01 Νοεμβρίου 2018

Στη φυλακή δύο νεαροί που είχαν ρημάξει τα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Προφυλακίστηκαν την Τετάρτη (31.10.2018) δύο νεαροί από τη Λαμία, που είχαν διαπράξει σωρεία κλοπών στα Καμένα Βούρλα.

Μετά την απολογία τους σε ανακριτή και εισαγγελέα, οι δύο 27χρονοι, που είχαν γίνει φόβος και τρόμος στα Καμένα Βούρλα, οδηγήθηκαν στις φυλακές Δομοκού.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Λαμίας, η οποία σε συνεργασία με το Α.Τ. Καμένων Βούρλων, εξιχνίασαν τουλάχιστον 12 περιπτώσεις κλοπών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί εάν συμμετείχαν και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Στο μπαράζ των κλοπών που αφορούσε κυρίως περιοχές και κοινότητες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Καμένων Βούρλων, υπήρχαν και συνεργοί οι οποίοι αναζητούνται.


Οι δράστες για τις μετακινήσεις τους χρησιμοποιούσαν ένα λευκό Nissan Sunny, το οποίο μάλιστα είχαν εγκαταλείψει όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν ένα βράδυ να τους κάνουν έλεγχο. Τότε οι επιβαίνοντες το παράτησαν και εξαφανίστηκαν τρέχοντας μέσα στο σκοτάδι.

“Χτυπούσαν” εξοχικές και άλλες κατοικίες και άρπαζαν ότι έβρισκαν. Από χρήματα και χρυσαφικά, μέχρι συσκευές, κυνηγετικά όπλα, ακόμα και ρούχα. Έκαναν τα σπίτια άνω κάτω και ό,τι θεωρούσαν ότι ήταν χρήσιμο ή ό,τι είχε αξία το φόρτωναν.

Οι κλοπές που εξιχνιάστηκαν έγιναν από τον Νοέμβριο του 2017 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2018.

lamiareport.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

οχι που δεν ξερουμε.ΕΥΓΕ