13 Νοεμβρίου 2018

Είναι παντελώς αναληθείς οι δηλώσεις του Δημάρχου για το Κέντρο Υγείας

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Googlε _ Από ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ :

Συκιώτης = Πινόκιο _ όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει κάποιον ο οποίος είναι επιρρεπής στα ψέματα και την μυθοπλασία!

Ανώνυμος είπε...

Συκιώτη,
Στα χρόνια της δημαρχίας σου είχες τόση σχέση με τα προβλήματα των δημοτών όση σχέση έχει η καλλιέργεια της πατάτας με την αεροπορία.
Η εξαπάτηση και το καραγκιοζιλίκι δεν περνούν πλέον.
Έχεις καταποντιστεί στις εκλογικές συνειδήσεις των δημοτών.
Οι δημότες το Μαϊο θα σε φτύσουν και εσύ θα νομίζεις ότι βρέχει.

Ανδρεας Θεολογου είπε...

Η 5η υγειονομική περιφερεια,η οποια αναρτα σε blog τις οποιες απαντησεις της, δεν διοικειται απο σοβαρους ανθρωπους.
Επι πλεον, 4 χρονια τωρα, δεν εχουν καταφερει να θεσουν σε λειτουργια το κεντρο υγειας και ερχονται τωρα να απαντησουν οτι το προσπαθουν κλπ κλπ.
Αυτα ειναι φτηνες γραφειοκρατικες λειτουργιες.
Ενοχληθηκαν απο την δηλωση του δημαρχου και δεν ενοχλουνται απο το γεγονος οτι τα χρηματα που ξοδεψε ο Ελληνικος λαος για να κατασκευαστει και να παρασχει αυτο το κεντρο υπηρεσιες υγειας στην περιοχη, παραμενει ακομη ανενεργο.
Δεν υπαρχουν δικαιολογιες για αυτην την καταντια.
Επι πλεον ξεφευγουν απο την ουσια του πραγματος.
Δια στοματος κυβερνητικου βουλευτη Φθιωτιδας, δηλωθηκε οτι θα τοποθετησουν αγροτικους γιατρους για να λειτουργησει το κεντρο υγειας.
Ας περιοριστει η 5η υγειονομικη διευθυνση στο οτι πρεπει να φροντισει να επανρωσει το εν λογω κεντρο με σωστες ειδικοτητες και ας αφησει κατα μερος τις ευθυξιες της.

Ανώνυμος είπε...

Κυοφορειται ερωτας GIANIS + ANDREAS?
Ξερει καποιος περισσότερα?

Γιάννης Σκούφιας είπε...

Αν θέλουμε να υπάρχει ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ στον τόπο μας πρέπει να αγωνιστούμε με κάθε τρόπο.
ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
Πρέπει να αγωνιστούμε μόνοι, γιατί είμαστε μόνοι.
Δεν πρέπει να περιμένουμε βοήθεια από κανέναν.
Ούτε από την ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ούτε από την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ούτε από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.
Διαφορετικά …
Μόνο από τις ταμπέλες θα αντιλαμβάνεται κανείς ότι εκεί έπρεπε να λειτουργεί ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ.
Τα σχέδια της Κυβέρνησης για την ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ είναι σχέδια επί χάρτου.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ - ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ
Μεγαλεπήβολο κτίριο στην περιοχή Καινούργιου Φθιώτιδος που αραχνιάζει. Πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίου τύπου όπως Μικροβιολογικό και Ακτινολογικό. Διαθέτει όλα τα σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα που χρειάζονται σε ένα Κέντρο Υγείας. Λειτουργεί όμως μόνο στα χαρτιά. Τον Ιούλιο του 2009 εγκαινιάστηκε από τον κ. Αβραμόπουλο. Παραμένει κλειστό. Από το 2009 έως το 2014 υπήρχαν δύο γιατροί αποσπασμένοι. Από το 2015 ο ένας ιατρός επέστρεψε στο Περιφερειακό Ιατρείο Καμένων Βούρλων και ο άλλος γιατρός συνταξιοδοτήθηκε. Τώρα είναι 2 νοσηλεύτριες χωρίς κανέναν γιατρό. Βρίσκεται κοντά στην Εθνική Οδό, σε παραθαλάσσιο μέρος με τουρισμό. Με τη λειτουργία του θα εξυπηρετούσε χιλιάδες πολίτες, επισκέπτες που τώρα είναι αναγκασμένοι να διακομίζονται στο Νοσοκομείο της Λαμίας. Κινδυνεύει η ζωή των εκτάκτων περιστατικών λόγω καθυστερήσεων στις διακομιδές [6.8.2018 - Θάνατος Καθηγητή ]

Ανώνυμος είπε...

Είναι προφανής η απόπειρα κάλυψης Συκιώτη από Θεολόγου, για το θέμα με το κέντρο υγείας, με οφθαλμοφανή στοιχεία πιθανής συνεργασίας – σύμπλευσης … εξ ου και το μίνι λογύδριο υπέρ δημάρχου.
Δεν μας ενοχλεί που δεν έχουν ρίξει 4 χρόνια ούτε μια φτυαριά τσιμέντο, με αποκλειστικά υπεύθυνο σε επίπεδο πολιτικών αποφάσεων τον δήμαρχο!!!!, και ασχολούμαστε με τα περσινά ξινά σταφύλια, γιατί έγινε το κέντρο υγείας εκεί, και γιατί δεν επανδρώθηκε ακόμα.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή εσύ Σκούφια δεν αναγνωρίζεις τα επίσημα όργανα και τις επίσημες αρχές του κράτους, αφού λες να παραμερίσουμε τα καθ ύλην αρμόδια όργανα και να κάνουμε ότι μπορούμε μόνοι μας για το κέντρο υγείας?
Προτρέπεις δηλαδή σε αναρχικές πρακτικές και κατάργηση του κράτους?
Νομίζω προβλέπεται ποινική δίωξη για τέτοιες περιπτώσεις, για την έστω και έμμεση ‘προτροπή σε στάση’ .
Μήπως θες να ανακαλέσεις ή να ανασκεύασες έστω?
Σε καταλαβαίνω ότι στον βωμό του ενεργού και ολίγον εξτρεμιστή πολίτη, με λάβαρο το καλό του τόπου αλλά και την εποικημένη αναγνώριση με αφορμή τις προσεχείς εκλογές, εν δυνάμει γράφεις τα πάντα, αλλά βάλε και κάνα όριο … μην βρεθείς και μπλεγμένος, γιατί από όσο ξέρω, τα σχόλια τα διαβάζει και ο εισαγγελέας Λαμίας.

Γιάννης Σκούφιας είπε...

Ανώνυμε ... 12:21 μ.μ., Νοεμβρίου 13, 2018
Έχεις πρόβλημα κατανόησης γραπτού κειμένου.
Εγώ έχω μάθει να μιλώ επώνυμα και αυτά που λέω ή γράφω είναι κατόπιν ωρίμου σκέψεως. Δεν έχω μάθει να ανακαλώ ή να ανασκευάζω και προπάντων να φοβάμαι κανέναν Εισαγγελέα.
Η αλήθεια φίλε μου δεν φοβάται.
Εσύ πρέπει να φοβάσαι … Η κουκούλα σου είναι διάφανη …

ΥΠΑΤΙΑ είπε...

ανώνυμε - 12:21 μ.μ.
ο κ. Σκούφιας έγραψε αυτό που κάνουν οι κοινωνίες για να προστατευθούν από μια Πολιτεία που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Τι κάνουν? ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ...
Εσένα γιατί σε πείραξε? Ποια μύγα σε τσίμπησε?
Πως ξέρεις οτι τα σχόλια τα διαβάζει ο εισαγγελέας Λαμίας? Κολλητός του είσαι?
Και μια συμβουλή : ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ και ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΡΑΦΕΙ και ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΣΤΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ. ΑΥΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΑΙ.


ΚΡΙΤΩΝ είπε...

Ησυχια παρακαλω, οι ατακτοι και απροσαρμοστοι να εξερχονται οικειοθελως του BLOC.

Το κεντρο υγειας Καινουριου και οχι Καμενων Βουρλων[ετσι θα πρεπει να ονομαζεται για λογους ακριβοδικαιους], εγινε υπο την εποπτεια φαυλων διοικησεων του Δήμου υπο την πολιτικη πιεση των τοπικιστων του Καινουριου και του Ρεγκινιου, τελεια και παυλα.

Σημερα ακομη και μετα την ανακοινωση της περιφερειας δεν μπορει να λυθει σε επιπεδο 24ωρης βαρδιας, αλλωστε το λεει καθαρα οτι θελει χρονο ,προσαρμογη και υποστηριξη απο την τοπικη κοινωνια.

Αν ειναι να λειτουργησει για συνταγογραφιση μονο με τους αγροτικους γιατρους,που ουτως ή αλλως συνταγογραφουν κατα τοπους, να λειπει το βυσσινο [εδω εχει δικιο ο Δημαρχος και ο Θεολογου] διοτι ειναι αντιπαραγωγικο για τους πολλους του ΕΟΠΥΥ, που ικανοποιουν ηδη την αναγκη για φαρμακα στον τοπο τους[αραγε γιατι να μετακινηθουν μεχρι τον Βοαγριο] δηλ να εχουμε μια επαναληψη του φαινομενου {τυπου Αστυνομιας} .

Εφοσον ομως εξ αρχης στελεχωθει με ειδικοτητες Παθολογου ,Ακτινολογου -Μικροβιολογου, ασχετα με τον αριθμο των Νοσηλευτων ή το πολιτικο προσωπικο [γραματεια] ή το βοηθητικο προσωπικο [κηπουρο κλπ] και με τους αγροτικους Γιατρους να μοιραζονται τις νυκτερινες εφημεριες, τοτε και μονο τοτε θα ειναι ωφελιμο για την περιοχη των Καμενων βουρλων για την οποια αρχικα σχεδιασθηκε στη θεση φλοισβος με νομο[Γ.Π.Σ.], λαμβανοντας υπ' οψιν ολα τα στοιχια [Κεντρο ,πλυθυσμος.ογκος καλοκαιριου, αυξητικη ταση αστυφιλιας κλπ] .

Η Συσχετιση του κλειστου Κεντρου υγειας Καινουριου με την σημερινη Διοικηση του Δημου ειναι αδικη και τουλαχιστον μεροληπτικη,διοτι ειναι ενα θεμα χρονιζον και θελει οπως λεει και η περιφερεια ωριμανση,εκεινοι που αναπτυσουν και την ποιο εντονη ρητορικη μαλλον αισθανονται ενοχες για τις θεσεις που τυχον ειχαν στο παρελθον.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Σκουφια πιαστηκες οφ σαιτ.Ο 12.21 φαινεται οτι κατανοει πληρως και αναλυει πολυ σωστα αυτο που προτεινεις.Ξερεις το διαφορετικα...που αναφερεις στο κειμενο σου παραπεμπει σε οχι τοσο συνομες η δημοκρατικες πρακτικες.και κατι τελευταιο.Σε παρακαλω πολυ παψε επιτελους να χρησιμοποιεις την επωνυμια στα σχολια ως το αλαθητο του παππα και να ριχνεις στην πυρα οσους γραφουν ανωνυμα.δεν σε τιμα αυτο.πιστεψε με

ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ είπε...

Ανωνυμε (Γιαννακη)
ασε τις εξυπναδες και εγω δεν εχω ταμπελες οπως εσυ.
το μονο που με ενοχλει ειναι οτι οι καρεκλοκενταυροι της 5ης και κατ επεκταση το υπυργειο υγειας, προσπαθουν να αποποιηθουν των ευθυνων τους και να παρασυρουν την κοινη γνωμη σε αλλο γηπεδο.
τωρα αν εσενα σε ενοχλει γιατι δεν συμπλεω με τις επιλογες σου στα δημοτικα, ειναι δικο σου προβλημα.
και για να ξεκαθαρισω τη θεση μου, δηλωνω οτι δεν προσαρτωμαι σε κανενος υποψηφιου το αρμα.
οποτε τερμα αυτη η καραμελα.
ωστοσο, ειμαι ελευθερος ανθρωπος και εκφραζω τις προσωπικες μου αποψεις (τεκμηριομενες παντα)ελευθερα και επωνυμα.οχι οπως εσεις με κουκουλα.

Ανώνυμος είπε...

Το Υπατια ειναι επωνυμο?Εσενα πρεπει να σε φοβομαστε η να μην σε παιρνουμε στα σοβαρα?απορια..

Γιάννης Σκούφιας είπε...

Ανώνυμε... 3:30 μ.μ., Νοεμβρίου 13, 2018
Επιμένω ότι έχεις πρόβλημα κατανόησης γραπτού κειμένου.
Το «διαφορετικά» αναφέρεται σε ενεργούς πολίτες και όχι σε υπηκόους σαν εσένα.
Αναφέρεται σε ανθρώπους που ξέρουν να διεκδικούν.
Όσον αφορά το «επώνυμα» δεν αναφέρθηκε ποτέ ως το αλάθητο του πάπα.
Αναφέρεται στο ότι εσύ ξέρεις ποιος είμαι ενώ εγώ όχι.
Πιο απλά δεν μπορώ να σου τα πω. Είναι και θέμα IQ ….


Ανώνυμος είπε...

Βλαξ ανδρεα , βλαξ σκουφια θα με πείτε κ Γιαννάκη..!! Go f..ck!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 5:36 μ.μ.,
τσαντίστηκες γιατί δεν σε είπαν κ Θανασάκη?


Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κ.Σκούφια,
ποτέ μην τα βάζεις με έναν ηλίθιο (βλ. Γιαννάκη)
Είναι βέβαιο οτι θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει εκ πείρας.

Ανώνυμος είπε...

Οι κουμπάροι είναι δυνατοί φίλε καθίστε πρΟσοχη όλοι !! Έχουν κανεκ πολλά για το δημο!!

Ανώνυμος είπε...

Performans ειναι μια καλλιτεχνική ταση,απομακρυνσης απο τον συντηρητισμο με αφθονη διαδραση στο χωρο που παρουσιαζεται.Στην ουσια ειναι μια παρασταση που αλλοτε ειναι προσχεδιασμενη και αλλοτε εκτελειται αυθορμητα.Η αναπτυξη της ιδιαιτερης σχεσης που αναπτυσεται μεταξυ του επωνυμου καλλιτεχνη και του ανωνυμου κοινου ειναι βασικη επιδιωξη της Περφορμανς.Ακομη και σε περιπτωσεις που αυτη παρουσιαζεται στο διαδυκτιο η παρουσια του καλλιτεχνη και του κοινου ειναι φανερα στοιχεια που κυριαρχουν.Τελικα ειναι ενα ειδος ακτιβιστικης εκφρασης που προηλθε απο τον πολιτικο αναβρασμο που επεφερε η εικαστικη αποψη του Πρασινου Ηλιου της δεκαετιας του 80.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου γιατί βαριέμαι να ασχοληθώ με τις μπούρδες που θα γράψεις πάλι.διαβασε προσεκτικά τι γράφεις και πολύ πιο προσεκτικά τι απαντάς.ενω μέχρι σήμερα διάβαζα μέ ενδιαφέρον αυτά που εγραφες και εξακολουθείς να γράφεις πλέον θ αρχίσω να σε προσπερνω γιατί έχω την εντύπωση έστω και με το χαμηλό iq μου ότι έχεις αρχίσει να γίνεσαι γραφικός..χαλάρωσε γιατί οι εκλογές αργούν ακόμη και έχεις ξεφύγει...φιλικά ο μανIQουριστας..

Ανώνυμος είπε...

Υγ.Δεν χρειάζεται να ξέρεις ποιος είμαι για να δεχτείς την οποία παρατήρηση κάνω σ αυτά που γράφω αλλά να κρίνεις αν είναι σωστά η οχι και να μάθεις να δέχεσαι την γνώμη του άλλου αν κρίνεις ότι γίνεται καλοπροαίρετα.Δεν είναι θέμα IQ αλλά χαρακτήρα και τρόπων.και αν το IQ σου είναι υψηλό όπως νομίζεις χρησιμοποιήσετο για να αλλάξεις τρόπους..κερδισμένος θα βγεις..φιλικά ο ίδιος μανIQουριστ..

Ανώνυμος είπε...

Διακρίνω μια σαφέστατα υψηλή μόρφωση στους συνομιλητές, κρίνοντας από τους σχολιασμούς, αλλά το επίπεδο καλλιέργειας είναι εκ διαμέτρους αντίθετα χαμηλό.

Ok, φιλαράκια το καταλάβαμε ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για τα θέματα, αλλά δεν είναι ανάγκη να ξεκατινιάζεστε επωνύμως ή έστω ανωνύμως.

Χαλαρώστε και απλά ακούστε την άποψη του άλλου και γιατί όχι καταγράψτε την δικιά σας. Κάποιο λόγο θα έχει ο άλλος να έχει αντίθετη άποψη από την δικιά σας, και αν την τεκμηριώνει οκ καλύτερα αν όχι δεν έχασε η βενετιά βελόνι. Δεν είναι απαραίτητο ούτε επιβεβλημένο να έχουν όλοι την ίδια άποψη, την δικιά σας δηλαδή.

Χαλαρώστε και μην αγχώνεστε.

Γιάννης Σκούφιας είπε...

Ανώνυμε μανIQουριστας … 10:50 μ.μ. και 11:00 μ.μ, Νοεμβρίου 13, 2018
Αν γράφω μπούρδες … εσύ γιατί αναλώνεις το χρόνο σου να τις διαβάσεις?
Αν γίνομαι γραφικός … εσύ γιατί ζορίζεσαι? Μη μου πεις ότι ενδιαφέρεσαι για την εικόνα μου?
Και βέβαια πρέπει να ξέρω τον κριτή μου. Είναι στάση ζωής. Ο ανώνυμος , και μάλιστα ο κακοπροαίρετος σχολιαστής μπορεί ή λόγω αντιπάθειας ή διαφορετικής οπτικής ή επειδή θέλει να προσβάλει και να υποτιμήσει τον γράφοντα ή επειδή οι απόψεις τον ενοχλούν … με το σχόλιό του να κατασυκοφαντήσει τον αρθρογράφο, να τον χλευάσει, να διαστρεβλώσει τα λεγόμενά του. Δεν αντιμάχεται τις ιδέες αλλά το πρόσωπο που τις εκφέρει. Υποτιμώντας, όμως, το πρόσωπο, υποτιμάται και η ιδέα ενώπιον ενός αναγνωστικού κοινού που ίσως να μην δεν έχει την παιδεία να αξιολογήσει μια ιδέα με βάση την τεκμηρίωση και τη λογική της.
Στο δια ταύτα …
Το «Πιο απλά δεν μπορώ να σου τα πω. Είναι και θέμα IQ ….» το έγραψα διότι εσύ και ο 12.21 δεν κατανοήσατε το παρακάτω …
Εγώ στις 12:09 μ.μ., Νοεμβρίου 13, 2018 εξέφρασα την άποψή μου : «Αν δεν αγωνιστούμε με κινητοποιήσεις , μόνο από τις ταμπέλες θα αντιλαμβάνεται κανείς ότι εκεί έπρεπε να λειτουργεί ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ» …
Στις Δημοκρατικές Κοινωνίες αυτό είναι σύνηθες.
Γιατί εσύ και ο 12.21 το βρίσκετε «μη σύννομη δημοκρατική πρακτική»?
-----------------

Ανώνυμος είπε...

Παρακάμπτεις το διαφορετικά..και αλλάζεις όλη την πρόταση.παψε να υποτιμάς το ,,IQ μας επιτέλους και προσπάθησε να πνίξεις τον υπέρμετρο εγωισμό σου και να καταλάβεις ποιος κάνει κακόβουλη κριτική και ποιος όχι .Όσο γιατί σε διαβάζω σου λέω ότι διαβάζω όλα τα σχόλια και όχι εσένα αποκλειστικά.δεν σε εκρινα ούτε σε χαρακτήρισα όπως εσύ εμένα(υπήκοο,χαμηλό δείκτη νοημοσύνης,κακοπροαίρετο κλπ)μόνο και μόνο επειδή πήρα θέση υπέρ καποιου που τόλμησε να μην συμφωνήσει με αυτά που γράφεις.για αυτό και η φιλικη προτροπή στο ν αλλάξεις τρόπους.Αλαζονεια και φανατισμός στο φουλ...Στο είπα και πιο πάνω ..χαλααααααρα..

Ανώνυμος είπε...

Εσείς εδώ μέσα έχετε την εντύπωση ότι διαμορφώνετε την κοινή γνώμη;
Ξέρετε τι απήχηση και επιρροή έχει το παρόν blog; Καμία!
Μεταξύ σας ξεκατινιάζεστε για να ικανοποιήσετε την ματαιοδοξία σας!
ΑΠΑΝΤΕΣ!!!
Στο τέλος θα πλακώνεστε στο ξύλο στα καφέ που συντηρείτε με την μόνιμη παρουσία σας και χέστηκε η φοράδα στο αλώνι ποιοί και τι γράφετε εδώ μέσα 6.969.746 σύμφωνα με το alexa.com. Αυτή είναι η παγκόσμια κατάταξη του blog.
Πιάσε το αυγό και κούρευ'το.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 4:03
Και όμως, στις μικρές κοινωνίες, όπως τη δική μας, τα τοπικά blogs παίζουν καθοριστικό ρόλο και ειδικά στους νέους που είναι εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες. Στις δικές μου παρέες που είναι νέα άτομα συζητούνται τα θέματα που θίγονται στο blog και μας προβληματίζουν. Φυσικά και γελάμε με το [ξεκατίνιασμα] αλλά ξέρουμε να ξεχωρίζουμε τις σοβαρές τοποθετήσεις. ΟΧΙ φυσικά τη δική σου με το [χέστηκε η φοράδα στο αλώνι] ή [Πιάσε το αυγό και κούρευ'το].

Ένας ανώνυμος σκεπτόμενος νέος

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά ποιος είναι αυτός ο αλέξας που γράφει αυτός παραπάνω; μπαίνουν εδώ μέσα 6,969,746 ?? σοβαρά? εγώ έχω δει έναν μετρητή που δείχνει στατιστικά του μπλογκ και γράφει ότι 5000-6000 μπαίνουν την βδομάδα.

Ανώνυμος είπε...

Γιαυτο σας γράφω ότι είστε μια ομάδα ψιλοεμπαθών που νομίζετε ότι θα βγάλετε δήμαρχο από το blog.
Ο Αλέξας(!) είναι ξάδερφος του διαχειριστή!
Λοιπόν για να πούμε δυο λόγια σοβαρά αυτό το blog βρίσκεται από πλευράς επισκεψιμότητας στην θέση περίπου 7 εκατομμύρια ,δηλαδή υπάρχουν πριν από αυτό 7 εκατομμύρια ιστοσελίδες που προηγούνται σε επισκεψιμότητα. Αρα λεπτόνιο ύλης στο σύμπαν που λένε και οι επιστήμονες.
Θα μπορούσε πράγματι να αποτελέσει ενα βήμα διαλόγου αν ο διαχειριστής επέβαλε οι γράφοντες να αναφέρουν μια έγκυρη ηλεκτρονική τους διεύθυνση.
Και εγώ φυσικά, αλλά τότε αμφιβάλλω αν θα ξανάγραφαν περισσότεροι από 3-4, αυτοί που το κάνουν και τώρα και τους τιμά.
Τότε θα υπήρχε εγκυρότητα άρα και αξιοπιστία.
Θα ξεφεύγαμε από κουτσομπολίστικες,μικροπρεπείς,κατινίστικες αναρτήσεις που σκοπό έχουν να μειώσουν και να απαξιώσουν συμπολίτες.
Κανένας ζωντανός δεν είναι άχρηστος σε αυτό τον Δήμο, μακάρι να αποκτήσουμε συνείδηση συνέργειας και αλληλεγγύης και τότε πολλά θα αλλάξουν κι εδώ.
Οσο για τους νέους τώρα ασχολούνται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι όχι με blogs,πέρασε η εποχή τους,τώρα κυριαρχούν Facebook,Twitter,Instagram,Badoo,Viber,Snapchat social, LinkedIn και άλλα...