26 Απριλίου 2018

Καμένα Βούρλα: Άμεση αποκατάσταση ζημιάς του οδοστρώματος

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Τα γρήγορα αντανακλαστικά της επέδειξε η Τεχνική  Υπηρεσία του Δήμου Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου  όταν κλήθηκε να αποκαταστήσει μία ζημιά στην παραλιακή οδό των Καμένων Βούρλων.

Συγκεκριμένα στο οδόστρωμα έγινε μία μεγάλη τρύπα και ήταν εξαιρετικά επικίνδυνη για τους διερχόμενους οδηγούς.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα μαζί με την Τεχνική Υπηρεσία ο Πρόεδρος των Καμένων Βούρλων κ. Δημήτρης Καραμανώλης και ο Αντιδήμαρχος κ. Θανάσης Καραμανώλης.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτησε στο faecebook o Πρόεδρος των Καμένων Βούρλων εδώ

fonografos.net

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

νταξ ρε φιλαράκια χαλαρώστε λίγο. την δουλειά σας κάνατε. από πότε πρέπει να λέμε μπράβο όταν κάνει κάποιος τα αυτονόητα? κάντε κάτι πολύ καλό εκτός αρμοδιοτήτων σας να σας πούμε μπράβο.

Ανώνυμος είπε...

Ψωνάρες!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Στο χθεσινο Δ.Σ. με ομοφωνη αποφαση οριστικοποιηθηκε η θεση του μελλοντικου ΒΙΟΚΑ Αγ, κων\νου.
Λιγη αναλυση επ αυτού του μεγαλου ζητήματος δεν θα εβλαπτε,αλλωστε επι σειρα ετων δημιουργησε αντιπαλοτητες και αντιδρασεις απο την πλευρα της λουτροπολης.
Η καταληξη αυτή μετα απο διχογνωμίες και παλινωδιες ως η βελτιστη λυση σιγουρα πιστώνεται στα θετικά της σημερινής διοικησης.
Στα καμενα βουρλα μετα απο αυτο υπαρχει διαχυτη η ικανοποιηση οτι απεφευχθει το χειροτερο δηλαδη η εφαρμογη της μελετης Μαρκαντωνακη που ενοποιουσε τα αποχετευτικά Αγιου Κων\νου με αυτα των Καμενων Βουρλων.
Τελος καλο ολα καλά.
Πρεπει ομως να πουμε οτι αν ενας συλλογος εδω στην πολη μας δεν ενημερωνε τον κοσμο το τι σημαινε η μελετη αυτή [Μαρκαντωνακη] ,ισως σημερα η καταληξη αυτου του θεματος θα ηταν τραγική.
Ας ελπισουμε οτι στο μελλον δεν θα εχουμε αντιστοιχα φαινόμενα.

σημ: Ο ΣΥΛΛΟΓΟς ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΜ. ΒΟΥΡΛΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς ο ΒΙΟΚΑ του Αγιου θα είναι και η καταστροφή του Δήμου! Δεν μας έχει εξηγήσει ο Δήμαρχος πως θα συντηρηθούν ταυτόχρονα 3 ΒΙΟΚΑ στον Δήμο μας (1 στον Αγιο 1 στο Μώλο και 1 στα Καμένα). Όλα για το θεαθήναι...δυστυχώς! προγραμματισμός το απόλυτο μηδέν.

Ανώνυμος είπε...

Στα Καμένα υπήρχε ήδη βιολογικός. Για το Μώλο η θέση ήταν καθορισμένη εδώ και 10 χρόνια τουλάχιστο. Πόσο κουφό οικονομικά και τεχνικά θα ήταν να μεταφερθούν τα λύματα του ΑΓ. κΩΝ. στο Μώλο?? στα 25 και βάλε χιλιόμετρα??? Αφού δε θέλαν οι ενεργοί μεταφορά στα καμένα ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ άλλη λύση!!!
υ.γ. όταν θα απαιτηθεί να φύγει ο αγωγός που περνά μέσα από το κάμπινγκ του εοτ, θα έχει χαβαλέ μεγάλο η στάση των ενεργών...

Ανώνυμος είπε...

Οι Ενεργοι Δημοτες Καμενων Βουρλων απο ιδρυσεως του Συλλόγου ειναι υπο την αιγιδα
του Στρατηγού Γ.Μακρινίτσα [προεδρος], και ή κυρια κατευθυνση του εργου που επιτελούν ως φορεας συλλογικοτητος στηριζεται σε τρεις αξονες.

α] Καταστατικής εναρμονισης.
β] Ηθικου καθηκοντος.
γ] Μεγιστοποιηση κοινωνικού οφέλους.

Οι αποφασεις του συλλογου και οι στηριξη αυτών με διαφορα μεσα και τροπους,
ειτε συναινετικά και με την αρωγή των Διοικήσεις του Δήμου ειτε αντιθετικά και σε
μετωπική κατασταση,σχεδόν παντοτε δικαιωθηκαν εκ του αποτελεσματος.

Αναφερω μερικές για λογους μνήμης:

1] Αποχετευτικό Ρεγγινίου [Διοικηση Αντωνίου].
2] Αναπλαση Γ.Βασιλειαδη ,τμημα Αττικής. #
3] Μεταφορά λυματων Αγιου Κων\νου.[ Διοικηση Τετριμιδα ]
4] Αλλαγή ονομασιας Δήμου. #
5] Ιδιωτικοποιηση Τουριστικού Αγκυροβολίου.[Διοικηση Συκιώτη]
6] Ανατολικός συγκοινωνιακός κομβος,-ROUD ABOUD- #

Φυσικά υπήρχαν και ζητηματα κυρίως διαχειριστικά που για να παρεμβει , προυποθεση των οποιων θα ηταν ,αναλογιστικές οικονομικες μελετες και κοστη, χωρίς ουσιαστική δυνατότητα εκ μερους του Συλλόγου να τεκμηριώσεί μια τέτοια προταση, ή ηταν χωροταξικης εμβέλειας αλλης περιοχή [αντικαταστατική].

Βασει των ανωτερω, οποιαδήποτε προσπαθεια να αποδειξει καποιος οτι για ενα μελλοντικό αρνητικό αποτελεσμα,θα ηταν υπολογος ο Συλλογος [λογω της στασης του] θα πρεπει πρωτα να συντελεστει και με τα νεα δεδομενα [οικονομικα] να στοιχειοθετήσει την κατηγορία.

Παντως οπως και να ειναι,πιστευω οτι αν υπήρχε δυνατοτητα ιδρυσης και στον Μωλο ,ΑΓ, κων\νο αντιστοιχα τετοιας κατευθυνσης συλλογοι ,σιγουρα θα βοηθουσε να μην υπαρχουν
αναρχες φωνες τοπικών δήθεν ηγετισκων,και εξ αυτού ζημία.

ΚΡΙΤΩΝ




Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω με τον 3.44 ότι Δυστυχώς ο ΒΙΟΚΑ του Αγιου θα είναι και η καταστροφή του Δήμου! Δεν μας έχει εξηγήσει ο Δήμαρχος πως θα συντηρηθούν ταυτόχρονα 3 ΒΙΟΚΑ στον Δήμο μας (1 στον Αγιο 1 στο Μώλο και 1 στα Καμένα) και θα συμπλήρώσω ότι θα πρέπει να είμαστε παγόσμιο αρνητικό παράδειγμα όπου στον ίδιο μικρό καλλικρατικό δήμο θα λειτουργούν 3 βιολογικοί. Βέβαια την οικονομική χασούρα και τα κόστη συντήρησης δεν θα τα πληρώσει ο δήμαρχος όπως και πολλές άλλες αστοχίες αλλά οι δημότες. Εξάλλου το πενιχρό εκκαθαριστικό του ιατρόυ δεν επιτρέπει τόσο μεγάλα οικονομικά ανοίγματα.

Ανώνυμος είπε...

Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος έτσι και με τους ΒΙΟΚΑ... είδωμεν

Ανώνυμος είπε...

ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ 1 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ (ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ)

Άρθρο 206
Τροποποίηση του άρθρου 1 παρ. 2 του Ν. 3852/2010 (Α’ 87)
1. Το άρθρο 115 του ν. 4316/2014 (Α΄ 185) καταργείται.
2. Στο άρθρο 1 παρ. 2 περ. 45 (Νομός Τρικάλων) Α.4 του ν. 3852/2010
(Α’ 87) οι λέξεις «Δήμος Καλαμπάκας» αντικαθίστανται από τις λέξεις
«Δήμος Μετεώρων».
3. Στο άρθρο 1 παρ. 2 περ. 46 (Νομός Φθιώτιδας) Α.4 του ν. 3852/2010 (Α’
87) οι λέξεις «Δήμος Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου» αντικαθίστανται
από τις λέξεις «Δήμος Καμένων Βούρλων»

Ανώνυμος είπε...

8.07 Tο ΑΥΤΟΝΌΗΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 2 ΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΟΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕ Ο ΚΑΡΑΦΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

10:00 μ.μ., Απριλίου 28, 2018
καθυστέρηση μεν, αλλά με την ψήφιση του Νόμου ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,
Για θυμήσου επί ΤΕΤΡΙ τι γινόταν.
Τότε δεν ήταν........... ΑΥΤΟΝΌΗΤΟ;;;;

Ανώνυμος είπε...

11.18 ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΚΛΙΚΟΣ ΚΟΜΒΟΣ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΕΓΕ ΑΠΟ ΤΟ 2016 ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ. ΦΙΛΕ ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Αυτονοητο πραγματι αλλα ποια χρονική περιοδο αλλαξε με διοικήση Συκιώτη φυσικα , οχι ομως με την ομαδα Τετριμίδα που εφθασε ο φακιρης να θελει για ονομασια την Συραγγα Καλλιδρομο,οι μωλιωτες τα θερμοπυλια,και ο αλλος απο το ρεγγινι βασιλισασα Ρεγγινα.Τωρα τερμα στα ξεφτυλικια της Πασοκοπαρεας .Τιμή και δοξα στον Σκουρλετη που ειχε το πολιτικό θαρρος και το αλλαξε.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα με το παλιό νέο όνομα θα γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, επίσης τώρα τα μαγαζιά δεν θα είναι της αρπαχτής και θα δίνουν καλύτερες υπηρεσίες, επίσης τώρα θα γίνουμε η Μύκονος της κεντρικής Ελλάδας. Επίσης με το νέο όνομα ο δήμος θα κάνει περισσότερα έργα και θα φανεί άξιος της επιλογής μας.

Ανώνυμος είπε...

φιλε 7,29,το ιδιο σκεφτονται και στην Καλαμπακα και στην Αμφισσα-Ιτεα αλλα και στην Αιδηψο ακριβώς οπως τα λες.Σε παρακαλώ στο επομενο σχολιο σου βαλε και το ονομα σου, που ξερεις μπορει να προταθεις για το Νομπελ αειφορου αναπτυξης????????

Ανώνυμος είπε...

2.35 Eνώ εσύ εξυπνάκια το βάζεις το δικό σου το όνομα...για να προταθείς γαι τον τίτλο του μέγιστου σανοφάγου 2018

Ανώνυμος είπε...

Εδώ σήμερα έγινε η πρώτη συναντηση για την κατάρτιση του συνδυασμου. ο τσομος για δήμαρχος (χαχα). παρόντες θα μάθατε...μεταξύ των άλλων γνωστοί αυτοδιοικητικοί της ΔΕ Μώλου όπως πάντρας , πίσλη , πάταργιας κλπ από τα καμένα τι να σας πω? Τους είδατε .. φάτσα κάρτα με γραβάτα.. Εντύπωση μου έκαναν οι ετεροδημοτες που ήσαν εκεί..Από τον άγιο ο Βουλγαρης η οικογένεια Ανδριώτη..η τσαμαδινα παρούσα..Ο πασοκος ο παπαβασιλειου? Ποιος είναι ο ρόλος του? Μήπως είναι ο δουρειος ίππος η ο συνδετικός κρίκος? ΟΟξηρος τελικά θα μπει στην Ανάβρα? Τον είδα εκεί μπήκε βγήκε.. Κάποιος μπορεί να μας ενημερώσει περισσοτερο?Ωχωχωχ!!

Ανώνυμος είπε...

Να κόβανε και κανά χορτάρι καλά θα ήτανε!!!!!

Ανώνυμος είπε...

με τα χορτάρια θα ασχολούμαστε τώρα? αυτά είναι αηδίες. τώρα που φτιάξαμε το όνομα ποιος μας πιάνει. αρε λούρο που θέλετε μερικοί μερικοί

Ανώνυμος είπε...

Στείλτε μαζί με τον λογαριασμό του νερού και χαρτάκι που να αναφέρει κοπεί των χορταριν στα ιδιόκτητα οικόπεδα - αγροτεμάχια εντός της κατοικημένης περιοχή ς...αλλιώς βάλτε πρόστιμα μέσα στον επόμενο λογαριασμό νερού.απλα πραγματα...