25 Δεκεμβρίου 2018

Ευχές για το νέο έτος … 2019

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προχθές συναντήθηκε στον Άγιο Κωνσταντίνο ο κ. Αβραμόπουλος επίτροπος στην Ευρωπαική Ένωση ( Κουμπάρος του Μπέλλου Τριαντάφυλλου) με τον Δήμαρχο κ. Συκιώτη!!!

Παρών και ο κ.Παπασυκιώτης (γραμματέας στο κόμμα που είχε κάνειο κ. Αβραμόπουλος)

Ήτανε άραγε τυχαία η συνάντηση αυτή, ή είχε μεσολαβητικό χαρακτήρα να τα βρούνε και να στηρίξει ο νυν Δήμαρχος κ. Συκιώτης που είναι αποδυναμωμένος, (όπως δε φαίνεται δεν θα μπορέσει ούτε συνδυασμό να κάνει) τον κουμπάρο του Αβραμόπουλου κ. Μπέλλο !!!!

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω στο http://www.lamiafm1.gr/
Και φέτος ο Δήμος Λοκρών δια μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας, όπως κάθε χρόνο από την σύστασή του, διανέμει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε 360 οικογένειες και άτομα σε όλες τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες του Δήμου Λοκρών με δικούς του πόρους.
Ο δικός μας Δήμος κ. Συκιώτη τι έκανε?
Που πήγαν τα (μαύρα) χρήματα απο τα εικονικά τιμολόγια ?

Ανώνυμος είπε...

Ας φρόντιζαν να μην ήταν φτωχοί. Να πιάσουν κανα τσαπί να δουλέψουν. Δεν είδα καναν αλβανό να πεινάει. Αντε γιατι πολύ στην φιλοπτωχία και στην φιλανθρωπία μου το ρίξατε αυτές τις μέρες Φαρισαίοι υποκριτες. Που είναι το ενδιαφέρον σας τις υπόλοιπες 364 ημέρες για τους συνανθρώπους σας.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 10:24 μ.μ., Δεκεμβρίου 26, 2018
Οχι δεν ήταν τυχαία η συνάντηση των 3 ανδρών. Οι πληροφορίες οι δικές μου λένε οτι ο Αβραμόπουλος προσπάθησε να πείσει το Συκιώτη να πάρει το Μπέλλο στον συνδυασμό για μην αναγκαστεί για 2η φορά να αποσύρει την υποψηφιότητά του μια και δεν μπορεί να κάνει δικό του συνδυασμό. Ο Συκιώτης είπε οτι θα το αξιολογήσει και θα του απαντήσει.



Ανώνυμος είπε...

Δεν τα ξέρεις καλά..Ο Μπέλλος προτεινε στον Συκιωτη να βάλει τον Αβραμόπουλο στο ψηφοδελτιο και ο Συκιώτης είπε ότι θα το σκεφτεί γιατί έχει ήδη κλείσει και δεν θέλει να ρίξει κανέναν..

W είπε...

Ανώνυμε 7:18 μ.μ., Δεκεμβρίου 27, 2018
έχεις «μυωπική σχέση με την πραγματικότητα». Αλλά ...
Είτε το λες κάρμα, είτε το λες μοίρα, είτε το λες θεό, η ουσία είναι πως ότι δίνεις αυτό θα πάρεις στο ταμείο …
Μόνο που το ταμείο της ζωής είναι λίγο περίεργο …
Καμιά φορά καθυστερεί ή κρατάει χρεωστικά, πιστωτικά για μελλοντική χρήση …
Όμως μην γελιέσαι, θα σου ρίξει τη χλαπάτσα στα μούτρα …
Η ζωή ξέρει να επιστρέφει συμπεριφορές. Να το θυμάσαι!

W είπε...

Tvstar – 27.12.18 – Συνέντευξη Υποψήφιου Δημάρχου κ. Μπέλλου
«Αυτή τη στιγμή υπάρχει ο Τριαντάφυλλος Μπέλλος. Περνάω την ύστερη νεότητά μου. Ζητώ από τους άλλους υποψήφιους Δημάρχους να δημιουργήσουμε ένα συνδυασμό με επικεφαλής εμένα για να ολοκληρώσω το έργο που άφησα μισό ως Νομάρχης – και το οποίο δεν με άφησαν να ολοκληρώσω - και να κάνω την περιοχή από το Λογγό ως την Αγία Τριάδα έναν επενδυτικό παράδεισο …………………………….»
Σχόλιο
Πάντα με εντυπωσίαζαν οι σίγουροι για το μεγαλείο της αποστολής τους συνάνθρωποί μου, οι «εγώ είμαι και άλλος κανένας»
I'm the elect – Είμαι ο εκλεκτός !!!
I'm the number one – Είμαι ο νούμερο ένα !!!

Ανώνυμος είπε...

Ο 1.10 μμ βρηκε το αδυναμο σημειο της συνεντευξης του Τ. Μπελλου που κατα την γνωμη μου ειναι
βιωμενη προσωπικη του αποψη,οχι απαραιτητα κατανοητη.
Ομως ηταν ανετος στην ερωτηση,ειχε αστικη εμφανιση και προφιλ,κοσμοπολιτικη ρητορικη,εξυπνη αναφορα για τους συνυποψηφιους του,καθαρη γνωση της τοπικης ανθρωπογεωγραφιας,αψογη σκηνικη παρουσια,με αξιολογημενη αναπτυξιακη προταση και τελικα μπορω να πω μια πληρεστατη υποψηφιοτητα ανταξια μιας premium περιοχης οπως ειναι τα Καμενα Βουρλα.
Ειναι ηλιου φαεινοτερον οτι υπερεχει.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Κρίτωνα (ανώνυμε 2:36) δεν βαρέθηκες να είσαι σφουγγοκολάριος του μπέλλου?

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 4.36
Καμία φορά για να κατανοήσει κανείς τι γίνεται στα δημοτικά δρώμενα δεν έχει παρά να βγει στο δρόμο. Όχι στα στέκια των «ζηλωτών» αλλά στα «χωνευτήρια» εκεί που συνυπάρχουν όλοι. Και οι μεν και οι δε. Είναι ο καλύτερος τόπος για να καταλάβεις, να κωδικοποιήσεις και να διαισθανθείς το αύριο.
Εκεί βλέπεις τους κολλαούζους τους που ξαφνικά αναδύθηκαν από τον πάτο της ανυπαρξίας τους αναζητώντας ρόλο, λόγο, εξουσία , χρήμα και μέλλον στην ζωή του τόπου, που προσπαθούν να ευνουχήσουν το γονίδιο του σκεπτόμενου ανθρώπου.
Νόμιζα πως το είδος είχε εκλείψει, αλλά ματαιοπόνησα, καθώς ξέχασα πως οι αποτυχημένοι πάντα θα υπάρχουν και πάντα θα προσπαθούν να παραστήσουν τους επιτυχημένους.
Θα μου πεις ποιος φταίει; Ο κολαούζος ή αυτός που τον αποδέχεται δίπλα του;
Μμμμ … μάλλον όμοιος ομοίω αεί πελάζει, δηλαδή, ο όμοιος όμοιό του συναναστρέφεται.
Αλλά εν προκειμένω ο ένας είναι φαινομενικά ο επιτυχημένος που δέχεται τους κολαούζους και ο άλλος είναι ο ίδιος κολλιτσίδα.

Η ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΚΡΙΤΩΝ είπε...

Στην εκδηλωση 'Αναζητωντας τις ριζες' στην Γαληνη διεξηχθη μια αντιπαραθετικη συζητηση εν μεσω της αιθουσης μεταξυ του Δημαρχου και του προεδρου των Ενεργων Δημοτων Καμ. Βουρλων.με θεμα την εργολαβια εγκαταστασης οπτικων ινων της ιδιωτικης εταιριας cosmote.

Επειδη υπηρξε διασταση αποψης, θεωρω οτι πρεπει να γινει γνωστο το ιστορικο της υποθεσης.

Η επενδυση κεφαλαιου αυτης της ταξης και μορφης κατα τον Δημο εξυπηρετει "παγιες και διαρκεις αναγκες"των Δημοτων, εναι δηλαδη Δημοσιου Οφελους και δεν πρεπει να τεθει θεμα Τελους χρησης ή αντισταθμισης και ειναι συννομο.

Ο Συλλογος εχει αλλη αποψη θελει κατ΄αρχην την επενδυση ,αρτιοτερη ομως τεχνικα [τοποθετηση ΚΑΦΑΟ εκτος πεζοδρομιων κλπ], με συμφωνια καταβολης Τελους χρησης,συμφωνα με την νομοθεσια που επικαλειται.

Οτι ισχυσει βεβαια για την cosmote θα πρεπει κατα την γνωμην μου να ιχυσει αναδρομικα και για την προηγειθεισα vodafon.

Στο θεωρητικο αυτο σημειο ηλθαν απο πλευρας Συλλογου η εξης ενεργειες:Πρωτα ενημερωτικο ραντεβου στο γραφειο του Δημαρχου,επειτα συγκληση Δ.Σ.στο ξεν. ΑΛΜΑ και αποφαση για καταγγελτικη επιστολη στην Αποκεντρωμενη Διοικηση της Περιφερειας με κοινοποιηση στον Δημο.

Μεχρι εδω κατα την γνωμη μου εγιναν τα εξης λαθη: Ο Δημος επρεπε να ενημερωση το Δημ. Συμβουλιο αρκετα εγκαιρα για την κατευθυνση που σκοπευε να ακολουθησει πριν την τυπικη αδειοδοτηση και βαση του νομου.

Ο Συλλογος οφειλε να ολοκληρωσει την διαδικασια ενημερωσης του απο τον Δημο αποστελοντας την καταγγελια μονο στον Δημο περιμενοντας την εγγραφη απαντηση του, εστω και αν ηταν χρονοβορα.

Επισης το εγγραφο να εχει την μορφη του ερωτηματος και οχι της καταγγελιας περι παρανομιας[ως αποτελεσμα παρορμητικης διαθεσης και προπετειας].

Τουτεστιν καθε εξελιξη απο εδω και περα θα ειναι σιγουρα επι τη βαση εγγραφου αλλα ταυτοχρονα τερματιζεται και η αμοιβαια καλη διαθεση που υπηρχε μεταξυ των δυο μερων.

Θεωρω οτι το σημερινο κειμενο μου επεχει και θεση παραιτησης απο μελος του Συλλογου Ενεργων Δημοτων φυσικα δια "προσωπικους λογους".

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΤΩΝ
Καλά έκανες αγόρι μου και παραιτήθηκες από μέλος του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.
Ο ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ-ΠΟΛΙΤΗΣ έχει στο DNA του άλλα χαρακτηριστικά.
Το DNA το δικό σου ταιριάζει με τα μέλη του Συλλόγου «ΟΦΑ _ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ».
Η αντιπαράθεση ΣΥΚΙΩΤΗ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ χάλασε τα σχέδια σου?
Βλέπεις οτι ο ούριος άνεμος φυσάει προς ΣΥΚΙΩΤΗ [λογω παρέμβασης Αβραμόπουλου] και η παραίτηση απο ΣΕΔ είναι ένα καλό διαβατήριο για ένταξη στην ομάδα του?
Α' ρε Μπέλλο σε τι τύπους στηρίζεσαι για να βγείς Δήμαρχος. Δεν ήξερες? Δεν ρώταγες?

Ανώνυμος είπε...

Παρέμβαση στο Σχόλιο για τις ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ και απάντηση στον ΚΡΙΤΩΝΑ
1. Η ενέργεια του Προέδρου του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ είχε την έγκριση των Μελών του ΔΣ και την σύμφωνη γνώμη έγκριτου νομικού.
2. Η άποψη της Δημοτικής Αρχής ότι «το έργο εξυπηρετεί πάγιες και διαρκείς ανάγκες των Δημοτών δηλ. Δημοσίου Οφέλους και δεν πρέπει να τεθεί θέμα Τέλους Χρήσης ή Αντιστάθμισης και είναι σύννομο» είναι αυθαίρετη. Δεν ισχύει διότι άλλοι Δήμοι της Χώρας (πχ. Δήμος Αίγινας) πήραν Τέλη Διελεύσεως.
3. Όταν είσαι Μέλος ΔΣ και παίρνεται απόφαση για κάποιο θέμα οφείλεις να συντάσσεσαι με την πλειοψηφία (ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ). Η εκ των υστέρων δημοσιοποίηση της προσωπικής άποψης διαφωνούντος μέλους, είναι ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ και εκτός χαρακτηριστικών που πρέπει να διακρίνουν ένα - κατ’ ομολογίαν του - ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ άνθρωπο.
4. Η μέσω σχολίου στο blog παραίτησής σου από Μέλος του ΣΕΔ για «προσωπικούς λόγους» (εντός παρένθεσης) αφήνουν υπονοούμενα και καλό είναι να τους αναφέρεις για τη δική σου αξιοπρέπεια διότι οι πολλοί θα υιοθετήσουν την άποψη του ΑΝΩΝΥΜΟΥ 4.04 περί ΟΦΑ κλπ που σου καταλογίζει.

ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕΔ

Ανώνυμος είπε...

φιλε μοριακε βιολογε-γενετιστη για την αναλυση του DNA του Κριτωνα επετυχες ανακαλυψη? Μαλλον εχεις στο τσεπακι σου το Νομπελ βιοεπιστημων . Επισης για την παραιτηση του παλι δικιο εχεις,για την ιδια επιλογη ομως απο την θεση του εκλεγμενου συμβουλου στο τοπικο Καμ. Βουρλων με τον συνδυασμο "Ανατροπη" τι εξηγηση δινεις; Παραληλλα εχεις και πολυ καλη αναλυτικη κριση και στα πολιτικα ,στα οποια εχεις ξεπερασει τον Σακελλαριο στην Σεναριογραφια?
Πανω απο ολα ομως εισαι αξιος να προταθεις σε εναν απο τους υποψηφιους για την θεση του
ειδικου Προβοκατορα.

Ανώνυμος είπε...

Α... ρε Σουφια εισαι τρομερος.
Εσπειρες το δηλητηριο και οι ανθρωποι τσιμπησαν και μαλωνουν μεταξυ τους.
Ομως ειστε ολοι κακομοιρηδες στον μικροκοσμο σας.
Κανενας σοβαρος δεν προκειται να ασχοληθει με τούτον τον τοπο.
Τα σκύβαλα ειναι για τις κοτες.
Και εσεις ειστε και σκυβαλα και κοτες.
Αι να μου χαθητε αχρηστοι πολιτες του γλυκου νερου.

Ανώνυμος είπε...

Ταταριδοκριτωνιες με ...σκουφο για το κρυο του χειμωνα!! Σας ενοχλουν τα παντα!!! Το ATM να σας βγάζει τη σύνταξη και να την ακουμπατε στα κυτταροκηφηνεια για μπόλικο κους κους και ρουφιανιλικι!!