03 Ιουνίου 2017

Σε μαύρα χάλια η ‘παιδική χαρά’ στα Καμένα Βούρλα, δίπλα από το Δημαρχείο

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αναγνώστης του blog, μου έστειλε μερικές φωτογραφίες από την παιδική χαρά που βρίσκεται δίπλα από το Δημαρχείο, στα Καμένα Βούρλα, και από ότι μπορείτε και εσείς να διαπιστώσετε, μόνο για παιδάκια δεν είναι αυτός ο χώρος.

Σε πολύ κακή κατάσταση στο σύνολο της, με σπασμένες τραμπάλες, κομμένες αλυσίδες στις κούνιες, χορτάρια κλπ κλπ.

Νομίζουμε ότι η παιδική χαρά αυτή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως επικίνδυνη για τα παιδιά, με μεγάλη πιθανότητα τραυματισμού.

Αγαπητοί τοπικοί άρχοντες, ίσως θα πρέπει να πάτε και σε άλλες πόλεις να δείτε παιδικές χαρές, μπας και καταλάβετε το ζητούμενο.

Δεν νομίζω ότι χρειάζονται τα ‘δάνεια της Αγγλίας’ για να την επισκευάσετε και να ξανά γίνει λειτουργική και φιλική προς τα παιδάκια, οπότε δεν έχετε καμία δικαιολογία.

Ιδού και το φωτογραφικό υλικό για το λόγου το αληθές …





17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όσα λάθη και να έκανε ο ποδηλατάκιας πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι οι παιδικές χαρές στα Καμένα ήταν σε αξιοπρεπή κατάσταση. Με τον ευτραφή κουμπαρούλη τον πιπίλα και τον νέο καραφλό συνεργάτη του δημάρχου έχει χτιστεί ένα τρίγωνο ...που το τρίγωνο των βερμούδων είναι γατάκι μπροστά τους...μοναδικό τους μέλημα οι απευθείας αναθέσεις και οι κάθε λογής αρχιτεκτονικές μελέτες (πχ αποθήκη στον άγιο). Δυστυχώς όλο και χειρότερα.

Ανώνυμος είπε...

δεν σας αρεσε ο τετρι και θελατε τον καραφλα. ρουφατε το αυγο σας τωρα και μην παραπονιεστε

Ανώνυμος είπε...

12.04 Αν πρόσεξες δεν τους άρεσε ο Τέτρι γιατί ήταν πασόκ και διώξανε τον Τέτρι για να έρθει η άλλη πασόκα..

Ανώνυμος είπε...

Και οχι μονο αυτο! Ριξτε μια ματια και στον πεζοδρομο κατω απο το Δημαρχειο! Ουτε φως δεν εχει.....

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΡΑΤΣ ΔΗΜΑΡΧ' ΙΦ'ΤΟΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΙΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΕ ΣΤΟΥ ΛΕΩ ΙΓΩ ΠΟΥ ΙΜ' ΒΟΥΣΚΟΣ,ΙΣΥ ΞΕΡΟΥ
ΙΣΕ ΤΙΜΙΟΥΣ ΑΜΑΝΤΑΜ ΠΑΠΑΝΤΑΜ,ΜΟΝΟΥ ΣΥ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΠΡΟΥΣΕΧΕΙΣ ΤΣ'ΔΙΚΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΤΣ' ΙΧΘΡΟΥς ΤΣ' ΞΕΡΣ'

Ανώνυμος είπε...

Μηπως ηθελες εσυ να κανεις τη μελέτη? Μηπως θα θελησεις και την εκτελεση του εργου? Καρφωνεστε...

Ανώνυμος είπε...

Ποιος εδιωξε τον τετρι βρε συντροφε.?.αφού δεν ήταν υποψήφιος..

Ανώνυμος είπε...

δε τον έδιωξε κανένας...
απλά ο συγγενής ξέρεις εσύ ποιας που διέδιδε ότι τον συνέφερε στη πορεία μετετράπη σε γόη χαλασοσπίτη.
επιπλέον τα παπαγαλάκια του ΑΡΧΙΚΟΥ συνδιασμού του γιατρού, που του μετέδιδαν μπόλικη λάσπη για τον πρώην, τώρα θάβουν τον νυν και ο γιατρός το παίζει πόντιος πιλάτος που νίπτει τας χείρας του!!!
κατανοητά???

Ανώνυμος είπε...

Βρεεε τι παιδικη χαρα.Εδω εχουμε λιμανι.....χαααααα

Ανώνυμος είπε...

Τι θα γίνει με τις ταμπέλες στα πεζοδρόμια της Γερ. Βασιλειαδη στη παραλία κυριε Δημαρχε
Το τοπικό συμβούλιο κάτι πάει να κάνει , να δούμε η διοίκηση του Δήμου τι θα κάνει ;;

Σήμερα στη βόλτα μου, βλέπω μπροστά στου ΑΒΟΝΑ, τρεις μπλε ταμπέλες καταστήματος στο κάτω πεζοδρόμιο, μια στην αρχή , άλλη μια στο τέλος των τραπεζιών και άλλη μια το κέντρο (αυτή δίπλα από την κολώνα του φωτιστικού) .
Το κενό ανάμεσα τους, όπως τα έβλεπα, μόνο μιάμιση πλάκα πεζοδρομίου και να φαντασθείτε το πεζοδρόμιο έχει καμιά δεκαριά πλάκες (μιάμιση έμεινε για τους ε...........ρμους τους πεζους, και για τα ποδήλατα των παιδιών
ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ .........................ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ //ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ// ;;;;;;;;

Πάρα κάτω τα ίδια , και με τραπέζια- καρέκλες κλπ μας ζάλισαν τα ..ουμπαλα με τα κάρβουνα και μπρίκια τους.

Θα βαλετε καποια ταξη ;;;;
Μαζευθειτε λιγακι .... ρε μαγαζατορες, το εχετε ....παρα χεσει

Ανώνυμος είπε...

Το σχόλιο του φίλου 1:27 10 Ιουνιου πολύ εύστοχο! Μπλόγκερ μηπως πρέπει να το αναδείξεις ως θέμα????? Δεν γίνεται να περπατας στην παραλία των Καμένων Βούρλων και συνέχεια να υπάρχει μείωση του οδοστρώματος επειδή κάποιοι κουφιοκέφαλοι νομίζουν θα προσελκύσουν περισσότερο κόσμο κάνοντας την παραλία του μαγαζιού τους ΤΣΑΝΤΙΡΙ! Θες κύριε μαγαζάτορα να βάλεις ταμπέλες? Δικαίωμα σου! Αλλά στην πλατεία που νοικιάζεις (και δεν ξέρω αν πληρώνεις...)! Τόσα τετραγωνικά έχεις! Θες κύριε μαγαζάτορα να βάλεις γλάστρες, φυτα κλπ για να ομορφύνεις την πλατεία σου? ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΣΟΥ!!! Το πεζοδρόμιο ειναι για να ΠΕΡΠΑΤΑΩ!!!! και όχι για να σκοντάφτω πάνω στις ταμπέλες σου, στις γλάστρες σου, στα καρεκλοκαθίσματα σου...
Σεβαστείτε τους εν δυνάμει πελάτες σας!

kamena voyrla blogger είπε...

Αγαπητέ αναγνώστη 9:01, για να αναδείξω ένα θέμα εδώ στο blog, είναι βασική προϋπόθεση καταρχήν να είναι σοβαρό (όπως αυτό που περιγράφεις), αλλά και να είναι και δυσδιάκριτο. Εδώ δεν χρειάζεται ανάδειξη αυτό το θέμα, το ζούμε καθημερινά όλοι μας. Τα αρμόδια όργανα που μπορείτε να απευθυνθείτε ώστε να εφαρμόσουν τον νόμο (ή έστω να βεβαιώσουν την όποια παράβαση), είναι η Ελληνική Αστυνομία, τηλέφωνο 22350 89100

Ανώνυμος είπε...

Δηλ κ. Μπλοκερ αν ειναι δυσδιάκριτο τοτε εσυ θα αναλαβεις με την αναδειξη του να το κανεις διακριτό; Nομίζω υπεκφευγεις,διοτι ο θεσμικος" σου ρόλος¨ φαινεται να εξαντλήται σε αλλά
θέματα οπως Κουνιαβιτης,που ειναι γρίφοςκλπ.
Η κατάληψη ελεύθερου "κοινού" δημοτικού χώρου,ειναι κατ΄ αρχήν αντικοινωνική συμπεριφορά και ειτε με την βαρκα στο λιμάνι ειτε με το καρεκλοτράπεζο στο πεζοδρόμιο στρέφεται πρωτίστως κατα των Δημοτών και κατα δεύτερον κατά των δυνητικών πελατών.
Επίσης δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό στους νόμιμους,διότι ακόμη και η αδέσποτες διαφημιστικές ταμπελίτσες επάνω σε παλουκια και φράχτες παράγουν το ιδιο [οικονομικό]αποτέλεσμα.
Αν λοιπόν αυτα τα φαινόμενα ειναι η κανονικότητα στην λουτρόπολη ,τοτε η μη κανονικότητα ειναι παρανομία και πρεπει να διώκεται αυτεπαγγελτως, δηλ,ενας μη καταληψίας οφείλει να απαιτήσει να του επιβληθεί προστιμο για ακριβέστατη τήρηση του νόμου????
Αυτό το φαινόμενο λοιπόν πρεπει επαρκώς να αναληθεί με ενημερωτική ημερίδα στην Γαλήνη υπο την αιγίδα των συλλογων επαγγελματιών και ερασιτεχνων αλλιεων,υπο τον γενικό τίτλο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΞΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 1:27 μ.μ., Ιουνίου 10, ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ. ΑΠΑΤΑΣΕ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ........ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ, ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ,
Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗ , ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ,
Ή ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ;.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με τον φιλο 1.14 μμ.Ομως υπαρχει γενικευμένη ασυδοσία στα Καμένα που και ο ιδιος ο Μεταξας να ηταν Δήμαρχος λιγα πραγματα θα καταφερνε.Η μονη λύση ειναι καμία διοικηση πανω απο μια θητεια μεχρι να βρεθει απδεδειγμενα [στην πραξη] καταλληλος για παραπανω.
Μαυρο λοιπόν και στους σημερινους οπως εγινε στη σειρα με τον εξαρχο,τσιτινη,κεφαλα αντωνιου τετρι.θα μου πεις ποιος θα ερθει μετά ,ασχετο ,τιμωρία στους ανίκανους και μετά βλεπουμε παλι,οχι ομως επιβραβευση με επανεκλογή ...τελος.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΡΚΕΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥΣ
ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑ ΨΥΓΕΙΑ .ΒΡΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΟΥ ΜΑΛΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

Δηλ 2.37 να φυγει ο γιατρος να ερθει ο αγροτης απο το καμπο να διοικησει τα καμενα βουρλα,νομιζοντας οτι θα εχει να κανει με την προεδρινα απο τον Αγ. Σεραφειμ .Αρκετα σουρεαλιστικό δεν νομίζεις.