26 Ιανουαρίου 2018

Σε “Δήμος Καμένων Βούρλων” μετονομάζεται ο Δήμος Μώλου – Αγ. Κωνσταντίνου ... σύντομα ...

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε σήμερα, Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018, με τον Δήμαρχο Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου, Ιωάννη Συκιώτη, τους αντιδημάρχους, Αθανάσιο Καραμανώλη και Νικόλαο Τριανταφύλλη, καθώς και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Καμένων Βούρλων, Δημήτριο Καραμανώλη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε το αίτημα για τη μετονομασία του δήμου, σύμφωνα και με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε να ονομάζεται Δήμος Καμένων Βούρλων. Εξετάστηκαν επίσης, τα εργαλεία υποστήριξης του δήμου από το Υπουργείο Εσωτερικών για μια σειρά έργα, στα οποία συγκαταλέγονται παρεμβάσεις στο δίκτυο ύδρευσης.

Ο Υπουργός Εσωτερικών επεσήμανε ότι το θέμα της μετονομασίας θα προωθηθεί σύντομα, ενώ παρότρυνε τη δημοτική Αρχή να υποβάλει σχετικό αίτημα προκειμένου να αξιολογηθούν οι δυνατότητες ενίσχυσης του δήμου από το υπουργείο.

epoli.gr

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάτσε να το δεις πρώτα....το τάξιμο λένε δεν χαλάει σπίτια , το δόσιμο χαλάει!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το οτι ο δημαρχος το παλευει με πεισμα μονο στα θετικα μπορει να το καταταξεις αν σκεφθεις τι τρικλοποδιες εβαζε ο προηγουμενος και η παρεα του.
Ευχομαι να γινει για να μπορω και εγω που μενω στο Καινουργιο ως προαστιο της πολης των Καμενων βούρλων και του αντιστοιχου Δημου να ωφελειθει η ιδιοκτησια μου.

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσει που ορισμένοι ακόμα τρώτε το σανό που σας προσφέρει ο δήμαρχος. Θα θυμίσω ότι είναι η πολλοστή φορά που λέει ότι το όνομα είναι θέμα ημερών. Επίσης θα σας θυμίσω την απίστευτη δήλωση οτι σεπτέμβριο του 2016 μπαίνουν μπουλντόζες στον Αγιο για τον κυκλικό κόμβο. Επίσης ανάπλαση παραλιακής οδού και πολλά άλλα. Ευτυχώς που πλησιάζουν οι εκλογές πάντως.
Αυτά εν ολίγοις!

Ανώνυμος είπε...

Προς τον κ. Αυτα εν Ολιγοις 12,41 27\01\18.
Το λιγοτερο που ο Δημαρχος να εκανε εως τα τωρα δηλ.μονο την αλλαγη ονομασιας του Δήμου ειναι για τα Καμένα βουρλα ερκετό.
Αρκει να σκεφθούμε τι τραβηξαμε απο τους τοπικιστές που μονο Μεγα αλεξανδρο δεν προτειναν[θα ειχαν υπερβει και τον αλυτρωτισμο του Γκρουεφσκι].
Αρα εμεις που σκεφτομαστε ετσι, προτιμουμε το σανο να μας προσφερεται μαζι με την Ονοματοδοσια ως κυριο πιάτο,αντί να περιμένουμε στο διενεκές πεινασμένοι.

Ανώνυμος είπε...

Ρε αρουγκανοι σαρκοφάγοι καταλάβετε μόλις ονομαστεί κ επίσημα ο δήμος Καμένα Βούρλα τα ακίνητα σας σύμφωνα κ με τον αντιδήμαρχο κ μηχανικό θα ανεβανέ σε αξια τουλαχτουλά 20 τοις εκατό επί πλεον από την σημερινή..όρνια ε ορνια

Ανώνυμος είπε...

Na se sigouros file 7.17 kai esy kai o antidhmarxos sou.....

Ανώνυμος είπε...

Re mhpws den eisai you dhmou? Sykwfadi? E sykwfadi?

Ανώνυμος είπε...

1.22 Μάθε να γράφεις Ελληνικά ούγκανε που έχεις και άποψη...σε ταίζει και σένα ο καράφλας μάλλον

Ανώνυμος είπε...

O karaflas den taizei kanenan file

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο το ανέκδοτο 4.15 να τα λες πιο συχνά να γελάμε

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΙΟΙ ΔΗΛ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ:

ΥΠΕΡ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
α] ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ[ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ Ν.Δ.]
β] ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΓ ΚΩΝ\ΝΟΥ[ΛΟΓΩ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΥ]
γ] ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ,ΑΝΤΙΛΑΙΚΙΣΤΕΣ,ΑΣΤΟΙ
ΚΑΤΑ
α] ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΙ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ-ΧΑΛΑΡΟΙ ΠΑΣΟΚ ΚΛΠ]
β] ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΛΙΕΩΝ[ΚΑΜ ΒΟΥΡΛΩΝ].
Γ]ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΦΘΟΡΑ ΛΟΓΩ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΓΩΓΗ ΥΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΟΛΩΣΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΓΚΑΛΟΠ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ ΤΟΤΕ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΝΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά χαζός είσαι? Το πότε το ξέρεις το αν θα υπάρχει άλλος δεν ξέρεις.

Ανώνυμος είπε...

@10:34 28/1. στην υπόθεση εργασίας παραλείπεις να λάβεις υπόψη:
α. αν θα έχει τη στήριξη της γνωστής δεξιάς φθιωτικής οικογένειας (πολύ το αμφιβάλλω).
β. αν θα έχει το δεξιό χρίσμα
γ. αν θα κατέβει άλλος υποψήφιος δεξιά προσκείμενος
δ. το ισχνό έργο του μέχρι σήμερα.
αυτά τα ολίγα!!!

Ανώνυμος είπε...

@ 10.17 Οσον αφορά το πρώτο ερώτημα ο ίδιος ο γιατρός συκοφαντεί την γνωστή δεξιά οικογένεια όπου βρεθεί ισχυριζόμενος ότι είναι αυτοδημιούργητος! (εδώ γελάμε)
Το β με το γ πάνε μαζί και όσον αφορά το δ το μοναδικό του έργο είναι η διασπορά κουτσομπολιού και παραμυθιού στους πάντες. Οπότε για κανά θίασο η θέατρο σκιών καλός είναι!

Ανώνυμος είπε...

Πηγαίνετε στο 1:35 (μια ώρα και 35) όπου ο καράφλας μιλά για ανάθεση καθαριότητας σε ιδιώτη μετά το λιμάνι στοχέυει εκεί

https://www.youtube.com/watch?v=fAEzvcdsQDI

Ανώνυμος είπε...

Προσέξτε γιατί κάτι ακούστηκε ότι θα βάλει υποψηφιότητα γνωστός στο χώρο της εκπαίδευσης με δυνατό συνδυασμό. Πολύ γνωστός και ανήκει σε μεγάλο σόι των καμένων βούρλων

Ανώνυμος είπε...

τελικα απο τη μια ο γιατρος και απο την αλλη οι φακιροτετοιοι το Καινουργιο... μπλιαχ

Ανώνυμος είπε...

Φακιρονταναιοι είναι πολύ κοντά στην κατάρτιση συνδιασμούς ήδη οπακογιαννης είναι μαζί τους κ ακολουθούν κ άλλοι..οψομεθα

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά πέρασα εχθές απο το λιμάνι και είδα να γίνονται εργασίες στον παλιό γλάρο. Ξέρει κάποιος τι κατασκευάζεται εκει? Στο μεταξύ εκεί το σχέδιο πόλεως προβλέπει πεζόδρομο πλάτους 8 μέτρων όταν το ελάχιστο πλάτος σε κάποια σημεία μετά βίας φτάνει τα 4 μέτρα και φύσικά . Γιατί άραγε δεν εφαρμόζεται το σχέδιο πόλεως από την πλευρά του Δήμου και ποιος έδωσε την άδεια να πέσουν τοιχεία στο σημείο εκείνο? Αυτά.......

Ανώνυμος είπε...

fon dimitri and partners η φάση... κλασικά καμενοβουρλιακά...

Ανώνυμος είπε...

Ο γλάρος είναι ιδιόκτητος. Και κάθε ιδιοκτησία, αν βρίσκεται μέσα σε σχέδια του δήμου για δρόμους κλπ εφόσον απαλλοτριωθεί τότε δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και γίνετε ο δρόμος που λες φίλε. εφόσον όμως ο γλάρος δεν απαλλοτριώθηκε από τον δήμο, πουλήθηκε στον επενδυτή έναντι σεβαστής αμοιβής από τον ιδιοκτήτη, και ο επενδυτής με την σειρά του και εφόσον έλαβε τις νόμιμες άδειες, κάνει τις ανακαινίσεις του κανονικά και σε λίγο καιρό θα δείτε μαγαζάρες στον παλιό γλάρο.

Καταλάβατε γλάροι ?

Ανώνυμος είπε...

Εβγαλε άδεια σε ρυμοτομούμενο? Πάτε καλά ρε?

Ανώνυμος είπε...

6.12 Eμείς που είμαστε γλάροι καταλάβαμε εσύ που είσαι μπούφος αμφιβάλλω εαν κατάλαβες...Σας ταίζει ο γιατρός σανό και μας έχετε ζαλίσει

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς όλα παραβιάζονται χάρη του συμφέροντος και μόνο!! Ειναι δυνατόν ο Δήμος να μην μπορεί να κάνει την απαλλοτροίωση που λες φίλε 6.12? Αυτα τα λίγα μέτρα γη προκειμένου να διανοιχθεί και να διαμορφωθεί ο προβλέπόμενος πεζόδρομος? Αλλα να λειτουργήσει και ως πεζόδρομος και όχι αυτο το πράγμα που είναι σήμερα. Η νομιμότητα φέρνει την ανάπτυξη και όχι τα συντεχνιακα συμφέροντα ψαροταβερνων,δήθεν επενδυτη λιμανιού και του Δήμου. Τι πιο ωραίο να διαμορφωνόταν ο πεζοδρομος με πλακόστρωση χωρίς αυτοκίνητα χωρις τραπεζοκαθίσματα σε όλο το μήκος του απο την Ψαροπούλα έως το Σίσσυ. Αλλα τι ψαχνεις.......

Ανώνυμος είπε...

11.43 συμφωνω 100% μονο που καπως αργα ανακαλυψες το προβλημα του πολιτικου αυτισμου που υπαρχει εδω και δεκαετιες. Επρεπε π.χ.οι βαρκαρηδες να ξεβολευτουν για να απποκτησουν αποψη περι πεζοδρομων αλλιως μουγκα ή οταν το κεντρο υγειας το πηγανε οι Καινουριωτες στο βοαγριο με καποιους εφιαλτες καμενοβουρλιωτες παλι μουγκα ,η οταν το ονομα του δημου θελανε να το πουνε συραγγα Καλλιδρομου εσυ αντεδρασες ή οταν φερνανε τα σκατα απο τον Αγιο στο κουνιαβιτη εκανες συλλαλητηριο;Αρα επι ποιας βασεως το ψαχνεις.... μαλλον ξυπνησες αργα και εσυ και μαζι με σενα και εμεις.