06 Ιανουαρίου 2018

Λαμπρός ο εορτασμός των Θεοφανίων στο Καινούργιο Φθιώτιδας

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Εντυπωσιακές φωτογραφίες του Ηλία Ακρίβου



e-ΜΩΛΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χρονια πολλά και με φώτηση!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

1.06 Μάθε Ελληνικά φώτιση γράφεται

Μπλόγκερ είδες έπιασε τόπο η κριτική για την πρωτοχρονιά στα Θεοφάνεια όλοι ήτανε...βλέπεις ο γιατρός είναι φανατικός αναγνώστης του ιστοτόπου σου!

Καλή φώτιση σε όλους και χρόνια πολλά!

Ανώνυμος είπε...

Βάλτε και καμιά φώτο από τον εορτασμό στα Καμ. Βούρλα να καμαρώσουμε τους τοπικούς άρχοντες εν πλω!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εφυγε και ο Ηλειας ο δασκαλος.Αφήνει κενό στα τοπικά πράγματα.Αναντίρρητα Καλτ φιγούρα της τοπικής πολιτικής.Ειχε αντιπάλους,ειχε ομως και συνοδοιπόρους. θα λειψει η δυναμική του.Γνωστή βέβαια η βραδυνή ατάκα του -θέλω να ριξω μια ματιά, πριν παω σπιτι?

Ανώνυμος είπε...

Ηλίας φίλε 12.02. Έλεος με την ορθογραφία σου......

Ανώνυμος είπε...

δεξιαρα ο μακαριτης ο Λιακουρας ,ο μονος της περιοχής μας που συνοδευσε πεζος το αυτοκινητο του Εθναρχη μεχρι την φιλοθεη για την ταφή.

Ανώνυμος είπε...

Βγήκε σήμερα στο σταρ η δημαρχάρα και μόνο τις Αλπεις δεν έταξε ότι θα φέρει στον δήμο... επίσης ανακοίνωσε ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος!
Θα πέσει άφθονο γέλιο!

Ανώνυμος είπε...

Εσυ φίλε 9.15 τον πίστεψες? Το άλλο με τον τοτό το ξέρεις?

Ανώνυμος είπε...

8.54 Για το ανέκδοτο της χρονιάς το έγραψα!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά δαγκωτό καραμανώλης αμα κατέβει!Δεν παίζει τίποτα άλλο για να σωθεί ο τόπος πάρτε το χαμπάρι.

Ανώνυμος είπε...

Δες την συνέντευξη του καράφλα στο σταρ φίλε 4.53 να δεις και εσύ που δεσμέυεται ότι θα είναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος...οπότε ο θανασάκης μάλλον θα μείνει με την όρεξη.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 5:36 στο πληκτρολόγιο πάνω κοιμάσαι?Αρα πρέπει να είσαι μέσα στα πράγματα και αγχώνεσαι και τρελένεσαι και σε πιάνει ταραχή όταν ακούς για άλλον μελλοντικό δήμαρχο.....χαχα

Ανώνυμος είπε...

Ρε 7.55 εγώ κοιμάμαι? η εσένα σε πληρώνουν να κάνεις τον μάναντζερ του νεόυ δημάρχου?

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια Πολλά στους Αντώνηδες!!!

Ανώνυμος είπε...

7:08 μούστο έβγαλες φέτος?θα σου χρειαστεί γιατί θα σου φύγει το καφάσι χαχα

Ανώνυμος είπε...

7.33 Bρες γυναίκα επειγόντως! χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΠΛΟΚΕΡ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ .

Ανώνυμος είπε...

Η συνέντευξη του ντόπιου Τράμπ πηγαίνετε περίπου στο 21ο λεπτό του βίντεο

https://digitalstar.gr/eidiseis-webtv/21251-gegonota-14-30-15-1-2018

Ανώνυμος είπε...

Η συνέντευξη του ντόπιου Τράμπ πηγαίνετε περίπου στο 22ο λεπτό του βίντεο

https://digitalstar.gr/eidiseis-webtv/21251-gegonota-14-30-15-1-2018

Ανώνυμος είπε...

Η μικρή συνεντευξη του Δημαρχου στο Σταρ Λαμίας ειχε τα εξής χαρακτηριστικά:

Τα ερωτήματα ηταν προκαθορισμένα,αφορουσαν εργα και ενεργειες που ειναι σε πορεια υλοποιησης εκτός του τουριστικού λιμενα Κ. Βουρλων που τελειωσε και τη τηλεμετρίας που ειναι νέο πρόγραμμα.

Το κλεισιμο της κουβέντας με την αποδοχή του Δημαρχου ως υποψηφιου για την επομενη περίοδο δεν ηταν εκπληξη τουλαχιστον για αυτούς που γνωριζουν απο κοντά τα κοινά.

Υπάρχουν ομως και πολιτικά συμπεράσματα που αφορουν τον χρόνο ανακοινωσης της υποψηφιότητος Συκιώτη ,ως μια ενδειξη πυγμής και σιγουριάς ,απευθυνόμενη κυρίως σε ενα αντιτιθέμενο ακροατηριο "ατακτως ερριμμενο"χωρίς σαφή προσανατολισμό .

Η απουσία δε αλλης υποψηφιότητος αναλογου "διαμετρήματος",αλλα και καποιες σκορπιες σκεψεις για να αναλαβουν καποιοι-ος το ρόλλο του "χρήσιμου ηλιθίου"επιτεινει την κατασταση του προβληματισμού.

Φυσικά αν προκύψει κατι στο εγγυς μέλλον τότε ισως να αναθεωρηθούν ορισμενες "σταθερές" του παρόντος πολιτικού κλιματος ,και δεν εννοώ τις "απενταγμένες" βάρκες μόνο.

Επίσης σημαντικό στοιχείο θετικής ή αρνητικής εκφρασης θα ηταν η πορεια [υλοποιηση εργων] μεχρι της εκλογές, σε συναρτηση με πιθανή υποψηφιότητα απο τα Καμενα βουρλα.

Παντως το "παιχνιδι "θα παιχθεί" στις ηλικίες 45 εως 50,σίγουρα δεν θα ειναι αμιγώς κομματικό και η προιστορία δειχνει [εκτος της περιοδου 90] νεες διοικήσεις ανα τετραετία [Εξαρχος-Τσιτινης-Κεφάλας-Αντωνίου-Τετριμίδας]


Κριτων









Ανώνυμος είπε...

8:21 τελικά κατάφερες να βρείς γύναικα μετά απο τόσο καιρό. Μπράβο άξιος, είσαι μέγας,ανεπανάληπτος, τσακαλάκος, δεν έχω λόγια.... χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Πολύ μπροστά ο δήμαρχος έκανε πρώτος έξωση στις βάρκες και αυτές απο συνήθεια σήμερα βγήκαν στη στεριά...είσαι πολύ μπροστα λέμε!

Ανώνυμος είπε...

καλο βλητο εισαι και εσυ κριτωνα?????????????

Ανώνυμος είπε...

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα Δήμαρχε...

Ανώνυμος είπε...

Ακουσα για καποιον απο τα περιβολια στο καινουριο,αυτον λεει θα τον βγαλουν δημαρχο το σωματειο του υφαντη ,,,σωσον κυριε τον λαο σου,,,

Ανώνυμος είπε...

οποιον υποψηφιο δημαρχο, στηριζει ο υφαντης, ως ατομο , βγαινει και δημαρχος (. και -),
ξερει να .......υφαινει.


Ανώνυμος είπε...

σημερα εχει δημοτικο συμβούλιο για το προυπολογισμο του 2018.
Αλήθεια οι προυπολογισμοι δε γίνονται την προηγουμενη χρονιά;
Στο δήμο μας θα προυπολογίσουν και τον Γενάρη που τρέχει; Ωραιοι είσαστε..
Αμα λειτουργουσαν ετσι οι επιχειρήσεις θα είχαν φουντάρει.
Και μετά λεμε γιατί οι δήμοι είναι χρεωμένοι

Ανώνυμος είπε...

Γιατί σου είπε κάποιος φίλε 12.56 ότι και ο Δήμος μας δεν έχει φουντάρει? Σε 16 μήνες έχουμε εκλογές! Ότι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο ........ μας!!!

Ανώνυμος είπε...

LORD OF PAPATZA!!!

Ανώνυμος είπε...

Σημερα ειχαμε την ψήφισή του προυπολογισμου στο Δ.Σ
Παρακολουθησα ζωντανα απο το διαδικτυο, τμηματα της συνεδριασης, απο κατω εγραφε οτι 5 παρακολουθουν και απο οτι ειδα ( οπτικα ) αντε να υπήρχαν και 8-10 πολιτες ακροατες εκει.
Σας μεταφερω ενα δημοσιευμα ,που μου ειχε κανει εντυπωση για τον κρατικο προυπολογιμσο.
{{Ποιος σέβεται τον κρατικό προϋπολογισμό;
Ολοι γνωρίζουμε ότι ο κρατικός προϋπολογισμός είναι το βασικό και το κεντρικό εργαλείο άσκησης της οικονομικής πολιτικής μιας κυβέρνησης. Θα ήταν εύλογο, λοιπόν, η διαμόρφωση του ετήσιου προϋπολογισμού να γίνεται αντικείμενο διεξοδικής συζήτησης, η εκτέλεσή του να ασκείται και να παρακολουθείται με επιμέλεια, και τελικά ο απολογισμός του να γίνεται με διαφάνεια, ήτοι με ακρίβεια, έγκαιρα και με τρόπο που θα είναι κατανοητός στον ενδιαφερόμενο πολίτη. Αυτό θα ήταν σωστή, δημοκρατική διακυβέρνηση. Οπως, ίσως, φαντάζεστε, η Ελλάδα δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση.
Στο 61% των χωρών του ΟΟΣΑ, ο κρατικός προϋπολογισμός κατατίθεται στη Βουλή τουλάχιστον 3 μήνες πριν από την έναρξη του νέου οικονομικού έτους. Σε Πολωνία, Καναδά, Γερμανία και Δανία, τα κοινοβούλια τον συζητούν επί 4 μήνες.Στις ΗΠΑ, οι αντιπρόσωποι του αμερικανικού λαού έχουν την εξουσία να ξαναγράψουν ολόκληρο τον προϋπολογισμό που έχει προτείνει η κυβέρνηση, διαρκεί 8 μήνες. Συνολικά, στις μισές χώρες του ΟΟΣΑ διαρκεί πάνω από 3 μήνες και σε 14 από αυτές διαρκεί 2 μήνες. Στην Ελλάδα η συζήτηση διαρκεί μόλις 1 (ένα) μήνα. Η χώρα μας βρίσκεται στην περίλαμπρη τελευταία θέση.}}

Για τους προυπολογισμους στην Τ.Α αφήστε το καλλίτερα. μια συνεδρίαση και τέλος.

Ανώνυμος είπε...

ήθελες ντόκτορ στο συνδιασμό όλα τα... μπουμπούκια της κοινωνίας... αυλοκόλακες τότε- τίγρεις εναντίον σου τώρα.. σήμερα μπορείς να κοιτάξεις το καθρέφτη και να αναφωνήσεις: ΄΄ο αναμάρτητος πρώτος το λίθω βαλλέτω΄΄