16 Νοεμβρίου 2017

Σε Ετοιμότητα Οι Υπηρεσίες Του Δήμου Μώλου Αγ. Κωνσταντίνου Για Τα Ακραία Φαινόμενα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Η ενημέρωση από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο του Δήμου Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου:

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Ε.Μ.Υ πρόκειται να εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Ο δήμος Μώλου- Αγ.Κων/νου συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασιας από κινδύνους που προέρχονται απο την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.


Σε πλήρη ετοιμότητα έχουν τεθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου μας και έχουν γίνει ήδη οι όποιες παρεμβάσεις θεωρήθηκαν απαραίτητες.

Σε περίπτωση ανάγκης επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2235031100 Κ.Ε.Π Αγίου Κων/νου και 2235051888 (Αγ. Σεραφειμ) κατά τις ώρες 07:00-15:00 & 17:00-21:00μ.μ καθώς και στο προσωπικό μου τηλ. 697436914ολο το 24ωρο.

Υπεύθυνος πολιτικής προστασίας

Αντιδήμαρχος Νίκος Τριανταφύλλης

fonografos.net

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxa Γελάσαμε πάλι

Ανώνυμος είπε...

Kala krasa!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ακουσα ότι όσοι ενδιαφέρονται να κόψουν δέντρα για το τζάκι, ο Δήμος υποδεικνύει δέντρα και πας και τα κόβεις. Ετσι μου είπανε και μάλιστα πήρα τηλέφωνο στο δήμο και μου τα μασάγανε.
Ξέρετε τιποτα; να μας ενημερώσετε γιατί ήδη λέγεται ότι κάποιοι από τον Αγιο Κωσταντινο πήγανε και κόψανε πεύκα. Μήπως είναι ράδιο αρβύλα;
Να απαντήσει κάποιος γιατί έρχεται χειμώνας...

Ανώνυμος είπε...

Απαγορεύεται η εμπορία ξυλείας από τον δήμο, παρά μόνο η διάθεση μεσω κοινωνικων κρητηρίων από τις υπηρεσίες προνοιας. τουλάχιστον ετσι γίνεται σε αλλους δήμους. Αρα θα είναι μουφα ιστορία ή θα είναι παρανομη.