους των υγρών καυσίμων…»

Και από το ανωτέρω απόσπασμα προκύπτουν τα παρακάτω ερωτήματα, που φυσικά δεν περιμένω απαντήσεις, αλλά τα θέτω μήπως και φιλοτιμηθεί κάποιο εκ των Μελών της Οικονομικής Επιτροπής, να τα θέσει στον Πρόεδρό της κ. Συκιώτη και να απαιτήσει απαντήσεις ώστε να καταγραφούν στο Πρακτικό της Συνεδρίασης της 9/11/2022.

[1]… Ποιος νόμος ορίζει ότι ο δήμαρχος μπορεί να κάνει προφορικές συμφωνίες με προμηθευτές; Και μάλιστα 3ετους διάρκειας;

[2]… Ποιος νόμος ορίζει ότι ο δήμαρχος μπορεί να εξουσιοδοτεί πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας (Ζαχαρόπουλος) για παραλαβή καυσίμων;

[3]… Τι σημαίνει ‘’προστιθέντα’’ του Δημοτικού Συμβουλίου; Η εξουσιοδότηση έχει την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου; Αν ΝΑΙ, έχει αναρτηθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ;

[4]… Γιατί ο κ. Χατζής δεν σταμάτησε να πουλά καύσιμα όταν πέρασαν οι πρώτες 30 ημέρες το 2015 και δεν πληρώθηκε; Γιατί συνέχισε να πουλά καύσιμα επί 3 έτη; Ποιες εγγυήσεις πήρε από τον Δήμαρχο ότι θα πληρωθεί;

[5]… Και τέλος : Υπάρχουν τα νόμιμα δικαιολογητικά που υποστηρίζουν την προμήθεια καυσίμων; Αν ΝΑΙ, γιατί δεν προσκομίζονται στο Δημοτικό Συμβούλιο;

-------------------

172 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα κε Σκούφια πως να μιλήσει και να απαντήσει ο κ. Συκιώτης. Δεν έχεις ακούσει ‘όταν τρώνε δε μιλάνε’? Και γιατί να κάνουν ερωτήσεις οι της επιτροπής Πενταλιός, Παπαγρηγορίου, Κριτσόβας και Αντύπας? Ανθρωπάκια είναι που έχουν πουληθεί για την… καρέκλα του αντιδημάρχου. Μόνο για τον Θανάση τον Καραμανώλη που ήταν και αντιδήμαρχος εκείνη τη περίοδο, δεν ξέρω τι θα κάνει.
Ας είσαι καλά που μας ενημερώνεις και τους ξεσκεπάζεις.
ΛΚ

Ανώνυμος είπε...

Ποιος γνωρίζει γιατί ανετραπει η εξωδικαστική συμφωνία που είχε δρομολογηθεί μέσω της σύμφωνης γνώμης του ΔΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα πήρε το γρηγοροσημο.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΔΣ ΔΗΛ. Η ΜΠΗΤΑ, ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙ. ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΕΡΕ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΕΙ ΨΕΥΤΗ Ο ΣΚΟΥΦΙΑΣ.
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Πρώτο λοιπόν: με το θέμα των καυσίμων του Χατζή, ο δήμος από την αρχή έβαλε
τον δικηγόρο Λαμίας τον Μπαζια , πλήθος αποφάσεων ο.ε στο Διαύγεια από το 16 μέχρι αρχές του 22, από τα δικαστήρια Λαμίας μέχρι το διοικητικό Εφετείο Πειραιά. Δεύτερο λοιπόν: Στο Δ.Σ πήγε για συμβιβασμό σχετικά με τους τόκους;;; Με υπαίτιο τον δήμαρχο (ελλιπής φάκελλος) έγινε αναβολή. Με την αναβολή μήπως χάθηκε η προθεσμία του εξωδίκου συμβιβασμού; Ίδια περίπτωση στο παρελθόν με Παπαλαμπρου. Τρίτο λοιπόν: Μήπως διοικητικά απαιτείται νέα απόφαση ο.ε για ορισμό δικηγόρου;; Εάν ναι, τότε θα πρέπει να ορίσουν πάλι τον Μπαζια, που ξέρει την υπόθεση.
Τέταρτο λοιπόν: Εάν βάλουν άλλον δικηγόρο, τότε θα τα σπάσε ο δήμαρχος με τον Μπαζια και εκείνο να παραιτήθηκε.
Αυτές είναι κάποιες σκέψεις από αυτά που διαβάζουμε διαδικτυακά σχετικά με το θέμα, χωρίς να έχουμε εσωτερική πληροφόρηση, ας περιμένουμε.

Ανώνυμος είπε...

ο Σκουφιας κάνει πολεμο με νύφες και με εγγονια.

Ανώνυμος είπε...

Αντιδημαρχοι της περιοδου 2015-2017 ηταν η Μπεζατη, ο Τριανταφυλλης, ο Μακρυνιτσας κι ο Παντρας.
Τυχαιο ;;;;;;;

Μηπως τελικα προκειται για συγκεκριμενη ανευθυνοτητα εκεινων που καρπώνονταν και κατασπαταλουσαν τα καυσιμα και εκαναν ρουσφετια ακομη και τα Σαββατοκυριακα σε ιδιωτικους χωρους, κανοντας τους κουβαρνταδες ;;;;;;; [εδω εξαιρειται ο Μακρυνιτσας]

Και μήπως τελικα, ολοι αυτοι που σημερα πολεμανε το δημαρχο, απο την ωρα που τους εκοψε τη στροφιγγα (τους ξηλωσε απο την καρεκλα και τους χαλασε τις ψηφοθηρικες σπαταλες), πρεπει να λογοδοτησουν ;;;;;;;;;

Φανταζεστε να αρχισουν να μαντρωνονται πάλι στο Συκιωτη για να μπορεσουν να καλυψουν τα νοτα τους για εκεινη την περιοδο ;;;;;;;

Δημαρχε ριξε φως και βαλε τον καθενα στη θεση του. Ο καθε σκουφιακος που προσπαθει να σου ριξει λασπη, ας τη ριξει εκει που πρεπει [αν και απιθανο, γιατι με αυτα τα προσωπα προσπαθει να δημιουργηθουν ομαδες που θα ριξουν το Συκιωτη].


Ανώνυμος είπε...

Αν αυτά που ισχυρίζεται ο Χατζής (απόσπασμα) είναι αληθή, τότε ο δήμαρχος είναι υπόλογος και θα πρέπει να απαντήσει στις ερωτήσεις ώστε να μάθουμε και εμείς τι έχει συμβεί.
Οι Δήμοι δεν διοικούνται από τον Δήμαρχο αλλά από το Δημοτικό Συμβούλιο και την Οικονομική Επιτροπή.
Ο Δήμαρχος κάνει πράξη τις αποφάσεις τους.
Προφορικές συμφωνίες μεταξύ δημάρχου και προμηθευτών είναι παράνομες.
Ο κ. Σκούφιας δεν πέταξε λάσπη, όσα αναφέρει στηρίζονται σε γεγονότα (πρακτικό ΔΣ) και έγγραφα (αγωγή Χατζή).

Ανώνυμος είπε...

Γιατί βρε συκιωτο-φύλακες όταν γράφει ο Σκούφιας κάτι παθαίνετε;
Γιατί σας πιάνει ταράκουλο και αρχίζετε την επίθεση;
Μήπως γιατί λέει τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη;
Μήπως γιατί είναι άλλη κατηγορία άνθρωπος και θέλετε να τον φέρετε στα δικά σας κυβικά;
Τι ακριβώς σας συμβαίνει;

Ανώνυμος είπε...

Ο Σκούφιας δεν κάνει πόλεμο. Παραδίδει μαθήματα ελέγχου εξουσίας. Ας τον αντιγράψουν οι της αντιπολίτευσης και όσοι θέλουν να γίνουν δήμαρχοι, Κυρμανίδης και Πλατανιάς.

Ανώνυμος είπε...

Μαγκες η υποθεση λένε οτι βρωμαει απο μακρια. Καποιοι που γνωριζουν λενε οτι ηταν ολοι στο κολπο. Δημαρχος και Αντιδημαρχοι. Συκιωτης--Τριανταφυλης - Καραμανωλης – Μπεζατη. Λενε οτι πηγαν καυσιμα στον ορχο. αλλα πηγαν και σε σπιτια.
Αν αυτό είναι ΄’λασπη’ ο μονος τροπος να αποδειχθει είναι στο χερι του Καραμανωλη. Είναι μελος της επιτροπης και θα πρεπει να απαιτησει απαντησεις απο τον δημαρχο στις ερωτησεις που εβαλε ο Σκουφιας.
Εγω δεν βλεπω άλλη λυση. Εσεις βλεπετε καποια άλλη; Παντως δεν ειναι λυση να ψηφισουν για δικηγορο χωρις να δωσουν απαντησεις.

Ανώνυμος είπε...

Στον Α/Κ λένε οτι δεν «άρπαξε» μόνος του το «μαρούλι» ο δήμαρχος γιατί δεν είναι μοναχοφαγάς αλλά κιμπάρης και ξηγιέται καλά στη παρέα.
Οι της παρέας 2014-2019 τι λένε ? Έτσι είναι ? Ή αυτοί που διαδίδουν αυτά τα λένε γιατί έφυγαν από το μαντρί ?

Μπελουκας Νίκος είπε...

Καλά να πάθει ο χατζης αφού έπαιξε ρίσκο εκτός νόμου. Ας τρέχει τώρα να πάρει λεφτά

Μπελουκας Νίκος είπε...

Άσε ρε που είσαι δημοτικός σύμβουλος. Και γράφεις ανώνυμα. Τριανταφυλε σε καταλάβαμε. Καλά λέει ο βορλοβιτης ανθρωπάκια της σφαλιαρας και της φακής

Τρελός βορλοβιτης είπε...

Σήμερα στον αγιο ήταν όλοι ο Ηρώδης η σαλωμη ο ανεμοδεικτης ο εραστής των 100 χιλιάδων ευρώ το αρπακτικό ο γλυφτης η μεσαλινα και η βλαχοανεραστη. Σπουδαία παρέα για δημαρχείο

Ανώνυμος είπε...

Δώσε περιγραφή ρε φίλε να γελάσουμε ,μου θυμίζουν γύφτικη κομπανία.

Ανώνυμος είπε...

Σε ποιον Πλατανιά από όλους αναφέρεσαι? Ποιος θέλει να κατέβει?

Ανώνυμος είπε...

Επιστροφή στον Καποδίστρια εδώ και τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Mon Dieu !!! Οπαδοί της ποιοτικής χωριατιάς .

Ανώνυμος είπε...

Από τα αναγραφόμενα διαφαίνεται ότι τόσο ο νυν δήμαρχος όσο και τα υποτιθέμενα τοπικά στελέχη, και γενικά όσοι συμμετείχαν από οποιοδήποτε πόστο στα δημοτικά συμβούλια από το 2014 έως και σήμερα φέρουν αναλογικά μεγάλη ευθύνη για την κακοδιαχείριση στο Δήμο και εν προκειμένου στα οικονομικά. Αυτά λοιπόν τα "τοπικά στελέχη" ετοιμάζονται τώρα να είναι εκ νέου υποψήφιοι για τον Δήμο και θα μας ζητήσουν εκ νέου , μέσα από διάφορα και διαφορετικά σχήματα-συνδυασμούς, τους εμπιστευτούμε με την θετική μας ψήφο για να διαχειριστούν τι????????????? την ολοκλήρωση της κατρακύλας ........????
Είμαστε άξιοι των επιλογών μας και υπεύθυνοι για το μέλλον του Δήμου, το δικό μας και των παιδιών μα.

Ανώνυμος είπε...

Τριανταφυλος για δήμαρχος τώρα

Ανώνυμος είπε...

Ο κυρμανιδη έχει φτιάξει καλή ομάδα στον Άγιο ΣΕΡΑΦΕΊΜ και είναι το φαβορί

Ανώνυμος είπε...

Η αγναντη και ο λογγος θα υποστηρίζουν πλατάνια για να έχουν δωρεάν ξαπλώστρα

Ανώνυμος είπε...

Ο τσωμος υποψηφιος πρόεδρος του Μώλου

Ανώνυμος είπε...

Το σύριζα θα συνεργαστεί με το κκε τελικά έμαθα για το δήμο. Θα πέσει κλήρος χυλοπιτα και φραγγουλη για δήμαρχος.

Ανώνυμος είπε...

Αικατανεμζαβα

Ανώνυμος είπε...

Σούρμενα σταλιν που θέλετε

Κριτων είπε...

Για μια αναβάθμιση του πολιτικού διαχρονικου προσωπικού εντός ενός αξιοπελατειακου διαστροφικου συσχετισμού οι παράγοντες αναγγελία της συστροφή μηδενίζεται

Ανώνυμος είπε...

Ζαμπαρακατρανεμια αλελουια ιλεον

Reporter είπε...

Όξω γλυφτη απτή παράγκα

Ανώνυμος είπε...

Η δημοκρατική αυτοδιάθεση δεν είναι αυτοσκοπός του πολίτη δημότη. Φιλόδημος

Ανώνυμος είπε...

Πότε θα ρίξουν κληρο ο πλατάνιας με τον κυρμανιδη για το ποιος θα ηγηθεί της συνένωσης των συνδυασμών και της ήττας στις εκλογές?Πόσο σουργελα είστε έχετε βγάλει ανθρώπους με κηλίδες να ζητάνε ψήφο.

Ανώνυμος είπε...

Τι εννοείς κηλίδες έχουν γίνει ρομπε ξεκουμπωτε? Και πόσο ρόμπες πολύ?

Ανώνυμος είπε...

Θα πέσει πολύ λάδι. Πεντολιτρα

Μπελουκας Νίκος είπε...

Ο σκούφιας κατεβαίνει πρόεδρος στο ργινι?Με το πλατάνια?

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΙ καλά

Ανώνυμος είπε...

Αρχίσανε νωρις-νωρις οι αμπελοσοφιες Εεεεεε τι έχει να γίνει αργότερα. Μπλόγκερ θα δοξασθεις με την .....στάνη σου.

Ανώνυμος είπε...

Ψηφίστε αγα....τη βλάχα

Ανώνυμος είπε...

Προς κ. Σκούφια, έχεις βάλει αρκετά ερωτηματικά και τα εκθέτεις με αγκύλες. Αφού είσαι τόσο καλός στα οικονομικά αλλά και στα δικτυακά, γιατί δεν ψάχνεις την περίοδο 2015-2018 τι έχει γίνει με την προμήθεια των καυσίμων από Χατζή?? Και να μας τα εκθέσεις με ένα ωραίο άρθρο σου, έτσι πιστεύω ότι θα επιβεβαιώσεις το πόσο καλός #ενεργός πολίτης# είσαι. Ο Συκιωτης είναι απερχόμενος, ενδιαφέρει να γίνει γνωστό, ποιος είναι ο νόμιμος τρόπος προμήθειας υγρών καυσίμων αλλά και ο σωστός τρόπος διαχείρισης των καυσίμων.

Ανώνυμος είπε...

Προς σχολιαστή 11:50 μ.μ., Νοεμβρίου 06, 2022
Η προμήθεια υγρών καυσίμων πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τον Ν. 4412/2016 μέσω ΕΣΗΔΗΣ (Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων) …. Οι Υπηρεσίες του Δήμου είχαν ενημερώσει τον κ. Συκιώτη όταν ανέλαβε δήμαρχος την 1/9/2014 …..
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ γιατί προτίμησε να αγνοήσει τον νόμο για την περίοδο 1/2015 – 10/2018 … Η ‘’βιοψία’’ θα μας το πει στο επόμενο χρονικό διάστημα ….
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ότι στις 29/7/2022 προκήρυξε διαγωνισμό για προμήθεια υγρών καυσίμων για τις ανάγκες του Δήμου με ενδεικτικό προϋπολογισμό 991.993,00 € + 238.078,32 € = 1.230.071,32 € … και οι προσφορές αποσφραγίστηκαν στις 8/9/2022 … και προμηθευτής θα είναι η ΧΑΤΖΗΣ Ο.Ε. … Περισσότερες πληροφορίες στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση.
https://www.dimos-kamenon-vourlon.gr/sites/default/files/files/prokirikseis/perilipsi_diakiryxis_gia_tin_promitheia_ygron_kaysimon_gia_ton_dimo_kamenon_voyrlon_kai_ta_nomika_toy_prosopa.pdf

Γιάννης Σκούφιας

Ανώνυμος είπε...

Αν εξαιρέσω τον κ. Τραχανά και έναν δύο ακόμη, οι υπόλοιποι που σχολιάζουν , ένθεν και ένθεν ,είναι αφετηριακά σε λάθος πολιτική σκεψη.
Βλέπουν, σκέπτονται, κρίνουν με βάση το Δήμο ως θεσμό -καταλύτη- της προσωπικής ζωής του καθενός μας.
Βέβαια υπάρχει η δημοτική οδός,η υδρευση,ο δημοτικός φωτισμός και το αποχετευτικό,όμως από εκεί και έπειτα υπάρχει ο ιδιωτικός τομέας της ίδιας της ύπαρξη μας.
Εργασία ,παραγωγή, διατροφή ,κίνηση, διασκέδαση, ατύχημα, υγεία όλα είναι προσωπική διαχείριση που ο Δήμος δεν συμμετέχει.
Αν λοιπόν θέσουμε στην ζυγαριά από την μια τον δήμο και από την άλλη την ιδιωτικοτητα του δημότη θα δούμε ότι ο πρώτος μάλλον σαν αναγκαίον κακό συνυπάρχει.
Επίσης στο φως μαζεύεται η σκνιπα και η μυγα ,μάλλον μη επωφελή όντα ( νοητικό το παράδειγμα).
Φυσικά στον κανόνα υπάρχει και η εξαιρετικότητα αναφέρω ενδεικτικά, στην αρχή.
Η δημοκρατία είναι σύμφωνα με τον Θουκυδίδη(λόγος του Περικλή για τους πεσόντες)το άριστο,αλλά στα χέρια του κάθε τυχάρπαστου Κλεοντα-αυτοδιοικητικου εδώ-παύει να είναι .
Αυτό βέβαια δεν αναιρεί την προσπάθεια για κάτι καλύτερο αλλά όχι με την μέθοδο της ανακύκλωσης αλλά με νέο πρωτογενές υλικό-αν διατίθεται επαρκως-.Παντως η εσωστρέφεια που εκδηλώνεται μέσω της πολεμικής επί προσώπων και οχι επι ζητηματων κουλτούρας αλλά και προτάσεων γενικής ωφέλειας δείχνει την δυστοκια πολιτικής επάρκειας.
Μετά τιμής
Κριτων

Ανώνυμος είπε...

Μπαρμπα κριτων οταν πας στον μαναβη να ψωνισεις ζυγιζει χωριστα τα μηλα απο τα πορτοκαλια. Εσυ γιατι τα ζυγιζεις μαζι; Ετσι βολευει το θολωμενο σου μυαλο;
Ασε τις αμπελοσοφιες σου και παρε θεση για τα καυσιμα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το Blog φτιάχτηκε με σκοπό να εξυπηρετήσει τους δημότες , τους παραθεριστές και φίλους των Καμένων Βούρλων, με χρηστικές πληροφορίες , κακώς και καλώς κείμενα,νέα των Καμένων βούρλων και γενικότερα με ό,τι αφορά την ευρύτερη περιοχή.
Πόσο πιο απλά να το πει ο μπλόκερ!
Κριτωνα και Τραχανα αν αυτό το τοσο απλο δεν το καταλαβαινετε τοτε καλα κανουν οι σχολιαστες που σας τα σουρνουν όταν προσπαθειτε να στρεψετε τη συζητηση για ιδεολογιες και πολιτικες.

Ανώνυμος είπε...

Στη πιάτσα της παραλιακής λένε οτι ο οικονομολόγος κρατάει καβάτζα και άλλα ντοκουμέντα που αναμένεται να προκαλέσουν τσουνάμι αποκαλύψεων για ενέργειες του δημάρχου και της παρέας του. Της τωρινής αλλά και της χθεσινής. Αν αληθεύει, ενα ειναι σιγουρο. Δεν θα πληξουμε. Ας μπει ο καθε κατεργαρης στο μπάγκο του, μπας και ξεβρωμίσει ο τόπος από τα κάθε είδους παράσιτα.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Πότε εστρεψα εγώ την κουβέντα από τα τοπικά στην κυβέρνηση και στην πολιτική έτσι αόριστα? Πολλές φορές σχετίζονται λόγω αρμοδιότητας πχ ταιπεδ και γαλήνη. Και ο Κρίτων σε μερικά έχει δίκιο σε μερικά είναι εκτός θέματος. Όταν έχει δίκιο δεν μπορούμε να τον ισοπεδώνουμε.

Ανώνυμος είπε...

Τσωμος υποψήφιος πρόεδρος Μώλου η Μενδενιτσας ο Κύβος ερρίφθη. Το όνομα του συνδυασμού μένει να ανακοινωθεί.

Ανώνυμος είπε...

Με Συκιώτη όμως. Άργησες αλλά κατάλαβες Μητσο.

Ανώνυμος είπε...

Ακούστε παλληκάρια μου…
Αυτή την φορά το πάθημα πρέπει να μας γίνει μάθημα…
Να σταματήσουμε να είμαστε αμάκες φρέντο και φραπέ … Αδιάφοροι…
Που θα πει ότι δεν πρέπει να μας κοροιδεύουν μπρος στα μούτρα μας…
Μην συχτηράτε…
Είναι τεράαααααααααααστια ευκαιρία να αλλάξουμε και να αποκτήσουμε μνήμη…
Να θυμόμαστε και να μην τα περνάμε όλα στο ντούκου… .
Δεν βρίσκω κανένα λόγο που θα με κάνει να ψηφίσω Συκιώτη ατενίζοντας το μέλλον …
Ο Συκιώτης τελείωσε οριστικά για εμένα και για πολλούς όπως εγώ….
Έχει εξευτελιστεί όσο κανείς άλλος δήμαρχος…
Να μην βάλει νέα υποψηφιότητα αν έχει ακόμη ίχνος αξιοπρέπειας…
Ούτε που με νοιάζει πια ποιος θα τον διαδεχθεί….
Όποιος και να είναι… είναι αδύνατον να είναι τόσο ανίκανος όσο ο Συκιώτης…
George Dexios

Ανώνυμος είπε...

Απαν παλικάρια κουτσομπολιά κάργα τώρα για εκλογές

ΚοροβεσοςΧρηστος είπε...

Δεν έχει τύχη αυτός ο τόπος με τέτοια ανθρωπάκια σαν εσάς που κρυβεστε πίσω από το ποντίκι της μαμάς σας και το πληκτρολόγιο του μπαμπά σας. Κεφτέδες είστε σμυρνεικοι και κάνετε μόνο για κουτσομπολιό. Ο τόπος είναι ανεκδοτο και έτσι θα παραμείνει αξια

Ανώνυμος είπε...

Οι γιατροί δεν τα παρατάνε, το στηθοσκοπιο βλέπετε... Θα έχουμε ποικιλόμορφο κουτσομπολιο στο μπλογκ.

Μαύρος Νικος είπε...

Σκούφια μας έχεις πρήξει με τα ίδια και τα ίδια. Κάτι άλλο έχεις να πεις? αυτά τα ξέρουμε δεν είμαστε βλακες ότι τα κάνανε σαλάτα με τα καύσιμα. Για δράσεις έχεις να πεις κάτι ή είσαι άσχετος με τα δημοτικά?

Ανώνυμος είπε...

Άσχετος τελείως είναι σχετικά με τουρισμό. Στο ργινι απαν.Ειναι και γραφειοκρατία φαν

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΙ καλά πάλι ρε χορτοσανο

Ανώνυμος είπε...

Που είναι ο πλατανας και ο φρουφρουμανιδης?Πίνουν ούζα για το φμπουκ? ΑΕΙ σαπερα ρεεέ

Γιαννης Σκούφιας είπε...

Προς Μαύρο Νίκο…
Συγνώμη ‘φίλε’ μου που σε έπρηξα με την αρθρογραφία μου. Αν εσύ δεν είσαι βλάκας (όπως λες) και ξέρεις τι έχει γίνει με τα καύσιμα, δεν είναι ανάγκη να χάνεις το χρόνο σου να διαβάζεις το άρθρο μου. Υπάρχουν άλλοι αναγνώστες που θέλουν (όπως μου ζητούν) να ενημερώνονται υπεύθυνα, με έγγραφα, και όχι με κουτσομπολιά των καφενείων.
Τώρα, όσον αφορά την ‘μπηχτή’ σου «για δράσεις έχεις να πεις κάτι ή είσαι άσχετος με τα δημοτικά?» η απάντησή μου κρύβεται στο 100+ άρθρα μου στο blog. Αν όμως αυτά που εγώ αναδεικνύω δεν σε ικανοποιούν, όπως ίσως και άλλους αναγνώστες, γιατί δεν γράφετε εσείς κάτι για να διαβάσω και εγώ αλλά το μόνο που ξέρετε να κάνετε είναι να… τουιτάρετε , κοινώς να τιτιβίζετε με σχόλια των 5/10/20 λέξεων ; Ιδού η Ρόδος !!!
ΥΣΤ
Κε Κοροβεσο Χρηστο, συνυπογράφω το σχόλιό σου

Ανώνυμος είπε...

Σκούφια προσυπογράφεις,διαγραφεις τι είσαι επιτέλους ο πρόεδρος του λαϊκού δικαστηρίου.

Ανώνυμος είπε...

Λένε πως το µυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο: κάνει τη δουλειά του µόνο όταν είναι ανοιχτό. Αυτό είναι και το χρόνιο πρόβλημα της πόλης μας. Έχουν μαζευτεί πολλά κλειστά μυαλά και ενώ κάποιος (Σκούφιας) τους δείχνει το φεγγάρι (σκάνδαλο) αυτά κοιτούν το δάκτυλο.
Δυστυχώς, εμβόλιο για να τη μετεξέλιξη ενός κλειστού μυαλού σε ανοικτό δεν υπάρχει.
Γι αυτό το Καμενοβουρλιστάν δεν έχει μέλλον.
Περασμένα Μεγαλεία Και Διηγώντας Τα... Να Κλαίς και… Να Γελάς ! Δυστυχώς !
George N

Ανώνυμος είπε...

Ο πολιτικός διάλογος εδώ στο μπλογκ δεν πρέπει να είναι υπό την επήρεια ψυχοαναγκαστικης παρορμησης.
Επίσης δεν πρέπει να είναι και καθ' υπόδειξη προς κάποια κατεύθυνση εφ όσον τα συμπεράσματα είναι λίγο πολύ υποκειμενικα.
Η δε απαγόρευση ως έσχατο μεσον βέβαια είναι στην δικαιοδοσία του μπλόκερ εφ όσον δεν είναι ευπρεπή.
Έχουμε όμως και το ζήτημα της εγκυρότητας αλλά και της αποδοχής που και αυτά είναι -ειδικά το δεύτερο- δύσκολα να αποδοθεί ως μετρήσιμη κατεύθυνση.
Έτσι αναγκαστικά πρέπει να εχουμε
μια μετριοπαθή στάση σε αυτά που γράφονται.
Η γραφικότητα σε συνθήματα τυπου ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά και τελολογικης 'κλαψας' μόνο αδυναμία δείχνει.
Αντιθέτως ποιο εύληπτο είναι ένα σχόλιο που ορίζεται από την πραγματικότητα είτε αφορά τα τοπικά ως ανεξάρτητα και αυτοτελή, είτε συνδέετε με ποιο συνολικά γνωρίσματα .
Βαση του ανωτέρω δεν είμαι της φιλοσοφίας '-Το ξυράφι του Οκαμ'
αλλά αυτής -'Της τσαγγερας του Ρασελ'..
Συνελοντι, δεκτά όλα εκτός του
εκδηλου φανατισμου.

ΜΑΥΡΟΣ ΝΙΚΟΣ είπε...

Δρασεις φιλε μου συγκεκριμενα πες μας κατι .Στο μωλο πρεπει να γινει αυτο ,στο κανουριο αυτο ,στο αγιο αυτο η δεν επρεπε να γινει αυτο αλλα αυτο .Δεν μπορουμε αλλο γραφειοκρατεια και καυσιμα .Το πιασαμε οτι ο καραφλας ηθελε να κανει μαιμουδια με τα καυσιμα ,γιατι ειναι ανικανος

Ανώνυμος είπε...

Δραση σωστη φιλε Νικο Μαυρο δεν ειναι να αλλαξεις τον Μανολιο με εναν αλλον Μανολιο αλλα να γινει τοπικο δημοψηφισμα υπερ του καποδιστρια, τελεια και παυλα.

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Μαυρε Καλησπερα, εαν ο κ.Σκουφιας τοποθετηθει για Δρασεις...Τοτε να δειτε..ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ...
Σας παρακαλω πολυ, το μονο που οφειλουμε, γνωμη μου ειναι, να ευχαριστησουμε αυτον τον Συμπολιτη μας που χωρις Κανενα Οφελος, μεχρι στιγμης απο αγαπη και σεβασμο στον Τοπο μας , οχι μονο συγκρουεται ανοιχτα με την σκαρτη Εξουσια...Αλλα ενημερωνει με την επαρκεια του, οσους εχουν Αποριες με τον Ακαταλαβιστικο και Προσβλητικο προς Ολους μας τροπο διακυβερνησης του Δημου μας. Ευχομαι φωτεινα μυαλα με ηθικο αναστημα να αναλαβουν τα ηνια.

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι αυτά που λες ότι δεν κάνει τοποθέτηση για δράσεις γιατί θα έχει αντιδράσεις!Είσαι σοβαρός? Θέλουμε να ακούσουμε συγκεκριμένα πράγματα όχι γενικά και αόριστα. Ο άλλος επώνυμα έχει τοποθετηθεί για όλα σχεδόν. Ο σκούφιας μόνο γραφειοκρατία κάνει. Δεν έχει προτάσεις στρατηγικής.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε πως φαντάζεσαι τον Καποδίστρια? Ο καθένας μόνος του ή αγιος καμενα μαζί και χωριστά Ο Μώλος?

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα , δεν καταλαβαινω την εκφραση:εισαι σοβαρος?
Τι δεν διαβαζεται στο blog?
Ο κ.Σκουφιας τοποθετηται σε αυτα που Συμβαινουν...
Παρατηρηση λοιπον για οσους πραγματι ενδιαφερομαστε, για αλλαγη στην Ποιοτητα της Καθημερινοτητας στον Τοπο μας.
Γνωμη μου Ειναι οτι, δεν χωραει αυτη την χρονικη στιγμη Το Τι Θα Πρεπει Να Γινει ..για να βελτιωθει η Εικονα του Τοπου και η Καθημερινοτητα μας.
Τωρα Ειναι η Ωρα να Δουμε Ολοι μας...που ? εχει φερει τον Θαυμασιο Δημο μας Η σημερινη Διοικηση.
8 Χρονια ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ...
Εαν Αυτο...ΔΕΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ...Δεν μπορουμε να προχωρησουμε παρα κατω.
Εχει καταφερει εως τωρα ..ενα ανθρωπακι...να σερνει εναν ολοκληρο Δημο στην Καταστροφη.
Τοσα προγραμματα, τοσα χρηματα τοσες Δρασεις...πηγαν Χαμενα ,γιατι επελεγησαν ανθρωποι χωρις γνωστικο αντικειμενο σε νευραλγικες Θεσεις...να Κανουν??τιποτα.
Εκεινο το Ερημο κλειστο Γυμναστηριο...στα Κ.Βουρλα?
Κουφαρι...αναξιοποιητο
Καμια Δραση Για τα Παιδια τους Πολιτες του Αυριο
Καμια Δραση για τους Ηλικιωμενους.
Φιλοξενηθηκαν ΚΑΠΗ στο Γαληνη με ελαχιστα Χρηματα...Που βρισκουν οι Αλλοι Δημοι Πορουςνα χρηματοδοτουν Εργαλεια για Την Ποιοτητα της Ζωης των Πολιτων?
Μια Δημοτικη Βιβλιοθηκη?
Φτιαχνουν το Πολιτιστικο Κεντρο στον Αγ. Κωνσταντινο...Μεγαλου Κοστους να στεγασει τι?
Που ειναι η Εικονα απο τα προηγουμενα??
Τα Αδεσποτα ?
Χρεος μας ειναι μεσα απο την συμφωνη Παρατηρηση
Να αλλαξει η Διοικηση και με Σχεδιασμο στις αναγκες του Σημερα...Αφου ξεδιαλυνουν τα αθλια Οικονομικα...να προχωρησουν σε υλοποιησεις.
Αλλιως..Κλαφτα Χαραλαμπε....!😪

Ανώνυμος είπε...

Καλα βρε 11.16 ποσα θες να μας τρελανεις; Ο έλεγχος της εξουσιας είναι γραφειοκρατια; Βρε αντε στα κυβικα σου που εχεις και αποψη για τα δημοτικα.
Ο Σκουφιας είναι ο μονος που εχει προταση στρατηγικης για αλλαγη πορειας της διοικησης του δημου. Ανετρεξε πισω στο μπλοκ στις 19.1.22 να διαβασεις το αρθρο του ‘’Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ χρειάζεται Restart Now’’ . Εκει θα βρεις τις απαντησεις γιατι ο δημος μας παει κατά διαολου.
Οσον αφορα τις δρασεις και σε αυτό δινει απαντηση. Τις δρασεις τις προτεινουν οι τοπικες κοινωνιες των χωριων μεσα απο συνελευσεις. Δεν τις προτεινουν μεμονομενα άτομα. Αυτές αποφασιζουν για τον τοπο τους. Δεν αποφασιζει ο δημαρχος όπως εκανε ο Συκιωτης στον α/κ με τη μετατροπη της αποθηκης σε πολιτιστικο κεντρο; Αυτό ηταν το πρωτευον για τον α/κ;

Ανώνυμος είπε...

Σεβαστικοι τύποι είμαστε όλοι ,παραδοσιακα 'σαλεμενοι'.Η γενεσιουργός αιτία της 'σκοτοδινης' ειναι ο Καλλικράτης.Πιθανη αλλαγή προς ένα τυπο 'Καποδίστρια' με πρόταση
του Συλλόγου αλλά και με συγκεκριμένη συνάντηση του προεδρείου με τον Σταϊκούρα ηταν
να παραμείνει ο Δήμος του παραλιακού μετώπου ως έχει και ο Μώλος εάν δεν είναι βιώσιμος να απορροφηθεί από την Λαμία με όρια την δυτικη όχθη βοαγριου
Έτσι η βιωσιμότητα θα εξυπηρετείται και η οικονομία κλίμακος θα υφίσταται χωρίς να αυξηθουν οι δήμοι σε αριθμό.
Η απάντηση ήταν αστήρικτη και πελατειακή(του Χρήστου)
Φυσικά αυτήν την κατεύθυνση δεν την θέλει ο αυτοδιοικητικός πλεγματικος χωριατικης κουλτουρας που οι ονειρώξεις του τον οδηγούν ως παράγοντα στην Λουτρόπολη.

Ανώνυμος είπε...

Κατεβαινει και ο Ισιδωρος Βρετακος και ο Δημοσθενης Καπερναρος μολις ενημερωθηκα.....

Ανώνυμος είπε...

Ναι 1 εχει και δεν ειναι και σιγουρος....

Ανώνυμος είπε...

Προσεξτε μην ελθει και ο Ισιδωρος Ντογιακος και μετα δεν εχετε κατα που να κανετε, γιδαρμεχτες.

Ανώνυμος είπε...

Είδες 8.32 το είπες μόνος σου Ο σκούφιας δεν είχε γνώμη για το πολιτιστικό κέντρο. Για ποιο τρόπο διοίκησης μιλά όταν δεν έχει γνώμη για την χρησιμότητα πολιτιστικό κέντρο 1.2 εκ ευρώ?

Ανώνυμος είπε...

@ 4:01 μμ δεν πας καλα. Ο Σκουφιας ηταν αυτος που ανεξειξε το θεμα του Π/Κ. Φαινεται οτι ή δεν τον διαβαζεις ή εισαι νεοφερτος στο μπλοκ. Τρεις φορες εχει ερθει στο Α/Κ στο καφε του Τζηκα και εχει αναλυσει το θεμα εκτενως σε γνωστους κατοικους του Α/Κ.
Τωρα τι καθομαι και σου λεω. Αντε γεια !

Ανώνυμος είπε...

Και ειχε γραψει ''Ολα τα 'χε η Μαριωρη, ο φερετζες της ελειπε. Ενω ο Α/Κ πινει νερο απο αμιαντοσωληνες ο δημαρχος, δημοτης Α/Κ, θελει να μετατρεψει μια αποθηκη 60 ετων σε Π/Κ με προυπολογισμο 1.200.000 €'' Αυτα για αποκατασταση της αληθειας.

Ανώνυμος είπε...

Αριστεροί Αυνανες, δεν το είπα εγω, αλλά θα το συμπληρώσω ,και Κολεκτιβες του Ουράνιου Τοξου, αφού πιστεύουν ότι το μνημόνιο έφερε την πτώχευση και η γενικη απεργία θα ρίξει τον πληθωρισμό και τα διάφορα μπλαφον θα διατηρήσουν την εφοδιαστική αλυσίδα απείραχτη και η μαύρη οικονομία είναι αποτέλεσμα κακών ανθρώπων και όχι συμφέρουσα πρακτική .
Αυτοι λοιπόν που δεν έχουν γνώση τι σημαίνει δημόσια οικονομία αλλά τα χρήματα παραγωνται στις φυτείες με τα λεφτοδενδρα
προσπαθούν να πασάρουν εμπόρευμα με ετικέτα για την σωτηρία του Δήμου. O tempora ο (Κα)mores!

Ανώνυμος είπε...

Πότε έγραψε ο σκούφιας για το πολιτιστικό κέντρο στο μπλογκ ρε ψεύτη. Φοβάται να εκφέρει γνώμη στο μπλοκ. Στο καφέ του τζηκα δεν μπορούν να τον διαβάσουν όλοι οι δημότες. Ότι είπε στο τζηκα να το γράψει εδώ να το διαβάσουμε. Το πολιτιστικό κέντρο δεν αφορά μόνο το Άγιο κωννο. Μόνο ο γνωστός έχει αναδείξει το πολιτιστικό κέντρο εδώ στο μπλοκ

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ειναι ο γνωστός που έχει αναδείξει το πολιτιστικό κέντρο εδώ στο μπλοκ ;

Ανώνυμος είπε...

Εγω δεν τον ξερω προσωπικα το Σκουφια αλλα ετυχε να τον ακουσω - καθομουν με τις φιλες μου σε διπλανο τραπεζι - πριν 15 περιπου ημερες στο καφε Τζηκα. Ηταν παρεα με @@@λο, @@@λιο, @@@καδα,@@@@@ΒΙΝΟ, και αλλοι δεν θυμαμα,και πραγματι ηταν καθετα αντιθετος με το εργο και μαλιστα ανελυσε με επιχειρηματα το γιατι. Μαλιστα ηρθε και σε κοντρα με τον @@@λο για καποιο θεμα, αλλα δεν καταλαβα. Μιλησαν για πολλα θεματα. Παιδικες χαρες, αμιαντοσωληνες, παραλιακο δρομο, και αλλα. Μου εκανε εντυπωση ως ανθρωπος. Νομιζω οτι ειναι πολυ καλος γνωστης των δημοτικων πραγματων.

Ανώνυμος είπε...

Στο καφέ τζηκα σε ποιον τα έλεγε στο τριανταφυλο που το ψήφισε το πολιτιστικό κέντρο και μετά το έβριζε? Ο χυλοπιτας το ανέδειξε αυτό ότι είναι πεταμένα λεφτά εδώ στο μπλοκ.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι μπράβο πες ότι ήταν με την κλίκα πασοκοπαρεα σιγά μην το νοιάζει το σκούφια η παραλία στον Άγιο

Ανώνυμος είπε...

Ο λιαλιος που δεν μπόρεσε να φτιάξει βιοκα, έκανε πίσω αλλά ούτε τον αμίαντο. Τι είχαμε στο Άγιο κωννο για δήμαρχο

Ανώνυμος είπε...

Δηλ ο Σκουφιας στον Τζηκα ηταν με τον Λιάλιο,Τριανταφυλλο,Ζαρκάδα,Κοκοτετοιο,Πουλιο βαθύ ΠΑΣΟΚ νυν ΣΥΡΙΖΑ όλοι λαϊκοί αγωνιστές,

Ανώνυμος είπε...

Στο στέκι του τριανταφυλη, όχι ο τριανταφυλος λείπει εκτός έχει φύγει από Άγιο. Σοβαρό μαγαζί βρήκανε. Στέκι γλυφτων.

Ανώνυμος είπε...

Σκούφια έγινες ρόμπα πάλι

Μαύρος Νίκος είπε...

Ο σκούφιας οφείλει να μας πει τι έκανε στον Άγιο και τι είπε

Μπελουκας Νίκος είπε...

Σκούφια αντιγράφεις αυτά που έλεγε ο χυλοπιτας περσυ τότε που έλεγε πόσο σπατάλη είναι το πολιτιστικό κέντρο.Τοτε δεν έγραψες κάτι και τώρα το έκανες σημαία. Κωλοτουμπα?

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; Ο ΣΚΟΥΦΙΑΣ ΕΕΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΟΣΩΝΟΥΠΩ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΚΑΙ ΝΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Σκούφιας χωριατοδημαρχος

Ανώνυμος είπε...

Ναι στον Άγιο θα του βρουν ανθρώπους οι φθαρμενοι αυτοί. ΞΥΠΝΑ βλακα

Ανώνυμος είπε...

Ο άγιος κωννος απαιτεί να ξεκαθαρίσει ο Σκούφιας τι δουλειά ειχε στο στέκι της προσφυγιάς .

Ανώνυμος είπε...

Σκούφια το φρούριο στον Άγιο δεν θα πεσει από τους Πέμπτοφαλαγγιτες που μαζεύτηκαν να σε ακούσουν.

Ανώνυμος είπε...

Σκούφια θα πάθεις χειρότερα από τον τσομο τουλάχιστον πηρε ένα 30 αλλά καλύτερα μη πω για τον τον Παπαναγιώτου με ουτε δέκα …. Ούτε καν το μελάνι στο χαρτί δεν θα προλάβει να στεγνώσει από τα ονόματα που θα βρεις να σε ακολουθήσουν , τραβά κοντά σε κανα άλλον μπας κ δεις χαίρι αλλιώς θα σε φάει το μαύρο σκοτάδι.

Ανώνυμος είπε...

αν εννοειτε φαβορι εναν μουρλοκακομοιρη λαδεμπορα 75 χρονων τοτε ναι...εμπρος πιιιισωωωω

Ανώνυμος είπε...

δυστυχως οι ψηφοφοροι χειραγωγουνται ειτε με λαδι ειτε με κρασι...καταντια...

Ανώνυμος είπε...

Βλακα σκουφια με τα σαπια τουβλα του αγιου πας να χτισεις νεο σπιτι

Ανώνυμος είπε...

Σκούφια το μυαλό σου δεν έχει περάσει πέρα από το 85 .Άκου ζαρκαδας και μαντζαβινος που τους θυμήθηκες. Αυτοι κατεστρεψαν τον αγιο. Για αυτό κρύβεσαι κατάλαβες ότι έγινες ρόμπα.

ασκητης είπε...

Γειά χαρά ανθρώποι,
Η ποιότητα ανεβαίνει.
Η αλήθεια αρχίζει νά φαίνεται.
Ένα θά θέσω στο τραπέζι τού διαλόγου καί σάς αφήνω.
Πρίν περπατήσω καν,είχα διασχίσει τήν πόρτα τής δημαρχειας, έτσι τά έφερε η ζωή.
Ένα θά σάς πω.
Αγαπάω αυτόν τόν χώρο αρκετά, ίσως καί πιο πολύ από το σπιτικό μου.
Αυτοί πού με γνωρίζουν, σίγουρα θά καταλαβαίνουν γιατί.
Ε, πάντα εκεί μέσα έβλεπα ΜΑΪΜΟΎΔΕΣ νά τό παίζουν δήμαρχοι καί ότι άλλο φαντάζεστε.
Νομίζω είναι καιρός άνθρωποι, άνθρωποι τού Θεού νά αναλάβουν.
Τά παιδιά σάς θά είναι υπερήφανα για εσάς εάν το καταφέρετε!
Όμως θά είναι δύο φορές περήφανα καί ας μήν τά καταφέρετε, γιατί θά σάς δουν να είστε άνθρωποι καί όχι μαϊμούδες.


Ανώνυμος είπε...

Σκούφια όταν μπαζωσαν την παραλία του ΚΑΛΑΜΟΥ για χάρη της μαντρας του νικολοπουλου δεν έβγαλες αχνά εδώ στο μπλοκ μουσιτσα. Δεν ντρέπεσαι τα άσπρα μαλλιά σου να κάνεις κωλοτουμπες στα γεράματα. Τώρα νοιαστηκες για την παραλία του Αγίου σε πιστέψαμε

Ανώνυμος είπε...

Ο λαδοκλεφτης με ποιόν κατεβαίνει?είναι γλυκό το κλεμμένο λάδι σε 5λιτρα

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΑΧΑΝΑ τι λες για τις συναντήσεις σκούφια στο Άγιο? Πως καταφέρνετε και το παιχνίδι πάντα παίζεται γύρω από το Άγιο?

Κριτων είπε...

Θα θέσω παραμετρικά ζητήματα σε σχέση με την συζητηση στον Άγιο Κω/νο για την γνωστή συγκέντρωση.
Πρώτα ότι είναι συνδημότης άρα και διαπιστευμενος.
Δικαιωματικά λοιπόν δυναται να συναπτει επαφές με γηγενείς .
Μετά η επιλογή της εν λόγω συναθροισης μάλλον η ήττον ήταν βάσει ιδεολογικής ταύτισης άρα και ιδιαίτερη.
Συνεπώς όλα τα ανωτέρω οδηγούν στο ασφαλές συμπερασμα για ενδιαφέρον για την ανάδειξη νέου πόλου υποψηφιοτητος στο Αξίωμα του Δημάρχου.
Έτσι αντί να επικροτουμε μια νέα τέτοια προσπάθεια αλτρουισμού και προσφοράς στα κοινα,λαθεμένα την λοιδωρουμε.
Προσέξτε, δεν εκδηλωνω προτίμηση η άρνηση αναλύοντας ιδιαίτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα αλλά κάνω μια λογική σκέψη επί τη βάσει της πραγματικότητος.
Αν δεχτούμε λοιπόν την ύπαρξη νέου υποψηφίου (?)ως μέρος της κανονικοτητος,τότε θα πρέπει να είμαστε ικανοποιημενοι που αυξάνεται ο αριθμός.
Φυσικά η κατάληξη μέχρι τις εκλογές υπόκειται σε μεταβολές.

Ανώνυμος είπε...

Ολοι εσεις που λοιδωρειται τον Σκουφια καντε μια αξιολογηση των υπερ και των κατα των υποψηφιων για να δειτε οτι εχει πολλα + που δεν εχουν οι αλλοι Συκιωτης-Κυρμανιδης-Πλατανιας.

Ανώνυμος είπε...

Τι λοιδωρουν?
Τι κανουν?
Γιατι να εξελισεται το blog σε κουτσομπολιστικο φτηνο περιοδικο?
Ειναι ωρα τωρα να συνδιαλεγομαστε με τετοιο τροπο?
Να προσπαθουμε να μοιωσουμε συνανθρωπους μας?
Ποιο το οφελος?
Ποιο το κερδος?
Ειναι κριμα οι προσφατες εκλογες με τις....προετοιμασιες τους!! Σαν εχθες ηταν....!!
Να μην εχουν αφησει Τιποτα στις μνημες μας...
Πως πηρε ο Συκιωτης τις εκλογες?
Οπως αποδεινκνυεται..με λοβιτουρα.
Συνενοησεις με τον μετεπειτα...Αντιδημαρχο -Αντιπολιτευση...και πολλες..πολλες..πολλες υποσχεσεις...σε Αμυαλους ανθρωπους.
Επιτιθονται καποιο συμπολιτες στον Γιαννη τον Σκουφια..
Αναρωτηθηκατε εαν αυτος ο Ανθρωπος δεν εδινε τον χρονο του, δεν εμπαινε στον Κοπο να ξασκεπασει και να αναδειξει βρωμιες και ατασθαλιες...Που θα τα μαθαιναμε?
Οι Αρουραιοι Ανενοχλητοι θα ανοιγανε τρυπες και λαγουμια να βγαλουν απο εκει...οτι τελος παντων..επεφτε στα χερια τους.!!
Ας δειξουμε οτι ειμαστε ικανοι Εμεις εδω που επικοινωνουμε..να δωσουμε ωθηση σε λιγο ..αλλη ηθικη. Απο την πλευρα μου..Ενα Μεγαλο Ευχαριστω Στον Σκουφια για τον κοπο του, μεσα απο το θαρρος του για την Ενημερωση...
Μακαρι να μπορουσε αυτος ο Τοπος να αξιωθει, Ικανοι Ανθρωποι να Τραβηξουν μπροστα.
ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Είδη ο Τσωμος έχει δώσει χέρια για κοινή κάθοδο στις επερχόμενες εκλογές με τον Συκιώτη. Το ίδιο θα γίνει κ με τον Κυρμανιδη είδη έχει δώσει χέρια για Γραμματεας σε υπηρεσία του Μαξίμου κ όλοι θα είναι τακτοποιημένοι. Έρμε καμένο Βουρλιώτη τι πλεκτάνη σου στήνουν…

Ανώνυμος είπε...

Τίθενται ερωτήσεις ας απαντήσει ο σκούφιας. Μάλλον κρύβεται και το βλέπει επικοινωνιακά. Μολύνθηκε από την πολιτική. Τέτοια έκανε και η τονια. Όποτε ήταν τα δύσκολα κρυβόταν. Άκου να συναντηθεί με τους νεκροθαφτες του Αγίου την εποχή του 81

Ανώνυμος είπε...

Ρε βουρλο τι να σου απαντησει ο κ. Σκουφιας; Ποιος εισαι εσυ που απαιτεις απαντησεις;
Ηπιε καφε με καποιους φιλους/γνωστους του, μερα μεσημερι στο καφε Τζήκα. Λογαριασμο θα σου δωσει; Αι σιχριρ.

Ανώνυμος είπε...

κε Σκούφια για να ασχολούνται τόσοι πολλοί μαζί σου και να απαιτούν απαντήσεις τι έκανες στον ΑΚ, τι συζητησες, με ποιους, σημαινει οτι φοβουνται την υποψηφιοτητα σου. Προχώρα και αστους στη μιζερια τους. Ο υπαρχον και οι ανακυκλουμενοι εχουν κακο ιστορικο. Η κοινωνια ζητα αλλαγη.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε βουρλοβιτες σαλεψατε, ο Σκουφιας από το ρεγκινι ήτανε όχι ο Καραλιβανος χαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

Τώρα είναι αργά ξεφτυλιστηκε---δεν μπορεί να κάνει συνδυασμό έτσι και αλλιώς. Που θα βρει υποψήφιους στην λιαπατα κλπ.Παει πολιτικά στα μουλωχτά

Ανώνυμος είπε...

Όσο τον βριζετε τοσο ανεβαινουν οι μετοχες του. Ειστε μειοψηφια. Η πλειοψηφια των δημοτων ανεξαρτητως κομματος ζητα διαφανεια και ειναι ο μονος που μπορει να κερδισει την εμπιστοσυνη τους.

Ανώνυμος είπε...

Σκούφια εσυ δεν χωνεύεις ούτε τα αντερασου έχεις και τη χειρότερη φήμη έξω έχεις τσακωθεί με όλο τον κόσμο θες και καρέκλα;;;;αχαχαχαχα καλό

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαστε όλοι από τον Άγιο κωννο που θέλουμε εξηγήσεις για το μουλωχτο με την διαπλοκή

Ανώνυμος είπε...

Ο Σκουφιας δεν θα κάνει απλό συνδυασμό αλλά συνδυασμό που θα τον αποτελούν όσοι ξέρουν να χτυπούν νταούλια να τα ακούει η μαντάμ Μέρκελ!

Ανώνυμος είπε...

Σκούφια μην σχολιάζεις ανώνυμα υπέρ σου

Ανώνυμος είπε...

Κριτωνα δεν μας τα λες καλά βλέπω να μη παίρνεις το μέρος κανενός.

Ανώνυμος είπε...

Βρε άξεστοι χωριάτες εδώ ο άνθρωπος ήρθε και μίλησε για συγκεκριμένα προβλήματα του Αγίου κων/νου που ο δήμαρχος δεν θέλει ούτε να τα αγγιξει και εσείς κοροιδευετε

Ανώνυμος είπε...

Ο σκούφιας απαξιώνει το μπλοκ και κρύβεται

Ανώνυμος είπε...

Διακρίνω ότι σας τσούζει μερικών μερικών ο (_|_) για τον σκούφια εε? Σας βλέπω και ξεροκαταπίνετε! Ένα θα σας πω, χαλαρώστε να το απολαύσετε, γιατί δήμαρχος μπορεί να μην γίνει αλλά θα φάτε τόση πίκρα που δεν θα χωράνε οι τσέπες σας. Το άκουσες σερβιτόρε?

Ανώνυμος είπε...

Τώρα το πέτυχες έχετε πολλυ πλάκα!!! άκου ο σκούφιασ !!θα τρελαθούμε τελοιος πάρτε και τον κακαμα αχαχαχ το τερματίσατε !!!

Ανώνυμος είπε...

Όσοι περιμένετε να έρθουν οι ΚΑΛΎΤΕΡΟΙ και ΑΡΙΣΤΟΙ καθηστε.!!! Μην κάθεστε όρθιοι...!!!

Ανώνυμος είπε...

Το άκουσα τώρα ρουφαω σιβας

Ανώνυμος είπε...

Ήρθει ινα μας σώσ απτου ργινι ου σκουφας

Ανώνυμος είπε...

Σκούφια τι δουλειά είχες με διαπλεκόμενους?

Ανώνυμος είπε...

Για ποιο πραγμα να δωσει απαντησεις ο κ. Σκουφιας;
Γιατι ηρθε στο χωριο μας και ηπιε τον καφε του με συγχωριανους μας ;
Γιατι συζητησε για τα δημοτικα πραγματα;
Για το αν θα κατεβει υποψηφιος δημαρχος;
Για ….
Όλα αυτά δεν είναι δημοκρατικο του δικαιωμα;
Και γιατι να απολογηθει ; Και σε ποιους να απολογηθει; Σε ανωνυμα troll ;
Γιατι ξεφτυλιστηκε; Γιατι εγινε ρομπα;
Και τι σας νοιαζει εσας αν θα βρει υποψηφιους ;
Μη μου πειτε οτι κοπτεστε για το καλο του ;
Γι αυτό τον συμβουλευεται να μπει στην ομαδα του δικου σας υποψηφιου;
Μου θυμιζετε το ‘’Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά - άγρια κράζουν για αίμα διψούν – τον Σκουφια στην … κρεμάλα να δουν’’
Γιαννη, γλεντησε τους. Ασε τη φαντασια τους να δουλευει.
Τη Κυριακη για καφε στο ‘’στεκι της προσφυγιας’’

Ανώνυμος είπε...

Ο τζηκας στέκι της πρόσφυγιας χα χα χα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν συναντήθηκε με απλούς συνδημοτες αλλά με ανθρώπους που έχουν καταστρέψει τον Άγιο ο ζαρκαδας πρωην αντιπρόεδρος του
μαντζαβινου το έχει ομολογήσει στο δσ ότι αφήσανε το καθένα να χτίζει την παραλία και να την κατάπατα έως σήμερα πατριαρχειο κλπ.Αστο κάηκε στο ζέσταμα ο σκούφιας λόγω απειρίας

Ανώνυμος είπε...

Γιατί αναφέρθηκαν τα ονόματα τότε? τυχαία ?Καμένα χαρτιά όλοι

Ανώνυμος είπε...

Τζηκας ο ανεμοδεικτης πρόσφυγας

Ανώνυμος είπε...

Η σιωπή του δείχνει ενοχή του σκούφια. Ανόητε λογιστακο από ργινι

Ανώνυμος είπε...

Το παίζει αγνός και κάνει συνάντηση με σάπια τσιμεντολιθα να χτίσει νέο σπίτι. Απλά ο πασοκος συναντηθηκε με τα παλιοπασοκια .Η κοπριά στα λάχανα

Ανώνυμος είπε...

Τραχανοβιτς γιατι ανωνυμα σχολια; Ξεκαβαλα το καλαμι και σταματα να βριζεις συγχωριανους μας. Δεν πιανεις μια μπροστα στον Σκουφια. Ολοι οσοι τυχαινει να βρεθουν σε παρεα μαζι του, λενε τα καλυτερα. Ενω για σενα, αστα να πανε. Ενας καραγκιοζακος εισαι με μεγαλη ιδεα για τον εαυτο του.

Ανώνυμος είπε...

Σε τηλεφωνικη επικοινωνια με τον φιλο Γιαννη Σκουφια, τον ρωτησα γιατι δεν παιρνει θεση για όλα οσα γραφονται και μου ειπε
"θα μιλησει όταν αυτος το κρινει - διαβαζει αυτα που γραφονται αλλα δεν τον αφορουν - καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται - αλλοι πρεπει να φοβουνται γιατι εχουν λερωμενη τη φωλια τους και για απροσανατολισμο βαζουν τα φερεφωνα τους να ψαχνουν λεκεδες στη δικη μου"
ΓΜ

Ανώνυμος είπε...

Σχολιαστη 10:19 π.μ. το "Ο τζηκας στέκι της προσφυγιας" δεν ειναι δικη μου εκφραση αλλα καποιου "μαυρου κορακα με νύχια γαμψά". Ο Τζηκας ειναι φιλος και ενα απο τα καλλιτερα παιδια για αυτο τον προτιμαμε οι αγιοκωνσταντινιωτες.
Διευκρινηση απο τον 8:20 π.μ.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει στον Άγιο ταξικη διαφορά λόγω προσφυγιάς άρα και χώροι που την προσδιορίζουν, δεν ρωτώ για πλούσιο ή φτωχό αυτό έχει καταργηθεί στην πράξη π.χ. ο Μαντζαβινος είναι Νουτριας και αριστερός και τα κοπέλια στο εργοστάσιο μπορεί να είναι δεξιά;

Ανώνυμος είπε...

TO MΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΚΡΥΒΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Βρε χαζοβουρλοβιτη τι νομίζεις μόνο ο τραχανοχυλοπιτας ζει στον Άγιο και αγανακτει με αυτά που γίνονται? Αυτός καλά περνάει τουλάχιστον

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΡΑΞΗ 149/2019 ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ.ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ.Ο ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΣ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΔΟΥΣΑΣ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΔΙΟΤΙ Η ΑΞΙΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΕΡΕΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΝΟΜΙΜΩΣ ΣΥΝΑΦΘΕΙΣΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΑΓΚΑΙΟΣ,ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ,ΣΥΣΤΑΤΙΚΟΣ ΕΓΓΡΑΦΟΣ ΤΥΠΟΣ.ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΗΚΟΥΣΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ,ΚΑΘΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΥΤΩΝ,ΟΙ ΔΕ ΑΝΑΡΜΟΔΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΕΚΔΟΘΕΙΣΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΔΕΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΩΣ ΑΝΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ.ΜΗ ΝΟΜΙΜΗ ΔΑΠΑΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Προισταμενος Οικονομικων Υπηρεσιων του Δημου εκτελει χρεη επιτροπου ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ επρεπε να ενημερωση το Δημοτικο
Συμβουλιο οτι τα καυσιμα δεν μπορει να πληρωθουν .Γιατι δεν το εκανε?

Ανώνυμος είπε...

Ξεχνας φιλε μου οτι ειναι επιλογη απο μεταθεση του Συκιωτη.
Δεν ειναι ο μονος που κανει πως δεν καταλαβαινει.
Οι πρωην αντιδημαρχοι Μπεζατη-Τριανταφυλλης-Καραμανωλης γιατι δεν μιλανε ;
Οταν αναρτηθει στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ το πρακτικο της οικονομικης επιτροπης της 9/11/22 και δουμε τη σταση του Καραμανωλη θα καταλαβουμε πολλα.
Αλλα οσο και να προσπαθησουν να το κουκουλωσουν, ειναι τοσο χαρακτηριστικο παραδειγμα διαφθορας-διαπολοκης που δεν μπορει να το βαλουν κατω απο το χαλι.
ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΙΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ
Μελος της Δημοτικης Κινησης «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ»



Ανώνυμος είπε...

Με εδρα το στεκι της προσφυγιάς στον Αγιο. Μπρρρρ

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνα με το ΥΠ.ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ αν κενωθει θεση Προισταμενου η θεση προκηρυσσεται εντος 15 ημερων και η διαδικασια τοποθετησης προισταμενου ολοκληρωνεται το αργοτερο εντος 2 μηνων απο την προκηρυξη της θεσης.Ο ΓΑΚΗΣ ειναι αναπληρωτης προισταμενος 3 χρονια ΤΥΧΑΙΟ?

Ανώνυμος είπε...

Πλατανιάς μπροστά σκούφια εσυ στο πληκτρολόγιο όπως πάντα !!!!χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Ο σκούφια ξέρει να κάνει καταγγελίες στα μαγαζιά μόνο και άλλου ξέρει αυτός!!!ρε που πάμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεντροπη

Ανώνυμος είπε...

Μας ζαλίσατε τις παπαρούνες πείτε και κάτι άλλο

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ρε βλακα όταν έχω να πω κάτι το λέω επώνυμα. Εγώ κάνω σοβαρό εμπόριο και δεν έχω ώρα να ασχολούμαι αν ήρθε ο σκούφιας στον Άγιο και τι έκανε. Δεν έχω έχθρα με πρόσφυγες και μαγαζιά. Αντιθέτως έδωσα 40 ευρώ και αγόρασα 2 σημαίες της επαιτειου της μικρασιατικής καταστροφής χωρίς να είμαι πρόσφυγας. Δεν τις έχεις δει?Κάτι μυαλά σαν εσένα έχουν καταστρέψει τον Άγιο. Ο καθένας εδώ μπορεί να γράψει ότι γουστάρει σχεδόν. Πως χρησιμοποιείς το όνομα μου? Για εσένα φίλε που ρωτάς πως κρίνω τις συναντήσεις ότι ξέρω από πολιτική το είπα νωρίς στο σκούφια, έχει αργήσει πολύ αν σκέφτεται να κατέβει. Είναι η ηλικία που δεν ακούει. Ότι γουστάρει ας κάνει.

Ανώνυμος είπε...

Νερό κονίαβιτη καιγανε!!!

Ανώνυμος είπε...

Άλλο και τούτο πάλι τη διαβάζω σκούφια πηγαδάκια στον άγιο;και με αυτή τη παρέα;;;μπράβο!!!αντε και με την πρωτιά!!!!!

ΔΚΒ είπε...


Φιλε 6.53 μμ Να βάλω μια παράμετρο.
ΓΙΑΤΙ ο Γάκης δεν επιδιώκει να προαχθει «στα 3 χρόνια» σε Προϊστάμενο, δεν θα έχει αυξημένες απολαβές;;
Μήπως στη θέση του Προϊσταμένου, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΗ, με την αποχώρηση (απόσπαση ;) του Πετρόπουλου στη κεντρική διοίκηση ;
ΔΚΒ

Ανώνυμος είπε...

Το επιδομα προισταμενου καταβαλεται κανονικα στο δημο υπαρχει βιομηχανια αναπληρωτων προισταμενων με αποφαση Δημαρχου

Ανώνυμος είπε...

Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα... ανεπροκοπε κηφηνα

Ανώνυμος είπε...

Μεσιε τραχανά μια δύσκολη ερώτηση για σένα που δεν μασάς τα λόγια σου. Αν ο σκούφιας κατέβει υπ δήμαρχος θα κατεβαινες μαζί του ή θα τον στηριζες με την ψήφο της οικογένειάς σας? Θα έλεγες στο καθε σύριζαιο να τον στηριξει?Ιδού η ροδος

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια χαλαρωστε Ελληνες ειμαστε και οι αριστεροι μην κανετε ετσι...σας βολεψε ενας δεξιος και θα μας δειρετε κιολας....το πασοκ 25 χρονια ηταν κυβερνηση δεν κυνηγησε δεξιους...ας δουμε τον τοπο μας και τα χαλια μας

Ανώνυμος είπε...

Με αυτα που γινονται εκει μεσα δεν ειναι χαζος ο Γακης να παρει θεση...προσφατα ελεγε μακαρι να μην βγει ο πιπιλας θα μπλεξουμε

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φίλε μου ξέχασα να σου πω ότι το παιχνίδι παίζεται στον Άγιο όπως λες όχι γιατί είμαστε ανώτεροι πολιτικά από μωλο και καμενα αλλά επειδή ο 9 χρόνια δήμαρχος είναι από τον Άγιο και ξανακατεβαινει.Πχτο 10 με Αντωνίου και Τετριμίδας ο Άγιος ήταν έξω από τα φλας. -- Καθαρά και ντομπρα θα σου πω ότι δεν ταιριάζει η φιλοσοφία μου με το σκούφια και δεν θα κατεβαινα μαζί του αλλά ούτε και αυτός θα με ήθελε. Δεν πρόκειται να τον ψηφίσω αν κατέβει γιατί δεν συμφωνώ μαζί του σε πολλά και δεν γουστάρω τους ξερολες που δεν παραδέχονται τα λάθη τους. Την έχω πάθει 2 φορές με το λιαλιο και το 06 του είπα καθαρά να μην ξανακατεβει γιατί εγώ θα πάω κόντρα και μία φορά με το ψαθα. Αλλα να λέμε πριν τις εκλογές αλλα να κάνουμε μετά. Δυστυχώς ο κόσμος πάλι θα ψηφίσει με κριτήριο την κατσαρόλα του ώστε να μην αδειάσει. Εδώ στο μπλοκ καλό είναι να γράφουμε απόψεις και προσωπικά γράφω μήπως ξυπνουσαν και κάνανε κάτι να μην πάει η τετραετία χαμένη. Δυστυχώς ο γιαννακος μας λέει ότι έφτιαξε πολιτιστικό κέντρο με δανεικά 9 χρόνια και παιδικές χαρές. Κρίμα. Αν είχε κάνει κάτι θα ήμουν ο πρώτος που θα του το αναγνώριζα

Ανώνυμος είπε...

Σκουφια οπως καταλαβες μετα την δηλωση Τραχανα, προβλεπεται ...προσεχως κηδεια?

Ανώνυμος είπε...

Τραχανοβιτς, τον σκουφια δεν τον ψηφιζεις, τον γιαννακο όχι, τον κυρμανιδη όχι , μαλλον για πλατανια σε κοβω. Η μηπως εχεις βλεψεις και συ για υποψηφιος. Πρεπει να ξεκαθαρισεις τη θεση σου. Αλλιως κανενας δεν λαμβανει στα σοβαρα οτι και να λες.

Ανώνυμος είπε...

Ο Συκιωτης δεν ξαναβγαινει τα δυνατα χαρτια εφυγαν ολα...βλεπε ποιους εχει και ποιους θα βαλει αντιδημαρχους παιδακια ανεργα για το 1000αρικο...και επιπλεον λογο νεαρου ηλικιας δεν μιλανε στις διαφορες ατασθαλειες που κανει ανενοχλητος...

Ανώνυμος είπε...

Σκούφια καργα ρέε να κλείσουμε όλα τα μαγαζιά στα ΚΑΜΕΝΑ και να μην λέμε καλημέρα σε κανέναν δαγκωτό!!!!

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Δεν το ξέρω το πλατανια και είναι άπειρος τελείως αν βγει θα γίνει χάος .Κάποια στιγμή θα ενωθούν πλατανιάς κυρμανιδης σίγουρα γιατί δεν θα βρίσκουν για κοινότητες υποψήφιους.Δεν με ενδιαφέρει να είμαι υπ δήμαρχος το έχω πει. Και από το σύριζα μας είχαν πει ψάξτε συμμαχίες γιατί ο νόμος βοριδη είναι δύσκολος και το κκε θα δυσκολευτεί.

Ανώνυμος είπε...

Και τωρα κλειστα ςιναι μερικα ας εχουν φωτα

Ανώνυμος είπε...

Είδαμε και τα δυνατά χαρτιά ποσο μιλούσαν και τι θέση έπαιρναν για τις ατασταλίες( πχ) κάυσιμα.

Ανώνυμος είπε...

Ναι φιλε μου αλλα τωρα παιζει μπαλα μονος....και αν ηταν τα μεγαλα χαρτια θα εφευγαν και τωρα....εδω μιλαμε για σκανδαλα

Ανώνυμος είπε...

Και τα παιδακια ξυπνησαν πχ σωσονης θα κατεβει τοπικο μονο για το χωριο μου λεει δεν ξεφτιλιζομαι αλλο

Ανώνυμος είπε...

Τα μεγάλα χαρτιά δεν μιλάνε γιατί μαζί τα φάγανε

Ανώνυμος είπε...

Πες οτι θες οι κλεφτες εμειναν πισω το ξερει ολος ο κοσμος

Ανώνυμος είπε...

Πως δεν μιλανε μιλανε εσυ δεν ακους

Ανώνυμος είπε...

Ο πιο μαγκας πολιτικος Μητσαρας Παπαναγιωτου κατεβαινει λαγος πιπιλα διοριζει την νυφη του ψωνιζει ο πιπιλας απο μαγαζι του και τωρα εκοψε περα......Μητσαρα πως του πετσοκοψες ετσι....υγ..θα ψηφισει πασοκ κανει αγωνα...

Ανώνυμος είπε...

Εχει και αλλη νυφη φιλε μην βιαζεσαι ΝΔ ο Μητσαρας

Ανώνυμος είπε...

Σκούφια μην απαντάς μόνο σου το μάθανε όλοι σε βαρεθήκανε αιντε από εδώ

Ανώνυμος είπε...

Ακοινώνητε

Ανώνυμος είπε...

Γιατί βρε λεβέντες η νύφη δεν έχει πατέρα, μόνον πεθερό, η ίδια είναι δεύτερης κατηγορίας πολίτης, δεν δικαιούται τιποτα;; Μην υποβιβάζεται τα νέα παιδιά έχουν και αυτά ΑΞΙΑ και ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Βρε ο ανθρωπος ειπε τι μπαλα επεξε ο Μητσαρας....

Ανώνυμος είπε...

Επαιξε φιλε