10 Ιουνίου 2017

Ακόμα ΔΕΝ λειτουργούν τα λουτρά του Κονιαβίτη στα Καμένα Βούρλα.

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Έχουμε φτάσει στα μέσα Ιουνίου του 2017 και τα λουτρά δεν λειτουργούν από τον Δεκέμβριο του 2016. Αιτία, τα έργα που γίνονται για την κατασκευή παράπλευρου δρόμου της εθνικής οδού.

Για την ιστορία, ο εργολάβος που ανέλαβε το έργο, τον 12/2016 διέκοψε την φυσική ροή των ιαματικών πηγών προς τις πισίνες που υπάρχουν, με αποτέλεσμα το νερό να μην ανανεώνεται και να έχει βαλτώσει. (ΔΕΝ λειτουργούν τα λουτρά δηλαδή)

Εμείς από την πλευρά μας, κατηγορούμε τον Δήμο και τον Δήμαρχο Γιάννη Συκιώτη, διότι ΔΕΝ απαίτησε από τον εργολάβο να κάνει μεν τα έργα αυτά (αλίμονο, δεν έχουμε κάτι με το έργο αυτό), αλλά, με τις κατάλληλες παρεμβάσεις ο εργολάβος να ΜΗΝ σταματήσει την φυσιολογική ροή των ιαματικών.

Θα έπρεπε ο δήμος μας, να εξαντλήσει όλα τα νόμιμα και ένδικα μέσα που είχε στην διάθεση του ώστε να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία των πηγών αυτών, παράλληλα με την κατασκευή της νέας αυτής οδού.

Από τον Μάρτιο που αρχίζαμε και γκρινιάζαμε (click εδώ για το σχετικό άρθρο),έφτασε αρχές Απριλίου που έκανε δηλώσεις ο δήμαρχος στον Έλληνα στον ραδιοφωνικό σταθμό LamiaFM1 λέγοντας και δηλώνοντας ότι είναι θέμα χρόνου και σε 1,5 - 2 μήνες θα επαναλειτουργήσουν τα ιαματικά του Κουνιαβίτη με νέες πισίνες κλπ κλπ. (click εδώ για να ακούσετε τις δηλώσεις του δημάρχου 4/4/2017).

Με αυτά και με αυτά, πέρασαν οι μήνες που τα παπούδια κάνουν συνήθως τα μπάνια τους, εκεί μέσα στην άνοιξη, ώστε να τύχουν των ευεργετικών αποτελεσμάτων από τα ιαματικά αυτά νερά το χάσανε το τρένο φέτος. Τώρα πάμε για Σεπτέμβρη και βλέπουμε…

Μάλιστα τα παπούδια σε τρολάρουν κανονικά δήμαρχε, (με τον τρόπο τους βέβαια).
Βρέθηκα σε καφενείο με κάμποσους ηλικιωμένους ανθρώπους που κάποιοι εξ αυτών φυσιολογικά θα έκαναν τα μπάνια τους την άνοιξη στον Κονιαβίτη.
Αφού λοιπόν τους ρώτησα (κάνοντας πως δεν ξέρω) για τα λουτρά η ποιο καλή απάντηση που έλαβα είναι η εξής:
«ααα φέτος ο δήμαρχος θέλει να είμαστε όμορφοι για αυτό δεν φτιάχνει τις γούρνες στον Κουνιαβίτη που είναι για τα πονίδια, και μας αναγκάζει να πάμε στα καλλυντικά … για να γίνουμε όμορφοι»

Για να το πάμε πιο σοβαρά το θέμα σήμερα 10 Ιουνίου, ούτε μεγαλύτερη δεξαμενή βλέπω ούτε καλύτερη που έλεγες στο ραδιόφωνο LamiaFM1 κύριε Δήμαρχε μας, τουναντίον διαπίστωσα εγκατάλειψη και πουθενά εργασίες (ακόμα) για κατασκευή νέων πισινών που μας τσαμπούναγες. (ο δρόμος σαν έργο καλά πάει)
Θα σου πρότεινα να πάρεις πιο σοβαρά τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει ως δήμαρχος, και να μην μας λες αερολογίες μόλις κάποιος δημοσιογράφος σε στριμώξει.
Αν δεν ξέρεις πότε θα γίνει το έργο, απάντα δεν ξέρω. Μην τάζεις ειδικά όταν δεν ξέρεις τι λες γιατί εκτίθεσαι και ο κόσμος λέει ότι είσαι αναξιόπιστος.

Ξαναρωτάμε το λοιπόν για άλλη μια φορά!! πότε δήμαρχε θα ολοκληρωθούν τα έργα και θα λειτουργήσει ξανά ο Κουνιαβίτης? Ξέρεις? Θα μας πεις?

Με τιμή
O Blogger

ΥΓ1 Με το λιμάνι δήμαρχε θα μας ενημερώσεις τι γίνετε? Θα κάνεις μια επίσημη ενημέρωση να μάθουμε και εμείς τι γίνεται και σε ποια φάση είναι το έργο της ενοικίασης σε ιδιώτη? Γιατί … το ότι φώναξες έναν σύλλογο ψαράδων και 5 ακόμα περαστικούς και τα είπατε ΔΕΝ είναι επίσημη ενημέρωση. Αξιώνω λοιπόν ως δημότης να ενημερωθώ όπως ενημέρωσες τους άλλους, αλλά εγώ θέλω επίσημα και εγγράφως στο site του δήμου.

ΥΓ2 Τώρα που είπα για επίσημη ενημέρωση, θυμήθηκα ότι οι προηγούμενοι από εσένα δημοτικοί άρχοντες (ναι ο Τετριμίδας), συχνά πυκνά (κάθε 4-5 μήνες) έκανε τέτοιες επίσημες ενημερώσεις και ελέγχους προόδου των έργων του δήμου, και έβλεπα κατεβατά τα έργα. Εσείς, ως εν ενεργεία δημοτική αρχή γιατί δεν το κάνετε? δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου καμία τέτοια ενημέρωση! Θα μας ενημερώσετε για τα έργα που έχετε καταφέρει στο δήμο ή θα μας τα κρατάτε κρυφά? (πρόσεξε!!, τα έργα θέλουμε να δούμε που έκανες, όχι τις παραχωρήσεις των έργων που κάνανε οι άλλοι… πχ λιμάνι).

ΥΓ3 Για να μην παρεξηγηθώ, για το ύφος και τα λόγια σε αυτό το άρθρο, μιας και δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου, αλλά γράφω για την θεσμική σου ιδιότητα ως δήμαρχος:
α)Θεωρώ ότι δεν διαχειρίστηκες όπως έπρεπε το θέμα με τον παράπλευρο και επέτρεψες με την απραξία σου να είναι πάνω από 6 μήνες τα ιαματικά του Κουνιαβίτη ανενεργά.
β)Πιστεύω ότι είσαι αναξιόπιστος, γιατί σε δηλώσεις σου σε τοπικό ραδιόφωνο προ 2 και πλέον μηνών είπες ότι τα λουτρά θα είναι έτοιμα σε 1,5-2 μήνες και ΔΕΝ είναι έτοιμα.
γ)Αμφισβητώ την γενικότερη αποτελεσματικότητα σου σαν δήμαρχος, ως προς το αν κάνεις – καταφέρνεις κλπ νέα έργα για τον δήμο, εφόσον δεν υπάρχει σαφής και επίσημη ανακοίνωση των νέων έργων που έχετε κάνει εσύ και η ομάδα σου.

ΥΓ4 Περιμένουμε από εσένα …
1)Να παρέμβεις ώστε άμεσα να επαναλειτουργήσουν τα ιαματικά με νέες πισίνες κλπ κλπ
2)Να μας – επίσημα - ενημερώσεις για τα μεγάλα θέματα του δήμου (λιμάνι, νέα έργα, κονιαβίτης κλπ)
3)Όταν κάνεις δηλώσεις, να διασφαλίζεις ότι αυτό που δήλωσες θα είναι και σωστό ή θα τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα ή τέλος πάντων είναι αληθές.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΕΥΤΕΣ..ΕΔΩ ΕΓΙΝΑΝ ΡΟΜΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΡΧΟ ΓΙΑ ΑΔΗΛΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΤΟΥΣ...ΨΑΞΤΟ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΛΑΒΡΑΚΙ.

Ανώνυμος είπε...

εντελώς αποτυχημένη η δημαρχία. δεν έχει φτιάξει ούτε έναν δρόμο έστω δέκα μέτρα, δεν έχει πάρει ούτε ένα κονδύλι για νέο έργο και το χειρότερο έχασε τις προθεσμίες για να πάρει τα λεφτά από τα έργα που είχαν ετοιμάσει οι άλλοι. χειρότερα και από τον μάκη

Ανώνυμος είπε...

12.01 Αποτυχημένος και να έχεις προσπαθήσει δεν είναι κακο. Κακό είναι να έχεις αποτύχει σαν δήμαρχος νομίζοντας ότι είσαι πετυχημένος θάβοντας πισώπλατα τους πάντες.

Ανώνυμος είπε...

Το καλό δεν το μάθατε. Ο πιπίλας θέλει να ξαναβγεί δήμαρχος και ετοιμάζει συνδυασμό για τις επόμενες εκλογές. Ο άνθρωπος δεν πατάει ποτέ στο δημαρχείο και θέλει να ξαναγίνει δήμαρχος. Έλα χριστέ και παναγιά. Τι άλλο θα δούνε τα μάτια μας.

Ανώνυμος είπε...

Γιατρε στο ειχαν πει πολλοι οτι προσπαθωντας να αποδομησεις προηγούμενους και " στολιζοντας" αρκετούς στη πιατσα, δε θα κερδισεις τπτ.. εσυ τα αγνοησες.. και επισης: το λακωνιζειν εστι φιλοσοφειν...

Ανώνυμος είπε...

Κυριε μπλοκερ
Ειμαι μονιμος παραθεριστής με δικο μου διαμερισμα απο πολλα χρονια,και βλεπω την συνεχιζομενη
καταντια εδω στα Καμένα .Κατεληξα να βγαλω ενα συμπερασμα .Δεν ειναι τα προβληματα που την δημιουργούν ,αλλα οι ανθρωποι που δεν μπορούν να μοιρασουν δυο γαιδουριων αχυρα.
Οταν διοικουν κανουν τα αντιθετα απο αυτα που κατηγορουσαν οταν ηταν στα καφενεια.
Ενας αχταρμάς συμφεροντολογων που γραφει και στο μπλοκ σας και πυροβολούν ο ενας τον αλλο.Τον Δήμαρχο δεν τον γνωρίζω πιστευω ομως οτι πασχίζει οπως ολοι οι προηγούμενοι να κανει εργο.
Δυστυχώς ουτε αυτός θα καταφερει κάτι,ειναι φανερό οτι η χωριατοπολιτικη δεν παλευεται.
Σας συλλυπούμε.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή μας λες οτι ολοι οι υπόλοιποι είναι χωριάτες , εκτός απο τον δήμαρχο. Χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Βαρυτατες και οι ευθυνες της τεχνικης υπηρεσιας για το χαλι του Κουνιαβιτη! Εχει και σοβαρο προισταμενο βλεπετε...

Ανώνυμος είπε...

φιλε 12.01, ο μακης εργα εκανε και αφησε μελέτες για τους επομενους , μονον που δεν τα πληρωνε και αφησε φεσια , ομως τα εργα μεινανε.

Ανώνυμος είπε...

6:44 τα λουτρα δεν ανηκουν στο δημο... το προϊστάμενο αστον ησυχο, γιατι θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος

ΜΠΑΛΤΆΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Επειδή σας διαβάζω τακτικά και επειδή διαβάζω διάφορα πήρα την απόφαση να γράψω.
Αρχικά θέλω να σας τονίσω οτι καλό θα ήταν να μην κρύβεστε πίσω απο το ανώνυμος
Καλό θα ηταν να το γράφατε και να είστε περήφανοι γι αυτό.
Πάμε παρακάτω. Βλέπω με χαρά μεγάλη ότι όλοι νοιάζεστε και αγαπάτε τον τόπο μας.
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ. Το θέμα ομως είναι τι κάνετε (κάνουμε ) γι αυτο.
ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ
ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ
(ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΠ ΕΞΩ ΤΗΝ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.
ΑΝ ...........
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ (ΔΙΧΩΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ) ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε στην οικονομική σήμερα παλι ζωγράφισε ο κοντος!! Ποιος έχει νέα?

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι στην οικονομικη αυτος... ο ιδιος τουλαχιστο..

Ανώνυμος είπε...

Σκηνές απείρου κάλλους σήμερα στην οικονομική Δήμαρχος και αντιδήμαρχος Κ.Β. εξύβρισαν χλεύασαν και προπηλάκισαν δημοτικούς συμβούλους μέλη της οικονομικής γιατί άκουσον άκουσον συμετείχαν στην συγκέντρωση των απλήρωτων συμβασιούχων του δήμου.

Ανώνυμος είπε...

Ας μας ενημερώσει κάποιος για τους τραμπουκισμούς του Δημάρχου και του αντιδημάρχου ΚΒ που έγιναν χτες στην οικονομική. Μπλόγκερ ψάξτο εαν θές

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος δεν τραμπουκιζει αυτό το κάναν ο κοντός με το σοι του εγώ το άκουσα στο συμβούλιο που δεν πήραν την δουλεια κ τα βαλαν με το Καραμανώλη , το δήμαρχο κ τον κακομηρη το Βούλγαρη πίσσα κ πούπουλα στους εργολάβους του μωλου