27 Ιουνίου 2017

Ατομικές προσκλήσεις στέλνει ο Δήμος και κάνει έξωση στα σκάφη από το λιμάνι των Καμένων Βούρλων

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Τα ψέματα τελείωσαν.

Όπως είχαμε προβλέψει σε προηγούμενο άρθρο μας, ο δήμος μας, προχωράει σε κανονική και ονομαστική έξωση (μέσα σε 5 μέρες παρακαλώ) όλων των ιδιοκτητών σκαφών του λιμανιού των Καμένων Βούρλων αφού πρώτα τους έχει χαρακτηρίσει (τους κατόχους σκαφών) και ως αυθαιρέτους καταληψίες του λιμανιού.

Από ότι φαίνεται, είναι και έτοιμος ο Δήμος μας, να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που του δίνει ο νόμος, αφού ανακοινώνει ότι είναι ο φορέας διαχείρισης και εκμετάλλευσης του λιμανιού.
Στην ουσία βέβαια, ζητάει ο δήμαρχος να βγουν όλοι έξω για να γίνουν εργασίες συντήρησης του πυθμένα, αλλά ΔΕΝ αναφέρει και το πώς θα επιστρέψουν οι βάρκες μετά το πέρας των εργασιών, διότι απλά ΔΕΝ θα επιστρέψουν οι βάρκες μέσα.

Γιατί? Απλούστατα το λιμάνι θα δοθεί στον ιδιώτη επενδυτή, και πλέον άλλος θα κάνει κουμάντο. Θα μπει λοιπόν ένα ενοίκιο, και όποιος πληρώσει θα επιστρέψει μέσα την βάρκα του, ενώ όποιος δεν καταβάλει το τίμημα θα μείνει στην απέξω.

Καλή αρχή ...


14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΦΥΤΟΠΛΑΓΚΤΟΝ ΕΝΤΟΣ ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ?

Ανώνυμος είπε...

efthimisame me tin ataka soy....

Ανώνυμος είπε...

Psarades enomenoi pote nikhmenoi!!!!

Ανώνυμος είπε...

μια βόλτα αυτές τις μέρες στο κηφηνείο θα σας αποζημιώσει όλους!!! κατάντια!!!

Ανώνυμος είπε...

Θα ειναι και τα Λιμενικα Στυλιδας,Αγ. κων\νου με τις μοναδες καταστολής ?Η μεραρχία υποστηριξης ,ΜΕΡΥΠ Λαμίας θα φερει τον Γερανό.Ο Ειασγγελεας θα παρευρισκεται μεν, αλλα υπο σκιάν.Ο Δήμαρχος απο το γραφείο θα κοιταει με τα κυάλια.Το Σταρ θα τραβαει πλανα που θα χρησιμοποιηθούν σε τηλεοπτικη σειρά με τιτλο - Καημοι στο Λιμάνι.
Ο ελληνας με τον φ1 θα λεει τον καιρό επι τοπεος .Η επιτροπή αντιστασης θα οχυρωθεί μεσα στο γραφειο στο Λιμανι με σκοπό να το κάνει Κουγκι.Θα στηθεί και εξέδρα για τους θεατες του τσιρκο Μεντρανο?

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ!!!ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ Η ΑΡΧΗ:

Ανώνυμος είπε...

2.06 Απο το πολυ γλύψιμο θα σου τελειώσει το σάλιο του τη γύαλισες την καράφλα του πιπίλα. Άξιος ο μισθός σου

Ανώνυμος είπε...

ειμαι μονιμος παραθεριστής με διαμερισμα στα καμενα βουρλα ,εχω βαρκα σε ρεμεντζο,ρωταω εχω
δικαιωμα να την βαλω μεσα στο λιμανι οπως οι υπολοιποι ερασιτεχνες ψαραδες,χωρις να πληρωνω;.
αν εχω , τοτε καποιος πρεπει να αδειασει χωρο για μενα και ξαναρωταω ποιος;
Αν το παραδειγμα των ψαραδων το εφαρμοσουμε και οι υπολοιποι κατοικοι για την οποιαδηποτε αιτια που ο καθενα θα νομιζει οτι δικαιουται κατι,τοτε μη κανετε τον κοπο να αναζητατε στο χάρτη τη ζουγκλα ,διοτι ειναι εδω.Λυπαμε τον ομορφο αυτον τόπο,που εχει τετοιας ποιοτητας κοσμο.

Ανώνυμος είπε...

Κυριε μονιμε παραθεριστη, τι περιμενες; οτι καθε φορα που ερχεσαι θα σε περιμενει θεση για τη βαρκα σου και κοκκινο χαλι να πατησεις; το λιμανι αυτο εχει ολες κι ολες 100 θεσεις, που δεν φτανουν ουτε για τους μονιμους κατοικους και δημοτες των Καμενων Βουρλων, τι περιμενες δηλαδη και εισαι ολο ειρωνεια και σχολια για την ποιοτητα των κατοικων; μηπως η δικη σου ποιοτητα δεν ειναι η πρεπουσα που τοσο ευκολα και αυθαιρετα κατακρινεις τους αλλους χωρις να εμβαθυνεις; Ο Συλλογος Ερασιτεχνων Αλιεων παλευει να μην ξεπουληθει το Λιμανι σε ιδιωτη και γινουν τα τελη ελλιμενισμου απροσιτα για πολυ κοσμο. Αντι αυτου υποστηριζει, να διαχειριστει το Λιμανι ο Δημος με λογικο αντιτιμο προς οφελος πρωτιστως των δημοτων και αν υπαρχουν κενες θεσεις να δοθουν και σε παραθεριστες. Δεν καταλαβα δηλαδη, ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα; Στο κατω κατω, ολοι αυτοι που εχουν θεση στο Λιμανι, μεχρι προσφατα πληρωναν τελη ελλιμενισμου σε προηγουμενες Δημοτικες Αρχες, μεχρι που καποια απο αυτες σταματησε να τα εισπραττει γιατι εκκρινε οτι δεν ειχε αυτο το δικαιωμα αφου δεν ειχε ποτε αποδοθει επισημα το Λιμανι απο το κρατος στο Δημο. Οι κατοχοι θεσεων ελλιμενισμου, ποτε δεν αρνηθηκαν να πληρωσουν, ισα ισα προετρεπαν το Δημο να εισπραττει ενα λογικο αντιτιμο για την καθε θεση εστω και παρατυπα, προκειμενου να υπαρχει καποια ταξη. Με αυτα λοιπον κατα νου, ελπιζω να δεις τα πραγματα διαφορετικα τωρα και να μη λυπασαι τον ομορφο τουτο τοπο και αυτους που παλευουν να τον κρατησουν ομορφο, αλλα να αντιταχθεις σε αυτους που θελουν να τον ξεπουλησουν δηθεν στο ονομα της αναπτυξης. Εκτος κι αν το μονο που σε ενδιαφερει ειναι να βολευτεις και για αυτο πετας λασπη προς ολες τις διευθυνσεις. Αυτα.

Ανώνυμος είπε...

άγρια και ήμερα δεν υπάρχουν.
με το που θα αναλάβει ο ιδιώτης θα πρέπει να εκδώσει τιμοκατάλογο παρεχόμενων υπηρεσιών.
μετά όσοι θέλουν να ελλιμενιστούν θα απευθυνθούν στον ιδιώτη.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΣΑ ΕΣΟΔΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΜΑΝΙ?ΣΚΑΦΑΤΟΙ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΛΕΡΩΣΕΤΕ-Ο ΤΖΑΜΠΑΣ ΠΕΘΑΝΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

εφ'οσον πληρώνω ανταποδοτικά τελη αφήνω την συνταξη μου στα καταστήματα της πολης και ειμαι και πολιτικα ετεροδημότης , γιατί να διαφερω απο τους ντόπιους, μηπως κυριε 12μμ\29 ιουνιου
εισαι ολίγον ρατσιστής, οταν θεωρείς ανωτερη την φυλη των ντοπιων,προνομιούχα και 'Αρια,σε πληροφορώ οτι ειμαι ποιο ξανθός απο τον προεδρο των ερασιτεχνών αλιέων

Ανώνυμος είπε...

Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, γιατί πολλοί έχουν άγνοια για τα γεγονότα και λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του, οι Ερασιτέχνες Αλιείς και όσοι ελλιμενίζονται στο Λιμάνι, ποτέ δεν έκαναν αυθαίρετη κατάληψη θέσεων όπως τους κατηγορούν, αλλά ελλιμενίστηκαν μετά από αίτηση-υπεύθυνη δήλωση που υπέβαλλαν στην τότε Δημοτική Αρχή, η οποία και με ατομικό έγγραφο στον καθένα καθόρισε τις θέσεις ελλιμενισμού που χρησιμοποιούν έκτοτε. Τα έγγραφα αυτά υπάρχουν για να τα δει ο κάθε δύσπιστος που συνεχίζει να αμφισβητεί αυτό το γεγονός. Όσο για τα τέλη ελλιμενισμού, η τότε Δημοτική Αρχή σταμάτησε να τα εισπράττει, κρίνοντας ότι ήταν παράνομο, αφού δεν της ανήκε η χρήση του Λιμανιού. Όσοι ελλιμενίζονταν και ελλιμενίζονται στο Λιμάνι, ποτέ δεν αρνήθηκαν να πληρώσουν τα τέλη που τους αντιστοιχούν, γι' αυτό οι κακοπροαίρετοι και οι καλοθελητές καλά θα κάνουν να πάψουν να ασχολούνται μαζί τους και να τους κατηγορούν ως τζαμπατζήδες. Καλύτερα θα ήταν να ασχοληθούν με το ξεπούλημα του Λιμανιού από την παρούσα Δημοτική Αρχή, που δεν ξέρουμε τι σκοπιμότητες εξυπηρετεί. Όταν βέβαια στο μέλλον αποκαλυφθεί ο σκοπός τους, φοβάμαι ότι θα είναι πολύ αργά για να διορθωθούν τα πράγματα. Γι' αυτό κυκλοφορεί τόσο πολλή λάσπη, για να θολώσει τα νερά. Ξ υ π ν ή σ τ ε !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

φιλε 7.58 μμ
αυτη η { αίτηση- υπεύθυνη δήλωση}, θα την εχει ο προεδρος των αλιεων στο αρχειο του, ας την στειλει στον μπλογκερ , για να την αναρτησει, και να δουμε για ποια περιοδο αναφερεται , ειναι ετησια; , πενταετης, δεκαετης, ειναι κατοχη εφ ορου ζωης,;;;
Σε συνεχεια , απο το.......παρακατω, δικό σου : (( ατομικό έγγραφο στον καθένα καθόρισε τις θέσεις ελλιμενισμού που χρησιμοποιούν έκτοτε)), βγαινει το συμπερασμα οτι ηταν μεταβιβαση θεσεις μεχρι......... σημερα;;;;.
Εαν πληρωναν τοτε εστω 300 ευρω τοχρόνο, ποσα ειναι για 10 χρονια που δεν πληρωνουν..................... 3000 χιλιαρικα;;;; Σωστα ;;
Εαν τα ζητουσε ο δημος τωρα, θα τα πληρωναν ;;; εδω σε θελω καβουρα.
Για βγαλτο Προεδρε των αλιεων, στην επιφανεια, μηπως εισπραξει και ο δημος, γιατι πολλα εξοδα εχει κανει μεχρι σημερα.
μηπως πρεπει απο τα εγγραφα αυτα να μπορει να βεβαιωσει εσοδα ;;;
λεω μηπως πρεπει να [[Ξ υ π ν ή σ ε ι !!!!!!!!]]