14 Απριλίου 2018

Καμένα Βούρλα – Τοπίο στην ομίχλη

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Καταπληκτικές φωτογραφίες της 14/4/2018 από το πρωτοφανές για την περιοχή φαινόμενο της χαμηλής και τόσο πυκνής νέφωσης



7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έξι (6) Τάξεις Υποδοχής (Τ.Υ.) Ι και μία (1) ΤΥ ΙΙ ιδρύονται με απόφαση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, κατ’ εφαρμογή της σχετικής εγκυκλίου για τη Β’ Φάση της λειτουργίας των Ζωνών Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας (ΖΕΠ) σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Στη Φθιώτιδα ιδρύονται δύο Τάξεις Υποδοχής Ι και συγκεκριμένα στα Δημοτικά Σχολεία Μώλου και Καινούριου. Η ένταξη στη Ζώνη Ι σημαίνει κοινά μόνο γενικά μαθήματα για άτομα με ελάχιστη ή μηδενική γνώση της Ελληνικής γλώσσας.

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη να γράψεις κ το παιδί σου όμως εδώ να γινουμγ όλοι μια ομορφό παρέα τότε ναι...κάνεις δεν θα μπορεί να σου πει κουβέντα..αλλιώς τραβά εκεί που μενεις...

Ανώνυμος είπε...

η ομίχλη είναι στο μυαλό του καρδιολόγου.. ορατότης μηδέν!!!

Ανώνυμος είπε...

Ατρόμητος στην Οπισθοχώρηση.
Ανίκητος στην Προέλαση.
Ανυπόφορος στην Νικη.
Τάδε έφη ο Ουίνστον Τσώρτσιλ για τον Στρατηγό Μοντγκόμερυ.
..........Καθε ομοιότητα με εδω ειναι συζητήσιμη.

Ανώνυμος είπε...

Ντόκτορ πραγματικά κρίμα γιατί η ξανθοπασόκα σε κατάντησε σαν τα μούτρα της και χειρότερα...όλοι ξέρουν ποιά κάνει κουμάντο στον Δήμο ένα πιόνι της είσαι (σε βολέυει βέβαια για το κουτσομπολιό). Ευτυχώς οι εκλογές πλησιάζουν

Ανώνυμος είπε...

Νέα δεδομένα στην διακυβέρνηση γιατρού ανανέωση συμφωνίας στο μωλο κ ανταλλαγή ...συμφερόντων με σκοπο την καρέκλα εκατερωθεν για αλλά τεσσερα χρόνια λεπτομέρειες το επομενο διάστημα..

Ανώνυμος είπε...

Συκιώτης VS Τσομος η σκληρή μάχη για τον δήμο...το δεκαεννέα ωχωχωχ