16 Φεβρουαρίου 2022

Άγιος Κωνσταντίνος: Εγκαίνια για το ανακαινισμένο Δημοτικό Στάδιο

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Με κάθε επισημότητα όπως ενημερώνει ο Δήμος Καμένων Βούρλων και ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Συκιώτης, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Δημοτικού Σταδίου Αγίου Κωνσταντίνου.

Συγκεκριμένα, τα εγκαίνια θα τελεστούν από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 15:00 μ.μ. και στην συνέχεια θα ακολουθήσει ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ.

*φωτογραφίες αρχείου

fonografos.net

37 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο έργο που έκανες δήμαρχε 7 χρόνια στο χωριό σου, είσαι ικανοποιημένος;;

Ανώνυμος είπε...

Κ. Τραχανά αμφιβάλω για την νοητική σου κατάσταση.Παραδεχεσαι
οτι την δεκαετία του 80
την ΝΔ την αποκαλούσατε
Φασισμο την ίδια ώρα κάνατε βουλευτή σας τον
δημοκρατη Βαφειάδη που ήθελε να κανει την χώρα δικτατορια του 'Κουτβιστη' πατερουλη Ζαχαριαδη .Η πλερια δημοκρατια σας μάρανε .Αλλα τι λέω εδω δεν αφήσατε κανεναν σοσιαληστη δημοκραταρο να μην τον λατρεψετε,ευτυχώς γιατί είχατε καλό κριτήριο αξιολόγησης όπως πάντα??

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

ΣιτιζενΧ έχω ένσταση στο θέμα του λιγνίτη που για να έχουμε εμείς ρεύμα πεθαίνουν άνθρωποι στην Κοζάνη. Έχουμε αρκετό ήλιο και αέρα για ρεύμα. Ο Μητσοτάκης ακούει πολύ τους Αμερικανούς που του λένε να μην αγοράζει πολύ φυσικό αέριο από Ρωσία και αυτό το πληρώνουμε όλοι τώρα. Επίσης τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα χρειάζονται για καλύτερο περιβάλλον αέρια και θόρυβο. Οι παλιες ηλ συσκευές επιβάλλεται να αλλαχθούν για μικρότερη καταναλωση που θα αποσβεσει το κόστος μεσοπροθεσμα.Δεν υπάρχει αντιπολίτευση η ομάδα τσωμου θυμίζει καπη. --- Φίλε μου μην στρουθοκαμηλιζεις η λέξη φασίστας βγήκε το 80 διότι πολλοί νδτες ήταν υποστηρικτές της καταραμενης χούντας που πούλησε την Κύπρο μετά από διαταγή των ηπα. Απλα τους έπαιρνε όλους ισοπεδωτικα. Δεν γίνεται το έτος 100 χρόνια μαύρης μνήμης από το 22 να εγκαλείς τις κεντροαριστερες δυνάμεις. Η δεξιά μίκρυνε και αδυνάτισε την Ελλάδα πριν 100 χρόνια έναντι της Τουρκίας και αυτό θα το πληρώνουμε για ακόμα 100 χρόνια. Έλεος λίγο ντροπή διαλυσατε την συνθήκη των σεβρων που αποκτήθηκε με πολύ αίμα, χάσαμε στρατηγικά σημεία περιφερεια Σμύρνης και αν. Θράκη με την Κωνσταντινούπολη να είναι διεθνής ουδετερος χώρος έτοιμος να τον καταλάβουμε. Ο Μάρκος Βαφειάδης που λες δεν ήταν ο μόνος που ήρθε στο πασοκ υπήρχε και ο καπεταν Ερμής Βασίλης πριοβολος από την γνωστή ιστορία της νιαλας στα άγραφα. Ο Μάρκος να ξέρεις δεν ήθελε τον εμφύλιο σπαραγμο και είχε πει στο Ζαχαριάδη να κάνουν μόνο ανταρτοπολεμο περιστασιακά και όχι κατά μέτωπο συγκρούσεις μέχρι να γίνει συμφωνία. Εκεί διαφωνησανε και εφυγε από το δσε. Επίσης είχε πει ότι το ΚΚΕ έπρεπε να συνεργαστεί με το πασοκ το 81.Εχω ξανακούσει για το Βαφειάδη σε πλατείες να τον λένε σφαγεα άσχετοι που σκέφτονται σαν χρυσαυγιτες και δεν ξέρουν από αληθινή ιστορία. Η δεξιά γιατί δεν άφησε τον ήρωα Νίκο πλαστηρα να εφαρμόσει την Βάρκιζα το 45 ? Ο σουρλης τι ήταν ο μαουμαου, ήρωας?Η ιστορία φίλε μου δεν θέλει προκαταληψεις

Ανώνυμος είπε...

Με αυτά τα μυαλά που κουβαλάτε, θέλετε να πάρετε και δημοτικές εκλογές. Γαμωτο μου, πάλι Συκιωτης θα μας βγει.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανα η σημαία της μικρασιατικής καταστροφής στο μπαλκόνι σου τα λέει όλα για το ήθος σου, χωρίς να είσαι πρόσφυγας. Εύγε μακάρι να υπήρχαν και άλλοι σαν εσένα και τον σκούφια εδώ σε αυτό το τόπο, όλοι είμαστε ανθρωπάκια οι υπόλοιποι....

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι δυνατόν, η αριστερή και βλαπτική περιόδος ΣΥΡΙΖΑ, η κόκκινη τρομοκρατία της κατοχής, και οι σοσιαλιστικες πολιτικές υπερχρέωσης τα τελευταία 40 χρονια να είναι κριτήρια αξιολόγησης ορθής σκέψης.
Και φυσικά η Μικρασιατική εκστρατεία πριν ένα αιώνα.
Τότε γιατί να μην είναι ο κ. τραχανας και η συν αυτώ, με τους παπάδες και τον βυζαντινό Αετό στο μπαλκονι.
Που διαφέρει μια πίστη
στο θεοκρατικό κρατος(Βυζάντιο), από ένα κράτος μαρξιστικό ανελευθερο όταν κύριο συστατικό και των δύο είναι η άκριτη πίστη;
Δεν με ενοχλεί η πίστη προς οτιδήποτε και το θεωρώ δικαιωμα, εκτός αν στερεί την ατομική ελευθερία με καταναγκασμούς και βία.
Η αναγωγή λοιπον της ιδιαιτερότητας σε κανονικότητα μόνο ως γραφική μπορεί να είναι. Θα επαναλάβω τον Αδωνι παραφράζοντας αυτό που είπε για τους εμμονικους ανελευθερους -'Αγαπουν να μισούν φανταστικό εχθρό,και αγαπώ να προσπαθώ να τους διδάξω ορθολογισμό?

Με εκτίμηση
Φιλοδημος

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φιλοδημε σε κάνω και αποκαλυπτεσαι σιγά σιγά. Είσαι φιλοβασιλικος αντιβενιζελικος και αντίαριστερος! Είσαι πολύ λίγος να μιλήσεις για τον Ανδρέα που έσωσε το 81 το κόσμο από την μιζέρια του Καραμανλή! Σε θυμάμαι από τη πρώτη δημοσίευση για το παλιό νεκροταφείο αγκωννος που έγραψες ότι το πάρκο θα είναι ουρητηριο για να καλύψεις την ανικανότητα του συνοδοιπόρου σου συκιωτη που το έχει αφήσει να λιαζεται και να χαλάει την διάθεση των γειτόνων κάθε μέρα! Επιπλέον είσαι άσχετος στα οικονομικά, την χώρα την κατέστρεψε ο φίλος σου ο πελατης του μπαιρακταρη!Άσε εμάς που ξέρουμε ιστορία να μιλάμε για μαύρη επαιτειο, εσύ να το γιορτάσεις!

Ανώνυμος είπε...

Ο Βενιζέλος ήταν αρχαιομαθής πρωθυπουργος που έκανε την ποιο αυθεντικη και αξεπέραστη μετάφραση του Θουκυδίδη για τον πελοποννησιακο πόλεμο?Μόνο για αυτό φτάνει να είσαι οπαδός του.

Ανώνυμος είπε...

Φιλόδημε το σχόλιό σου είναι φασιστικής νοοτροπίας.
Θυμίζεις την Κόκκινη/Ερυθρά Τρομοκρατία δηλ. τις ένοπλες ενέργειες του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ εναντίον… Ελλήνων.
Αλλά μούγκα για την Λευκή Τρομοκρατία των ακροδεξιών των Ταγμάτων Ασφαλείας εναντίων… Ελλήνων.
Ή μήπως για σένα αυτοί δεν ήταν Έλληνες ?
Αι σιχτίρ φασιστάκο …

Ανώνυμος είπε...

*Ευτυχώς ηττηθηκαμε σύντροφοι* του αγωνιστή Λαζαρίδη,ρίξτε μια ματιά στο βιβλίο αυτό

Γιαννης Σκούφιας είπε...

Φιλόδημε, αυτά που πιστεύεις γιατί δεν τα γράφεις με το Όνομά σου ? Ο άνθρωπος που έχει άποψη και θέλει να την επικοινωνήσει ώστε να πείσει και άλλους για την ορθότητα των απόψεών του, γράφει ΕΠΩΝΥΜΑ.
Εσύ τι φοβάσαι και κρύβεσαι πίσω από το ψευδώνυμο ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ? «Ντροπιάζεις» και τη λέξη… γιατί με τα γραφόμενά σου, μόνο ως φίλο του Δήμου δεν μπορεί να σε χαρακτηρίσει ένας καλοπροαίρετος αναγνώστης.
Τι φοβάσαι και δεν εκθέτεις τις απόψεις σου ΕΠΩΝΥΜΑ ?
Στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ όλα τα ‘’λουλούδια’’ μπορούν να ανθίσουν. Αρκεί να την σέβονται. Και στα δημοκρατικά καθεστώτα ο διάλογος γίνεται πάντα face to face γιατί μόνο έτσι ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη των λόγων του και των πράξεών του.
Εν αναμονή… για να υπάρξει αντίλογος… στον διχαστικό-ακροδεξιό λόγο σου.
Φιλικά
Γιάννης Σκούφιας

Ανώνυμος είπε...

κ. Σκούφια. Είναι επιλογή και δικαιωμα όπως η Κασσάνδρα ο σιτιζεν να υπογράφω με ψευδωνημο.
Δίνει μεγαλύτερη ευελιξία στον σχολιασμό όταν στο μπλογκ υπερτερεί μαλιστα η άποψη της λαικιας και πλεριας δημοκρατιας.Η απόψεις μου είναι του σύγχρονου δυτικού κόσμου βασισμένη στις αρχές του φιλελευθερισμού ,και της πραγματικότητος και όχι της υποκριτικής ιδέας του πατερουλη Μάο περί ανθισμένων λουλουδιών (αν είναι υπάκουα ομως, αλλιώς τα εξολοθρευουμε?). Η ντροπή που αναφέρεις δεν βρίσκεται στην υπογραφή αλλά στα γραφόμενα κάποιων , ειδικά όταν εκτρέπεται στο γνωστό αριστερό σύνδρομο ότι η άλλη άποψη είναι διχαστική, ακροδεξιά,αντιδραστικη και..Φασιστική.Οσον αφορά την ουσία της τοπικής πολιτικής την οποία υπηρετείς με τα οικονομικά αρθρα σου,τα σέβομαι ως αξια εφαρμογής,έτσι μου επιτάσσει η φιλελευθερη ηθική μου.
Κατά τον ίδιο τρόπο σέβομαι και τον θεσμό και την διοίκηση άρα και την 'περιβόητη' δημοκρατία σου.
Όμως έχω μια σημαντική
διαφορά από την πολύχρωμη κουρελου της αριστεροδεξιας και του συρφετού, πιστευω στην αλά 'καρτ'' πολιτική αγορά και δεν συμβιβάζομαι με το προσφερόμενο 'μενου'.
Τέλος εσυ ως Μέντορας της αριστερής πτέρυγας των δικαιωματιστων, δέχεσαι η οχι το πανανθρωπινο 'αξίωμα' του
Βολταιρου -'Δεν συμφωνώ με την άποψη σου, θα αγωνιστώ ομως μέχρι θανάτου νά την λες' Ανάλογα με την απάντηση που θα δώσεις θα είναι δεσμευτικη από μέρους μου.

Με εκτίμηση
Φιλοδημος






Γιαννης Σκούφιας είπε...

Φιλόδημε βάλε υπογραφή να σου απαντήσω. Άλλως συνέχισε το παραλήρημά σου (βλ. bikipedia το λήμα).

Ανώνυμος είπε...

Βρε εμμονή με το όνομα! Δεν θέμε ρε φίλε. αμέτι μουχαμέτι να γράψουμε το όνομα μας επειδή εσένα έτσι σου αρέσει! Να προσαρμοστείς εσύ όχι εμείς.

Ανώνυμος είπε...

Κ Σκουφια ειμαι πολυ περιεργος να δω την απαντηση σας ,γιατι απο οτι εχω δει δεν σχολιαζετε τα παντα παροτι σας εγκαλουν .Το ονομα μου ειναι Δημητρης Ζερβος η αλλιως φιλοδημος ,απο το λιοση δεν με γνωριζουν εντος δημου σας .Ευχαριστω

Γιαννης Σκούφιας είπε...

Λοιπόν ‘’φίλε’’ Φιλόδημε, από ότι λες δεν είσαι δημότης του Δήμου ΚΒ και δεν σε γνωρίζουν εντός του Δήμου. Άρα και το Δημήτρης Ζερβός μπορεί να είναι και αυτό ένα ψευδώνυμο. Ή ένα από τα ψευδώνυμά σου.
Δεν έχει νόημα ένας διάλογος μαζί σου. Δεν συνηθίζω να μπαίνω σε διάλογο για πολιτικά θέματα με άτομα που κανένας από τους συνδημότες μου δεν γνωρίζει.
Αφού είσαι δημότης Δήμου Λοκρών γιατί ασχολείσαι με θέματα του ΔΚΒ ?
Πώς και διαβάζεις τα άρθρα μου, αφού αφορούν τα δημοτικά δρώμενα του ΔΚΒ ?
Όσον αφορά τις ταμπέλες που μου προσάπτεις – άμεσα ή έμμεσα - δεν με αγγίζουν, μου έχουν κολλήσει πολλές περισσότερες. Εγώ εκφράζομαι μέσα από την αρθρογραφία μου με την οποία έχω δώσει και το ιδεολογικό μου στίγμα.
....

Ανώνυμος είπε...

Πεστα εσύ κ. Τραχανά ο κ. Σκουφιας ντρέπεται να απαντησει στον κ. Ζερβό(Φιλόδημο).

Ανώνυμος είπε...

Κε Σκούφια σας τόχω ξαναπεί. Ο Γιάννης Πάλλας Ταταρίδας ή Κρίτωνας γράφει και ως Φιλόδημος. Δεν με ακούσατε. Σας το ξαναλέω. Μην ασχολείστε με αυτό το υποκείμενο γιατί δεν έχει ίσιο κρέας.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φιλε μου εγω τα ειπα αυτα που ηθελα στο φιλοδημο ! Απλα ο οικισμος λιοση ,τριανταφυλλια και μελιδονι=λεντεικα ειναι εκτος αγκωννου =δκβ αλλα λογω αποστασης και εξυπηρετησης οι κατοικοι τους αρεσει να συχναζουν αγιο κωννο ,κβουρλα ,για φροντιστηρια ατμ γιατρο σμαρκετ καφετερια κλπ και η καρδια τους χτυπα εντος δημου μας!Μαλλον ετσι και ο φιλοδημος .Ξερω προσωπα αλλα οχι ονοματα .Το λιμανι της αρκιτσας δεν εχει νομιζω ατμ , η λειβανατα δεν εχει σιγουρα ! Εκανα αγγλικα με παιδια απο μελιδονι και λιοση !

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει και ο οικισμός Λιόση όπως και η Χρυσή Ακτή να μπει στον Δήμο αφού τα λεφτά τους εδώ τα αφηνουνε

Ανώνυμος είπε...

Που είναι η Χρυσή Ακτή, φίλε;;;; Στην Λαμία;;;

Ανώνυμος είπε...

Πάντως Σήμερα ο Άγιος Ήταν στα Χαι του. Εγκαίνια στο Σταδιο/Αρραβωνες
στον Παπασταματη

Ανώνυμος είπε...

ο μπλοκερ λεει θα ζηταει για να γραφεις κατι ταυτοπροσωπια απο τα ΚΕΠ,ρε που φτασαμε?

Ανώνυμος είπε...

Τον Γεν. Γραμματεα Ζαχαριάδη όπως και άλλους 15 τους εξοντωσαν οι ίδιοι οι σύντροφοι αφου πρώτα τους εξοντωσαν ηθικα με ωραία επίθετα,Προδοτης,
πράκτορας,βρωμονερο, έκφυλο..αυτή την δημοκρατία υπηρετούν οι μαρξιστές.

Ανώνυμος είπε...

αρτος και θεαματα...ρωμαιοκρατια..επταετια και τωρα συκιωκρατια...κλασσικη συνταγη αποχαυνωσης των μαζων...

Ανώνυμος είπε...

Εγκρίθηκε-αναρτήθηκε ο ισολογισμούς του 2020.
Τα χρέη των δημοτών στα 3.000.000 ευρω.
Ποιος, πότε και αν μπορεί να τα εισπράξει;.
Τουλάχιστον θα ζορίσουμε τους μπαταξήδες.
Ιδου το ερώτημα;

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΛΙΟΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΝΟΜΑ ΖΕΡΒΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΘΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ.
ΑΡΑ ΤΡΑΧΑΝΟΒΙΤΣ Ο ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ. ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑ Ο 8.01 - 20.2.22 ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΙΤΩΝ ΔΗΛ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΛΑΣ-ΤΑΤΑΡΙΔΑΣ.
ΑΓ/ΚΩΝΤΗΣ

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Συμπολίτη έχω διαβάσει τόσα βιβλία που μπορώ να καταλάβω το μοντέλο γραφής. Ο ένας είναι γνωστός ο Κρίτων και αυτά που γράφει σπάνια βγάζουν λογικό νόημα και ηλικιακά είναι πάνω από 75 χωρίς να τον ξέρω ούτε από όψη, απλά κάποτε ένας από Άγιο κωννο μου έφερε κάτι ελιές και μου είπε ότι είναι του Γιάννη παλλα ταταριδα ξάδερφος του. Ή γραφή Φιλόδημου βγάζει νόημα εύκολα και παραπέμπει σε νεότερο άνθρωπο. Που ξέρεις ότι το Ζερβός το έγραψε ο ίδιος και δεν το έγραψε άλλος ανώνυμος?και την λέξη λιοση την είχε αναφέρει παλιότερα κάποιος φιλοδημος. Έτσι είναι τα ανώνυμα .

Ανώνυμος είπε...

Φιλοδημε μας βλομωσες ψεμματα. Ποιο λιοση και κουραφεξαλα ? Α ρε καραγκιοχη κριτωνα με τα χιλια ψευδώνυμα. Παγαινε σε κανα γιατρο να κοιταχτεις...

Ανώνυμος είπε...

ο κ. Τραχανας εχει νηφαλια σκεψη,ο οποιοσδηποτε μπορει να χρησιμοποιει το φιλοδημος και οτι ονομα θελει, εξαιρω τον Κριτων που γραφει ιερογλυφικα και λεει συνεχεια τη λεξη "η πολη"αρα υποδηλωνει Καμ. βουρλιωτης.

Ανώνυμος είπε...

Φιλόδημε-Δημήτρη Ζερβέ γιατί κρύβεσαι ? Ρε φίλε δεν σε γνωρίζει κανένας, τι είσαι, αόρατος ?

Ανώνυμος είπε...

Παιδια καπου το χασαμε, κοιτατε το δαχτυλο που δειχνει την σεληνη,επιτελους αφηστε την συνομωσιολογια για το φιλοδημο κτλ δεν ειμαστε αλλωστε οι κουκουεδες της ΟΠΛΑ στην Κατοχη που
θα τον συλλαβουμε για μια.... ανακρισουλα.

Ανώνυμος είπε...

Υπήρχε μια ταινία με τον Μάικλ Καιην "Συλλάβατε τον Κάρτερ" έμαθα θα γυρίσει ριμέικ στον οικισμό Λιόση με τίτλο "Συλλάβατε τον Ζερβό" χαχαχα!

Ανώνυμος είπε...

Bεβαιως είχε χαθεί η " μπάλα" .
Εγκαίνια ποδοσφαιρικού γηπέδου στον Αγιο και κανεις δεν μας πληροφόρησε για την τελετή.
Μάθαμε οτι ο Σαρακιωτης δήλωσε ότι είναι έργο ΣΥΡΙΖΑ με το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ.
Ευχαριστούμε κ.Φιλοδημε- Ζερβε, καταγόμενε εκ του οικισμού ΛΙΟΣΗ.
Πεστε κατι και για τους αρραβώνες, μας σκάσατε.

Ανώνυμος είπε...

Πήρε κάποιος τηλ τον Σκούφια στο σταθερό έλα Γιάννη ,ποιος είναι,Ζερβός εδώ,άντε γεια!

Ανώνυμος είπε...

Η εμμονή σου Σκούφια για επωνυμία είναι υπέρμετρη και ανεκδιήγητή. Καταντά γραφική.
Γράφουμε στο μπλοκ πολλοί, μόνο εσύ και ο Τραχανάς γράφετε το όνομα σας. Γούστο σας και καπέλο σας, αλλά μην επιμένεις να ακολουθήσουμε το δικό σου σκεπτικό περί της υπογραφής.
Είδαμε και τα δικά σου τα χαίρια που έτρεχες στα δικαστήρια που τα έχωσες στον δήμαρχο επωνύμως. Άσε ευχαριστώ δεν θα πάρω, δεν είμαι φίλος. Μια χαρά τα χώνω και ανώνυμα, το ίδιο αποτέλεσμα έχει.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά.. Ευτυχώς Ηττηθήκανε...