30 Ιουνίου 2017

ΕΠΙΚΑΙΡEΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ Στο Π.Σ. της Πέμπτης 29/6/17

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Υπογραμμίζουμε πως στην περιοχή του Αγίου Χαράλαμπου (Λιαπάτα) του Δήμου Καμένων Βούρλων, από πολλά χρόνια τώρα η μεταφορά του νερού γίνεται με υδροφόρα σε συνθήκες υγειονομικά και πολιτικά απαράδεκτες για την εποχή μας.

Ρωτάμε την Διοίκηση της Περιφέρειας αν αισθάνεται την υποχρέωση να συμβάλλει στην επίλυση του προβλήματος συνεργαζόμενη με τον αντίστοιχο Δήμο, εφόσον είναι γνωστή η δυνατότητα πραγματοποίησης προγραμματικής σύμβασης.

********************

Με αφορμή επένδυση που πραγματοποιείται στην παραλία του Ασπρονερίου του Δήμου Καμένων Βούρλων που ουσιαστικά καταργεί  την ελεύθερη πρόσβαση  των κατοίκων της περιοχής στην παραλία, παλιό φαινόμενο βέβαια, αλλά που τώρα ανακινείται ξανά με την κόντρα τοπικών, ιδιωτικών συμφερόντων…. και επειδή οι επιχειρηματικοί ανταγωνισμοί έχουν φτάσει στο κατακόρυφο…. 

Ζητάμε να εξετάσετε αν όσα γίνονται ανταποκρίνονται σε άδεια που εξέδωσε η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου και φυσικά να μας γνωρίσετε αν υπάρχει η σύμφωνη γνώμη  της αρμόδιας επιτροπής περιβάλλοντος.


29/6/2017
ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ
ΣΟΦΙΑ ΝΤΟΥΡΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΩΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΧΟΖΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ [ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΚΛΠ] ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΧΤΑΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΜΠΙΤΣ ΜΠΑΡ ΣΤΟ ΦΑΡΟ ΣΤΟ ΑΣΠΡΟΝΕΡΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ ΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΧΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΖΙΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.