30 Ιανουαρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΑΘΑΝ. ΜΠΕΛΛΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ
ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ
Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Συνεπής στη δημόσια δέσμευσή μου, και με βασική μου αρχή ΄΄Έχεις γνώμη και τη λαμβάνω υπόψη μου΄΄, εγώ και οι συνεργάτες μου, τεχνοκράτες, τεχνικοί σύμβουλοι, και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, συγκροτήσαμε και θέτουμε σε δημόσια διαβούλευση το κείμενο της Διακήρυξης Θέσεων και Προγραμματικών Αρχών του Συνδιασμού ΄΄ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΑΘ. ΜΠΕΛΛΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ – ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ΄΄, που θα βρίσκεται ανηρτημένο στην ιστοσελίδα https://tmpellos-ekloges.gr από 25-1-2019 μέχρι 10-3-2019.

Κάθε δημότης και κάθε φίλος του Δήμου Καμένων Βούρλων, θα μπορεί, ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες, να φέρνει μπροστά του όλη τη Διακήρυξη ή τμήματά της και να σχολιάζει, να παρατηρεί και να προτείνει, ώστε με τη λήξη της διαβούλευσης, να διαμορφωθεί (στην κυριολεξία συνδιαμορφωθεί ) ένα τεκμηριωμένο Πρόγραμμα Ανάπτυξης της περιοχής μας το οποίο θα τεθεί στην κρίση των δημοτών κατά τις εκλογές του Μαϊου 2019.

Με ιδιαίτερη Εκτίμηση
Τριαντάφυλλος Αθαν. Μπέλλος

95 σχόλια:

W είπε...

Ο κ. Μπέλλος δείχνει να μην έχει επαφή με την πραγματικότητα και κάνει απραγματοποίητα σχέδια (αιθεροβάμων)
Μια ρομαντική θεωρία που δεν μπορεί να πείσει.
Ένα εξωπραγματικό και μη εφαρμόσιμο πρόγραμμα.

Ανώνυμος είπε...

το τάξιμο δεν χρεώνεται …. είναι τσάμπα … ποια γίδια θα τσιμπήσουν ?

Ανώνυμος είπε...

Τα μισά να κάνει φθανουν για να αλλάξει ο δήμος .Δεν ξέρω αν και πως θα μπορέσει αλλα αυτή τη στιγμή φαίνεται ο πιο οργανωμένος απ' ολους.Συγκεντρωση με φορείς και κόσμο στο Γαλήνη και διάλογος , ανοικτή διαβούλευση του προγράμματος!! Περιμένω ανάλογες κινήσεις απ' τους υπόλοιπους για να δω πως σκέφτονται και πως δουλεύουν.

Ανώνυμος είπε...

Ωρε πίκρα.....Αρχισαν τα παπαγαλάκια να κράζουν..Μπραβο ρε Μπελλο.. Έχεις τέτοια και δε στο ειχα..Για να δω Συκιώτη,Τσωμο και λοιπους τι θα βγαλουν..

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Μπέλλο,
Αξιολογώντας το κείμενο των 66 σελίδων ως Πτυχιακή Εργασία θα το βαθμολογούσα με Άριστα «10»
Αξιολογώντας το κείμενο ως Πρόγραμμα μια και περιλαμβάνει τους Άξονες και τις Δράσεις που θα υλοποιήσεις όταν εκλεγείς Δήμαρχος θα το παρομοίαζα με το Πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ του 2014 που μας υποσχέθηκε τον [Παράδεισο] και μας πήγε στη [Κόλαση].
Συμφωνώ με τον W. Δείχνεις να μην έχει επαφή με την πραγματικότητα.
Εκτός και αν σε μυστική συμφωνία με τον κ. Μάριο Ντράγκι της ΕΚΤ, πήρες διαβεβαιώσεις ότι θα σου δώσει το δικαίωμα να εκδίδεις … ΕΥΡΩ !!!
Αλλά και να το πήρες … χρειάζεται ανθρώπους να το υλοποιήσεις.
Με ποιους ?
Αυτά προς το παρόν …

Ένας πρώην fan σου, που έφαγε πολύ «σανό» επί Νομαρχιακής σου Θητείας

Ανώνυμος είπε...

Ρε Μπελλο
Εμείς παλιοκατάσταση και εσύ σε άλλη διάσταση.
Τι πίνεις και δεν μας δίνεις?
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΑΝΟ !


Ανώνυμος είπε...

Σκουξτε....

Ανώνυμος είπε...

Μείνετε στην παλιοκατασταση ρεεεε...Εμείς επιλέγουμε άλλη διάσταση.Μπραβο Τριαντάφυλλαρα....Προχωρα να ξεβρωμισει ο τόπος απ' τους καρεκλοκενταυρους και τους άσχετους..

Ανώνυμος είπε...

κ. Μπέλλο,
εγώ, όπως υποθέτω και όλοι οι λογικά σκεπτόμενοι πολίτες του Δήμου θα θέλαμε πριν ασχοληθούμε με παρατηρήσεις και προτάσεις επί του κειμένου της Διακήρυξης Θέσεων και Προγραμματικών Αρχών του Συνδυασμού σας , να μας ενημερώσετε και ποιοι είναι οι συνεργάτες σας.
Ποιοι είναι οι Τεχνοκράτες και οι Τεχνικοί Σύμβουλοι ?
Δεν έχουν όνομα ?
Δουλεύουν αμισθί για τον συνδυασμό σας ή μήπως με γραμμάτια που θα εξαργυρωθούν άμα τη αναλήψει των καθηκόντων σας, εάν σας επιλέξουν οι πολίτες ως Δήμαρχο ?
Επίσης ποιοι είναι οι συνδημότες μας Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με την παράταξή σας ?
Πως ζητάτε από εμάς να σχολιάσουμε με το όνομά μας κλπ το κείμενο, ενώ εσείς αποκρύβετε να ονόματα των συνεργατών σας ?
Γιατί αυτή η μυστικοπάθεια ?
Αν κάνετε την αρχή, εμείς θα συνεχίσουμε.
Αν όχι, δεν νομίζω ότι ένα άτομο με αξιοπρέπεια θα ανταποκριθεί στο κάλεσμά σας.

Ανώνυμος είπε...

Άσχετη παρατήρηση ο 2.34 μ.μ
Αλλά φαίνεται ότι δεν ήταν στη συνάντηση που εγινε στο Γαλήνη όπου ο Μπέλλος παρουσιασε τους συνεργάτες του που συνεργαζονται για το πρόγραμμα και μαλιστα τους είχε στο πάνελ και σημειωναν τις προτάσεις του κόσμου.
Πιστεύω ότι είναι ανημερωτος και όχι καλοπροαίρετος..

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη κακοπροαίρετος ηθελα να πω

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ήμουνα στο Γαλήνη και τους είδα.Αν και δεν μου γέμισαν το μάτι μάλλον φαίνεται ότι το κατέχουν το άθλημα..Δεν ξέρω αν θα εξαργυρώσουν γραμμάτια αλλά ιδέες για όποιον και να βγει δήμαρχος έδωσαν.Μπραβο στο Μπελλο που τολμά.Πρωτη φορά ερχεται σε διαβουλευση πρόγραμμα.Μπορει να μην τον γουστάρω γιατί σαν παλιος πολιτικος ευθύνεται για την κατάντια μας αλλά μέχρι στιγμης κερδιζει τις εντυπώσεις.Το ένα πέμπτο να κάνει απ' αυτά αν βγει φθανει..

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ο 2.34
Όσον αφορά τους τεχνοκράτες και τεχνικούς συμβούλους, φυσικά και τους είδατε, όπως τους είδα και εγώ. Όνομα και επάγγελμα δεν έχουν ? Παρέχουν υπηρεσίες για την ψυχή της μάνας τους ?
Όσον αφορά τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους τους είδατε ? Εγώ δεν του είδα. Και αυτοί χωρίς όνομα?
Όσον αφορά το 1/5 να κάνει, μου θυμίζει το επιχείρημα που εσείς οι ίδιοι ως fun του Αντωνίου προσπαθούσατε και τότε να με πείσετε, οτι οι Ασιάτες είναι υπαρκτά πρόσωπα όταν σας έλεγα οτι ο φίλος μας ο Μάκης ψεύδεται.
Και μια καλοπροαίρετη και όχι κακοπροαίρετη συμβουλή, όπως ισχυρίζεται ο 3.48
Αν θέλετε να βοηθήσετε τον φίλο σας τον Μπέλλο πρέπει να τον προσγειώσετε στη πραγματικότητα. Ξεβουλώστε τα αυτιά σας και ανοίξτε τα μάτια σας για να ακούσετε και να δείτε τι λένε οι πολίτες.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρεις καλοπροαιρετε 2.34 τι λένε οι πολίτες.?Ότι αυτός ο τοπος πρέπει να αλαξει και να προχωρήσει επιτέλους μπροστά.φτανει πια..
Τι σε χαλάει?Απ' το πρόγραμμα που διάβασες ,αν το διάβασες έχεις να πεις για το ποιοι θα είναι οι δημοτικοί Σύμβουλοι.Αν συμφωνείς Μ αυτά που λέει και πιστεύεις ότι μπορεις να βοηθήσεις στο να γίνουν ακόμη και το 1/5 απ' αυτά κατέβα μαζι του και μη ρωτάς ποιοι είναι οι άλλοι.
Πεζόδρομος,ποδηλατόδρομος,άρδευση για τους αγρότες ,σκυλιά αδέσποτα που σε φοβίζουν στο να βγάλεις μια βόλτα το παιδί σου,κουνούπια,αναβάθμιση παραλιων,πρόσβαση ΑΜΕΑ και τόσα άλλα που αναφέρει δεν τα λένε οι πολίτες?Ανέφερα και πριν.Θα δω τι θα πουν και οι άλλοι υποψήφιοι και θα κρίνω.Και θα κρίνω ως πολίτης που προσδοκά κάτι καλύτερο για τον τόπο του και όχι ως φίλος του Μπέλλου η του Συκιώτη.Αυτα..

Ανώνυμος είπε...

το διάβασα. Καλό ως κείμενο θέσεων. Νομίζω ότι το πλήρωσε /ή θα το πληρώσει/ ένα 20χιλιαρο/ αλλά είναι όπου είναι συγκεκριμενο, είναι λανθασμενο.

Ανώνυμος είπε...

6.29, η περίπτωσή σου είναι ίδια με αυτή ενός φίλου Συριζαίου. Έχασα το χρόνο μου προσπαθώντας με επιχειρήματα να τον πείσω ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
Δεν θα το κάνω για 2η φορά με εσένα.
Πίστευε ότι θέλεις, υποστήριξε όποιον θέλεις, αλλά ξανασκέψου αυτά που εγώ λέω .

Ανώνυμος είπε...

Τι λες δεν μας λες..ποιοι είναι οι σύμβουλοι?ποιοι είναι οι τεχνοκρατες?
Και ναι..Η Μακεδονία είναι Ελληνική..
Δεν χρειάζεται προσπάθεια να με πείσεις.Επιχειρηματα χρειάζονται...και δυστυχώς δεν τα έχεις..

Ανώνυμος είπε...

Είναι παρόμοιο με το πρόγραμμα που εφάρμοσες σαν Νομάρχης!
ήμαρτον! άσε τον πρόλογο καλέ μου άνθρωπε, τα περισσότερα δεν γίνονται!
Αφού τον γείτονα θα ψηφίσουμε πάλι, απλά περιμένω το Μάρτιο που θα στείλεις την δήλωση και θα λέει με πολέμησαν τα οικονομικά συμφέροντα και ... αποσύρομαι!
Τριαντάφυλλε, η ζωή μας δεν είναι το καφενείο, αλλά αν δεν έχεις βγεί και από το σπίτι σου και πήγαινεις μια εκκλησία κάθε 3 μήνες ... δεν είναι καλό!
Πρωήν ψηφοφόρος σου ( και από άλλο κόμμα... πιο δέξιο)

ΚΡΙΤΩΝ είπε...

Η Αναρτηση των κατευθυνσεων που προτιθεται να ακολουθησει ο συνδυασμος ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ειναι ενας "μπουσουλας"γενικης ιδεας τεχνοκρατικου περιεχομενου και προφανως θα ακολουθησει συνεκτικο προγραμμα ανα γεωγραφικη περιοχη σε πλαισιο εφικτοτητος, που και αυτο θα γινει εγκαιρα γνωστο.

Επειδη η Διακηρυξη ειναι ΘΕΣΗ και ΙΔΕΑ και πριν μετουσιωθει σε ΔΡΑΣΗ δηλαδη σε προγραμμα θα ηταν λογικο να μην γινεται αναιτια κριτικη .

Ειδικα ως προς το ανεφικτο και ουτοπικο για κατι που ενδεχομενα θα αυτοπεριορισθει μεσου του προγραμματος απο αποψη βατοτητος, ειναι αρνηση κατανοησης και μαλιστα σε συνθηκες προωρης συνδιαμορφωσης .

Αν παλι καποιοι θεωρουν οτι οι μεχρι τωρα "κινησεις" του συνδυασμου [ομιλια Γαληνη ,παρουσιασεις ΜΜΕ,ιστοσελιδα, ηλεκρονικη διαβουλευση, ενημερωτικα τηλεφωνικα μηνυματα κλπ.]δεν ειναι προωθητικος και μοντερνος τροπος επικοινωνιας,τοτε θα πρεπει να υποδειξουν τον αλλον, ενδεχομενα τον σιωπηλο .

Σαφεστατα λοιον εχουμε μπροστα μας εναν νεο [ανοιχτο] τροπο προεκλογικης "καμπανιας",που θα ηταν καλο να τον ακολουθησουν και οι αλλοι συνυποψιοι.

Το οικονομικο σκελος μιας πραγματι μαξιμαλιστικης προτασης εκ της οποιας ομως ειναι σιγουρο οτι θα σταχυολογηθει προς τον ρεαλιασμο, ειναι πραγματοποιησιμο εφ οσον υπαρξουν οι εξης προυποθεσεις:

α] Ο Δημαρχος να ειναι δημιουργικος για πολιτικες εργου
Β] Να μην "σερνει βαρυδια" συνεργατων.
γ] Ανοικτος στην εγκαιρη Ενημερωση πριν την αποφαση.
δ] Δεκτικος στην συνενετικη προταση της αντιπολιτευσης.

Ολα τα μικρα θεματα που ανακυπτουν στην προεκλογικη περιοδο [ανακοινωση ονοματων συνεργατων-τεχνοκρατων] ειναι ζητηματα οχι πρωτευοντα.

Η συνδεση δε της πρωτερης πολιτικης πορειας με την εν οψει υστερη δεν πρεπει να συνδεεται δια τους κατωθι λογους:

1] Αποσταση χρονικης περιοδου,
2] Διαφορετικη θεσμικη ιδιοτητα
3] Παραγωμενο εργο διαφορετικης γεωγραφικης κλιμακος

Ουσια λοιπον ειναι η εμπιστοσυνη στην ικανοτητα διεκπαιρεωσης Δημοτικου εργου μιας
μελλοντικης Δοιοικησης[συμπολιτευση και αντιπολιτευση] με κυριο ζητουμενο την δεξιοτητα του Δημαρχου να συνθεσει και οχι να χωρισει το Δ.Σ.[απλη αναλογικη].

Ανώνυμος είπε...

Πρόκειται περί ανοιχτού φλέρτ. Για να μην πω ότι πρόκειται για καθαρή ερωτική εξομολόγηση. Καταλάβαμε ΚΡΙΤΩΝ με ποιον είσαι.

Γιάννης Σκούφιας είπε...

Σύμφωνα με τον γνωστό ορισμό του Otto von Bismarck, η πολιτική είναι «η τέχνη του εφικτού». Αυτή η φράση έρχεται να αναγνωρίσει τα εμπόδια και τους περιορισμούς ενός περιβάλλοντος με αυστηρές και συγκεκριμένες αλληλοσυνδεόμενες δομές που δύσκολα μπορεί κάποιος πολιτικός να τις αλλάξει.
Αλλά …
Η πολιτική μπορεί να είναι η τέχνη του εφικτού, αυτό όμως δε σημαίνει πώς δεν πρέπει να είναι και η τέχνη της αλλαγής, της διεκδίκησης και της ηθικά και οραματιστικά κατευθυνόμενης δράσης.

Ο κ. ΜΠΕΛΛΟΣ, σύμφωνα με τα ανωτέρω, κινείται προεκλογικά μεταξύ πολιτικής και ουτοπίας, έντονα μαξιμαλιστικός με στόχο να κερδίσει το παιχνίδι των εντυπώσεων.
Έχω την αίσθηση – με αυτά που ακούω και βλέπω - ότι η πρότασή του θα περάσει στη συνείδηση του κόσμου ως κάτι ανέφικτο και ουτοπικό.
Και αυτό διότι, κατά τη γνώμη μου, χωρίς να διεκδικώ το αλάθητο …
Έπρεπε να δώσει προς διαβούλευση τον Στρατηγικό Σχεδιασμό και τους Άξονες Παρέμβασης του Προγράμματός του … και να αφήσει τους πολίτες να προτείνουν τις Δράσεις ανά Άξονα και μετά με την επιτελική του ομάδα να διαμορφώσει το Τελικό Πρόγραμμα και να το δημοσιοποιήσει … Η δημοσιοποίηση των Δράσεων και η μετά τις 10/3/2019 τυχόν αναμόρφωσή τους δεν είναι πολιτικά ορθή κίνηση.
Και αυτό διότι οι ψυχολόγοι λένε ότι «παρότι νομίζουμε ότι η πρώτη εντύπωση δεν μετράει, αυτό είναι λάθος. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά η εντύπωση αυτή είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει στο μέλλον»

Ανώνυμος είπε...

Τέλειο το πρόγραμμα να σε έχει ο θεός καλά τα επόμενα πενήντα χρόνια να το υλοποιήσεις

Ανώνυμος είπε...

Η λήθη είναι μέσα στην ανθρώπινη φύση. Είτε γιατί νεώτερα γεγονότα επικαλύπτουν τα παλαιότερα είτε γιατί ο άνθρωπος θέλει να βλέπει μπροστά. Αυτό που έρχεται.
Όμως καλόν είναι να γνωρίζει πως αυτό που έρχεται είναι άμεσα συνυφασμένο με αυτό που έφυγε. Το μέλλον ορίζεται σε μεγάλο βαθμό από το παρελθόν.
Έτσι επιβάλλεται να θυμούμαστε τις «ένδοξες» ημέρες που ακολούθησαν την εκλογική νίκη του κ. Μπέλλου ως Νομάρχη Φθιώτιδας και αναλόγως να πράξουμε στις Δημοτικές Εκλογές του Μαϊου.
Το δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού !!!

Ανώνυμος είπε...

Να αλλάξεις ψυχολόγο.. γρήγορα..

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ Σκούφια μας ταχεις κανει κούφια.
Πολυξεριδης, πολυδιαβασμενος, πολυταξιδεμενος, πολυσπουδαστος, δε μας λες ποτε θα γ@@@@@σουμε για να ειμαστε και σε φορμα?,?????.
Κανε ψηφοδελτιο και θα σε ψηφισουμε για να καταλαβεις τι εστι βερυκοκο.
Εξω απ' το χορο, πολλα τραγουδια ξερεις. Μας φλωμοσες στη θεωρια και στις καταγγελιες επι παντος επι στητου.
Ενας λογιστακος ησουν στο λογιστηριο μιας μεγαλης εταιρειας. Δεν ησουν ο Αινσταιν. Κουλαρε φιλε...

Γιάννης Σκούφιας είπε...

Ρε συ 12.50
έστω οτι είναι έτσι που λες [Ενας λογιστακος ημουν στο λογιστηριο μιας μεγαλης εταιρειας]
Αλλά εχω "φίλε" μου έχω τα @@μπαλα να μιλάω επώνυμα, καταθέτοντας την άποψή μου και διευκρινίζοντας οτι δεν διεκδικώ το αλάθητο...
Εσύ έχει τα @@μπαλα να μιλήσεις επώνυμα ?
ΟΧΙ βέβαια, κρύβεσαι σαν τις κουτσομπόλες γυναικούλες στην ανωνυμία.
Ξέρω οτι ενοχλεί ο λόγος μου γι' αυτό και θα συνεχίσω να καταθέτω τις απόψεις μου ... έστω αν εσύ και οι όμοιοι σου συνεχίζετε να γαβγίζετε.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε μάγκα Σκούφια.
δώσε πόνο και άσε τα σκυλιά να γαβγίζουν. Δείγμα ότι σε φοβούνται Και όπως έχει δείξει η ζωή μόνο άνθρωποι σαν εσένα μπορεί να αλλάξουν πορεία στα δημοτικά πράγματα.
Νάσαι καλά ...

Ανώνυμος είπε...

Ο αλυτρωτισμος της παροικίας των αυτοεξοριστων Αγνανταιων ηρθε η ωρα να ικανοποιηθει, αρκετα υπεφεραν απο τους Καρυωτες...ουουμμ... ααα?

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη κε Σκουφια το θεμα ειναι να κερδισει τις εντυπωσεις?Αυτο ειναι το ζητουμενο?
Αν ειναι αυτο κατα την ταπεινη μου γνωμη το κερδισε ηδη, καθως ειναι ο μονος ,η ο πρωτος που καταθετει το πραγραμμα του και το θετει σε διαβουλευση.
Θα περιμενα απο εσενα να σχολιασεις επι της ουσιας και οχι για το θεαθηναι.
Αλωστε πολλα απ αυτα που ειναι στο προγραμμα τα προτειναν στο Γαληνη πριν 2 μηνες επαγγελματιες ,φορεις συλλογων και απλοι ανθρωποι που αγωνιουν για την αυριανη μερα στον δημο τους και βρεθηκαν τοτε εκει.εσυ ησουν?
Οχι..
Μπορει οντως να μην εχεις τις ιδιες ανησυχιες,μπορει να μην γουσταρεις τον Μπελλο και να τον θεωρεις ανικανο οπως και τους υπολοιπους ,αλλα δεν μπορεις να τ απαξιωνεις ολα και να κρινεις χωρις να προτεινεις..
Ο Μπελλος μπορει να βγει τελευταιος ,αλλα με το προγραμα του δινει πολλα πραγματα και κυριως ιδεες σε ολους τους συνυποψηφιους του για τον εκσυγχρονισμο και την αναπτυξη του δημου και για την βελτιωση της καθημερινης ζωης των δημοτων.
Τωρα για το αν θα μπορεσει να τα κανει ολα αυτα σε 4 χρονια,εγω λεω οχι.
Ειναι ανθρωπινως αδυνατον να προλαβει,αλλα πιστευω οτι αν πλαισιωθει απο αξιους συναργατες θα κανει τα περισοτερα γιατι ειναι μακραν ο πιο ικανος απ τους υπολοιπους.
Αυτα..

Γιάννης Σκούφιας είπε...

Ανώνυμε 8:23 μ.μ., Φεβρουαρίου 01, 2019
δεν είναι έντιμο τη μια φορά να γράφεις με το γνωστό ψευδώνυμο και την άλλη ως ανώνυμος.
Όσον αφορά το σχόλιο μου:
1. Δεν είπα ποτέ – γραπτά ή προφορικά – ότι ο κ. Μπέλλος είναι ανίκανος, ότι δεν τον . γουστάρω κλπ. Τα αισθήματά μου είναι ακριβώς τα αντίθετα και το ξέρει και αυτός. Αυτό που έκανες είναι κ α τ ι ν ι ά.
2. Πολιτικά, όμως, έχω άλλη άποψη για τα δημοτικά δρώμενα.
3. Έκανα ένα πολιτικό σχόλιο, ως ενεργός πολίτης. Εξ άλλου μου το ζήτησε και προσωπικά με το μήνυμα που μου έστειλε.
4. Όταν κάνεις κριτική σε γραπτό λόγο μην κόβεις-ράβεις όπως σε βολεύει.
5. Είπα : “Ο κ. ΜΠΕΛΛΟΣ, σύμφωνα με τα ανωτέρω, κινείται προεκλογικά μεταξύ πολιτικής και ουτοπίας, έντονα μαξιμαλιστικός με στόχο να κερδίσει το παιχνίδι των εντυπώσεων”. Χρησιμοποίησα λέξεις κλειδιά : ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΥΤΟΠΙΑ, ΜΑΞΙΜΑΛΙΣΤΙΚΟΣ, ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. Αν δεν κατανοείς τη σύνδεση των αυτών λέξεων-κλειδιών είναι δικός σου πρόβλημα και προσπάθησε να το διορθώσεις .
6. Όσο υποστηρίζεις ΕΣΥ τον κ. Μπέλλο τόσο οι συνομιλητές σου στα στέκια που κινείσαι απομακρύνονται από αυτόν …

ΚΡΙΤΩΝ είπε...

Κυριε Σκουφια μετα την μεταξυ μας συζητηση και την συγνωμη σου η οποια εγινε αποδεκτη , αναγνωριζοντας και εγω την ακεραιοτητα σου στο ανθρωπινο λαθος ,θα ηθελα να διασαφηνισεις {εννοιολογικα} την τελευταια παραγραφο της 10.21 πμ 02\ο2\19 υπ αριθ.6 "Οσο υποστηριζεις εσυ τον κ. Μπελλο τοσο οι συνομιλητες σου στα στεκια που κινεισαι απομακρυνονται απο αυτον."

Γιάννης Σκούφιας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
8.23μ.μ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Το ο,τι μέχρι τώρα έχω ακούσει ή διαβάσει από τον κ. Μπέλλο, αποτελείται από ένα γενικό πλαίσιο το οποίο μπορεί κάποιος να συναντήσει σε ορεινούς πεδινούς και παραθαλάσσιους δήμους, μικρές ή μεγάλες πόλεις. Δλδ μαξιμαλιστικές γενικότητες, που συναντάς σε όλο το διαδίκτυο Στην ιστοσελίδα που ανάρτησε δεν έχει μπει καν στον κόπο να επεξεργαστεί έστω τις βασικές ελλείψεις του τόπου , έτσι ώστε να ακολουθήσουν οι προτάσεις, οι όποιες. Γενικά πράγματα, βαλμένα σε ορθογραφική και συντακτική τάξη, αλλά αυτά αφορούν την παρουσίαση ενός κειμένου, όχι πορεία διαδρομής υποψηφίου δημαρχου

Γιάννης Σκούφιας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
8.23 είπε...

Καλησπερα στον κο Σκούφια και στον φίλο από το καφέ θρονιο.
Θα παρακαλούσα τους αναγνωστες του μπλοκ να ανατρέξουν στο σχόλιο που έκανα στις 8.23 μ.μ του 2019 και κατόπιν να διαβάσουν την απαντηση του κου Σκούφια στις 02/02 στις 07.42 μ.μ την οποία μου αφιέρωσε κιόλας και στις 9.40 π.μ στις 03/02
Τα συμπεράσματα δικά σας...
Υ.γ
Άνθρωποι οι οποίοι νομιζουν οτι ειναι ο
Ζορο διαδικτύου και καλυπτόμενοι απ' την επωνυμία τους βρίζουν χυδαια οποιον τολμήσει να αμφισβητήσει κατι το οποίο γράφουν είναι επικινδυνοι..
Όσο για σένα φίλε του κου Σκούφια απ' το καφέ θρονιο είμαι σίγουρος ότι δεν χρειάζεται να τα ξαναδιαβασεις γιατί δεν νομίζω και να καταλάβεις κάτι..πως να στο πω.. Φαίνεσαι μεγάλος αητος ρε παιδάκι μου όπως ελεγε και ο Χατζηχρήστος...
Θα επανελθω...
Orevoir...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Γιάννης Σκούφιας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
8.23 είπε...

Χαχαχα... Γεια σου αητε μου!!!!
Ξέρεις αυτό είναι και δημοτικό τραγούδι.Κρατα τον Σκούφια και χορέψτε το μαζί στο θρονιο..
Θέλω και τσαλιμακια αητε..το νου σου..

8.23 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Θα πρεπει να τελειωνεις με την φραση《ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ》και μονον με αυτη.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Γιάννης Σκούφιας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΚΡΙΤΩΝ είπε...





Απαντωντας στον 5.26μμ που με "στολισε" δεοντως.Ναι "δεν μισω κανεναν εκτος απο τον Χιτλερ
και αυτο για επαγγελματικους λογους."Ουινστον Τσωρτσιλ.
Φυσικα ουτε τον Γ.Σκουφια για να του την "στηνω" με ευφανταστα "Μακιαβελικα" σεναρια.
Αντιθετως ομως φινεται οτι συγκεντρωνω το ενδιαφερον του ντοπιου ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ ως εχων πιστευω την δυνατοτητα να αντιτιθεμαι σε αυτον.
Επι της ουσιας ομως το ξαναλεω οι δημοτικες εκλογες δεν ειναι προσωπικη υποθεση κανενος,μονο οι δημοτες θα δωσουν την εντολη.
Τα σχηματα και οι ηγητικες ομαδες ειναι γνωστες, το παρελθον και η πορεια των υποψηφιων Δημαρχων επισης και αυτο δεν αλλαζει με κοινοτυπες υβρις εκτονωσης.
Τωρα αν η νοητικη ανεπαρκεια οδηγει στο "Το γαρ πολυ της θλιψεως [να]γεννα παραφροσυνη"
ας μιλησει η ψυχιατρικη αφου πρωτα ελεγχθει η συστολικη πιεση.







Ηλιας.Χ. Καλτσας είπε...

Σήμερα το πρωί ενημερώθηκα τηλεφωνικά από φιλικό/συγγενικό μου πρόσωπο για όλα αυτά που γραφονται εν αγνοία μου στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα.
Επιστρέφοντας από την εργασία μου και αφού προσπάθησα να καταλάβω διαβάζοντας όσα περισσότερα σχόλια μπορούσα ,έχω να δηλώσω τα εξής:
Οταν αποφασίσω να εκφράσω τις απόψεις μου μέσω της ιστοσελίδας θα το κανω
Α. επώνυμα
Β. παντα με γνώση των συνεπειών των όσων λέω
Επί της ουσίας:
Γιάννη.Λυπαμαι πραγματικά γιατί οφειλες να με πάρεις τηλέφωνο για να το διαλευκάνεις αυτό και όχι να αφήσεις να αιωρουνται όλα αυτά για το άτομο μου...
Ο χαρακτήρας,η μόρφωση μου αλλά κυρίως η προσωπικότητα μου δεν μου επιτρεπει να σχολιάσω το χαρακτηρισμό ανεγκεφαλος.
Πιστεύω ότι το έγραψες εν θερμό και κάτω από συναισθηματική φόρτιση..
Εάν ήθελα να γράψω ανώνυμα να σε μειωσω η να σε βρισω και να κρύψω το όνομα μου δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό ότι δεν θα φανέρωνα τον τόπο καταγωγής μου(ορεινή Οίτη) (????) τοπος για τον οποίο παρεπιμπτοντως είμαι πολύ περηφανος
Περιμένω την συγνώμη σου και τις εξηγήσεις σου (αν υπαρχουν)όχι μέσω διαδικτύου αλλά κατά ιδιαν.
Η εκτίμηση μου στο πρόσωπο σου ηταν δεδομένη και νομιζα ότι το είχες καταλάβει αυτό.
Η δική σου προς εμένα πλέον αμφισβητείται έντονα από τη μεριά μου και λυπάμαι πολύ για αυτό..
Β)Κύριε από το καφέ.
Είναι έντονη η επιθυμία μου να γνωριστούμε.Οχι για να σας σπάσω στο ξύλο.Αυτο πιστεψτε το είναι το πιο εύκολο και δεν θα βγάλει τίποτα..
Αλλά για να ανταλλάξουμε έστω και δυο κουβέντες μαζι για να δουμε αν θα έχετε την ίδια άποψη μετά για το άτομο μου .
Περιμένω τηλέφωνο σας με όλη την συμπάθεια που μπορεί να δείξω στο πρόσωπο σας.
Το τηλέφωνο μου μπορείτε να το βρειτε εύκολα.
Γ)Συγνώμη αλλά δεν μπορώ με τιποτα να καταλάβω πως καταληξατε στο συμπέρασμα ότι κάποιος γράφει προσποιούμενος εμένα..Έχω γίνει διάσημος και δεν το ξέρω?Έχετε διαβάσει πολλά σχόλια μου η συγγραφικά μου έργα?
Γιατί κατηγορειται ανθρώπους άδικα?
Και ανθρώπους αξιοπρεπείς τους οποίους γνωρίζω προσωπικά και εκτιμώ απεριόριστα.(Κριτωνας)
Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω?
Είμαι τόσο κουτός εγώ η τόσο καλοι ντεντεκτιβ εσείς?
Κλεινοντας

Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους και να τους συγχαρώ εκ των προτέρων για τον αγώνα που αποφάσισαν να δώσουν για το καλό του τόπου μας..
Επιτρεψτε μου ιδιαίτερα να ευχηθώ καλή επιτυχία στον πεθερο μου και να εκφράσω έστω και έτσι την αγάπη την στήριξη και τον θαυμασμό μου για αυτον..

Με εκτίμηση

Ηλίας Χ Καλτσας


Ανώνυμος είπε...

τεράστιε, θεέ, ανυπέρβλητε ηγέτη,
καλα που εμφανιστηκες μετά από χρόνια (σκληρής) εργασίας και μας δείχνεις το δρόμο τον αληθινό, το μοναδικό.
το βράδυ μη φας χυλοπίτες, έχουμε γλαροσουπα
fun club gs official

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
8.23 είπε...

Ξαναανετρεξε στο σχόλιο μου και πήγαινε στα σχόλια του Κου Σκουφια που μου αφιερωνει και ξαναδιαβάσε προσεκτικά
Αν εσύ δεις ότι εγώ βρίζω και ο Σκούφιας αμυνεται θα πάω όντως σε ψυχίατρο όπως προτείνεις φίλε..
Με Το θα γίνω ο εφιάλτης σου αναφέρομαι στο μπλοκ και στις αναρτήσεις που θα κάνει στο μελλον μην αντέχοντας την κριτική και βρίζοντας χυδαια όποιον διαφωνεί μαζί του και γράφει ανώνυμα..
Διαβασε τα προσεκτικά και εδώ είμαι πάλι..

Γιάννης Σκούφιας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
8.23 είπε...

Ν απολογήθω γιατί? Γιατί εξέφρασα την άποψη μου ανώνυμα.
Άκου Κε Σκούφια.Δεν με τρομάζεις..
Θα εξακολουθώ να γράφω την άποψη μου χωρίς να φοβάμαι τίποτα.
Και τα ΜΑΤ να φέρεις δεν θα σταματήσω να γραφω γιατί έχω δίκιο..
Ζητά συγνωμη γιατί με έβρισες χυδαία και μπορεί να μην ξανασχοληθω μαζί σου..
Να λυπάσαι τον εαυτο σου γιατί είσαι για λυπηση..

Γιάννης Σκούφιας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ρε μ@λ@κ€$ σταματήστε να βγάζετε τα κομπλεξ σας στο μπλογκ. Κατινες της πενταρας. Κάντε καμια εποικοδομητική συζήτηση. Κομπλεξαρες.

ΚΡΙΤΩΝ είπε...

Οφειλω να δωσω τα ευσημα στον διαχειριστη του μπλογκ για τις διαγραφες σχολιων με τις
ανοικιες εκφρασεις επι προσωπικου[εξη του Σκουφια-τρεις του ανωνυμου-και δυο του 8,23].

Αυτο δειχνει την πορεια που ο φιλος μπλοκερ θα ακολουθησει στην αμεση χρονικη
περιοδο που ειναι και προεκλογικη για να διαφυλαξει ενα τουλαχιστον αποδεκτο επιπεδο ηλεκτρονικου διαλογου..

Λαθη φρασιεολογιας μονο ο Μπαμπινιωτης θα τα αποφυγει, ομως η συνειδητη προσπαθεια απο
καποιον για εντυπωσιασμο μεσω ενος χυδαιου τροπου εκφρασης χαρακτηριζει τον εσωτερικο κοσμο αυτου που τον επιλεγει και ουδεν αλλο.

Δεν αμφιβαλω οτι διαφερουμε στην σκεψη και μαλιστα οταν η τοπικη πολιτικη συνυπαρχει με το ατομικο συμφερον ως διδυμα, που το πρωτο παραγει το δευτερο και συμφωνα με την λαικη παροιμια
"ψοφαει η κοτα για καλαμποκι"να επιδρα και στον τροπο και την επιλογη του κειμενου.

Εφ'οσον ομως ο εκλογικος νομος απαιτει την λαικη εντολη του καθε "πικραμενου"τοτε υπομονη μεχρι τον Μαιο για να διαπιστωσουμε τι επελεξε και για τι;

Ο τροπος παρουσιασης [προφιλ] ενος υποψηφιου ειναι υποκειμενικος, η ληψη αυτου του μηνυματος
απο τον δημοτη ειναι επισης υποκειμενικη,ομως στην δυαδικη αυτη σχεση ,δεν μπορει να υπαρξει επηρεασμος μονο για εναν μονο λογο λ,χ.ρητορικη ικανοτητα ή ροπη στο ψεμα ή μονο ιδεολογικη ταυτιση ή προσωπικη αναγκη κλπ. αλλα συνολον ζητηματων.

Βεβαια σημαντικη παραμετρος για τον καθε υποψηφιο Δημαρχο ειναι η στελεχωση και μαλιστα στελεχωση πρωτης γραμμης,αλλο δηλ να εχεις τον Αδωνι συνεργατη και αλλο να εχεις "ρεπαντζη" προεδρο Δ.Σ.,συνεπως θα κριθουν ολα αυτα τα ζητηματα.






Ανώνυμος είπε...

Ρε διπρόσωπε ΚΡΙΤΩΝΑ
είτε θέλεις είτε όχι η τοπική κοινωνία και η εν Αθήναι ΚΒτες, κατάλαβαν τι ύπουλο πλάσμα είσαι. Ότι και να κάνει ο blogger (διαγραφή σχολίων) δεν σε ξεπλένει τίποτα. Άριστος ο χειρισμός απο τον ΓΣ. Σε ξεσκέπασε χωρίς να πάρεις χαμπάρι.
Ελπίζω να πήρες το μάθημά σου οτι στα blogs η αντιπαράθεση πρέπει να γίνεται face to face και χωρίς υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς στον σχολιαζόμενο.

ΚΒτης διαμένων εν Αθήναις

Ανώνυμος είπε...

Βλαξ ε βλαξ

ΥΠΑΤΙΑ είπε...

Παρακολούθησα την οξεία αντιπαράθεση μεταξύ των 2 συν-δημοτών μας και με την παρέμβασή μου αυτή θέλω να απευθυνθώ προσωπικά στον κ. Σκούφια και να του πω πως πρέπει να αγνοεί τους κακοπροαίρετους ανώνυμους σχολιαστές των κειμένων του, και αυτό γιατί …
Οι κομπλεξικοί άνθρωποι είναι αποθήκη συμφορών. Δεν σου προσφέρουν απολύτως τίποτα, αντιθέτως σου «ρουφάνε» όλη την ενέργεια σαν βαμπίρ. Δεν μπορούν, και δεν θα μπορέσουν ΠΟΤΕ, να φτάσουν στην απλότητα του χαρισματικού ή απλώς φυσιολογικού ανθρώπου. Έχουν επίγνωση του πόσο λίγοι είναι, δεν μπορούν να το χωνέψουν και αναγκαστικά επιλέγουν ανέντιμα μέσα για να σε πολεμήσουν. Ξεχωρίζουν με την μανία που έχουν στο να κρίνουν και δεν έχουν άλλη απασχόληση από την μόνιμη ματιά πάνω στις πράξεις των άλλων. Δεν διστάζουν να προσβάλλουν, να ειρωνευτούν και να κακολογήσουν τους άλλους. ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ.
Εμφανίζονται πάντα με το μανδύα του απόλυτα νορμάλ ανθρώπου. Δεν τους υποψιάζεσαι με την πρώτη, γιατί η φιλική τους διάθεση λειτουργεί σαν καθρέφτης... τυφλώνει !!! Αν είσαι από την φύση σου φιλικός και ευπροσήγορος χαρακτήρας, την πάτησες !!!
Κουβαλάνε, μόνιμα στην καμπούρα του, την ανεπάρκεια τους και υποφέρουν οικτρά. Δεν παραδέχονται ποτέ τα λάθη τους, τις αδυναμίες τους, τα ελαττώματά τους. Δείχνουν και δηλώνουν τέλειοι. Δεν παλεύονται. Προτιμάς να έχεις απέναντί σου ένα δολοφόνο. Ο δολοφόνος, τουλάχιστον, θα σε σφάξει επιτόπου. Ο κομπλεξικός θα το κάνει αφού προηγηθούν ένα κάρο εξηγήσεις, δικαιολογίες και προφάσεις. Και στο τέλος, θα προσπαθήσει να πείσει όλο τον κόσμο ότι εσύ έφταιγες που πέθανες...
Η λύση είναι μια. Μην τους δίνεις καμία σημασία. Γύρισέ τους την πλάτη

Ανώνυμος είπε...

ο κύριος Σκούφιας με πολύ απλό τρόπο αποκάλυψε έναν από τους πάσχοντες με σύνδρομο κατωτερότητας στη περιοχή. προσωπικά του βγάζω το καπέλο. επειδή υπάρχουν αρκετοί ακόμα με το σύνδρομο αυτό, και δυστυχώς θέλουν να έχουν λόγο στα κοινά, ας ασχοληθούν με τίποτα άλλο γιατί απλά κουράσανε!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Προς την Υπατια
Αναλυση προερχομενη απο βιωματικη ταξικη αντιθεση.
Αφαιρετικη κοινωνιολογικη θεση, [σωστη ως θεωρια], αλλα μη προσαρμοσμενη ρεαλιστικα.
Προσχηματικη ηθικη στηριξη με αφετεριακη βαση τον μικροκοσμο της ,αλλα
τελειως αποτυχημενη ως αυτοκριτικη εμπρος στον καθρεπτη της.
Υπεχειλιζουσα συναισθηματικη φορτιση επιπεδου θεατρικης αρχαιας τραγωδιας.
Υποκριτικη μεγενθυση ζητηματος,και απροκαλυπτα ετεροβαρη σε σχεση προσδιορισμου θυμα-θυτη.
Εκδηλη ανεπαρκεια προσδιορισμου της ανεπαρκειας?
Σοφη προτροπη το γυρισμα της πλατης αλλα αμφιδρομα.

Ανώνυμος είπε...

6.31 σε τι γλωσσα γράφεις. Δεν καταλαβαινω τιποτα.
Ακομα και τους στοιχειωδως μορφωμενους ανθρωπους τους καταλαβαινω. Εσενα οχι.
Μηπως μπορει καποιος φιλος να κανει την ερμηνεια.

Ανώνυμος είπε...

σε γραμμική β΄ μόνο ένας άνθρωπος γράφει στα καμένα. είναι εύκολο να αντιληφθείς ποιος είναι.. τη μια έτσι, μετά γιουβέτσι και ενίοτε κοκορέτσι... από τη πολλή ενέργεια που σπατάλησε στο κηφηνείο, μαζί με τον διτροχά και τους λοιπούς, έκαψε φλάτζα...

ΥΠΑΤΙΑ είπε...

Αυτή η γλώσσα φίλε μου λέγεται Αλαμπουρνέζικα !!!
Τι είναι τα αλαμπουρνέζικα? Είναι η γλώσσα των ψευτομορφωμένων !!!
Ένα συνονθύλευμα (ανομοιογενές σύνολο) λέξεων παρμένες από διάφορες επιστήμες. Μ’ ένα τέτοιο κουρκούτι στο τέλος δε βγάζουν νόημα ούτε αυτοί, ούτε φυσικά κι εμείς. λ.χ. «η μεταστοιχείωση της ντεμί νομενκλατούρας».
Ρωτήθηκαν κάποιοι να τα εξηγήσουν, μα δεν μπόρεσε κανείς. Γιατί όπως καταλαβαίνεις πρόκειται για μπαρούφες.
Η αιτία του φαινομένου αυτού, οφείλεται όχι μόνο στην ημιμάθεια των περισσότερων αλλά και στον εγωισμό τους. Δε θα μπορέσουν ποτέ αυτοί οι άνθρωποι να ακούνε περισσότερο απ’ όσο μιλάνε, να σκέφτονται περισσότερο απ’ όσο γράφουν, και να περνούν κάθε πληροφορία από το κόσκινο της κρίσης.

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΙΤΩΝ
αστους να λενε, αυτοι δεν ξερουν.
Ποιοι ειναι αυτοι? Ποια ειναι η ΥΠΑΤΙΑ?
Εσυ είσαι ο ΚΡΙΤΩΝ, ο μαθητης του ΣΩΚΡΑΤΗ.
Αν εκαψες φλατζα, οπως λεει ο 7.00, αλλαξε την και συνεχισε τον αγωνα σου.
Αφες αυτοις, ου γαρ οιδασι τι ποιουσι.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα...είσαι ωραίος ρε μάγκα.

Ανώνυμος είπε...

να μην κάνατε σαν τα χαϊβάνια μερικοί (εντελώς όμως), τι στο κόσμο.
ανώνυμοι, ψευδώνυμοι και επώνυμοι .
πες βρε μπαγλαμά την άποψη σου, και αν κάποιος την ενστερνίζεται ίσως και να την υιοθετήσει κιόλας.
εμ εσείς δεν θέλετε αυτό, θέλετε ντε και καλά ο άλλος να υιοθετήσει την δικιά σας άποψη.

Γιάννης Σκούφιας είπε...

12.11 μετά τα μεσάνυχτα δηλ. ΚΡΙΤΩΝ
Πριν λίγο άνοιξα τον Η/Υ και είδα το μήνυμά. Συνεχίζεις να πετάς λάσπη, αλλά δεν θα σε ακολουθήσω. Θα ακολουθήσω τη συμβουλή της ΥΠΑΤΙΑΣ που σε φωτογράφησε [Έχει το σύνδρομο ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ. Μη τους δίνεις καμία σημασία. Γύρισέ του την πλάτη]
Επειδή, όμως, δεν θέλω να μείνει ουδεμία σκιά γύρω από το όνομά μου αυτό που έχω να πω προς εσένα και προς τους φίλους σου [αλήθεια έχεις και φίλους ?] ότι το σχόλιο της ΥΠΑΤΙΑΣ γράφτηκε στις 6.2.2019 στις 11.44 πμ και εγώ από τις 11.30 βρισκόμουν στο κρεοπωλείο του κ. Γιώργου Ανάγνου και στη παρέα μας ήταν και ο κ. Θανάσης Καλογήρου και πίναμε τσίπουρα μέχρι τις 2,15 μμ …………..

Ανώνυμος είπε...

Ρε ΚΡΙΤΩΝΑ ηρέμησε. Δεν σκέφτονται και δεν ενεργούν όλοι οι άνθρωποι σαν εσένα. Ειδικά αυτός που έχεις στοχοποιήσει, τον οποίο γνωρίζω πολύ καλά. Όσο ασχολείσαι μαζί του, τόσο ανεβαίνουν οι μετοχές του στη τοπική κοινωνία.
Και ξέρεις γιατί? Γιατί έχει τεκμηριωμένη άποψη, γράφει επώνυμα και καταγγέλλει ενέργειες και συμπεριφορές και όχι πρόσωπα.
Άσε τα mind games γιατί στο τέλος θα τρελαθείς.
Ένας «φίλος»

ΚΡΙΤΩΝ είπε...

Μια απαντηση και οχι απολογια.

Κυριοι ο Κριτων δεν ειναι μονο μια προσωπικη φωνη, ειναι κυριως μια προσπαθεια λογικης σκεψης με βασει τον φιλελευθερισμο επι καποιων απο τα πολιτικα ζητηματα που αφορουν την πολη μας.

Στην προσπαθεια αυτη εχει την ηθικη συμπαρασταση εκεινων που σκεφτονται φιλελευθερα ,εναι ελευθεροαγοριτες, ειναι αντικρατιστες , εχουν καθαρη αντικειμενικη σκεψη αρκετη γνωσιακη εμπειρια για αξιολογηση και κριση.

Ειναι φανερο οτι δεν απευθυνεται σε καποιους που η κυρια διαφωνια τους ειναι
οχι αυτα που ενδεχομενα γραφει ή εννοει, αλλα κυριως επικεντρωνονται στο δικαιωμα να τα γραφει να τα λεει και συνεπακολουθα να τα προβαλει.

Φαινεται δε αυτο και απο τις αντιδρασεις με τις ανοικιες επιθεσεις επι προσωπικου μη
δυναμενες να προσελθουν σε παραγωγικο διαλογο με θεσεις και τοποθετησεις επι προβληματων πρωτης γραμμης.

Αυτος ο τροπος ειναι αναχρονιστικος, ανελευθερος, προδικαζει ιδεολογικη ηττα και αφορα την"Λουμπεν" λαικιστικη αντιληψη, πρωτα το ατομικο και επειτα το συλλογικο.






Ανώνυμος είπε...

«Φίλε» ΚΡΙΤΩΝΑ,
η Γη είναι στρόγγυλη, δεν έχει σχήμα πυραμίδας. Ούτε βεβαίως έχει εσένα στο κέντρο της. Συνεπώς, κάνε μια προσπάθεια να καταλάβεις πως δεν είσαι όντως αυτό το τόσο σπουδαίο που νομίζεις. Σταμάτα να γράφεις με διαφορετικά προσωπεία ανάλογα πως σε βολεύει. Μάθε να χρησιμοποιείς σωστά την ελληνική γλώσσα. Η γραμμική β’ που χρησιμοποιείς δεν είναι κατανοητή από κανέναν.
Μην εκλάβεις τα ανωτέρω ως προσωπική επίθεση. Συμβουλές είναι.
Και να θυμάσαι πάντα [Τους μεν κενούς ασκούς τους φουσκώνει ο άνεμος, τους δε ανόητους ανθρώπους η αλαζονεία και η έπαρση]
Ο «Φίλος» 1.18

Ανώνυμος είπε...

Για το πρόγραμμα του χριστιανού θα γράψει κανείς?ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε μάγκες ανώνυμοι, ψευδώνυμοι και επώνυμοι
Αρκετά με τον ΚΡΙΤΩΝΑ. Το άτομο δεν θέλει να καταλάβει. Δεν υπάρχει κάποιος να του μιλήσει, να του εξηγήσει, να του … τέλος πάντων να του πει για τα κυβικά του.
Είμαστε 3 μήνες πριν τις Δημοτικές Εκλογές και πρέπει ο διάλογος και οι αντιπαραθέσεις να γίνεται για τα δημοτικά δρώμενα και όχι για τις @@λακίες του ΚΡΙΤΩΝΑ. Συγνώμη για το ύφος μου, αλλά ήθελα να τα πω, να ξεσκάσω.

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά λίγο πριν τις αυτοδιοικητικές και επικρατεί σιγή ιχθύος. Ούτε ξέρουμε ποιοι τελικά κατεβαίνουν, κανένας επικεφαλής δεν ανακοινώνει συνεργάτες ,κανένας δεν ανοίγεται - τι συμβαίνει;

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ο δήμαρχος θα είναι!!

Ανώνυμος είπε...

Και θα βγει τεταρτος

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα..σωστος

Ανώνυμος είπε...

Για να βγει τέταρτος χρειάζονται άλλοι τρεις βοιδια

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμοι
4:42 μ.μ., - Μόνο ο δήμαρχος θα είναι!!
7:19 μ.μ., - Και θα βγει τεταρτος
7:20 μ.μ., - Χαχαχα..σωστος
7:54 μ.μ., - Για να βγει τέταρτος χρειάζονται άλλοι τρεις βοιδια

αν αυτό είναι το επίπεδό σας δεν έχει σημασία ποιος θα είναι ο δήμαρχος. Σε ένα στάβλο με τέτοια βόδια όλοι μπορούν να παίξουν το ρόλο του τσοπάνη

Ανώνυμος είπε...

Έχεις ακούσει το τρέχω μόνος για να βγω δεύτερος?Αυτό επί 2 μας κάνει τέταρτος βρε μσκαρα..

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά μην το κουράζουμε το θέμα. Συκιώτης, Τσώμος, Μπέλος και ΚΚΕς.
Όλοι οι υπόλοιποι που κουνάνε τις ουρές τους θα προσχωρήσουν κάπου.
Το παιχνίδι παίζεται στο ποιος θα πάει δεύτερη Κυριακή με πιπίλα.
Όποιος λοιπόν και να πάει δεύτερη Κυριακή με απέναντι τον νυν θα βγει …
Γράψτε το να το θυμάστε, όλα τα άλλα είναι για εσωτερική κατανάλωση.

Ένας Τεχνοκράτης με το Ταφ κεφαλαίο!!!

avanti είπε...

Αναρωτιέμαι εάν εχουμε καταλάβει ότι μιλάμε για δημοτικό συμβούλιο και τοπικά συμβούλια και ένα δήμαρχο. Για να λειτουργήσεικαι να έχει θετικά αποτελέσματα ο Δήμος θα πρέπει να έχεις ένα ικανό και ανοιχτόμυαλο δημοτικό συμβούλιο, όπως και τοπικό και φυσικά έναν ικανό και με ηγητικά χαρακτηριστηκά δήμαρχο που να μπορεί να οργανώσει να θποκινήσει και να εμπνεύσει τόσο το δημοτικό και τα τοπικά συμβούλια αλλά και τους εργαζομένους του Δήμου ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι και τα θετικά αποτελέσματα.
Μέχρι τώρα έχουμε κάποιες δηλώσεις υποψηφιοτήτων για το αξίωμα του δημάρχου και απουσιάζει εντελώς κάποια δήλωση-ανακοίνωση για τους υποψηφίους δημοτικούς, τουλάχιστον, συμβούλους που ενστερνίζονται το όραμά τους και διεκδικήσουν μαζί την ψήφο μας??
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ξέρω ότι ψηφίζουμε συμβούλους και όχι δημάρχους. Ποιοι ειναι αυτοί λοιπόν ;

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι το λάθος μας.Οτι πάντα ψηφίζουμε σόγια,φίλους,ανθρώπους από υποχρέωση και πότε η σπάνια αυτόν που ηγείτε..
Οι Δημοτικοί συμβουλοι είναι πολύ σημαντικοί,όπως και ο τοπικός αρχών αλλά αν ο ηγετης ειναι κουτσό άλογο πάνε στραφι τα υπόλοιπα...
Γιατί αυτό με το νέο εκλογικό νόμο όπου αναγκαστικά θα πάρουν αξιώματα σύμβουλοι από τρεις τουλάχιστον συνδιασμούς είναι πολύ σημαντικό να εκλεγεί δήμαρχος που θα βγει μπροστά και θα ηγηθεί ενός πολύ δύσκολου δημοτικού συμβουλιου αλλά με προοπτικη αν δουλέψουν με σύμπνοια και με κοινό στόχο.
Γνώμη μου,αλλά έτσι πιστεύω.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 3:56, δεν κατάλαβα την τοποθέτηση σου "θα πάρουν αξιώματα σύμβουλοι από τρεις τουλάχιστον συνδιασμού";
Αυτό που λες δεν ισχύει. Για διάβασε τον Κλεισθενη καλύτερα. Εάν και εφόσον συμφωνήσουν οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας, τότε μπορεί να επιλέξει ο δήμαρχος δημ σύμβουλο από άλλο συνδυασμό.

Ανώνυμος είπε...

Avanti έχεις απόλυτο δίκαιο. Η ομάδα θα κάνει τη διαφορά στη διοίκηση του δήμου με προεξάρχοντα μια ηγετική φυσιογνωμία στη θέση του δημάρχου (αλλα από ηγέτες πάσχει όλη η χώρα όχι μόνο ο τόπος μας), ή τουλάχιστον να μπορεί να μανατζαρει πρόσωπα, καταστάσεις και προγραμματα). Τα πρόσωπα είναι αυτά που θα παρακινήσουν και άλλους να ασχοληθούν με τα κοινά όμως μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει και κάποιο σοβαρό άτομο να χει κλείσει σε κάποιον συνδυασμού.
ΠΤΚΜ

Ανώνυμος είπε...

Ποια ασοβαρα ατομά υπάρχουν φιλε μου?

Ανώνυμος είπε...

Τελικά πολλούς λογαριασμούς έχει: α. Κρίτωνας, β. ο παντογνώστης, άμωμος, τερας ψυχραιμίας, ο σωτήρας μας εν τέλει απ το Ρεγγινι, γ. και οι δύο.
ψηφίζουμε:
αναποφασιστος, μάλλον β.

Ανώνυμος είπε...

2.42 ένα πρόσωπο του τοπου μας που γνωρίζει άριστα τα προβλήματα είναι ο κρίτωνας. Με σπουδες στο εξωτερικό και φιλελευθερες ιδεες νομιζω οτι θα μπορούσε να προσφέρει αν τον στηρίζαμε. Εγω θα τον έβλεπα ακόμα και δήμαρχο. Ποια είναι η αποψη σου?

Ανώνυμος είπε...

Επειδή βαριέμαι να γράψω για κάποιον που τον απαξιώνει το σύμπαν, αυτό που σου λέω είναι ότι καλύτερα είναι να στοιχηματίσεις σε μουλάρι στον ιππόδρομο παρά στον Ιωάννη Κρίτωνα.

Ανώνυμος είπε...

Αστραχάν ο Κρίτων...

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν οι φιλοδοξίες του συγκεκριμένου ανθρώπου είναι για κάτι τέτοιο αλλά αν θέλετε τη γνώμη μου θα ήταν κατά πολύ καλύτερος απ' τον υφιστάμενο...

Ανώνυμος είπε...

Ο κριτων ειναι γαμω τα ατομα..Οσο και να τον κραζετε δεν τον φτανετε με τιποτα..Κριτωνα προχωρα..

Ανώνυμος είπε...

Μπα σε καλό σου 9,27, με έκανες και γέλασα.

Ανώνυμος είπε...

αν τα μυαλα που κουβαλαμε ειναι σαν αυτά που εχουν οι 6.09, 9.27 και 11.24, δεν πρεπει να ψαχνουμε να βρουμε γιατι ο τοπος παει με την οπισθεν.
ΚΡΙΤΩΝ προχωρα ...

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία Τριανταφυλλε..