24 Ιουνίου 2017

Λ Σ Μώλου Αγ Κων-νου Ανοιχτή Επιστολή

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΠΡΟΣ:
Τον κ. Δημαρχο, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τους επικεφαλείς των παρατάξεων και τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Μώλου - Αγ. Κων/νου

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, και το Ελεγκτικό συνέδριο με τις αποφάσεις τους ποινικοποιούν το μεροκάματο των εργαζομένων και απολύουν χιλιάδες εργαζόμενους στους δήμους. Απαγορεύουν τη δουλειά πάνω από 8 μήνες το χρόνο. Αφήνουν, κατακαλόκαιρο, νευραλγικούς τομείς των δήμων γυμνούς από προσωπικό, όπως η υπηρεσία καθαριότητας. Η απάντηση πρέπει να είναι: Καμιά απόλυση συμβασιούχου – μονιμοποίηση όλων. Μετατροπή των συμβάσεων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου, σύμφωνα με την τροπολογία που κατέθεσαν οι Επιτροπές Αγώνα Συμβασιούχων από όλη την Ελλάδα.

Από την πρώτη στιγμή βρεθήκαμε στο πλευρό των συμβασιούχων του δήμου μας διεκδικώντας μαζί τους το αυτονόητο. Για να πληρωθούν άμεσα τα δεδουλευμένα τους. Για άμεση μονιμοποίηση με πλήρη δικαιώματα, μιας και καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Συνεχίζουμε στο πλευρό τους και απαιτούμε ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ με μοναδικό θέμα συζήτησης «Έμπρακτη συμπαράσταση του Δημοτικού Συμβουλίου στον αγώνα των συμβασιούχων-Λήψη απόφασης για διεκδίκηση μόνιμης και σταθερής δουλειάς για όλους με άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους».
Διεκδικούμε άμεση νομοθετική παρέμβαση της κυβέρνησης, το πρόβλημα που έχει ανακύψει με ευθύνη της. Αυτοί που το δημιούργησαν, αυτοί να το λύσουν άμεσα.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση απευθυνόμαστε προς τη Δημοτική Αρχή και την καλούμε να αναλάβει τις ευθύνες της. Να κάνει δεκτό το αίτημά μας. Να προωθηθούν άμεσα οι διαδικασίες έκτακτης σύγκλησης όπως ορίζει ο Κανονισμός Λειτουργίας. Σε περίπτωση ολιγωρίας, θα ασκήσουμε όλα τα δικαιώματά μας ώστε να είμαστε σύμφωνοι με τις διακηρύξεις μας και, κυρίως, να ανταποκριθούμε στο ρόλο μας μέσα στην κοινωνία.

Η ελάχιστη ευθύνη όλων μας είναι να σταθούμε στο πλευρό των συμβασιούχων και όλων των εργαζομένων.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνουμε Σταθη αλλα το δικαιο θα ηταν να γινει για ολους τους ανεργους δημοτες αυτο που ζητας,φυσικα τα ανταποδοτικα τελη των υπολοιπων δημοτών να μετατραπουν σε φοροι "χαράτσια" για να πληρωθει κατα την γνώμη σου ο αναγκαιος και παγιος και φυσικα αποδοτικος Σταχάνωφ και οχι ως Τεμπελχάνωφ απο την τοπικη υπολοιπη κοινωνια.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Σταθη, την εκανε την παρασπονδία του ο ιδιαίτερος σου στο γραφείο της Λαϊκής Συσπείρωσης και ανακοίνωσε πριν από εσένα, σε σχόλιο την 10:20 μ.μ., Ιουνίου 23, 2017, την σύγκληση του Δ.Σ.
Βάλτου λίγο πάγο{ ζεστες έχουμε}. να μην βιάζεται, δειχνει βιασύνη αυτοπροβολής.

Ανώνυμος είπε...

Να τους επαναπροσλαβει χωρις μονιμοτητες και αλλες κρατικιστικες αρλουμπες για την τοπικη κουνοποκτονια απο Απριλιο εως Σεπτεμβριο, ισο αριθμο ατομων συμφωνα με τους μισθους των αυτοδιοικητικων που αφορουν το ως ανω χρονικο διαστημα.Το υπολοιπο χρονικο διαστημα να επανερχεται η πληρωμη στα 'καλα παιδιά'.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος θα μας πει ποια νομοθετικη τροπολογια κατεθεσε ο Σταθης σημερα στο Δημ συμβουλιο, γιατι ο Σκουρλέτης τα εκανε μανταρα, ακομα και με αυτο που ψηφισαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ χθες.

Δεν βλεπω εκτακτους να δουλευουν το καλοκαιρι , στα καμενα θα μεινουμε με τον ΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΛΕΟΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

jΣΉΜΕΡΑ ΣΤΟ Δ.Σ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕ Ο ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΑΛΕΙ ΣΕ ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΡΓΟ ΔΗΜΟΤΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ.