18 Ιουνίου 2019

Τραγωδία στα Καμένα Βούρλα: Γυναίκα παρασύρθηκε και διαμελίστηκε από διερχόμενο όχημα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Γυναίκα 56 ετών, αλβανικής υπηκοότητας, έχασε τη ζωή της στις 10:30 χθες το βράδυ, όταν στην προσπάθειά της να περάσει το διαχωριστικό διάζωμα για να πάει στο αντίθετο ρεύμα της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και ξεψύχησε μπροστά στα μάτια του συζύγου της που την περίμενε.

Η άτυχη γυναίκα είχε αποβιβαστεί από λεωφορείο σε πάρκινγκ στο 182 χλμ. της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, λίγο μετά τα Καμένα Βούρλα.

Διέσχισε το ένα ρεύμα κυκλοφορίας του ΠΑΘΕ που έχει κατεύθυνση από Λαμία προς Αθήνα και ανέβηκε στο διαχωριστικό μεταξύ των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας.

Στην προσπάθεια της να περάσει και το δεύτερο ρεύμα κυκλοφορίας από Αθήνα προς Λαμία και να φτάσει στο σημείο που βρισκόταν ο σύζυγός της, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο και έχασε τη ζωή της.

Η σορός της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας, ενώ το Α τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας ερευνά την υπόθεση για να εξακριβωθούν οι αιτίες που έχασε την ζωή της η 56χρονη.

dikaiologitika.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια ακομη επιβεβαιωση,τις δυστοπικης καταστασης που επικρατει με τα υπεραστικα λεωφορεια που εχουν κανει τα Parking στην εθνικη, σταθμους αποβιβασης .
Ποσο αναγκαιος καθισταται ενας κεντρικος σταθμος ΚΤΕΛ-Τουριστικων λεοφορειων στην θεσμοθετημενη απο το Γ.Π.Σ. θεση Ελπινικη [πισω απο το Ραδιο];
Τι περιμενουν τα μικρα καταλυματα - ξενοδοχεια για να επιβιωσουν,αν ο δυνητικος πελατης τους δεν εχει αμεση συγκοινωνιακη προσβαση εντος της Λουτροπολης,αλλα θα πρεπει να κανει "μεταφορτωση" εκτος;
Ποιο ειναι το μοντελο αναπτυξης για τα Καμενα βουρλα χωρις την βασικη υποδομη για τα μαζικα μεσα μεταφορας;
Επειδη τα ατελειωτα ερωτηματα εχουν και ατελειωτες απαντησεις,οκευ, ξεχαστε τα παραπανω πειτε οτι δεν ελεχθησαν.

Ανώνυμος είπε...

Άσε κακόβουλε σχολιαστή. Όταν μιλάς για την ιδιοκτησία της ελπινικης τα λόγια σου θα είναι μετρημένα. Σιγά μη φτάνει ο δήμαρχος για το ατύχημα κ το τι θα γίνει στο οικόπεδο της ελπινικης

Ανώνυμος είπε...

Το 80% των Δημοτων στα καμενα βουρλα δεν τους ενδιαφερει αν υπαρχουν προβληματα,το 20% χαιρεονται για αυτα.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω μαζι σου 2.16μμ αλλα βασει αυτου που λες για να εκλεγει καποτε δημαρχος απο τα Καμενα,πρεπει να εχει ιδια χαρακτηριστικα ,δηλ.να ειναι επιχειρηματιας αρπακτικο , αφαιρετικος στην μεθοδολογια,επιβεβαιωμενος λομπιστας,μαλαγανας και καταφερτζης,ολιγον ψευτρακος,στατικος εκ πεποιθησεως,αοριστοςστην παπαρολογια,ασυνεπης στην υποσχεση δεξιοστροφος προαιρετικα, λατρης του φραπε με αγαπημενη του θεση τα σκαμπο επανω στο πεζοδρομιο της παραλιακης.