15 Απριλίου 2017

Έξωση κάνει στις βάρκες από το λιμάνι ο δήμαρχος Καμένων Βούρλων.

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Γεια σας, Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά.

Δυνάμει της παρακάτω ανακοίνωσης, ο δήμαρχος κάνει έξωση στις βάρκες, γιατί όπως μας ενημερώνει θα γίνουν εργασίες καθαρισμού.

Δεν μας λέει όμως ο δήμαρχος πότε θα επιστρέψουν οι βάρκες μέσα. Η απάντηση είναι … ΠΟΤΕ με το προηγούμενο καθεστώς. Το λιμάνι ανήκει πλέον σε άλλον, και για πολύ καιρό μπροστά, άλλος θα κάνει κουμάντο.

Οι εργασίες καθαρισμού θα γίνουν, αλλά από τον νέο ‘ιδιοκτήτη’ του λιμανιού. Ο δήμος όμως έχει δεσμευτεί στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τον ανάδοχο ότι θα παραδώσει το λιμάνι άδειο από βάρκες, εξ’ου και η ανακοίνωση για την έξωση.

Βγάλτε λοιπόν τις βάρκες σας έξω, γιατί αν δεν τις βγάλετε, σας βλέπω να πληρώνετε μέχρι και τον γερανό για την απομάκρυνση της βάρκας σας.

Φιλικά ο Blogger


34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χριστός Ανέστη σε όλους. Εγώ θα σταθώ στο σημείο που το έγγραφο γράφει πληροφορίες Δήμαρχος. Δηλαδή για να καταλάβω στο τηλέφωνο που γράφει το σηκώνει απευθείας ο Δήμαρχος? Εαν ναί πάω πάσο εάν όχι τότε η ξανθιά μαντάμ στο γραφείο του αλήθεια τι ρόλο βαράει? παίρνει και τόσα λεφτά ας της μάθει κάποιος να συντάσει ένα έγγραφο να μην ντροπιάζει και τον Δήμο μας.

Ανώνυμος είπε...

Αντι να φας μαγειριτσα τρολαρεις.. τι σου φταιει η λουκια? Συλλογικο οργανο δεν εγκρινε το διαγωνισμό για το λιμάνι?

Ανώνυμος είπε...

1.56 Δεν ανέφερα όνομα έσυ ανέφερες και να διαβάζεις καλύτερα όταν ένα έγγραφο είναι του δήμου έχω απάιτηση να είναι και σωστά γραμμένο... εκτός εάν χρέη γραμματείας εκτελεί απευθείας ο δήμαρχος οπότε ΟΚ κανένα πρόβλημα. Όσο για το συλλογικό όργανο γελάνε και οι πέτρες με τα πεπραγμένα του....

Ανώνυμος είπε...

Ελα ανεφερε και αλλο ονομα... υπεγραψε απευθειας ο δημαρχος.. και σιγουρα το συλλογικο οργανο θα κριθει, οχι μονο για το λιμανι...

Ανώνυμος είπε...

ρε θα σας σταθει το αρνι στο λαιμό ,χωνεψτε πρωτα και μετα ......γιουργια στα παλιουρια.

Ανώνυμος είπε...

κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. θα σας πάρει και τα σώβρακα ο τέλης. να μου το θυμηθείς.

Ανώνυμος είπε...

Μια παροιμία λεει πως οπως στρώσεις θα κοιμηθείς,ισχύει αυτό και για τους ερασιτεχνες ψαράδες.
Πήγαν ομως με την αλλη παροιμία του ουδεν μονιμότερο του προσωρινού και οταν ειδαν να πλησιάζουν τα σύννεφα κατέφυγαν στην πονηριά και οχι στην εξυπνάδα ,δηλ ιδρυσαν το σύλλογο ως κακέκτυπο ενός δημοσιουπαλληλικου συνδικαλισμού νομίζοντας οτι ετσι θα ειχαν την δύναμη να επιβάλουν την κατάληψη στο λιιμάνι κόντρα στα συναισθήματα της πλειοψηφίας των δημοτών.
Τώρα ας σκεφθούν ποιό στρωτά κλείνοντας το κεφάλαιο αυτό, συντασόμμενοι με την λογική και οπως ο καθένας προσδιορίζει την πορεία της προσωπικής του ζωής,ας το κάνει και για το χομπυ του δηλ, το ψάρεμα,ή ερχόμενος σε ατομική συμφωνία με τον ανάδοχο,σύμφωνα με τιμοκατάλογο προσφοράς ανταποδοτικών υπηρεσιών,ή αλλιώς υπάρχει και η λύση του ελευθερου παρκαρίσματος μεσω του ρεμέντζο.



Ανώνυμος είπε...

ti ftaei h loukia? h loukia file exei kakh pshxh xwnei thn mith ths ekei pou den thn spernoun kai exei valei ton dhmarxo sto vraki ths epeidh einai tebelhs kai hmimatheis me ta dhmotika dromena. epishs den exei kamia ma kamia armodiothta na mageireuei ..... opou nomizei o ka8enas ta kamena den aneikoun se afthn oute se kanenan einai olwn mas gege?

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΥΤΗ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΜΑΧΟΚ?????

Ανώνυμος είπε...

Μηπως ζοριζονται οι αρχιμαγειρες και αυτοι που πηγαινοερχονται λαρισα για απολογιες?? Η λουκια ειχε την εμπιστοσυνη ολων των δημαρχων, τι μας λες τωρα?

Ανώνυμος είπε...

Oxi h kodi saura tiu mwlou krivetai pisw apo ta legomena enadia sthn loukia. Dimarxe apomakryneton apo ton syndiasmo kanei kako. Plhtei thn eikona mas. Oust!

Ανώνυμος είπε...

Η δημαρχάρα πάλι εξωτερικό με τον κουμπάρο...καλές διακοπές δήμαρχε!

Ανώνυμος είπε...

κοντε τι και αν σε φτυνουν νομιζεις οτι βρέχει! δεν απαντας για αυτα της λουκιας? η εισαι και εσυ εξω οπως πληροφορουμε με χρηματα των δημοτών ουστ!

Ανώνυμος είπε...

Εναι νεοι ανθρωποι 45αρηδες πανε Καναδα να φερουν ιδεες μηπως και μας κανουν ανθρωπους,τι θα θελατε να ειναι στα καφενεια και να βρομοκοπανε ουζα.

Ανώνυμος είπε...

Ο κοντός 45? Χαχα μάλλον 18 ου ότου

Ανώνυμος είπε...

O ΤΙΜΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΤΗΣ ΜΠΟΥΓΑΔΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

3.30 Βρες γυναίκα επειγόντως έχεις θέμα!

Ανώνυμος είπε...

Απλα ντροπη για τετοιες ατακες...

Ανώνυμος είπε...

Ρε πήγε η δεν πήγε ο κοντός εξωτερικό? Πληροφορίες μάλιστα λένε ίσως έχει παει κ εταίρα δημοτική σύμβουλος! Ποιος τα χρηματοδοτεί όλα αυτά ? Τόσος κόσμος να φέρει ιδέες? Μπράβο ζήλο οι δημοτικοί άρχοντες!! Βρε πληρώνουν τίποτα η όλα απο τις επιχορηγήσεις τον συλλόγων? Εύγε αυτές είναι ιδέες! Ουτε στο καφενείο δεν τις σκεφτομασταν!!

Ανώνυμος είπε...

Επρεπε επιτελους να τερματιστει το νταβατζηλικι των αυθαιρετων τζαμπατζηδων στη χρηση των θεσεων αγκυροβολησης του λιμανιου.Η λογικη του οχλου φτανει πια!

Ανώνυμος είπε...

Tέρμα οι Ρουβίκωνες του λιμανιού.

Ανώνυμος είπε...

Καιρό είχαμε να το δούμε αυτό το σκηνικό.

Να πλακώνονται στο ξύλο στο λιμάνι για μια θέση.

‘Δικιά μου είναι’ λέει ο ένας… ‘όχι δικιά μου είναι’ λέει ο άλλος, και κουβέντα στην κουβέντα πέσανε μπουνιές και κλοτσιές που πήγε σύννεφο.

Κλήθηκε η αστυνομία για να επιβάλει την τάξη και να κατατεθούν μηνύσεις, και το νοσοκομειακό να παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

Άρθρο του μπογκερ, Απρίλιος του 2012.
Δυστυχώς παρήλθε μια 5ετια και ευτυχώς που δεν σκοτώνονται, όπως τότε.
Βέβαια δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει προσεχώς, ίσως να έχουμε πάλι τα ίδια επεισόδια με τους καταληψίες.
Το αρθρο :[[Τι γίνεται κύριοι του Δημαρχείου? Θα το νομιμοποιήσετε το λιμάνι??
Θα υπάρξει νόμιμος κανονισμός λειτουργίας, νόμιμο τιμολόγιο για να μπουν στην θέση τους τα πράγματα, να ξέρει ο καθένας που ελλιμενίζει το σκάφος και να μην πλακώνονται οι ιδιοκτήτες σκαφών?
Θα μας ενημερώσετε σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διαδικασία νομιμοποίησης?
Έρχεται καλοκαίρι το έχετε καταλάβει? ]]

Κύριοι του Δήμου, αποφασίσατε ιδιώτη, τελειώστε το επί τέλους!!!!!!!!!!

Διαβάστε περισσότερα...

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Επρεπε να γίνει ο άγριος ξυλοδαρμός του "SAFT" από τον επαγγελματία σκαφών ΚΥΡΙΟ Κοτσαύτη γιά να αναρτηθεί ενα σχόλιο απο τον BLOGER σε σχέση με την κατάσταση που επικρατεί στην τουριστική "Μαρίνα ".Ερώτημα πρώτον γιατι η σημερινή Διοίκηση κωλυσιεργεί στις λήψεις μέτρων,νόμιμης κάλυψης της "Μαρίνας";Δεύτερον γιατι άλλοι πληρώνουν και άλλοι όχι.Τρίτον ο σημερινός Αντιδήμαρχος γιατί αρνείτο,επι εποχής Αντωνίου να πληρώση την ελλιμενισμένη βάρκα του,και πήγε εσπευσμένα να πληρώση για να λάβει μέρος στις δημοτικές εκλογές.Τέταρτον ο σύλλογος ερασιτεχνών αλιέων εχει βολευτεί με την υπάρχουσα κατάσταση γιά όλα τα μέλη του ναι ή όχι;Πέμπτον οι δύο επαγγελματίες Κοτσαύτης και Βασατής πόσες θέσεις άτυπα ή τυπικά εχουν πρός διακίνηση εξυπηρέτησης των πελάτων τους;Εβδομον η κλειστή ντουλάπα της αμάρτωλης ΔΕΠΑΚΑΒ περιόδου Αντωνίου [σε σχέση με τις εισπράξεις της "Μαρίνας"πότε θα ανοίξει το "κόκκινο Μάη".Αραγε θα περιμένουμε το λιμάνι να ελέγχεται από "Νονούς" με τις ευχές του Δήμου,μέχρι να γίνει κανένας φόνος!!! γία να ενεργοποιηθούν αυτοί που όταν ήταν καλυμμένοι πίσω από τις "Φυλλάδες" κριτικής φώναζαν "μην πληρώνει κανείς",ειναι Δημόσιο έργο,κοινωνικής αντίληψης,και φυσικά όποιος προλάβει παρκάρει σκάφος.Ενίοτε στην πολιτική οτι λες γίνεται "Μπούμεραγκ".

9:37 π.μ., Απριλίου 30, 2012

Ανώνυμος είπε...

ειδατε ρε τον Υφαντη να παιζει μπουνιες για μια θεση βαρκας,αυτο παει να πει ηθος και σοβαροτητα και καθεστε και παιζεται μπουνιες.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλο ψέμα ο καθαρισμός του λιμανιού ούτε πίστωση εχει ψηφισθεί ούτε ανάδοχος εργολάβος υπάρχει...

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΡΟΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΒΑΡΚΩΝ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ,ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.

ΕΦΌΣΟΝ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΕΚΑΝΗΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ, Η ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΑΥΤΗ ,ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΜΠΛΟΚΉ ΝΟΜΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

ΑΝ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ, Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ.

ΕΦ'ΟΣΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ,[ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ]ή[ΣΥΜΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΓΟΝΝΟΥ ΤΗΣ ΠΙΤΣΙΛΩΤΗΣ ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ]ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΟΒΑΡΗΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.



















Ανώνυμος είπε...

3.35 Ποια προσυνενόηση θες και τα λές? εδώ ο Δήμαρχος κάνει dolce vita στον Καναδά και ο Δήμος στον αυτόματο πιλότο να έχει βαρέσει διάλυση. Δήμαρχε κάτσε καλύτερα στον Καναδά εξάλλου μεσημέρι για μιά ώρα έρχεσαι και φεύγεις εσύ και οι συνεργάτες σου οπότε δεν έχει καμία διαφορά είτε είσαι είτε δεν είσαι...

Ανώνυμος είπε...

Τσουζει που θα βγαλουμε τις βαρκουλες?τζαμπατζηδες σπιτια σας!!!τελος στο νταβατζηλικι.Κανονες στη χρηση ρου λιμανιου ΑΜΕΣΑ!Τσουζει που ο δημαρχος σας ξεβολευει??που παραγει εργο?που δεν πινετε τσιπουρακια μαζι?αν το εκανε παλι θα βρισκατε να πειτε.ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ασφαλιστική κάλυψη στο λιμάνι ,στην τάδε εταιρεία , ποσο 3000 ευρω.
Συνδρομή στο κράτος για την παραχώρηση ετήσια 4.500 ευρω.
Ποιος πληρώνει, αυτοί που έχουν την ασφαλιστική κάλυψη ;;;;;
Όσοι είναι μέσα στο λιμάνι, δεν έχουν δώσει μια τόσα χρόνια, τους έχουμε και ασφάλεια των σκαφών τους;;; Ποιος θα μας πει ;
Δεν πρέπει να τελειώνει αυτή η ιστορία με τον ιδιώτη, για να εισπράξει και ο Δήμος;;
Γι αυτό έγινε το λιμάνι, για να πληρώνουμε όλοι τους 80 ερασιτέχνες αλιείς ;
Μήπως τρώμε και κανένα ψάρι, μονοί τους τα γεύονται.
Άντε , ...............λεβέντες της Τ.Α, τελειώστε το επί τέλους, μας σκάσατε.

Ανώνυμος είπε...

Ενώ ο Δήμαρχος κ.Συκιώτης κάνει Dolce Vita στον Καναδά !!!!

Ο Δήμος έχει βαρέσει διάλυση !!!!

Οι Δημότες δυσανασχετούν με την υπερφορολόγηση του Δήμου !!!

Ο δε Σύλλογος Αλιέων είναι σε αναζήτηση προσώπου, κάνοντας σε κάποια πρόσωπα προτάσεις, για να τον στηρίξουν για επόμενο Δήμαρχο, αφού θεωρούν πλέον τον κ. Συκιώτη και την παρέα του τελειωμένους και ξεπουλημένους, στα προσωπικά τους οικονομικά και κομματικά τους συμφέροντα (π.χ Τέλης Π. τον στηρίζει κομματικά ο κ. Μπακογιάννης και κατ΄εντολή του και ο κ.Συκιώτης και η παρέα του)!!!!

Ανώνυμος είπε...

τιτανοτεράστια η συνδρομή του συλλόγου αλιέων..μας δουλεύεις προφανώς...

Ανώνυμος είπε...

Κουμάντο στο δήμο κανει αυτη που αν τη δεις νυχτα στη ρεματιά σου κοβεται η χολη.

Ανώνυμος είπε...

τον απλυτο υον ξεφωρτοθηκες, την απλυτη με τα μουσια τη βαστας ακομη;;;;;; το εχασες οριστικα το παιχνιδι πιπιλα!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΙΠΙΛΑΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ. ΑΥΤΗ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΑΣ ΤΗΝ ΥΟΘΕΤΗΣΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ.......