23 Σεπτεμβρίου 2018

Ανακοινώνει υποψηφιότητα ο Τριαντάφυλλος Μπέλλος

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Την κάθοδό του ως επικεφαλής συνδυασμού στο Δήμο Καμένων Βούρλων ανακοινώνει το πρωί της Δευτέρας ο γνωστός δικηγόρος, πρώην Βουλευτής και Νομάρχης Φθιώτιδας, Τριαντάφυλλος Μπέλλος.

Διαβάστε την πρόσκληση που απέστειλε στα τοπικά ΜΜΕ για την αυριανή συνέντευξη τύπου

«Έχω την τιμή και την χαρά να σας καλέσω την 24η Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ. στο Ξενοδοχείο "ΓΑΛΗΝΗ" των Καμένων Βούρλων, όπου θα δοθεί Συνέντευξη Τύπου και θα γίνει η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου, ως Δημάρχου του Δήμου Καμένων Βούρλων, στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου 2019».

Με Ιδιαίτερη Εκτίμηση
Τριαντάφυλλος Αθαν. Μπέλλος

41 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έμαθα ότι θα είναι παρόντες αλλά και θα ανακοινώσει τα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που θα έχει στον συνδυασμό του. Για να δούμε ρε Μπέλο ποια ονόματα θα έχεις μαζί σου.

Ανώνυμος είπε...

άλλος ένα εν ενεργεία επαγγελματίας θέλει να γίνει δήμαρχος!
ρε φίλε δεν προλαβαίνεις δεν το καταλαβαίνεις?
δεν μπορείς να έχεις και μαγαζί κανονικά και να είσαι και δήμαρχος καμένων βούρλων!!!
αν γίνεις δήμαρχος θα έχουμε μια από τα ίδια σαν τον γιατρό, άφαντος από την θέση του διαρκώς...

Ανώνυμος είπε...

Τουλαχιστον να σταματησει ο 'χαρτοπολεμος' μεσα στο δημοτικο συμβουλιο,και με την απλη αναλογικη του Κλεισθενη να οδηγει σε πιεστικες συνενεσεις ,ο Δικηγορος ειναι καταλληλος να επαναφερει την ομαλοτητα και το καλο κλιμα.

Ανώνυμος είπε...

Άλλος ένας αυτόκλητος σωτήρας σας καλεί σήμερα στις 11.00 πμ να τον χειροκροτήσετε τη στιγμή που θα αναγγείλει την υποψηφιότητά του ως Δημάρχου σας.
Αν ακόμα σήμερα μετά τον part time δήμαρχο κ. Συκιώτη, περιμένετε σαν ανώριμα παιδιά να σας πάρει κάποιος άλλος part time δήμαρχος από το χέρι και ως δια μαγείας να εξαφανιστούν όλα σας τα προβλήματα … είστε εκτός τόπου και χρόνου.

Λεξικό Μπαμπινιώτη: Παράνοια είναι να κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά, περιμένοντας διαφορετικά αποτελέσματα.

Καληνύχτα σας
Ένας ετήσιος 3μηνήτης Παραθεριστής

Ανώνυμος είπε...

Ποιος Μπέλλος με δύο ατάτο υποψηφίους? Χαχαχα έτσι θα ανακοίνωνε κ ο Παπαναγιωτου..Τέρμα δήμαρχος Γιατρός κ πάλι!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ Ο ΙΔΙΟΣ

Hταν λιγοι φιλοι που ηλθαν μαλιστα με δικη τους πρωτοβουλια, το δε περιβαλλον ηταν συγκεκριμμενο [Δημοσιογραφοι-Καμεραμαν]και πραγματοποιηθηκε για συμβολικους λογους
στην Γαληνη [κεντρο], αντι να γινει στο Νομικό Γραφειο του Υποψηφιου.

Κυρια σημεια της τοποθετησης και επι συγκεκριμενων ερωτησεων ηταν τα εξης:

α] Προφανως και δεν ηταν προεκλογικη συγκεντρωση με σκοπο να δειξει δυναμική αλλα καθαρα ενημερωση με σκοπο την εναρξη και την αφετηρια μιας πραγματι δυσκολης προεκλογικης περιοδου.

β]Η προηγουμενη πολιτικη πορεια του και η εξ αυτου αντιθετική ρητορικη,δεν ειναι σημειο τριβής οταν ο ιδιος εχει συνειδισιακα εχει πραξει το καθηκον του.

γ] Ο Κλεισθενης και η απλη αναλογική,σε σχεση με την ανασχετικοτητα στις αποφασεις του δημοτικου συμβουλιου πρεπει [ενδεχομενα ] να προβληματιζει αλλους, διοτι βλεπει την αντιπολιτευση ως μερος της αναπτυξιακης προσπαθειας.

δ] Ο προεκλογικος σχεδιασμος εχει προγραμματισθει στη βασει των επι μερους γεωγραφικων συγκεντρωσεων απο οπου, θα προκυψει και θα καταδειχθεί μια πολιτικη προταση με διπλη εννοια ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΙ ΕΦΙΚΤΗ

ε] Το χρονικο ευρως της πολιτικης δρασης του ειναι η επομενη τετραετια ως 'Κυκνειο Ασμα' μιας πολυετους προσφορας, αφου ομως συμβαλει στην αναδειξη νεων στελεχων στα τοπικα δρωμενα αξια να συνεχισουν την επομενη. Ειθε να υλοποιηθουν.


ΚΡΙΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα Κε Υποψήφιε Δήμαρχε,
Άκουσα αυτά που είπατε από τα video του LamiaReport.gr και αναρωτήθηκα:
Πως καταλάβατε την καθολική απαίτηση των δημοτών να δημαρχεύσετε;
Που είδατε τον επενδυτικό οργασμό στην υπόλοιπη Ελλάδα;
Τι σχέση έχει το όραμα του Κων. Καραμανλή με εσάς;
Όσον αφορά τα: Στο λιμάνι του Αγ. Κωνσταντίνου ένα Κρουαζιερόπλοιο των 5.000 τουριστών, Μαρίνα εφάμιλλη των Δαλματικών Ακτών, Ο Μώλος Γη της επαγγελίας, Ο Αγ. Κωνσταντίνος Πύλη Τουρισμού, Ο ορεινός όγκος δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την Ελβετία, κλπ τα αφήνω ασχολίαστα!!! Χορτάσαμε «σανό» από τον νυν Δήμαρχο!

Να μιλήσουμε λίγο σοβαρά τώρα Κε Υποψήφιε Δήμαρχε:
Μήπως ανήκετε σε άλλον κόσμο από τον δικό μας;
Μήπως είσαστε σε λάθος τόπο και σε λάθος χρόνο;
Μήπως να κατέβετε από το ροζ συννεφάκι σας και να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και να σκύψετε στα πραγματικά προβλήματα του Δήμου;

Και κάτι τελευταίο Κε Υποψήφιε Δήμαρχε,
Ο Θεός έχει σταματήσει να διορίζει εκπροσώπους στη γη πολλά χρόνια τώρα και ελπίζουμε να μην νομίζετε ότι είσθε το επίκεντρο του κόσμου.
Ο κόσμος ρωτάει, μαθαίνει, αρχίζει να αντιλαμβάνεται τη σημασία της δικής του άποψης.
Ο κόσμος άρχισε να ακούει. Και όχι μόνο να ακούει, αλλά να αφουγκράζεται, να κριτικάρει, να φιλτράρει και να ξανασκέφτεται τις πληροφορίες που άλλοτε τόσο άκριτα δεχόταν. Δεν είναι πλέον μάζα, και αυτό από μόνο του είναι μία επιτυχία.
Τα πρόβατα ξύπνησαν και στις εκλογές του Μαϊου 2019 θα δώσουν την απάντηση που πρέπει.

Ανώνυμος είπε...

Το κυνήγι ξεκίνησε... λαγοί κρυφτείτε ή εμφανιστείτε!

Ανώνυμος είπε...

Από αμπελοφιλοσοφίες της δραχμής είστε καλοί, αλλά αν κατεβεί κανένας συχωριανός τον ξεσκίζετε,βυσσοδομείτε εναντίον του.
Μια ζωή στην μιζέρια και την απαξίωση είστε τώρα θα μάθουμε το χαΐρι σας;
Αμα έχετε κοχόνες κατεβείτε ή στηρίξτε έναν συχωριανό σας,αλλά είστε αυτοδιοικητικά μουνούχοι.
Παραδεχτείτε το.
Μόνο με αυτοκριτική και παραδοχή των λαθών σας μπορείτε να συνέλθετε πράγμα δύσκολο σχεδόν αδύνατον.
Το σύνδρομο Τετριμμίδα θα σας συνοδεύει ες αεί.
Ο Θεός ας σας αξιολογήσει.
Βίρμπιους

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που το λες, τι κάνει ο στρατηγός ο Τετριμίδας? Να θέλει να κατέβει για δήμαρχος? γιατί τα τελευταία 20 χρόνια που θυμάμαι ήταν ο καλύτερος. Και έργα έκανε και συμμάζεψε τα οικονομικά του δήμου.

Ανώνυμος είπε...

Προς κ.κ. Υποψηφιους Δημαρχους, και όχι μονον.

Για δες τε το παρακατω :
http://www.lamiareport.gr/index.php/topika/item/103846-poio-meros-tis-stereas-elladas-anadeixthike-o-pio-anerxomenos-ellinikos-proorismos

Οπου : {{ ο 39χρονος δήμαρχος Μίλτος Χατζηγιαννάκης, του οποίου το όνομα παίζει «δυνατά» και ως υποψηφίου περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, εξηγεί το σχέδιο που βρίσκεται πίσω από την επιτυχία της Σκύρου. «Το σχέδιο ήταν απλό. Να καταστήσουμε το νησί μας έναν προορισμό, ένα ‘’destination brand’’ για όλο το χρόνο, που σέβεται τον επισκέπτη, προστατεύει την βιοποικιλότητα και στηρίζει την τοπική οικονομία και τον πολιτισμό. Και πάνω σε αυτό τον στρατηγικό στόχο, εργαστήκαμε με προσήλωση σε συνεργασία με φορείς και ιδιώτες.}}

Ανώνυμος είπε...

Ο άνθρωπος μετά το επενδυτικό σοκ που έκανε πράξη στη Φθιώτιδα όταν ήταν Νομάρχης, τώρα έβαλε σας στόχο ζωής να κάνει το Δήμο Καμένων Βούρλων ένα νέο ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ.
Θα αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη;
Θύμισε ΑΝΤΩΝΙΟΥ με τους Άραβες επενδυτές!
ΜΠΕΛΛΟΣ για ΔΗΜΑΡΧΟΣ!



Ανώνυμος είπε...

ηφιζετε Μπελλο ψηφιζετε προοδο,ψηφιζετε αναπτυξη,ψηφιζετε....Γκορτσο?

Ανώνυμος είπε...

Δεν πειραζει εσεις πηγαινετε με την Σουλα την αναφτρα

Ανώνυμος είπε...

Η οποία είναι ποια?Συκιώτη?πολύ μελό ρε φίλε..έχεις περπατήσει τον ορεινό όγκο της περιοχής;εχεις δει πιο γόνιμη γη απ' τη γη του μόλου;σ αρέσει η εικόνα του λιμανιού και της δήθεν μαρίνας που έγινε;αν ναι μάλλον όντως ανήκεις σε διαφορετικό κόσμο απ' το Μπέλλο και απ' όλους αυτούς που θέλουν το κάτι παραπάνω και δεν συμβιβαζονται..και κάτι αλλο ,το ότι ο κόσμος αρχίζει να ακούει ,να αφουγκραζεται και να μην λειτουργεί σαν μάζα θα πρέπει να προβληματίζει αυτούς που μέχρι σήμερα παίζουν με την νοημοσύνη μας παριστάνοντας τους σωτήρες του τόπου τον οποίο στην ουσία απαξιωσαν με την ανυπαρξία τους και την ανικανοτητα τους να κυβερνησουν τον δημο αυτα τα 4 χρονια..και κάτι τελευταίο.ο θεός σταμάτησε να διορίζει ο θείος όμως όχι.μηπως είσαι ένας απ' αυτους;;;

Ανώνυμος είπε...

Δαγκωτο γκορτσο παρα κοτζακ ρεεε...

Ανώνυμος είπε...

Μακαρι να το κανει μοντε καρλο
βρε μοντεκαμενοβουρλο..

Ανώνυμος είπε...

Ποιός θα μας απαντήσει αν είναι ακριβές ότι η εισαγγελία Λαμίας διέταξε προκαταρκτική εξέταση για το θέμα του λιμανιού και της περίφραξης του δρόμου;
Θα έχει πολύ ενδιαφέρον κάποιοι να είναι υπόδικοι τον Μάιο.

Ανώνυμος είπε...

θα έχουν πλάκα αυτές οι εκλογές

Ανώνυμος είπε...

μου αρεσε παρα πολυ ατη η αττακα : γιατι να μην ερθει ενα κρουαζεροπλοιο (οχι κουαζιεροπλοιο)στο λιμανι του Αγιου Κων/νου και να αποβιβασει 5000 τουριστες.....
τι θακανουν αυτοι οι τουριστες οι τοσοι πολλοι ???? θα πανε να μαζεψουν ελιες ????? γιατι μονο στα χωραφια θα χωρανε...
εισαι σοβαρος ανθρωπε μου ??????

ενα αλλο σημειο: καθολικη απαιτηση/ παρακληση των δημοτων ?????
και κατι αλλο: δικηγορος γαρ και διαβαζεις τη διακυρηξη σου σαν μαθητουδη και μαλλιστα με Σαρδαμ ???? που πας ρε καραμητρο ???
βεβαιως κετεδειξες οτι παμε για αναπαλαιωση. εχω την αισθηση οτι η εφορια αρχαιολογιας νεοτέρων μνημείων, πρεπει να σε ανακυρηξει ως ΔΙΑΤΗΡΗΤΈΟ.
αλλωστε οι συνακολουθοι σου, ειναι φωστηρες διατηρητεοι και αυτοι.

Ανώνυμος είπε...

Re o tsomos anakoinwse? O papanagiwtou?

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα ο Μπέλος δεν είναι επαρκής για αυτό που έχει ανάγκη ο τόπος Είναι όμως πολυ καλύτερος απο αυτούς που έχουμε σήμερα .

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα το σχόλιο σου και το βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον.Το (ατη η αττάκα ) παρακαμπτω τα 2 τ γιατί μάλλον νόμισες ότι βγαίνει απ' το Αττική ,και το κουαζιεροπλοιο χωρίς ρ που αναφέρεις δείχνουν άνθρωπο ο οποίος πολύ δύσκολα κάνει σαρδάμ..θα προτείνω στον Μπέλλο μιας και είμαι συνακόλουθος του και μάλιστα φωστήρας διατηρητέος και γω ,να σε προσλάβει ως υποβολεα αποφεύγοντας τις σημειώσεις σε μελλοντικές ομιλίες του..Άτομα σαν εσένα με ορθότητα λόγου (κυρίως γραπτού) και διατύπωση σκέψεων και προβληματισμών είναι κρίμα να πηγαίνουν χαμένα..Βε ουσττττ....(το βρε χωρίς ρ όπως το κουαζιεροπλοιο)

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατανοώ τη φράση σου: "Σίγουρα ο Μπέλος δεν είναι επαρκής για αυτό που έχει ανάγκη ο τόπος Είναι όμως πολυ καλύτερος απο αυτούς που έχουμε σήμερα"
Δηλ. έναν ΜΗ ΕΠΑΡΚΗ θα τον εκλέξουμε Δήμαρχο;
Αυτό δεν είναι λύση.
Χρόνος υπάρχει αρκετός. Ιδέες χρειάζονται.
Γι’ αυτό είναι αναγκαίο να γίνει ένα ανοικτό συνέδριο δημοτών με πρωτοβουλία των Ενεργών Πολιτών, Θεσμών και Φορέων του Δήμου για αναζήτηση λύσης.

O eretikos

Ανώνυμος είπε...

Μακρυνίτσας για Δήμαρχος έμπειρος είναι σπουδγμένος είναι πλύ καλές ιδέες έχει και το βασικότερο μένει στα Καμένα όχι σαν τον γιατρό που έχει καταντήσει να τον βλέπουμε λιγότερο και απο τους τραγουδιστές στα πανηγύρια

Ανώνυμος είπε...

Με χημικοποδηλατικες διαδικασίες...

Ανώνυμος είπε...

Ψηφιζετε Γκορτσο ψηφιζετε προοδο ,ενα νερο ρε παιδια,
ψηφιζετε λεγω Γκορτσο ψηφιζετε ........Μπελλο

Ανώνυμος είπε...

Ακατα μάκατα σουκουτου μπε.μπεεεε...προβατο..

Ανώνυμος είπε...

Αιρετικέ έχεις δίκιο να αναζητάς το καλύτερο το τέλειο ίσως κατάλαβε όμως ότι έχουμε ΠΑΤΩΣΣΕΙ δεν πάει παρακάτω !απραξία αλαζονεία ψέμα και διαφθορά τι άλλο να αντέξει αυτός ο τόπος

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ως αιρετικός, δεν εθελοτυφλώ. Παρατηρώ και Προτείνω.
Είναι ώρες Ευθύνης, Σκέψης και Αποφασιστικότητας.
Ήρθε η ώρα της μετάβασης από :
το όραμα «yes, we can - ναι, μπορούμε»
στη δράση «yes, we will - ναι, θα το κάνουμε» και
στο πιο απαιτητικό «yes, he must - ναι, πρέπει να το κάνουμε».

O eretikos

Ανώνυμος είπε...

Βρε βλάχο 7.41 yes we must είναι ΟΧΙ he must. Το παίζεις και κάμποσος άντε στο μαντρί σου τώρα. Όσο για τον Δήμαρχο να κάνουμε έναν έρανο ο άνθρωπος με τα 3.000 και το λαικό αμάξι των 3000 κυβικών bmw που δηλώνει βρίσκεται στα όρια της φτώχειας!

O eretikos είπε...

Βρε ...... 9:50 μ.μ. το h αντί w είναι ορθογραφικό λάθος.
Στη στάνη σου ακόμη δεν έχουν μάθει να μιλάνε;
Πως συνεννοείστε με βελάσματα;
Τι δουλειά έχεις στο κόσμο των ανθρώπων;
Εμείς εδώ χρειαζόμαστε νοήμονα όντα και όχι πρόβατα.

Ανώνυμος είπε...

Ατακτα παιδιά ησυχια παρακαλώ ,οφειλουμε να σας εξηγησουμε το πολιτικο πλανο μας.
Καθε μηνας που θα περναει μεχρι τις δημοτικες εκλογες ο υποψηφιος που σεβεται τον εαυτο του
θα ανακοινωνει πολιτικες διεργασιες και εσεις θα τις κρινεται .
Πρωτος μηνας ο οκτωβριος με προσυνεδριακες συγκεντρωσεις στο Αγιο Κων\νο-Καμενα Βουρλα-Μωλο,
με κυριο στοχο η επικαιροποιηση των κατα τοπων προβληματων. ή σταχυολογιση αυτών, ή κατηγοριοποιηση και ιεραρχιση,με σκοπο την τελικη συνεδριαση στην Γαληνη ,οπου και θα κληθουν συμφωνα με τον πινακα αποδεκτων ,πρωην και νυν αυτοδιοικητικοι προεδρεια συλλογων ,ενεργοι πολιτες κλπ για να ενημερωθουν ,αλλα και να θεσουν ζητηματα.
Πιαστευουμε στην συμμετοχικη διαδικασια ως στοιχειο αμεσοδημοκρατιας,που μονο ωφελος μπορει να φερει.θελει βεβαια και την σχετικη υπομονη απο μερους σας ανωριμα μεγαλα παιδια.
Τωρα ποιος υποψηφιος Δημαρχος ειναι σε θεση να διεκπαιρεωσει τα ανωτερω εσεις βρειτε ποιος μπορει να ειναι;

Ανώνυμος είπε...

Κρίτων κατέβα για δήμαρχος!!!! Μόνο εσύ μπορείς να μας σώσεις!!!!

Ανώνυμος είπε...

καποιος ανεφερε το Μακρυνιτσα για τον πιο καταλληλο.
εδω γελανε...
κομπλεξισμοι και δηθεν δημοκρατικες διαδικασιες, αλλα οταν εκαθε φορα ειχε το αξιωμα ηταν συμφωνος σε ολα τα θεματα, οταν βρισκοταν στο δημαρχειο. οταν ομως εβγαινε στα καφενεια, τοτε ηταν στον ανταρτοπολεμο.
και καθε φορα που εφευγε απο το αξιωμα, τοτε γινοταν αντιπολιτευση. αυτο εκανε σε ολες τις θητειες του.
βεβαια τα σογια καλα κρατουν μαζι με τη βοηθεια της ψαροταβερνας.
παρτε το χαμπαρι.. ο τυπος δεν κανει τιποτα αλλο απο το να προβαλλεται και να το παιζει παντα ο καλοκαγαθος αγωνιστης που θελει να σωσει τα Καμενα Βουρλα.
ειναι της φιλοσοφιας : << εγω ειμι ο θεος ο εις. δοξαστε με >>.

Ανώνυμος είπε...

μα γιατί λέτε τέτοια πράγματα για τον τουρ ντεφρανς???

Ανώνυμος είπε...

είναι οντως σοβαρο πρόβλημα ότι κυκλοφορεί με ποδήλατο και όχι με τζιπ BMW. Εχετε δικιο. Και καλα κανετε που το προβαλετε συνεχεια. Ουτε καν να χρησιμοποιεί τα αυτοκίνητα του δημου, μαζί με τις βενζίνες.
Απαράδεκτος να μη γυρναει και στα μπαρακια με αυτά

............. είπε...

xaxaxa????

Ανώνυμος είπε...

στη περιοχη μας θα επρεπε να κυκλοφορούμε όλοι με ποδήλατα, αλλά η τσελιγκομαγκια μας εχει προτυπα τις αμαξάρες και ας ειμαστε δίπλα στη θαλασσα..
Βεβαια το ότι είμαστε οι πιο παχυσαρκοι στην Ευρωπη δεν είναι τυχαιο, ουτε ότι ειμαστε και οι πιο χρεωκοπημένοι.
Αλήθεια σε ποστ για το Μπέλλο, γιατί ασχολιομαστε με αλλους και όχι με αυτόν που εχει πει ότι κατεβαίνει;
Τυχαίο;

Ανώνυμος είπε...

τη τσελιγκομαγκιά μπορείτε την αναζητήσετε στο κηφηνείο όπου αγορεύει συχνά αυτός που λέτε.

Ανώνυμος είπε...

https://lamianow.gr/lamia-kosmosyrroi-stin-paroysiasi-toy-vivlioy-toy-gianni-oikonomoy-tessera-vimata-gia-tin-politiki-allios-fotoreportaz-video/

Ο μαλλιάς ο δήμαρχος πρώτος πρώτος (γυάλιζε και η καράφλα στην κάμερα) στην ψηλή. Μην του κακοφαίνεται μετά που ο Υπουργός πατήρ και Υιός εκ Αγίου τον έχουν γραμμένο.

Αυτά εν ολίγοις.