11 Οκτωβρίου 2022

Και νέος υποψήφιος για Δήμαρχος στο Δήμο Καμένων Βούρλων

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Υποψηφιότητα που θέτει νέα δεδομένα στην μάχη για τον Δημαρχιακό θώκο στο Δήμο Καμένων Βούρλων

Μετά τις δύο γνωστές ήδη υποψηφιότητες στον Δήμο Καμένων Βούρλων για την Δημαρχεία, αυτή των κ.κ. Γιάννη Συκιώτη και Ηλία Κυρμανίδη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του www.fonografos.net, έχει «κλειδώσει» και νέα υποψηφιότητα. Σημειώνεται βέβαια ότι επίσημη ανακοίνωση δεν έχει γίνει από κανέναν υποψήφιο, πέραν του κ. Συκιώτη που δήλωσε ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την Δημαρχία.

Για την τρίτη λοιπόν υποψηφιότητα, πρόκειται για γνωστό επιχειρηματία από τα Καμένα Βούρλα, ένας πολύ γνωστός και ενεργός πολίτης που έχει ασχοληθεί με τα κοινά.   Μία υποψηφιότητα που “αλλάζει τις ισορροπίες” στον Δήμο Καμένων Βούρλων και οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι είναι δεδομένη πλέον η συμμετοχή του στις εκλογές.

Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση για να ενημερώσουμε εκτενέστερα και για ποιον πρόκειται, καθώς αυτό το διάστημα γίνονται οι αναγκαίες πολιτικές και αυτοδιοικητικές «ζυμώσεις» για να σκιαγραφηθεί η συνολική δυναμική της νέας παράταξης που όπως πληροφορηθήκαμε, ήδη έχει αρκετά μέλη.

Εν αναμονή λοιπόν, εκείνο που πρέπει να τονιστεί σε κάθε περίπτωση είναι όλες οι υποψηφιότητες να μπορέσουν να προσφέρουν αυτό που θέλουν οι δημότες να δουν έμπρακτα από την όποια νέα Δημοτική Αρχή. Ένα εφικτό σχέδιο-όραμα για έναν καλύτερο, σύγχρονο Δήμο αξιοποιώντας όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του για την ανάπτυξη της περιοχής.

68 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε δεν είναι και κάτι νέο. Οι αντάρτες του νυν δημάρχου αφού βγήκαν απ το μαντρί, τώρα θέλουν τη θέση του χαλίφη. Όμως για τον έρμο τούτο τόπο.. κανείς.

Ανώνυμος είπε...

Χθεσινά τσιράκια, στημένες λεμονοκουπες σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

Fonografe net...ευχομαι να κολλησουν στο ζυμαρι..γιατι αυτο που ακουγεται, ειναι τοσο νοσηρο που οχι , δεν θα παει το Δημο μπροστα....στα Ταρταρα...
Ποιοι Αυτοι που Δεν τα Καταφεραν 8 Χρονια..αλλαζοντας Ταμπελα?
Το ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ...

Ανώνυμος είπε...

Παλι Τα Σογια??

Ανώνυμος είπε...

Να μπει μπλαφον και στις υποψηφιοτητες.Οχι αλλο καρβουνο????

Ανώνυμος είπε...

κρυψτε τα παιδια σας μεχρι 12 ετων απο τους νεοδημοκρατες δεν ξερετε τι μπορει να συμβει

Ανώνυμος είπε...

Τέτοιο κατάσταση είχε να δει η πολιτική ζωή στα Καμενα βουρλα από την εποχή Τετρι με τους τέσσερις υποψηφίους.Το δικαίωμα του εκλεγεσθαι είναι τυπικής μορφής . Δεν σημαίνει πρόκριμα για αξιολογιση μέσω των εκλογων αλλά πολλές φορές έλλειψη αρχικης αυτογνωσιας .
Πώς αλλιώς μπορεί να εννοειθει να μην θέτουν υποψηφηοτητα οι ποιοτικοί Μακρινίτσας,Μπελλος,Ρήτας κλπ
και να θέτει λ.χ.ο Μπλόκερ που δεν γνωρίζει τα θέματα αυτά( τυχαίο εύρημα).
Δεν λυπάμαι βέβαια, αλλά γελω γιατί
Ο σουρεαλισμος ξεπέρασε
και τον μεγα κωμικό του μεσοπολεμου Γκραουτσο Μαρξ-'Δεν επιθυμώ να είμαι μέλος της ομάδος σας,όταν συμμετέχει σε αυτήν κάποιος σαν εμένα -επιτομή του αυτοσαρκασμου βέβαια αλλά αλήθεια!!

Ανώνυμος είπε...

Στην ανάρτηση στο https://fonografos.net/ αναφέρετε και ‘’ Επίσης πληροφορίες αναφέρουν και τέταρτη υποψηφιότητα για τον Δήμο Καμένων Βούρλων, που ακόμη όμως δεν έχει καταλήξει σε οριστικές αποφάσεις’’.
Ποιός είναι ;
Τώρα, όσον αφορά το σχόλιο περί ''ποιοτικών Μακρινίτσα,Μπελλου,Ρήτα’ μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί.

Ανώνυμος είπε...

Πονηρούλη!!! Σου αρέσουν τα "ανέκδοτα"??? Το μόνο ανέκδοτο επί του παρόντος είναι η κατάσταση στο Δήμο και η εκ νέου υποψηφιότητα του νυν δημάρχου!!!!!
Κάποιες άλλες υποψηφιότητες που έχουν ακουστεί ή και ακούγονται είναι κακές έως και επικίνδυνες ίσως και black χιούμορ.
Το Βέβαιο είναι ότι υπάρχουν ζημιώσεις, μακάρι να σχηματιστεί μια σοβαρή και ποιοτική "πρόταση".

Ανώνυμος είπε...

Όταν θέλουμε να ορίσουμε την ισχύ των πυρηνικών λέμε ποσο ισχυρο η αδύνατο είναι ένα πυρηνικό οπλο σε σχέση με την ισχύ της έκρηξης στην Χιροσιμα.
Έτσι όταν θέλουμε να πούμε για κάποιον δήμαρχο αν είναι αποδεκτός ορίζουμε ως μέτρο εναν διατελεσαντα Το ερωτημα όμως που τίθεται είναι ποιος θα αποτελέσει το μέτρο;
Πάντως για την ανοησία υπάρχει μετρήσιμη ένδειξη που έχει την γενική ονομασία διατελέσαντες αυτοδιοικητικοί Δήμου Καμ. Βούρλων!

Ανώνυμος είπε...

Όταν πάτε να σχηματίσετε δημοτική ομάδα διοίκησης με τα ίδια φθαρμένα Υλικα το αποτέλεσμα το γνωρίζετε … αποτυχία.

Ανώνυμος είπε...

Μετά το τίποτα που μας διοικεί σήμερα, έρχεται το ανθυποτίποτα για να μας διοικήσει(;).
Έχουν την αίσθηση ότι επειδή τις προηγούμενες εκλογές που είχαν απέναντι τον Άχαστο (εργολάβο) θα τους ξανατιμήσει ο ξάδερφος, η θεία, το ανήψι, με την ψήφο τους.
Σας ενημερώνω λοιπόν κύριοι και κυρίες ότι μετρηθήκατε, ζυγισθήκατε και βρεθήκατε ελλιπείς!
Ξαναζεσταμένο φαγητό σε καινούργιο πιάτο δεν θα φάμε.

ΥΓ: Σε ότι αφορα την τέταρτη υποψηφιότητα που ζυμώνεται όπως αναφέρει και πρότερος σχολιαστής, σας ενημερώνω ότι υπάρχει και δεν είναι από φθαρμένα πασοκονεοδημοκρατικά υλικά που θέλουν να διαφεντεύουν τον τόπο αλλά νέοι, ενεργοί και άφθαρτοι στο πολιτικό περιβάλλον του δήμου μας. Υπομονή μεχρι την 17η Νοεμβρη που θα γινουν οι ανακοινωσεις!

ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΟΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Λένε και οι μεν και οι δε αυτό που λέει ο 3.45.Ομως ποια πλευρά είναι φθαρμένη;
Αν υποθέσουμε ότι η 'μήτρα' του κακού ήταν η διοίκηση Συκιωτη.
Τότε όσοι συμμετειχαν σε αυτήν είναι υπόλογοι στην (ενσυνείδητη )φθορά.
Αν η εκδήλωση άρνησης, ως προσπάθεια απεγκλωβισμου από αυτήν την κατασταση που είχε επιβάλει η διοίκηση Συκιωτη έγινε σε χρόνο μεταγενέστερο και αφού είχε προκύψει 'Ξηλωμα' έμμισθου ποστου τότε η 'ρετσινια' του φθαρμένου μετακυλιεται στον αποχωρούντα.
Άρα φθαρμένα υλικά είναι και τα δύο μέρη.
Φυσικά υπάρχουν και καινούριοι, που όμως γνωρίζουν τι έχει συμβεί.
Αυτοί δεν ευθύνονται για το παρελθον ίσως μόνο για την αποχη από τα δημοτικα επί μακρόν και επί σκοπού.
Τελικά το ερώτημα θα έπρεπε να είναι,άραγε υπάρχουν 'καθαροί'υποψηφιοι αιρετοι;

Ανώνυμος είπε...

Το δίδυμο Κυρμανιδη - Τσωμου με τις νομικές γνώσεις της Μπητα είναι η καλύτερη επιλογή για να αναλάβει το τιμόνι του Δήμου.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΧΩΡΙΣ ΒΑΡΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ Β' ΓΥΡΟ.
ΩΤΟΑΚΟΥΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

7.27 πως ορίζεται η Σοσιαλδημοκρατία,εννοώ ποιά κόμματα συμπεριλαμβάνει;

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΠΟΥ ΠΙΣΤΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ Ο ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΜΕ ΧΡΕΟΣ 40,000€.

Ανώνυμος είπε...

Έχετε συνεργαστεί με το δίδυμο Κυρμανίδη -Τσώμο?? Τον κ. Τσώμο θα έπρεπε να τον έχει αποπέμψει η κα Μπήτα, ως έγκριτος νομικός και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, μαζί και άλλους γνωστούς συνεργάτες του δημοτικούς συμβούλους του. Αυτή είναι η ομάδα-καλύτερη επιλογή?
Και γιατί ο κ. Κυρμανίδης χρειάζεται τις νομικές γνώσεις της κα. Μπήτα, δεν είναι ο ίδιος νομικός ........!!!!!
Για μεγάλα γέλια και πολλά κλάματα!

Ανώνυμος είπε...

Ξεχάσατε τον σοσιαλδημοκράτη γιατρό Δαδιωτη που δεν μπόρεσε ούτε ψηφοδέλτιο να κανει.

Ανώνυμος είπε...

Πασχάλη εσύ τι λες θα πάμε μπροστά

Ανώνυμος είπε...

Ρε πόσο χαμηλά θα πέσει ο πολιτικός διάλογος στα καμενα μέχρι και στον Πασχάλη φτάσατε, ο Βαγγέλης ο Κακάμας λειπει

Ανώνυμος είπε...

Οσοι ηταν στο δήμο μέ το συνδυασμό του γιατρου σε έμμισθα πόστα δηλ πληρωθηκαν, να σταματήσουν να είναι ξεφτυλες λέγοντας ότι φύγανε γιατί αγαπαγανε τον τόπο, αλλά όλοι γνωρίζουν οτι όσο τα περνάνε μένανε.

Ανώνυμος είπε...

Καλα....κουμπαροι, φιλοι, αδελφοι....που πηγανε?
Σαααααρααααα''
Για τα μπαζα τζαμπα ....μαγκες....

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Tοσα μαθηματα σας εχω κανει εδω τζαμπα ,τις ιδιες βλακειες λετε.Ποια σοσιαλδημοκρατια ? Δεν υπαρχει τετοιο πραγμα ,ενας φερετζες ειναι για να πιστευουν οι βλακες !Κομμουνισμος και καπιταλισμος υπαρχει μονο.ΠΧ Ο σολτς της γερμανιας ειναι απλα ενας καπιταλιστης που κυταει τη τσεπουλα του και προσπαθει να ειναι καγκελαριος οσα περισσοτερα χρονια μπορει.Ο ανδρεας ξεκινησε σοσιαλιστικα και μετα ξεφτυλιστηκε με το σπιτι των 14 τουαλετων και ουτε τον πολιτικο γαμο δεν εκανε. Οι εκλογες εδω στο δημο παιρνονται ανετα απο συνεργασια πασοκ συριζα αλλα στο πασοκ τωρα εχουν μεινει μονο βλακες χαζοιδεολογοι και αυτοι που τα ειχαν αρπαξει παλια και δεν γινεται συννενοηση .Επισης και στο συριζα υπαρχουν τενεκεδες που το μονο που ξερουν ειναι να λενε για το βελουχιωτη.Εχω ραμματα για ολες τις γουνες . Γιναμε ρομπα ολοι το 19 που πηγαμε πισω απο το παππου τσωμο για να λεμε οτι κατεβασαμε καποιον για τουρισμο . Ο δημος θελει ανθρωπους που θελουν να προσφερουν οχι αυτους που θελουν μονο το μισθο και εχουν ξεφτυλιστει τελειως .

Ανώνυμος είπε...

*Ματαιοτης ματαιοτητων τα πάντα ματαιοτης*.
Σίγουρα για τον δήμο
Καμ. βούρλων δεν ισχύει..
Εδώ έχουμε την υπερσυγκέντρωση, Νομου,Συμφέροντος,Λαμογιας και Επαιτείας
Πώς όλα αυτά είναι μαζί;
Φαίνεται απο την 'μετακίνηση 'των ασχολουμένων με το 'αθλημα'.
Κοντά σε αυτο το φαινόμενο οι δημότες κάνουν τις κριτικές, αναλόγως με το προσωπο και όχι σύμφωνα με τα γενικά αίτια που οδηγούν σε αυτό το αποτέλεσμα.
Έτσι λ.χ.ο 'Μπλόκερ' παραμένει στην επικαιρότητα όχι σαν μέλος μιας πολιτικής ομάδος και μιας χρονικής περιοδου και φυσικα με την απόδοση εργου στον δήμο,αλλά ως προσωπο αυτόνομο. .
Άλλο παράδειγμα είναι η υπερεκτιμηση μιας υπερψήφισης του 'μπλοκερ' σαν μια οντότητα εκτός πλαισίου συνδυασμου άρα και υπεραξία αυτονομίας ,που δύναται να 'μεταφερει' την δύναμική αυτή όπου αυτός νομίζει.
Πρόκειται φυσικά για εθελοτροπη στρέβλωση. πολιτικής σκεψης βασισμένη στην λάθος επικέντρωση ως προς την συμμετοχική διαδικασια της ευθύνης υπό την αιγίδα ενός μέντορα(εν προκειμένω ο Δήμαρχος).
Συνεπώς κάθε ατομική προσπάθεια του 'μπλοκερ' μεταγενέστερης διαφοροποίησης από την συλλογική ευθύνη είναι απλώς τυχοδιωκτικη.
Ο σωστός τρόπος είναι η διακριτική αποχωρηση, και αυτοκριτική η δε επανεργοποίηση στα κοινά μετά από μικρό χρονικό διάστημα να ειναι από 'καθαρή' πολιτική θεση και όχι από προσωπική.

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ρε παιδιά? Κατεβαίνει ο μπλοκερ για δήμαρχος και δεν το κατάλαβα? Δεν είναι κακή ιδέα!

Ανώνυμος είπε...

8.57μμ , συνήθως τον Κρίτωνα δεν καταλαβαίνω, εσύ γράφεις αλαμπουρνεζικα σαν αυτόν. Τι διάβολο έχετε πάθει και δεν γράφεται στην καθημερινή μας γλώσσα; Τι θέλετε να παραστησεται;;

Γιαννης Σκούφιας είπε...

Κύριε Τραχανά, αν και πάγια θέση μου είναι οτι στο blog δεν πρέπει να ασχολούμαστε με θέματα που άπτονται των διάφορων ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ… αλλά με ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ… ως οικονομολόγος οφείλω μια απάντηση στο σχόλιό σου «Η σοσιαλδημοκρατία είναι ένας φερετζές που τον πιστεύουν οι βλάκες»

Κύριε Τραχανά η ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν είναι ένας φερετζές που τον πιστεύουν οι βλάκες. Βλάκες είναι όσοι παίρνουν θέση, λόγω ημιμάθειας, σε θέματα που δεν γνωρίζουν .

Μέσα σε λίγες γραμμές θα προσπαθήσω να εξηγήσω ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ώστε να μην υπάρχουν κάποιοι σαν εσένα που να λένε οτι δεν υπάρχει… αλλά και κάποιοι άλλοι που σκόπιμα ταυτίζουν τη ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με τον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ. Ναι υπάρχουν και τέτοιοι.
Λοιπόν…
Η ΣΟΣΙΑΛ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι πολιτική, κοινωνική και οικονομική φιλοσοφία που υποστηρίζει οικονομικές και κοινωνικές παρεμβάσεις για την προώθηση της κοινωνικής δικαιοσύνης στο πλαίσιο μιας φιλελεύθερης δημοκρατίας και μιας καπιταλιστικής μικτής οικονομίας.
ΣΤΟΧΟΣ της Σοσιαλδημοκρατίας είναι η μεταρρύθμιση του Καπιταλισμού ώστε να ευθυγραμμιστεί με τα ηθικά ιδεώδη, όπως η αλληλεγγύη, η ισότητα και η άνευ όρων υποστήριξη της φιλελεύθερης κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.
Η Σοσιαλδημοκρατία ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, δημιουργεί όμως και θεσμούς ελέγχου της αγοράς για την εξομάλυνση των ανισοτήτων που δημιουργούνται από τους κανόνες της ελεύθερης αγοράς. Στην υλοποίηση αυτού του στόχου συμβάλει το κράτος που ασκεί ρυθμιστικό και ελεγκτικό ρόλο.
Η Σοσιαλδημοκρατία, όμως, ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΠΑΡΑΓΩΓΟ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΟ, διότι υπάρχει ένα σημείο πέρα από το οποίο η διόγκωση του κράτους συμπιέζει την ελεύθερη οικονομία σε βαθμό που αποβαίνει εναντίον των συμφερόντων των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα, και υπέρ μόνο μιας προνομιούχας τάξης γραφειοκρατών και κρατικών υπαλλήλων.
Στους κεντρικούς στόχους της σοσιαλδημοκρατίας περιλαμβάνονται η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ, η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ και το ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ.
Η Σοσιαλδημοκρατία δεν θέλει να διαλύσει την αστική κοινωνία και να προλεταριοποιήσει όλα τα μέλη της, αλλά εργάζεται αδιάκοπα για να ανυψώσει τον εργάτη από την κοινωνική θέση ενός προλετάριου σε εκείνη ενός αστού και να γενικεύσει τη μεσαία τάξη. Δεν θέλει στη θέση της αστικής να θέσει μια προλεταριακή κοινωνία, αλλά θέλει στη θέση της καπιταλιστικής να θέσει μια σοσιαλιστική τάξη πραγμάτων.

Γιάννης Σκούφιας

Ανώνυμος είπε...

οι εκλογές παίρνονται από ένα κεντροαριστερό μπλοκ, και λέμε κέντρο + αριστερά, αλλά ποιος θα είναι ο επικεφαλής, γιατί εσχάτως πήξαμε στους δεξιούληδες εργολάβους, επιχειρηματίες,.μεσάζοντες κλπ

Ανώνυμος είπε...

Κώστα συμφωνώ με σένα λόγω αυθεντικότητας από την εμπειρία.
Η θεωρία είναι για τους φιλοσοφους, στην πράξη φαίνεται τι πάει καλα
και τι όχι!
Η πραγματικότητα είναι αυτή που μετράει όχι η επιθυμία.



ΛΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΣ είπε...

Κύριοι, μην μικραινετε την συζήτηση. Εδώ μιλάμε για αυτοδιοίκηση.Οι ιδεολογικές και πολιτικές πεποιθήσεις ας εκφραστούν στις εθνικές εκλογές.Βεβαια άλλη προσέγγιση έχει σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα ένας δεξιός από έναν αριστερό παράγοντα αλλά αυτό είναι κάτι που συζητειτε. Εδώ ξέρουμε τ προβλήματα του δήμου μας και όλοι πρέπει να εστιασουμε εκεί. Αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του δήμου μας( γεωγραφική θέση, πρόσβαση, θάλασσα, βουνό ιαματικά νερά, κτλ) και παραμερίζοντας τα μικροσυμφεροντα και τις μικροπολιτικες θα πάμε μπροστά. Τα κολακευτικά σχόλια των επισκεπτών, των τουριστών, των φιλοξενουμενων στον δήμο μας, πρέπει να είναι ο οδηγός μας για το μέλλον
Πριν λίγες μέρες σε μια συζήτηση ένας παλιός αυτοδιοικητικός από τον πρώην Δήμο λιβανατων μου είπε, κάναμε λάθος έπρεπε να έρθουμε στον δικό σας δήμο και μου το τεκμηρίωσε ότι ναι μεν έχουμε μεγάλη αγροτική εκμετάλλευση αλλά έχουμε και τη θάλασσα και οι ακτές φθάνουν μέχρι την σκάλα Αταλάντης.Οποτε έχουμε μια τεράστια ακτογραμμή στο κέντρο της Ελλάδας!!!
Αυτό γι να δείτε πόσο σημαντικοί είμαστε και πόσο σημαντικοτεροι μπορούμε να γίνουμε.Ευχαριστω
ΛΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Γιαννη Σκουφια επειδη δεν μου αρεσει τα κυριε κλπ.Ο πρωτος που δεν ασχολειται φουλ με τα αυτοδιοικητικα εισαι εσυ .Εχεις δει εδω στο μπλογκ φραγμενες παραλιες ,θεματα ανακυκλωσης σκουπιδιων ,αναξιοποιητα φιλετα σε παραλια ,πολιτιστικο κεντρο ,ενοικια πεταμενα στον αερα για κεπ πυροσβεστικη κλπ και δεν εχεις εκφρασει αποψη. Εχεις αποψη μονο για τα ιαματικα ,το νερο της λιαπατας και την αναπλαση της γερ βασιλειαδη και τα δημοτικα τελη που μενεις μονο στο χρηματικα χωρις να λες κατι για τη μειωση δαπανων που ειναι μονοδρομος η ανακυκλωση .Αναρωτιεμαι εχεις ανακυκλωσει ποτε στη ζωη σου κατι ? Σοσιαλισμος και κομμουνισμος ειναι το ιδιο ,στη περιοδο του ψυχρου πολεμου λεγαμε κομμουνιστικες η σοσιαλιστικες χωρες .Επειδη παρεπεμπε η λεξη σοσιαλιστης στις δικτατοριες του ανατολικου μπλογκ βαλανε καποιοι μπροστα εδω στη δυση το προθεμα δημοκρατια ,οπως και εδω στην ελλαδα κο.δη.σο.γιαγκος πεσματζογλου κομα δημοκρατικου σοσιαλισμου. ΠΧ σολτς αν ηταν πραγματικος σοσιαλιστης θα ειχε δικια του γνωμη δεν θα επαιρνε εντολες απο τις ηπα τη μητρα του καπιταλισμου που του λενε πως να καταστρεψει την γερμανια.Ο σοσιαλισμος δεν γινεται με εκλογες ,γινεται με επανασταση μονο, το εχει δειξει η ιστορια.Εγω γνωριζω οτι δεν τα ξερω ολα ,εσυ νομιζεις οτι τα ξερεις ολα.Πηγες μονος σου να γυρισεις τα δημοτικα τελη ,τι σου ειπε ο προεδρος , αυτο που σου ειχα πει εγω γιατι ειστε μονος σας, σου ειπα να μαζεψουμε υπογραφες και δεν ακουσες .Δουλευες υπαλληλος ,αλλος σου εβαζε το ικα σου ,εγω το πληρωνω μονος μου ,δεν μπορεις να ξερεις καλυτερα απο καπιταλισμο. Απο 6 χρονων στο πεζοδρομιο . Στη ρωσια ειδα ακομα περισσοτερα απο καπιταλισμο πχ να πληρωνεις ιδιωτικη εταιρεια 100 ευρω να σου πιστοποιησει 3 χρονων ρολογια κρυου και ζεστου νερου οτι δουλευουν καλα.Δεν μπορεις να κανεις αυτα που κανω εγω ,αυτοκριτικη και κριτικη στο κομμα σου. Οι θεωριες δεν εχουν καμια σχεση με τη πραξη στην ιδεολογια.Μιλησα για την ιδεολογια γιατι πολλοι κανουν την ερωτηση για κεντροαριστερη διοικηση του δημου . Ακομα και κεντροαριστερη διοικηση να εκλεγει σε περιβαλλον καπιταλισμου θα γινει διοικηση . Αυτο που σιγουρα θα αλλαζε ειναι οι επιλογες πχ αντι να δινει ο δημος 1,2 εκ ευρω για να φτιαξει το ερειπιο πολιτιστ κεντρο ,θα το γκρεμιζε και θα εφτιαχνε κατι νεο οργανωμενο που θα γλυτωνε και ενοικια 950 ε μηνα πυροσβεστικη !

Ανώνυμος είπε...

Λιακο τι βλακειες σου λέει ο άλλος. Ήταν δυνατό Αταλάντη και λειβανατες που είναι τόσο κοντά να ηταν ξεχωριστά? Αγιος και καμενα ξεχωριστά? Πολύ τσίπουρο πίνετε.

Ανώνυμος είπε...

Κειμενο κ.Τραχανα 1.03.
Πληρης ιδεολογικη αποσαφηνιση στον αριστερο διαλογο με τον κ Σκουφια
Φυση και θεση γνωστικη αντιληψη της πραγματικοτητος.
Aναγνωριση του καπιταλιστικου status.
Ωριμη σκεψη στα δημοτικα.
Εμπειρια αλλα και μνημη του παρελθοντος.
Ταυτοποιηση των δογματικων ακρων με την λεξη σοσιαλισμος.
Ρωμαλεα υποστηριξη τοπικων θεσεων και ζητηματων εφ ολης της υλης.
Μετα απο αυτα το ερωτημα ειναι γιατι αυτη η φωνη της λογικης δεν ειναι σημερα στα εδρανα του ΔΣ.
Μου προξενει καταπληξη επισης το γεγονος οτι οι φιλελευθερες αυτες σκεψεις του κ. Τραχανα
δεν αντιμετωπιζονται με υβρεις απο τους ¨εμβριθεις¨ κοινωνιστες σε σχεση με αλλους
σχολιαστες ιδιας η παρεμφερης πολιτικης αντιληψης.

Ανώνυμος είπε...

Ακούγεται και το όνομα του Τακου από το Καινούργιο

Ανώνυμος είπε...

Τραχανοβιτς αν εμεις που πιστευουμε στη σοσιαλδημοκρατια ειμαστε βλακες τοτε εσυ που δεν καταλαβαινεις τι σου λεει ο κ. Σκουφιας εισαι ηλιθιος. Τσαμπα μαθημα σου εκανε αλλα εσυ το χαβα σου. Μα ειναι δυνατον να πιστευεις οτι σοσιαλισμος και κομμουνισμος ειναι το ιδιο; Αι σαπερα που θελεις να γινεις και αυτοδιοικητικος.

Ανώνυμος είπε...

Ωστε έτσι λοιπόν,λεβέντες σοσιαλδημοκρατες έγιναν μαθήματα πολιτικής οικονομίας στον Τραχανα και αποδείχτηκε ανεπειδεκτος επιμόρφωσης.
Αλλά δεν έφτανε μόνο αυτό, κατέληξε ρεβιζιονιστης ,και παρεκλινων της σοσιαλιστικής ορθότητας.
Του απαγορεύεται από σημερα η συμπόρευση με το επαναστατικό σοσιαλιστικό κίνημα, κατηγορούμενος από τις επιτροπές επαγρύπνησης για οπορτουνισμο και συμπλευση με την μπουρζουαζια της αστικής ταξης στον Άγιο.
Η σύλληψη και η προσαγωγή στο λαϊκό δικαστήριο στο Ρεγγινι ,περιοχή Χάρμα ,έχει ήδη πάρει το δρόμο της.

Για την εντολή
Ο τοπικός κομμισαριος

Ανώνυμος είπε...

Ενώ ο πρώην Δήμος λιβανατων είναι μακρυά από εμάς. Το ξέρεις ότι ο δήμος τους φθάνει έως το Μελιδόνι και την Γιαννιτσαρενα η είσαι τελείως άσχετος γεωγραφικά.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Όχι ρε φιλαράκο δεν είσαι βλακας, αρπακτικό είσαι σου αρέσει το χρήμα και ντρέπεσαι να το πεις.Το εύκολο χρήμα εννοείται και βάζεις την μιση ταμπέλα σοσιαλ μπροστά όχι ολόκληρη γιατί ντρέπεσαι να γράψεις σοσιαλιστής. Μπορεί να έχεις μπει και με μέσο κάπου στο δημόσιο. Όσο ο τσαλακωτος ο σταθακης και ο παπαδημουλης είναι αριστεροί και κομμουνιστες άλλο τόσο εσύ είσαι σοσιαλιστής. Δεν μπορεί σε εμένα να κάνει μαθήματα ο σκούφιας με θεωρίες κόπυπειστ.Εγω έκανα ρόμπα τον αγτσιδη καθηγητής πανεπιστημίου του σύριζα όταν σε εκδήλωση του σύριζα άλλαξε αυτά που λέει για την μικρασιατική καταστροφή χωρίς να αναφέρει τίποτα για το Βενιζέλο επειδή στους συριζαιους φέρνει αλεργια. Για να μαθαίνεις σοσιαλισμός ίσον κοινωνικοποιηση, εννοείται του πλούτου και κομμουνισμος ίσον κοινοκτημοσυνη του πλούτου. Για να μαθαίνεις αγραμματε. Ποτέ δεν είπα ότι θέλω να γίνω αυτοδιοικητικος, να αλλάξει η κατάσταση αυτή θέλω.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχουν σχέση τα όρια του Δήμου αλλά τα αστικά κέντρα του κάθε Δήμου. Επαναλαμβάνω Αταλάντη και λειβανατες είναι δίπλα αυτό μετράει

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά γιατί τρωγεστε ούτε ο ένας είναι ο Στάλιν ούτε ο άλλος είναι ο Τροτσκυ για να είστε εχθροί νισαφι πια με τη φαγωμαρα μεταξύ μας

Ανώνυμος είπε...

Λεβεντες....αφηστε τις παραφιλολογιες....
Οσοι εχουν απομεινει και κανουν τον κοπο ,να διαβαζουν το blog...κουραστηκαν με τα σαχλα σας κ. Τραχανα...
Η Κατασταση ειναι Δυσκολη,Το εχετε παρει Χαμπαρι?
Αλλο που δεν Θελουν Τα Καλλικατζαρια να Τρωγεστε με σαχλαμαρες και Αυτοι να Κανουν Τη βρωμοδουλεια τους.
Ο κ.Σκουφιας μας εχει αποδειξει Χρονια Τωρα, με Εργα και Οχι, Λογια Οτι, Ειναι η Μονη Δυνατη Αντιπολιτευτικη Φωνη Που Υπαρχει.
Κοιταξτε που Βρισκομαστε και αναλογως...Πραξτε.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι αντικειμενικοτατος μπράβο. Όποιος είναι μεγαλύτερος έχει δίκιο. Εσύ τι λες δεν ξέρει ο χυλοπιτας ότι η κατάσταση είναι τραγική? Ο σκούφιας είναι απολιτικος δεν παίρνει θέση σε όλα.

Ανώνυμος είπε...

Τι επιθυμείς γλυκειά μου 9.55μμ.Αφου βλέπεις τους χωρίζει αβυσσος Τραχανας και Σκουφιας δεν κολλάνε μαζί.

Ανώνυμος είπε...

Σκούφια αυτές οι θεωρίες που λέει η σοσιαλδημοκρατια έγιναν πράξη όσο μπορούσε μόνο στην Ελλάδα την εποχή Βενιζέλου. Σε όλα τα άλλα κράτη υπήρχε απλά καπιταλισμός.

Ανώνυμος είπε...

Επίσης η εσσδ βρήκε προλεταριους ανθρώπους από την μοναρχια και τους έβαλε μέσα σε σπίτια. Δεν τους δημιούργησε η ίδια.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ θα θελα να κάνω ένα διάλογο με Σκούφια και Λιάκο, για απλά πράγματακια, πχ τι κάνουμε ως Τ.Α με τις αυξήσεις του ρεύματος ; Αφαιρουμε λάμπες εκεί που έχουμε υπέρβαση φωτισμού; Πότε θα το σκεφτεί ο δήμαρχος κ λοιποί; Επίσης μήπως πρέπει να περιορίσουμε και την σπατάλη του νερού; αφού και αυτό θέλει ρεύμα. Ποιες πρέπει να είναι οι πολιτικές δράσεις;; Άλλο ψιλοπραγμα, αλλά ας το πούμε και έτσι. Στα καραβίδα κάτω από πλάτανο είχα δει 5 κάδους απορριμμάτων στη σειρά, ποτέ δεν θα γέμιζαν, όμως ο εργάτης καθαριότητας έπρεπε να τους ελέγξει, άρα εργατοωρα ,το αυτοκίνητο να περιμένει. Το ίδιο ισχύει και κβ, άγιο σε δρόμους με πολλά διαμερίσματα καλοκαίρι με χειμώνα . Αν τα προσθέσουμε όλα αυτά, συν πολλά άλλα μικρά, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ, στον τόπο μας αλλά και στους εαυτούς μας.

Ανώνυμος είπε...

.
Πουλάει σουβλάκι ο σουβλαντζηςκαι δεν αρέσει η γεύση σε καποιον και αντί να μην του αφήσει ξανά τα χρήματα του χτυπάει την καμπάνα της εκκλησίας για κοινωνική συμπαρασταση κατά του σουβλαντζη
Αυτός ο μη κανονικός λέγεται και Αριστερός..

Ανώνυμος είπε...

Έρχεται από Μώλο - μεριά και δεν είναι μόνος του.
Έχει όνομα βαρύ, με οικονομική ευχέρεια και εμπειρία, τόσο στην κοινωνία, όσο και στις επιχειρήσεις.
Μόλις απεγκλωβίστηκε από τα δεσμά του Κυρμανίδη, αφού διαπίστωσε την ενεπάρκειά του και ετοιμάζεται πυρετωδώς για το συνδυασμό του.
Να το θυμάστε από τώρα ότι θα ενσωματώσει σιγά σιγά το 90% από το στρατόπεδο που αποχωρεί και το 50% από την ομάδα των χοντρών .
Αν πάρει έστω κι έναν από τους εναπομείναντες του νυν, θα γίνει ο επόμενος δήμαρχος.
Να θυμάστε επίσης, ότι η αρχοντιά του δεν είναι η βιτρίνα του. Η σεμνότητά του τον κρατά σε ένα λαϊκό προφίλ που δείχνει ότι είναι ανάμεσα στους απλούς πολίτες ως όμοιός τους. Έχει όραμα για τον τόπο και μπορεί να σπαταλίσει και από το δικό του ταμείο άφθονα, χωρίς να του λείψουν.
Υπομονή και θα το ανακοινώσει πριν από τους άλλους.

Ανώνυμος είπε...

Δρακος το ονομα, αλουμινας το επαγγελμα?

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!
Ουτε βαρυ ονομα, ουτε κοινωνικη ζωη (αρα κι εμπειρια) ουτε απο επιχειρήσεις σκαμπάζει, η βιτρινα του ειναι του η ψευτοαρχοντια, απο προφιλ μονο αυτο του βλαχου κι απο οικονομικη εικονα αυτη του τσιγγουνη που στερειται για να λεει οτι εχει.
Αν κάποτε τον εβλεπαν ως ικανο για να συμμετεχει στα κοινα, τωρα τον εχουν για νεοκορο και πολυ του πεφτει. Ας τον αφησετε με τα 3 ψηφακια του εκει που ταχθηκε και ταιριαζει απλυτα.
Για άλλον χτυπάει η καμπάνα.

Ανώνυμος είπε...

Ειχα καιρό να μπω εδω μέσα και με λύπη μου είδα ότι δεν χάνω και τίποτα. Ακόμα και οι 2-3 επώνυμοι που υποτίθεται ότι ως τέτοιοι θα ήταν πιο εγκρατείς και θα διατηρούσαν ένα κάποιο επίπεδο στην κουβεντα, δυστυχως γινονται ενα με τους καθε λογης χαβαλετζηδες και υβριστές. Για παραδειγμα σε ένα γενικής φυσεως σχόλιο του κ. Τραχανά περί σοσιαλδημοκρατίας με τον γνωστό αφοριστικό και απόλυτο του τρόπο, του απαντά ο κ. Σκούφιας λετε και κατηγορούσε τον ίδιο ως εξής:
"Κύριε Τραχανά η ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν είναι ένας φερετζές που τον πιστεύουν οι βλάκες. Βλάκες είναι όσοι παίρνουν θέση, λόγω ημιμάθειας, σε θέματα που δεν γνωρίζουν". Κατηγορείται ένας συνδημοτης επωνυμως από άλλο ως βλαξ και ημιμαθης, ή δεν το καταλαβα καλά; Και αν τοσο ευκολα φτάνουν να αλληλολοιδωρούνται επωνύμως μεταξύ τους οι "ενεργοί συμπολίτες μας" ενεργοί έστω και εντός του διαδικτύου, τότε υπάρχει καμία ελπίδα συνθεσης απόψεων και κοινή δράση στα δημοτικά μας πράγματα;
Παραθετω αλλη μια επιθετικη αναρτηση του ιδιου συντακτη:
"Aν ήξερα ότι ο ανώνυμος 2.04 είσαι εσύ ΔΕΝ θα απαντούσα στο σχόλιό σου.
Γιατί ; Διότι είσαι διπρόσωπος και … Ξέρεις εσύ… Ας μην κουράσουμε τους αναγνώστες.
Για μια τελευταία φορά θα κάνω μια εξαίρεση – να σου πω πως…
Β. Συνελόντι ειπείν (προσπάθησε να εκφράζεσαι απλά-κατανοητά για να σε καταλαβαίνουν)… ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ μπορούν να θεραπεύσουν τις ‘’αρρώστειες’’ του Δήμου… Στην Επιστήμη της Διοίκησης (την οποία σου θυμίζω ότι έχω σπουδάσει και εφαρμόσει για 37+ χρόνια)… κλπ κλπ. Γιάννης Σκούφιας".... Σε μια αναρτηση ενός ανωνυμου ή ίσως και γνωστου ποιος ξερει, όπου υπηρχε διαφωνια μονο εν μερει με κυριο αρθρο του κ. Σκουφια, η απαντηση πρεπει να ειναι;:ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ και ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ;;; Οι σπουδες κ. Σκουφια πανω απο όλα οφειλουν να μας κανουν πιο ευγενεις και καλλιεργημενους πολίτες, ετσι μας ελεγαν οι δασκαλοι μας σε όλες τις βαθμιδες εκπαιδευσης.
Αλλα και στο κύριο κείμενο με την φωτο του Υπουργου και θεμα τον Δημαρχο και εργο στο Ρεγκινι, εκφρασεις του τυπου: <Είναι άραγε ο δήμαρχος ψεύτης ή μήπως όταν ψεύδεται κάνει και πάλι πολιτική, χρησιμοποιώντας το ψέμα ως εργαλείο διοίκησης ;
Και καλά αυτός, τη πάρτη του κοιτάει, αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι υπάρχουν ακόμα συμπολίτες μας που τον υπερασπίζονται !
Αρχίζω να πιστεύω ένα γέρο-φίλο μου, που μου είπε : «Όμοιος τον όμοιο αγαπά και η κοπριά τα λάχανα, γιέ μου»
Ποιος είναι η κοπριά και ποιος τα λάχανα, δεν μου είπε. Μου είπε μόνο πως η κοπριά τροφοδοτεί και λιπαίνει τα λάχανα.
Αυτά και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Πιο λιανά δεν γίνεται…."
Τον δρομο για ενστασεις τον γνωριζετε και δικαιωμα σας να τον ακολουθητε και πιθανον καλα κανετε και σε καποιες περιπτωσεις, αλλά οι κοπριες στα λάχανα και ποιοι ειναι κοπριες, ε... δεν προαγουν τον διαλογο ουτε πανε την δημοκρατια μας μπροστα. Γιατι οσοι εξακολουθουν να πιστευουν στον Δημαρχο ειναι κοπριες; Μπορει να έχουν κακη κριση, να ειναι αφελεις (αν δεχθουμε τις κατηγοριες περι ψευτη Δημαρχου. Αν λεω.) το να τους λεμε κοπριες όμως, γιατι αυτο καθαρα βγαινει ως συμπερασμα, ειναι πολυ βαρύ. Στο κατω κατω αυτη ειναι η Δημοκρατια, το να υποστηριζεις οποιον θελεις, χωρις να λοιδωρεισαι ουτε να φοβασαι για τουτο.
Φανταζομαι χαρακτηρες και μελλοντικες συμπεριφορες από την θεση ενός δημοτικού συμβουλου στο μελλον και ομολογω πως τρομάζω. Τα ιδια ισχυουν και για τον κυριο Τραχανα, που μαλλον όμως στην συντομη θητεια του στον Αγιο Κων/νο μαλλλον ηταν φρονημος και ευγενης (απο οτι μου ειπαν οταν ρωτησα ).
Κυριοι σας καλω να κανετε μια ενδοσκόπηση και οταν πιανετε το πληκτρολόγιο να μην ριχνετε το επιπεδο του πολιτικου διαλόγου που ειναι γεγονος πως γινεται ΚΑΙ απο το blog, θέλοντας και μη. Συν τοις αλλοις τρομαζετε και τους νεοτερους που θα ηθελαν στο μέλλον να ασχοληθούν με τα κοινά.

Ανώνυμος είπε...

Ώπα ρε μεγάλε!
Έχει κι άλλα τέτοια φρούτα ο Μώλος? Σιγά μη μας χρηματοδοτεί κι από πάνω ο δικός σου. Τόσο κουβαρντάς είναι? Κι αν ναι, τότε που κρύβεται τόσα χρόνια και τι τον έπιασε ξαφνικά να μοιράσει τις λίρες του?

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 1.15 σωστά τα λες.
Θετοντας
ενα ήρεμο και πολιτισμένο διαλογο στην άρνηση .
Επειδή αναφέρεις και παραδείγματα με συνδημότες
Τραχανάς,Σκουφιας κλπ είναι
ζητήματα που αφορούν υποκειμενική οπτική.
Αυτοί που σιγονταρουν πρόσωπα ,χωρίς να αναλύουν το γιατι,είναι οι χειρότεροι.
Άποψη λογική μπορεί να ειπωθεί από πολλούς ,ορθολογική όμως από λίγους.
Ο Δήμος Κ. βούρλων είναι αυτό που λέμε ένα τεστ για να δούμε τι αξίζει ο καθένας μας.
Αν φίλε είμαστε Ελβετοί δημότες τότε θα ήταν διαφορετικά.Επειδη δεν είμαστε και με το Αν δεν λειτουργούμε στον πραγματικό κοσμο, προτείνω σχολιασμούς σαν τον δικό σου πιο συχνά.
Κάτι ακόμη ,υπάρχει μια εντύπωση ότι το μπλοκ το 'διαχειριζεται' μια ακραία πολιτική άποψη αριστερής κυριως απόκλισης όχι κάτι ανάγκη τύπου 'Ρουβικωνα' . Λειτουργούν φραστικά με το 'καρότο' ενίοτε για τον κ. Τραχανα για να τον 'επιμορφωσουν' στις σοσιαλιστικές πρακτικές -ή αυτοί ή εμεις -και με το 'μαστιγιο' ενιοτε για τον Κριτωνα. με χαρακτηρισμους-νεοφιλελευθερος κ. α.
Αποτέλεσμα ουσίας δεν βγαίνει μιά και ο καθένας διέπεται από τον υποκειμενισμό του.
Πιστεύεις φίλε μου ότι το πρόβλημα στον δήμο είναι κυρίως τα πρόσωπα και όχι η πολιτική κουλτουρα όλων;
Υπάρχει αντίφαση όχι ότι ο ανθρωπος γενικα δεν ζει αντιφατικά αλλά εδώ για θέματα του τόπου νομίζουν πολλοί ότι ο μικρόκοσμος αυτός δεν συνδέεται με την κεντρική πολιτικη σκηνη και η χρηματοδοτηση προέρχεται από λεφτοδεντρα...

Ανώνυμος είπε...

Φιλε ο Κακαμας δεν χρωσταει σε κανεναν και δεν εχει καταχραστει δημοσια λεφτα οπως ολα τα λαμογια του πιπιλα που χρωστανε και το βρακι τους....ο Πασχαλης παλι αν και με ελειπεις μορφωση πρωτος βγαινει για τα προβληματα των καταστηματων και οτι αφορα τον τοπο του....

Ανώνυμος είπε...

Και ναι επιτελους χθες βραδυ ο Πλατανιας πηρε επιτελους το οκ απο τον Σταικουρα....επιτελους και ενα καλο νεο

Ανώνυμος είπε...

Πες και το αλλο με το τοτο. συνταξιουχος νηπιαγωγος

Ανώνυμος είπε...

Αρα τα ποτα στον μυθο και τα ξενυχτια με τον κυριο σεπτονα επιασαν τοπο

Ανώνυμος είπε...

Ερμε λιακο παλι μπουκαλα εμεινες

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ξέρω ότι ο βασιλιάς της μπατονετας ενδιαφέρεται για ένα μωλιοτακο.

Ανώνυμος είπε...

Δημαρχο απο μωλο δεν θελει ο υπουργος ξεχαστε το

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσωμος είναι πάλι προ των πυλών.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί συνδημότες.
Έχω την αίσθηση ότι πετάμε όλοι λευκή πετσέτα στο Συκιώτη.
Είναι επιχειρήματα αυτά που αραδιάζετε εδώ;
Ποιος Σταϊκούρας θα αναλωθεί με τους επίδοξους δημάρχους;;; Έχει πάντα την τράπουλα μοιρασμένη και δεν θα μπει στην ενασχόληση με τα πίτουρα για να μην έρθει ούτε καν σε οπτική επαφή με τις κότες.
Ασχολείστε ακόμη με την Τσώμο και νομίζεται ότι βλέπετε μπροστά;
Αν μπει στο παιχνίδι Μωλιώτης, νομίζεται ότι θα "σπάσει" από το Συκιώτη; Πλάνασθε!
Όλες οι ομαδίτσες που πριονίζουν την καρέκλα του δημάρχου, καταφέρνουν να τον διαφημίζουν.
Εδραιώστε τον κι άλλο!

Ανώνυμος είπε...

Εσυ μεγαλε πιστεψε θα ξαναβγει ο Συκιωτης....και πως δεν εχει στηριξη απο τον Υπουργο
......θα πεσει πολυ μαυρο ο κοσμος ξυπνησε

Ανώνυμος είπε...

Πίσω από κάθε όνομα υποψηφίου δημάρχου κρύβεται μια οικονομική ιστορία.
Άλλωστε όλα στην ζωή είναι ένας αδιάκοπος αγώνας συμφέροντος.

Ανώνυμος είπε...

Κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.

Ανώνυμος είπε...

Αν ισχύει η στήριξη, πάλι τα ίδια θα έχουμε.

Ανώνυμος είπε...

Ναι εγώ το λέω δυνατά το λέω καθαρά όλα είναι για την τσέπη δείξε εσύ το αντίθετο;