07 Ιανουαρίου 2019

Κλειστά τα σχολεία στον Δήμο Καμένων Βούρλων (8/1/2019)

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Όπως ενημερωθήκαμε από τον Δήμο Καμένων Βούρλων, τα σχολεία του Δήμου θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τρίτη 8/1/2019 λόγω παγετού.

fonografos.net


38 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ναι να μη κρυωσει ο κολος των δασκαλων ουστ ρε σοβιετικοι

Ανώνυμος είπε...

το ότι οι πρόγονοι μας Καρυοτοκαμενοβουρλιώτες επέλεξαν να χτίσουν τα σχολεία για τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους σ' αυτό το σημείο φανερώνει το ποιόν (πύον) ανθρώπων που έχει αυτή η γούρνα!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 9:02 π.μ., Ιανουαρίου 08, 2019...
μέσα στο ποιόν [πύον] των ανθρώπων που έχει αυτή η γούρνα ... είσαι και ΕΣΥ !!!
Γιατί εξαιρείς τον εαυτούλη σου ?
Εσείς οι Καρυοτο-καμενοβουρλιώτες είστε οι υπεύθυνοι της κατάντιας αυτού του ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΥ ΤΟΠΟΥ. Όπου και να γυρίσεις το βλέμμα σου στα ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ βλέπεις μόνο ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ. Και λόγω της απροθυμίας σας να συμμετάσχετε στα ΚΟΙΝΑ - παρτάκηδες εκ φύσεως - το ΜΕΛΛΟΝ του τόπου σας προδιαγράφεται ακόμα δυσοίονο [βλ. υποψήφιους που διεκδικούν το αξίωμα του ΔΗΜΑΡΧΟΥ στις εκλογές του Μαϊου]

Ένας ΜΗ Καρυοτο-καμενοβουρλιώτης που έκανε το λάθος να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στο χωριό σας και που σκέφτεται με την πρώτη ευκαιρία να την κάνει.



Ανώνυμος είπε...

Το υπουργείο παιδείας η ο Δήμος θα πρέπει να μεριμνήσει για την δωρεάν χορήγηση αντί-ιδρωτικών φανελών στο εκπαιδευτικό του προσωπικό γιατί από την πολύ δουλειά θα αλλάζουν φανέλες συνεχώς. Σκεφτείτε αν υπάρχει άλλος κλάδος με τόσο αραλίκι........σύμφωνα με τις εργατοώρες τους 600 Ευρώ το μήνα είναι υπερπλούσια!

Ανώνυμος είπε...

5:16 8-1-19 είπες φοβερή εξυπνάδα!!! με 600 ευρώ το μήνα ΔΕ ΖΕΙ αυτόνομα και αξιοπρεπώς άνθρωπος μόνος του. όχι να κάνει οικογένεια.... πόσο δε μάλλον να χορτάσει την εξαιρετική νοοτροπία σας!!!
κάτι αντίστοιχο στο σκέλος των χαμηλών απολαβών ισχύει και για τα νησιά. γιαυτό και βλέπουν εκπαιδευτικούς με το κυάλι.

Ανώνυμος είπε...

Τεμπελχανεια δάσκαλοι και καθηγητές. Όταν εν έτη 2018 ψήφισαν 45% αριστερές παρατάξεις στις εκλογές τους (που έγιναν ημέρα Τετάρτη διότι ΣΚ σκοτώνονται στην ξάπλα) τι ελπίζεις να διδάξουν τα παιδιά σου? Πλέμπα.

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ρε παιδιά? Έχουμε νέα από τις υποψηφιότητες για δήμαρχος?
Ποιος θα κατέβει τελικά?

Ανδρέας Θεολόγου είπε...

Νομιζω οτι ειμαστε αδικοι τελειως.
Εχουμε χασει το μετρο.
Δεν ειμαι εκπαιδευτικος ουτε εχω καμια συγγενεια.
Ειμαι ομως γονιος και βιωνω καθε μερα τον αγωνα των δασκαλων. Γιατι δασκαλοι ειναι ολοι τους.
Επιτελουν λειτουργημα και οχι επαγγελμα.
Ας δοκιμασει καποιος απο ολους μας να διδαξει /παιδαγωγησει 20-30 παιδακια μεσα σε μια σχολικη ταξη για ενα χρονικο διαστημα και μετα τα λεμε.
Ειναι ντροπη να εκφαζομαστε με τα χειρότερα λογια για τους δασκαλους μας, οι οποιοι μοχθουν καθημερινα σε πολυ αντιξοες συνθηκες και με οικονομικο στραγγαλισμο τοσο στο μισθολογικο τους οσο και στη διαχειρηση των σχολειων.
Και σε τελικη αναλυση θεωρω οτι μετα απο τοσες μερες κλειστα τα σχολεια και τα κτίρια παγωμενα με θερμοκρασιες υπο το μηδεν, κανενας γονιος δεν θα ηθελε το παιδι του σε τετοιο περιβαλλον.
Πρεπει να ειμαστε πολυ προσεκτικοι στις κρισεις μας.

Ανώνυμος είπε...

Tο προβλημα δεν ειναι τα "αποσκια" και οι προγονοι μας, που τοποθετησαν τα σχολεια εκει λογω μη υπαρχοντος τοτε οικοπεδων ή γιατι δεν τα πηγαν στο ηλιολουστο Καινουριο,αλλα η ελλειψη τεχνικων βελτιωσεων κατα καιρους ωστε σημερα να μιλαμε για βιοκλιματικα σχολεία.Αυτο αλλωστε φαινεται και απο τα μνημεια αδιαφοριας [λυωμενες αιθουσες]. Μην ξεχναμε οτι την ιδια ωρα υπο καιρικες συνθηκες ακραιες ολη η βορειος Ευρωπη λειτουργει ,δεν σταματα. Τωρα για τους εκπαιδευτικους υπαρχουν διισταμενες αποψεις ,παντως δεν ειναι ολοι το ιδιο. Παλι ομως και εδω υπαρχει εξηγηση γιατι ο "συστημικος" εκπαιδευτικος δεν δουλευει αν δεν τοχει ως προδιαθεση συνεπειας.
Και εγω τα ιδια μπορει να εκανα αν ηταν να παω για καφε στη Λαμια με προσχημα τις συνδικαλιστικες ψηφοφοριες και να ειμαι ταυτοχρονα πληρωμενος απο τα χρηματα των αλλων[ανηθικο μεν αλλα συμβατο με το σημερα].
Θα προτεινα ομως μια και τα πραγματα στη "δωρεαν" παιδεια δεν μπορει να αλλαξουν,να δειξουν μεγαλοψυχια και να ασχοληθουν συμπληρωματικα με τα κοινωνικα δρωμενα της πολης [πολιτιστικοι Συλλογοι,πολιτικοδημοτικα,ΜΚΟ κλπ] αναπληρωνοντας ετσι την οποια ασυνεπεια υπαρχει σε αποδωση διδακτικου εργου,δημιουργοντας προυποθεσεις αυτογνωσιας και ενισχυσης ηθικης βασης.

Ανώνυμος είπε...

Πώς περιμένεις από κάποιον πού δεν αποδίδει τα μέγιστα στην δουλειά του να αποδώσει συμπληρωματικά στα κοινά;Στα κοινά φίλε μου αποδίδουν όσοι έχουν αποδώσει και στην ιδιωτική τους εργασία, ο νοών νοήτω!!!!

Ανώνυμος είπε...

τι έγινε ρε παλληκαρια; τελειώσαν οι γιορτες. μπηκαμε σε χρονια εκλογων. ειναι προεκλογικη περίοδος.

που ειναι οι υποψήφιοι που ευαγγελιζονται τη σωτηρια του δημου; επικρατει ακρα του ταφου σιωπη! τι περιμένουν;

παντως ειναι ζητημα αν ο καθένας τους έχει "μαζέψει" 10 άτομα δίπλα του! ψιτ, παιδιά, οι εκλογές ειναι σε 4 μηνες! για να φτιάξεις συνδυασμο θες το πολυπόθητο 30-35 άτομα (γιατί όλο και κάποιος θα σε πουλήσει στο τέλος)...

άντε ξαναμετρηθείτε, συζητήστε το με τους ευατούς σας και με την ομάδα σας και ξεκινήστε τις συμμαχίες πριν να είναι αργα! ο χρόνος τρέχει!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε φίλε μου αυτός ο τόπος εδω και χρόνια οπισθοδρομει... Κατα την γνώμη μου δεν ευθύνεται συγκεκριμένα κάποιος... ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ... Πες μου οι δήμαρχοι που εμείς ψηφιζουμε μέχρι τώρα τι έχουν καταφέρει ;; Εξαθλίωση και πλήρη άγνοια είναι οι λέξεις που τους χαρακτηρίζουν... Είμαι νέο παιδί και θέλω να γυρίσω στον τόπο που αγαπώ να εργαστω... Και θέλω να δωσω κίνητρο σε ολοθς τους νέους που κατάγονται από αυτόν τον τόπο να γυρίσουν και να παλέψουν για ένα καλύτερο αύριο... Αυτό γίνεται εάν ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας σε κάτι κοινό... Πορεία ανάπτυξης λοιπόν γιατί είναι η τελευταία τετραετία εξαθλίωσης του τόπου... Πορεία δημιουργίας για τον τόπο που αγαπάμε

Ανώνυμος είπε...

Να προτείνω;
Επειδη πολλά ακούγονται και πολλοί θρυλούνται ως υποψήφιοι δήμαρχοι.
Εγω ξεχωρίζω Συκιώτη,Παπαναγιώτου,Μπελλο τους άλλους ψοφοδεείς τους βλέπω.
Προτείνω δημόσια να εμφανιστούν και οι τρεις,αν υπάρχει ένας ακόμη και οι τέσσερις και δημόσια να γίνει κλήρωση,αδιάβλητη και τίμια για τον υποψήφιο δήμαρχο μεταξύ τους.
Να αποδεχτούν κοινό κείμενο αρχών που δεν θα παραβιαστεί από κανέναν.
Οι άλλοι να δεσμευτούν επί τιμή ότι θα είναι δύο αντιδήμαρχοι τετραετίας και ένας πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου τετραετίας.
Ετσι κανένας δεν θα κάνει πίσω και όλοι θα εργαστούν για το καλό του Δήμου,μια δυνατή ομάδα.
Ολα τα άλλα οδηγούν σε διασπάσεις και αντιπαλότητες επιζήμιες για το σύνολο του Δήμου.
Αν είστε πραγματικά διατεθειμένοι εν τη ενώσει να αλλάξετε τον τόπο ιδού η πρόκληση.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 11:34 ονειροβατεις μου φαίνεται. Πρώτον αυτοί που έχουν εκδηλώσει επίσημα ενδιαφέρον είναι: Συκιωτης, Μπελλος, Τσωμος και Ηλιόπουλος.
Αυτοί που θα ήθελαν να διεκδικήσουν τον δήμο και έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για υποψηφιότητα δίχως επίσημη ανακοίνωση είναι: Παπαναγιωτου, Δαδιωτης, Κοντοπανος.
Πες μου τι πιθανότητες δίνεις να συνεργαστεί Τσωμος με Συκιωτη και Παπαναγιωτου με Συκιωτη. Επίσης, γιατί να στερήσεις το δημοκρατικοτερο όλων των δικαιωμάτων του πολίτη, το εκλέγειν. Και γιατί να τα βρουν μεταξύ τους. Για να μοιράσουν την μπάζα; Και από ποιόν θα ελέγχονται ρε συ φίλε;
Αυτό που προτείνεις είναι ουτοπικό και συγχρόνως επικίνδυνο για τη δημοκρατία μας.

Ανώνυμος είπε...

11,34 μμ σιγουρα εισαι προβοκατορας.Θετεις ονοματα βασει υποκειμενικης κρισης.
Χρησιμοποιεις λογικο συνειρμο γνωριζοντας τις προσωπικες αντιθεσεις των υποψηφιων.
Υπερβατολογεις επι ενος τροπου διαδικασιας ατυπο και ανεφικτο.
Αυθαιρετεις Εργαλειοποιοντας την μικροπολιτικη "περι μοιρασιας" θετωντας ως ισαξιο με τους αλλους δυο[Συκιωτη , Μπελλο] τον Παπαναγιωτου,αφηνοντας εντεχνως τους υπολοιπους εξω απο το καδρο ως ψοφοειδης.
Τελικα η προτεινομενη απο εσενα διαδικασια,θα ηταν προτιμοτερη απο την τελικη εκκαθαριση μεσω της φυσικης επιλογης των καλυτερα προσαμοσμενων "ειδων".
2.04 μμ συμφωνω με τις σκεψεις σου οτι ειναι καθαρη ουτοπια η εκτροπη απο την δημοκρατικη πεπατημενη και του δικαιωματος του εκλεγειν .
Αμφιβαλω τα μαλα ομως οτι το τελικο προιον της ψηφοφοριας θα οδηγησει σε ρυθμιση των σχεσεων ετσι ωστε μεσω της απλης αναλογικης να επιτευχθει εργο. Εκτος αν βαλουν ολοι μετεκλογικα "νερο στο κρασι τους".

Ανώνυμος είπε...

είναι παντελώς απίθανο για την ιδιοσυγκρασία μπασκετμπολίστα, χημικοποδηλάτη, ουδέτερου πρώην νομάρχη και λοιπών να εναρμονιστούν με οποιαδήποτε ΄΄σφιχτή΄΄ συνεργασία έτσι όπως την είχε στο μυαλό του ο ουτοπιστής εφευρεύτης του νόμου του κλεισθένη..

Ανώνυμος είπε...

πάμε λοιπόν σε μια πλήρη ακυβερνησία! η ψηφος μας στις επικείμενες εκλογές είναι πιο σοβαρή από ποτέ!
ξεχάστε σόγια, ξεχάστε αγάπες και λατρείες. ψηφίστε με μόνο γνώμονα τους άξιους και πετάξτε στον κάλαθο των αχρήστων τους άχρηστους!

Ανώνυμος είπε...

Κρινεις υποκειμενικα λογω της αντιπαραθεσης σου με τον Παπ.
Αι χασου

Ανώνυμος είπε...

μπα παναθεμα σε με τον ΠΑΠ .

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο ανώνυμος που μας έχει πρηξει με έναν Παπ πρέπει να είναι ο ίδιος ο κύριος Παπαναγιωτου..δεν εξηγείται αλλιώς... Ο άνθρωπος αυτός κάθε τετραετία τα ίδια... Ολο λέει πως θα κατέβει αλλά πάντα κάνει πίσω.. Λογικό και επόμενο.. Ποιός άνθρωπος που σέβεται τον ευατο του θα πάει μαζί με τον Παπ;; ΚΑΝΕΙΣ...
ΓΙΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ... ΤΡΕΞΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΣΥΚΙΩΤΗ Η ΤΣΩΜΟ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΤΙ.. ΚΑΘΕ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος Παπαναγιωτου κατεβαίνει για δήμαρχος; Χαχαχαχα μα κοροιδευομαστε τελείως εδω μέσα ; Ποιός να κατέβει μωρέ ;; Αυτός που έχει καταστρέψει τα καμμένα βούρλα και λειτουργεί χρησιμοθηρικα και μόνο ; Ο άνθρωπος που εναντιώνεται σε όλους τους πιθανούς υποψηφίους στα καμμένα βούρλα ; Και για ποιόν λόγο ; Για να είναι πρωτοπόρος αυτός... Ενας συμφεροντολογος ειναι που νοιάζεται μόνο για την δική του ισχύ και μόνο... Δεν έχει καμία δουλειά με εκλογές ενας άνθρωπος που τις βλέπει σαν χομπι

Ανώνυμος είπε...

8:55 ΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ??
ΕΓΩ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ Ο ΤΣΩΜΟΣ ΕΙΝΑΙΙ ΠΟΛΥ ΔΥΑΝΤΟΣ ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΔΩ... Ο ΣΥΚΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙΙ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ... ΤΣΩΜΟΣ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Εγω το μόνο που ξέρω είναι οτι ο Συκιώτης είναι αποδυναμωμένος στον Αγιο... Ο ΤΣΩΜΟΣ είναι πολύ ΔΥΑΝΤΟΣ στον Μώλο... Αρα??

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε 8:17 1) πως ο Παπαναγιώτου κατέστρεψε τα Καμενα Βούρλα ,2) με ποιον τροπο εναντιώνεται στις άλλες υποψηφιότητες και 3) γιατί ειναι συμφεροντολόγος -αναμένω απαντήσεις

W είπε...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ
ΜΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ...
ΟΤΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ Α Η Β ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ @@ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΜΙΛΑ ΕΠΩΝΥΜΑ...
ΕΧΕΤΕ ?

ΚΡΙΤΩΝ είπε...

Καλα κανουν καποιοι και προμοταρουν τους δικους τους,ειναι φυσιολογικο.Υπαρχουν ομως ατελειες στην προσπαθεια αυτη,φαινεται δε στην συνθηματολογια.

Εχουμε πλεον εισελθει σε αβαθη υδατα της κοινοτυπιας[ρηχοτητα],διοτι ολοι γνωριζουν τι ειναι ο καθενας[ πολιτικη πορεια],εκτος και αν πιστευει καποιος στην παρθενογενεση [περαν των δογματικων]ή ακομη και στην παρθενοραφη[προσπαθεια αποκρυψης].

Η προσωποποιηση των επερχομενων Δημ.εκλογων ειναι λαθος και συναδει με το επιπεδο εκεινων που "συνοδευουν" ως προστατευτικος αεροσακος τον καθε υποψηφιο.

Το πραγματικο νοημα δεν βρισκεται στην "ηχορυπανση"της διαφημισης,αλλα στην δυνατοτητα [αν υπαρχει αυτη] μελλοντικης εκπληρωσης ενος συμβολαιου "τιμης"

Η εγγυηση ομως για το ανωτερω ειναι δυσκολη, και δεν οφειλεται πρωτιστως στην ανεπαρκεια του ατομου αλλα στην δομη του Δημου και στην νοοτροπια των δημοτων.

Αυτη η 'στρουγγα αυτο το γαλα'σημαινει οτι και τον Ομπαμα να ειχες διαθεσιμο το αποτελεσμα δεν θα ηταν και πολυ διαφορετικο,βασει των σημερινων δυνατοτητων.

Τι περιμενει ο μεσος δημοτης απο εναν συνεπή μελλοντικο Δήμαρχο ,ισως το να μην λεει ψεματα. Θελει ομως τις αληθειες;

Αναπτυξιακο εργο ζητει βεβαιως, ποιο ομως ειναι αυτο ,μπορει να το "σταχυολογισει" επι τη βασει της προτεραιοτητας;

Γνωριζει την λεξη εφικτο,ή πιστευει οτι ο ΟΤΑ στον οποιον ανηκει και ο ιδιος δεν ειναι θεσμος προνοιακου χαρακτηρα ή το φιλοπτωχο ταμειο της ενορια του αλλα θεσμος εποπτικος και αυστηρα ανταποδοτικος;

θεωρει οτι η δυνατοτητες της "καροτσας "του Δημου για υπερβαρα φορτια δεν ειναι απειρη, και οτι τα Καμενα Βουρλα λ.χ. απεχουν πολυ για να μετατραπουν σε γη της επαγγελιας,ή οτι τα χωρια δεν μπορουν να εχουν ισοροπη αναπτυξη σε σχεση με την εδρα του δημου αλλα μονο αναλογικη;

Ας προσγειωθουμε στην πραγματικοτητα,λυσεις δεν θα δωσει ο καθε τυχαρπαστος με την εδραιωμενη πλανη του οτι ερχεται να σωσει[τι αραγε και απο ποιον],ουτε ο λαικισμος στο καφενειο ,αλλα η γνωση των δυνατοτητων ενος μικρου και 'μεικτου' Δήμου.











Ανώνυμος είπε...

o ypopsifios pou tha dilwsei oti tha kopsei to nero se autous pou den plirwnoun ton logariasmo tous kai pou tha eispraksei ta ofeilomena ston dhmo... auton tha psifisw.

Ανώνυμος είπε...

Να αγιάσει το στόμα σου. Και εγώ θα ψηφίσω όποιον διευθετήσει το θέμα με τα τραπεζοκαθίσματα που αρκετοί δεν πληρώνουν στο δήμο εδώ και χρόνια. Όποιος δήμαρχος πει ότι θα μαζέψει τις καρέκλες από τους τζαμπατζήδες μέχρι να πληρώσουν εγώ θα τον ψηφίσω

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμοι 9.11 και 9.19
Το πρόβλημα του Δήμου ήταν, είναι και θα είναι τα ΕΣΟΔΑ.
Χωρίς ΕΣΟΔΑ ο Δήμος ΔΕΝ μπορεί να λύσει προβλήματα της καθημερινότητας.
Οι εκάστοτε Δήμαρχοι ΔΕΝ θέλουν να ασχολούνται με τα αυτονόητα δηλ. με αυτά που σωστά επισημαίνετε (νερό, τραπεζοκαθίσματα, κλπ).
Θέλουν να ασχολούνται μόνο με ότι έχει και ΜΙΖΑ …
Και ο νοών νοείτω …



Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ρε ανώνυμοι [μάγκες] … γιατί [μουγκαθήκατε] ?
Δεν έχετε να σχολιάσετε τίποτα ?
Όλα βαίνουν καλώς στο χωριό σας ?

Ανώνυμος είπε...

OXI φίλε ανώνυμε δεν μουγκαθήκαμε
Αυτές τις μέρες κάνουμε έρανο να βοηθήσουμε το δήμαρχό μας γιατί διαπιστώσαμε απο το πόθεν έσχες που ανήρτησε στην ιστοσελίδα του δήμου οτι έχει πρόβλημα οικονομικό.
Το 2015 δήλωσε 3000 ΕΥΡΩ και τι 2016 δήλωσε ΜΗΔΕΝ ΕΥΡΩ εισοδήματα απο την εξάσκηση του ιατρικού του επαγγέλματος.
Και σκεφτήκαμε να τον βοηθήσουμε λόγω και των επερχομένων εκλογών.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά και καινούργιο ιχ ο δήμαρχος κ το έχει γεμίσει χιλιόμετρο.. μπράβο για το ζήλο που δείχνει κ μετά τον κατηγορείται βρε ουστ.

Ανώνυμος είπε...

γατάκια, ούτε που φαντάζεστε ποιος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος. θα μάθετε σε λίγο και θα εκπλαγείτε με την νέα υποψηφιότητα

Ανώνυμος είπε...

Το ραντεβού τσομου κ δαδιωτη ολοκληρώθηκε. Η συνεργασία κ η συνενωση των δυνάμεων κ του οράματος πλέον είναι δεδομένη η ισχύ εν τη ενώσει. Άξιοι!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΑ ΒΟΥΡΛΑ
ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΣΚΟΥΦΙΑΣ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ [ΠΕΡΙ ΟΝΟΥ ΣΚΙΑΣ]
ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ Ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 2016 = 0 ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ... ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ FAKE NEWS ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ.
ΕΣΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΛΑΛΙΣΤΑΤΕ ΚΡΙΤΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑΣ ?

ΕΝΑΣ ΛΑΜΙΩΤΗΣ ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΚΒ

ΚΡΙΤΩΝ είπε...

Προς τον ανωνυμο φιλο των Καμ. Βουρλων 8.43μμ 25\01.
Τι ακριβως ζητας;
Μήπως να δωσει λυση επανω στην σκηνη ο απο μηχανης θεος στο θεατρο του παραλογου ;
Η να υπαρχει στο blog ελεγκτης φορολογικων υποθεσεων και να παρεμβαινει αυτεπαγγελτα;
Οποιος νομιζει οτι οι δημοτικες εκλογες ειναι μεσον επιλυσης προσωπικων διαφορων,ή ακομη και επιδιωξεων εχει "ξεστρατησεΙ".
Θα ελεγα ακομη οτι η συνολικη ωφελεια ευρισκεται στην εγκυρη πληροφορηση,και οχι τοσο στην πιεστικη επιθυμια για καθαρση.
Ο καταγγελτικος λογος παλι ειναι θεμιτος οταν αυτος που τον επιχειρει το κανει πρωτον ως αναμαρτητος και δευτερον προς οφελος των Δημοτων.
Αν λοιπον στα πλαισια της προεκλογικης μαχης, χρησιμοποιηθουν "χημικα" επιβλαβη για
τους πολλους τοτε ας καταγγελθουν ως τετοια ,μαζι ομως με τα χτυπηματα κατω απο την "ζωνη"
που και αυτα ειναι απαραδεκτα.
Επειδη ομως ο "σκοπος αγιαζει τα μεσα" οπως θελουν να πιστευουν διαφοροι "δογματικοι μουτζαχεντιν" πρεπει να αποδεχθουμε το γεγονος της "μαυρης" προπαγανδας ως κανονικοτητα.
Φιλε Λαμιωτη επικεντρωσε την προσοχή σου σε προβληματα που αφορουν τους Δημοτες,ψαξε να τα βρεις αν δεν τα ξερεις.


Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στην ομάδα των νέων που μετά την αποψινή τους συνάντηση γεννήθηκε ο συνδυασμός που θα διεκδικήσει το μέλλον του τόπου. Οι εκλογές τελείωσαν πριν καν αρχίσουν!

Ανώνυμος είπε...

Να σας ζήσει..