21 Ιουνίου 2019

Παράδειγμα προς μίμηση…

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Εθελοντές καθάρισαν την παραλία της Στυλίδας

Απολογισμός Καθαρισμού στην Παραλία Στυλίδας 15/6/2019

Ο καθαρισμός της παραλίας της Στυλίδας εξελίχθηκε σε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Αν και ήταν ο πρώτος σε σειρά καθαρισμός για αυτό το καλοκαίρι συγκεντρώθηκαν συνολικά 35 εθελοντές. Στο σημείο συνάντησης υπήρχαν ήδη κάποιοι εθελοντές και από την τοπική οργάνωση Green Gulf.

Επιπλέον, κάποιοι από εθελοντές γνωρίζοντας για τη δράση του Sea Change Remake Plastic Lab είχαν επίσης συλλέξει πλαστικά μπουκάλια τα οποία είχαν φέρει ειδικά για το εργαστήριο επαναχρησιμοποίησης πλαστικού.
Ξεκινώντας τον καθαρισμό, προσπαθήσαμε να διαχωρίσουμε τους σάκους σε αυτούς με τα ανακυκλώμενα υλικά και όχι. Σε γενικές γραμμές, οι εθελοντές ήταν αρκετά θερμοί και θετικοί με την ενέργειά αυτή. Το κλίμα αρκετά ευχάριστο η ώρα στην οποία συγκεντρώσαμε τα υλικά αρκετά αποδοτική.

Σχετικά με τα απορρίμματα …

Διαβάστε όλο το άρθρο και δείτε όλες τις φωτογραφίες στο fonografos.net

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στα καμενα βουρλα δεν υπαρχει το πνευμα τουυ εθελοντισμου,εχει πεθενει απο τοτε που το μικροσυμφερον αλωσε την Δημαρχια.
Οποιες κινησεις [λαογραφικος ,συλ. γυναικων,ενεργων δημοτων]
ειναι αποτελεσμα ατομικων ενεργειων {ιδιοτρόπος}που σταματαει μεχρι εκει.
Στην Στυλιδα και αλλου,κυριαρχει το συναισθημα της αγαπης για το φυσικο περιβαλλον το θεωρουν κομματι του θερετρου τους και οχι υπερεκμεταλευσιμο κερδοσκοπικα .

Ανώνυμος είπε...

προσεχε μην δαγκωσεις την γλωσσα σου

Ανώνυμος είπε...

Η αποψη που εχεις απο τα χαμηλα ειναι η καλυτερη?

Ανώνυμος είπε...

2:08 από τα λεγόμενα σου πιστεύω πως είσαι δημόσιος υπάλληλος. Αυτό τα λέει ολα

Ανώνυμος είπε...

ειμαι ,εσυ εισαι τι εισαι;

Ανώνυμος είπε...

Οχι βεβαια ...κανενας εθελοντισμος!! Θα τα αναλαβει ολα η Νεα Δημοτικη Αρχη!! Δεν καταλαβα αυτοι τι κανουν , τα λεφτα που πανε ????..δηθεν βρισκουν τα κοροιδα για εθελοντισμο...Οχι βεβαια ..!!

Ανώνυμος είπε...

Η Νέα Δημοτική Αρχή είναι η παλιά Δημοτικη αρχη. Ηδη μετράει 5 χρόνια . "Τα καλοκαίρια δεν μετράνε" . Για εθελοντισμό δεν βλέπω, γιατί δεν υπάρχει το καλό παραδειγμα πρός τους δημότες.

Ανώνυμος είπε...

The big sleep?

Ανώνυμος είπε...

Μην μπερδεύεστε. Δεν είναι the big sleep...εμείς είμαστε the stupid sheeps.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά ρουφά το αυγό σου