14 Ιουνίου 2017

Γενική Συνέλευση Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Καμένων Βούρλων Ο Φάρος

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger




32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕΕΕΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ (ΘΕΜΑ Γ)......
ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ?????ΟΞΩΩΩΩ ΡΕΕΕΕΕΕ............

Ανώνυμος είπε...

Περιεργα πραγματα διαβαζουμε απο τον ΦΑΡΟ
Γ. Ληψη αποφασης για την διαχειριση του Λιμανιου.
Ειναι περιουσιακό σας στοιχείο και θα παρετε αποφαση γιατην διαχειριση ;;Πρωτο φαουλ
Δευτερο φαουλ, εκεινο το {{ θα κρινει το μελλον της διαχείρισης του Λιμανιου}}

Πρόεδρε πολλα φαουλ κανεις, ποδοσφαιρικα αμυντικος ησουν;;

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗΣ ΑΡΧΗΣ ,ΑΦΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΟ ΔΗΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε, πολύ δεν κράτησε το πανηγύρι με τους αλιείς,
αϊντε τελειώνετε επί τέλους μας σκάσατε, έτσι όπως το πάτε θα παρέλθει 20ετια και θα διεκδικούν ................. κατοχή στο λιμάνι, τρομάρα τους.
Θελουν να το διαχειρισθουν;;; δεν τους κανεις μια...... τριπλα, να το αναλάβουν αυτοι.
Τοτε μαλλον θα σφιξουν οι κ.......οι

Ανώνυμος είπε...

kiriakh laikh syneleysh sto limaki. oli mazi ore

Ανώνυμος είπε...

λαικη συνελευση την κυριακη στο λιμανι, ολοι μαζι ορε
να διοξουμε το ΚΕΦΑΛΑΙΟ και τον ΔΗΜΑΡΧΟ

Ανώνυμος είπε...

Παρτάκηδες, θαυμαστές της μςγαλης σχολής του αναρχοσυνδικαλισμού των Κολλαδων,
Παραξενιά της φυσης αντίθετη στον αστικό ρυθμό της ιδιωτικής πρωτοβουλίας στην λουτρόπολη με κυριο βιοπορισμό κρατικοδιαιτης προελευσης ,συνοδοιπόροι του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ , γενικώς αριστεροι πρωην ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ νυν ευρωσκεπτικιστες........Μαζί σας ???????

Ανώνυμος είπε...

Μια που μιλάς για ΠΑΣΟΚ 11.55 ρίξε μια ματιά προς δημαρχείο μεριά και εκεί θα χορτάσεις απο το αχόρταγο ΠΑΣΟΚ που μας διοικεί..γιατί ο πιπίλας μαριονέτα άβουλη καικουτσομπόλα είναι

Ανώνυμος είπε...

Αντε ρε σαχλαμάρες που δήθεν αντιστέκονται!!Απλα γλύφονται μπας και βάλουν τις βάρκες τους μέσα τζάμπα!!! Βάλε την βάρκα μου μέσα τζάμπα για να σταματήσω να γκρινιάζω!!!! Αυτο επικρατεί!!! Που μου έγινε και ο υφα...... αντιστασιακος! Αντε μην τρελαθούμε!! Σε δυο χρόνια παλι με τις ντουντουκες θα είναι στις ομιλίες ολοι τους και θα γλυφονται!!!

Ανώνυμος είπε...

φιλε βαρκαρη 1.00 μμ συμφωνώ οτι υπάρχει στην διοικηση του Δήμου και Πασοκ,αλλωστε ο Συκιώτης
ποτε δεν ειπε οτι ο συνδυασμός του ειναι ιδεολογικα μονοδιαστατος,αντίθετα μοιρασε τα 'ποστα' με γνώμονα το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα .
Αν λοιπόν ο κάθε συνεργατης του Δημάρχου δεν αποδιδει τοτε πραγματι υπαρχει θέμα,και οχι αν η αφετηριακή ιδεολογία του ειναι αρεστή η οχι.
Το αυθαιρετα συμπέρασμα σου πρεπει να να αποδειξεις με επώνυμη καταγγελία για να εχουν βαρύτητα.

Ανώνυμος είπε...

Οπως εκανε ο βουλγαρης και τον πηρατε με τις πατσες,βρε αντε χάσου λωποδυτες

Ανώνυμος είπε...

Το γραφείο που λένε στο λιμάνι οτι είναι δικό τους εδώ και λίγους μήνες με απόφαση δημοτικού συμβουλίου δεν ανήκει πλέον σε αυτούς!

Ανώνυμος είπε...

to poly facebook vlapti...

Ανώνυμος είπε...

Δημαρχε στα λεγανε... γευσου τωρα το πασιγνωστο δυτικο ενορχηστρωτη της παραταξης σου, αλλα τώρα εναντίον σου...

Ανώνυμος είπε...

ΑΧ, ΜΟΝΟ Ο ΨΙΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ,...ΑΜΕ?

Ανώνυμος είπε...

To αδελφατο στα Καμενα περασε στην αντιπολιτευση χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Όχι ρε παιδιά γιατί το κάνετε αυτό? Η αντιπολίτευση είναι προνόμιο κοντού κ Βούλγαρη χαχα

Ανώνυμος είπε...

κλασικός μικρός αδόλφος..
όπως και στο τετριμήδα, στα μισά της θητείας, μετετράπη σε ...τσετσένο αυτονομιστή...
έκανε και μια ωραία πιρουέτα για το λιμάνι συνδέοντας στο μυαλό του και άλλη ιδιοκτησία που πωλείται με 170000 ευρώ λέει!!!!
αυτόν θέλετε αυτόν έχετε!

Ανώνυμος είπε...

Η φιλοπτωχος αδελφοτης καμενων βουρλων [Καραμιτζος,χαντζαρας,μακρυνιτσας,ηλιοπουλος]βγήκε για ερανο στα μαγαζια της παραλιας για ενισχυση του ταμείου του Δήμου για να φτιαχτει πισινα 100μ
στα ιαματικα του κονιαβιτη.τι αλλο θα δούμε;

Ανώνυμος είπε...

Ενα πουλακι μου ειπε οτι οι πισινες του Κονιαβιτη δουλευουν πλέον και με πολυ νερο.

Ανώνυμος είπε...

11.18 Το θράσος περισσέυει έπρεπε αυτές οι πηγές να είναι έτοιμες εδώ και 1 χρόνο και ακόμα δεν είναι...λίγη σεμνότητα δεν βλάπτει κύριε

Ανώνυμος είπε...

βαλε φιλε 10,15 διπλα στη φιλοφτωχο αδελφοτητα[καραμιτζο,χατζαρα,μακρυνιτσα,ηλιοπουλο] και τους Βουλγαρη και Τσωμο και ειναι ετοιμη η ομαδα που θα διαδεχθει τον πιπιλα για ......καλυτερες μασες?φυσικα αρχηγος ο μικρος Νέρων.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΣ :Πολύ λίγα, πολύ αργά

Ανώνυμος είπε...

H ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΨΑΡΑΔΩΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΑΛΜΌ,ΕΙΔΑ ΦΑΤΣΕΣ ΑΣΤΕΡΑΤΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΕΣ,ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΛΟΥΜΠΕΝ ΠΑΣΟΚ ΝΥΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΝΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΑ ΑΝΕΜΟΔΑΡΜΕΝΑ ΡΕΜΕΝΤΖΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΑΛΛΟΙ".ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΕΦΑΡΠΑΞ ΣΕ ΑΓΟΡΑ ΒΑΡΚΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΑΞΟΒΟΛΙ ΤΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΜΕ ΚΛΩΤΣΟΠΑΤΙΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ.ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΣ ΕΞΩ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΟ.....ΚΑΚΕ ΔΗΜΑΡΧΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥς ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28-6-2017
Γ. ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥς ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΕΛΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 30 %, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28-6-2017
Γ. ΦΑΓΟΥΛΗΣ

Ανώνυμος είπε...

τι λέτε ρε χωριάταροι. ο σύλλογος ερασιτεχνών ψαράδων θα κρίνει το μέλλον του λιμανιού;;; ένας σύλλογος που τα περισσότερα μέλη του είναι παράνομοι γιατί είναι ερασιτέχνες αλλά πουλάνε ψάρια;;; ένας σύλλογος που θέλει να έχει προνομιακή μεταχείριση σε βάρος των άλλων και να μην πληρώνουν για τις βάρκες τους τέλη ελλιμενισμού;;;; αυτά σας λέει ο ***** ;;; χαχαχααααα
θέλω να δω τι θα κάνεις ρε ********* όταν γίνει αγωγή σε βάρος σου ως υποκινητής για διαφυγόντα κέρδη, να σε δω σε ποια ****** θα κρυφτείς.

kamena voyrla blogger είπε...

Αγαπητοί σχολιαστές. Σας παρακαλώ όπως επικεντρωθείτε σε σχολιασμούς που αφορούν την άποψη σας για τα πράγματα, ως τεκταινόμενα, και τα δημόσια πρόσωπα, και αποφύγετε επιμελώς τους υβριστικούς και υποτιμητικούς σχολιασμούς προς πρόσωπα και θεσμούς. ΔΕΝ είναι απαραίτητο να ξεφεύγουμε φραστικά για να εκφράσουμε την άποψη μας γενικότερα. Γράψτε σας παρακαλώ την άποψη σας χωρίς να είστε υβριστικοί, και χωρίς να απευθύνεται υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς καφενείου.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΝΗΡΙΑ ή ΕΞΥΠΝΑΔΑ διαλεχτε??

Αγαπητε μπλοκερ σωστή η παρεμβαση σου για να επανελθει η ποιοτητα του ηλεκτρονικου διαλογου
σε επιπεδα αιθουσας ημεριδας ξενοδοχειου Γαληνης.

Ειναι βεβαια 'κομματακι' δυσκολο να επιτευθεί αυτό σε κατα βασει Καφενόβιους δημότες, που η κουλτουρα τους ενπεριεχει πονηρια 80% και εξυπνάδα 20% π.χ. Συλλογος ερασιτεχνών Αλιεων.

Επίσης μια αλλη ομαδα δημοτών πιστευει οτι ο βιοπορισμος τους ειναι αποτελεσμα επενδύσεων σε ξενοδοχεια-καταλυματα [τα σημερινα κουφαρια πληρωμης ΕΝΦΙΑ]χωρις να εξεταζουν αν αυτο σήμερα μπορει να 'πουλησει' στα Καμενα Βουρλα ή οχι με τον παλιό τρόπο π.χ.Συλλογος ξενοδοχων .

Αλλοι πάλι θεωρουν οτι ο Δήμος διαθετει τα απαιτουμενα εργαλεια [αναδιανομή φορων,προσλήψεις κλπ] να μεταβαλει με τις παρεμβάσεις του το οικονομικό τοπίο,ως ο απο μηχανης θεός,ξεχνώντας ομως οτι οι Αυτοδιοικητικοί ειναι ιδιοι ποιοτικα με αυτους που απαιτουν κατι,π.χ.ανεργοι δημοτες με αναγκες συμπληρωσης εισοδηματος.

Ετεροι που ειναι καπως ευχαριστημενοι και που συνδεονται μεν κοινωνικα με τις αλλες ομαδες,προσχηματίζοντας δε ενα status ηρεμιας ,οτι δηθεν κατι θα γινει κατι θα προκυψει και ολοι θα το παλεψουμε [αλλα φυσικα απο διαφορετικη οικονομικη αφετηρια] π.χ. Aτυπος Συλλογος Κρατικοδιαιτισμενων θαμώνων Καφετεριας.

Υπάρχει βεβαια και ενεργός βιώσιμος κόσμος που προσπαθεί να βγαλει νομιμο κερδος στην στενή λωριδα της 'ΓΑΖΑΣ' το γνωστό περασμα αυτοκινητων και Πουλμαν,αλλα με αναρχο τρόπο ,με αθεμιτο ανταγωνισμό με καταληψη του δημοσίου χώρουκαι με μεγαλες αρνητικες παρενεργειες ομως στους προαναφερθέντες πονηρους και μη Ιθαγενεις.

Ο μικρόκοσμος ολος αυτός δεν μπορεί να διαχειρισθεί νοητικά μια κεντρική ομογενοποιημένη αποψη περί αναπτυξης ,και φυσικά οι ελβετοί δεν θα ελθουν ποτέ να διοικήσουν το Δήμο μας,πάντα εμεις θα ειμαστε.Αρνούμαι λοιπόν να ειμαι μέλος της κοινωνίας αυτής ,διότι ανεχεται να εχει μέλος της εμένα.


Κριτων

Ανώνυμος είπε...

Ποσο δικιο εχεις κριτωνα σε μερικα πραγματα!!! Οι καφενοφωστηρες... συνταξουλα φουλ και αποψη επι παντος επιστητου.. α και θαψιμο με προτροπη μικρού αδολφου..

Ανώνυμος είπε...

Τα μάθατε τα νέα? Η ΝΔ κατεβάζει τον Σπύρο Καπράλο υποψήφιο Δήμαρχο στον Δήμο μας. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό ο καράφλας απλά θα είναι μία πολύ κακή ανάμνηση με παρακαταθήκη τους πρόσφυγες άλλων δήμων που έχει υπογράψει να μας φορτώσει.

Ανώνυμος είπε...

Κριτωνα τελικα ξεκαθαρισε ποιον υποστηριζεις καλα τα λες αλλα δωσε γραμμή εχεις αφήσει το χαντζαρα να αλωνιζει