31 Ιανουαρίου 2018

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΩΛΟΥ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - Σχολιασμός από ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όπως πάντα άψογοι στη θεωρητική κατάρτιση και στον προπαγανδισμο οι συντροφοι.Βασανιστικα προβλέψιμοι και ξεπερασμένοι βέβαια αλλά πάντως αψογοι.Καλο είναι να σχολιάζεται την καμπούρα άλλων ρε συντρόφια αλλά μήπως πρώτα θα πρέπει να ισιάσετε τη δική σας πρωτα.Γιατι αφού λέτε ότι πράττετε και συμπορεύεστε ιδεολογικά με το ''τιμημένο'' ΚΚΕ θα πρέπει να είστε σε θέση να εξηγήσετε γιατί το συγκεκριμένο κόμμα δε δέχεται έλεγχο στα οικονομικά του. Γιατί και κυρίως με ποιες ''καπιταλιστικού τύπου'' διεργασίες πούλησε σε offshore εταιρία τον 90,2 ραδιοσυχνότητα που αποτελεί περιουσία του Ελληνικού λαου?Και αφού κόπτεστε τόσο πολύ για την εργατική τάξη ποιες οι συνθήκες εργασίας στη Τυποεκδοτικη που εκδίδει το Ριζοσπαστη? Ξέρετε της γνωστής εφημερίδας του προλεταριάτου που κάποτε είχε ολοσέλιδη διαφήμιση τη ναυαρχίδα του καπιταλισμού Coca Co
ΚΑΒΕΙΡΟΣ
ΚΑΒΕΙΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

φιλε ΚΑΒΕΙΡΕ η τοποθετηση σου με βρισκει συμφωνο,ενα δεν κατανοω,που τους ειδες τους ταλιμπαν αψογους.Εκτος αν εννοεις την γραβατα του Κουτσουμπα.

Ανώνυμος είπε...

MIA ΖΩΗ ΞΥΛΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΟΙ ΤΗΣ ΛΑΙΚ. ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ 8% ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟ 2.76%. ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜ. ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ.
ΠΑΝΤΩΣ ΕΑΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ, ΟΙ ΜΙΚΡΟ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΟΙ ΝΕΟΙ, ΟΙ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ , ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΛΠ ΤΟΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΌ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 98%, ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ Δ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

ρε καλα τους κανει ο Μαρδοχαιος ο ραβινος και τους βαραει αλυπητα.liberal ιδεολογια στο ελευθερο σεξ με ανταλαγη συντροφων???????

Ανώνυμος είπε...

ναι ναι παρτε ψωμι να φατε και καποτες να γ....ε

Ανώνυμος είπε...

Το παραπηγμα 'Γλαρος'διοτι μονο ως τετοιο θα μπορουσε να χαρακτηρισθει εχει την ιστορια του.

Ειναι προυφιστάμενο [ενα μερος του] των αεροφωτογραφιών του 1945,που στην συνεχεια [απλωσε] ως επιχ\ση [ψαροταβερνα].

Κατα καιρους δοκιμαστηκαν οι αντοχές του απο την περιπτωση αναγκαστικής απολλοτριωσης και φυσικα κατεδαφισης,αφου πρωτα με πραξη αναλογισμου καταβάλλονταν οι αποζημιωσεις στους δικαιουχους [Περίοδος Τσιτινη].

Δεν εγινε για πολλους λογους,παρεμεινε δε τα τελευταια χρονια ως αποθήκη για δυχτια και συνεργα ψαρικής.

Το σημερινο κτισμα [ενα μερος του] ειναι επανω στον πεζοδρομο που ομως ειναι και αυτός προβληματικός ακομη και στο διανυχθεν κομματι του.

Ηλθε λοιπόν και ο 'γαιδαρος και δαγκωσε το στραβο κλημα' διότι ο μονος που δικαιούταν αλλα ειχε και την ηθική υποχρεωση προς τους δημότες να εξαγοράση [μεσω Δανεισμου απο το Παρακαταθηκών]το περι ου λογος παραπηγμα ηταν ο Δήμος.

Φυσικα μετά θα εδιδετο ως οικοπεδο στον επενδυτή με την απαραιτητη περιτοιχιση αφου απελευθερωνε τον πεζοδρομο απο καθε εμπόδιο,οπως εκανε με το οικόπεδο που αγορασε η προηγουμενη διοικηση και ενσωματωθηκε στην συμβαση.

Αλλα αντι να συμβει αυτό ως λογική συνεχεια της πρωτης εξαγοράς ,συνεβη ακριβως το αντιθετο δηλαδή μεταβιβαστηκε με νομιμο τρόπο [συμβολαιο] σε αλλον ιδιοκτητη.

Ας ξεκινήσει τώρα[ποτε δεν ειναι αργα] με τον νεο ιδιοκτήτη μία συζητηση περι εξαγοράς ακόμη και με πληρωμή μέσω συμψηφισμού ενοικειων για το τουριστικο αγκυροβολιο των επομένων ετών.

Κριτων