14 Δεκεμβρίου 2018

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από τον Σύλλογο Επαγγελματιών Λουτρόπολης Καμένων Βούρλων

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο Σύλλογος Επαγγελματιών Λουτρόπολης Καμένων Βούρλων και οι πολιτιστικοί σύλλογοι των Καμένων Βούρλων σας περιμένουν να απολαύσετε τις φετινές σας γιορτές στην όμορφη Λουτρόπολη της Φθιώτιδας.


Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις μας θα γεμίσουν ευχάριστα το απόγευμα σας και θα απασχολήσουν δημιουργικά τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους μας φίλους!

Τα Καμένα Βούρλα έχουν φορέσει τα γιορτινά τους και όλοι οι επιχειρηματίες της Λουτρόπολης, σας περιμένουν να σας προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα, πάντα με το πιο ζεστό τους χαμόγελο!

Χρόνια Πολλά!

Δείτε αναλυτικά τις εκδηλώσεις:

fonografos.net

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να πούμε θερμά συλλυπητήρια στο Γιώργο Τσιτσιπά έφυγε ο αδερφός του Αποστόλης σε τροχαίο
http://www.lamiafm1.gr/%CE%B2%CE%B1%CF%81%CF%8D-%CF%80%CE%AD%CE%BD%CE%B8%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BB%CE%B1/

Ανώνυμος είπε...

καλό ταξιδάκι φίλε ΓΦ

Ανώνυμος είπε...

Για να καταλάβουμε πόσο ανάδελφοι είναι στα Καμένα, δυο λόγια για τον μακαρίτη δυστυχώς Απόστολο δεν βρήκαν να γράψουνε, αλλά ξεκατινιάζονται να γράφουν κατά του Συκιώτη και κάθε άλλου υποψήφιου.
Ντροπή ωρέ, πούσαι Γεώργιε Καραϊσκάκη;

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ,ΣΥΝΑΔΕΦΟΙ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΤΟ 2019!