10 Απριλίου 2017

Αλωνίζουν ληστές και διαρρήκτες στα Καμένα Βούρλα!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Νέο περιστατικό ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας έγινε τα ξημερώματα στα Καμένα Βούρλα.

Είναι το πολλοστό περιστατικό που καταγράφεται αφότου αποφασίστηκε η μετεγκατάσταση του αστυνομικού τμήματος από τα Καμένα στο Καινούργιο. Αυτή τη φορά οι ληστές αλλοδαποί, είτε προσποιούμενοι τους αλλοδαπούς, μπήκαν στην μονοκατοικία της ηλικιωμένης γυναίκας που ζει εδώ και χρόνια μόνη της και αφού την έδεσαν και την φίμωσαν έκαναν άνω-κάτω το σπίτι της ,την πίεσαν να τους αποκαλύψει που έχει κρυμμένα χρήματα,της άρπαξαν περίπου 1000 ευρώ και διάφορα προσωπικά κοσμήματα, την έλυσαν για να πάρει το χάπι της πίεσης γιατί από την τρομάρα της ένοιωσε άσχημα και είπε στους ληστές ότι πρέπει να πάρει χάπι για να μην πεθάνει.
Οι ληστές όχι γιατί συγκινήθηκαν, αλλά φοβούμενοι ότι αν συλληφθούν θα ήταν κατηγορούμενοι και για φόνο, την διευκόλυναν αφού την απείλησαν να μην φωνάξει μέχρι να φύγουν.

Ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων Γιάννης Συκιώτης είχε δηλώσει πριν λίγες ημέρες στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ότι «προσωπικά είμαι της άποψης ότι έπρεπε το πολυδάπανο Αστυνομικό τμήμα να εγκατασταθεί στα Καμένα και όχι στο Καινούργιο γιατί τα περισσότερα περιστατικά συμβαίνουν στην λουτρόπολη…».

lamiafm1.gr

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι δημότες θέλουν έργα κ.Συκιώτη και όχι λόγια !!!

Αν δεν ευθύνεται ο Δήμαρχος κ.Συκιώτης που το Αστυνομικό τμήμα Καμένων Βούρλων πήγε στο Καινούριο τότε ποιος ευθύνεται ???

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που ευθύνονται και έφυγε το Αστυνομικό Τμήμα από τα Καμένα Βούρλα είναι ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Μακρυνίτσας και η πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Κουκούλη, που δεν αντέδρασαν όταν ήλθε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, αφού γνωρίζουν ότι ο Δήμαρχος είναι άσχετος και δεν ασχολείται με τίποτα στο Δήμο ….

Ανώνυμος είπε...

Ολοι για κλαματα ειναι!!!!

Ανώνυμος είπε...

Gia ta erga ftaine oi kodoi tou mwlou ean den htan aftoi ola tha kylousan omala k erga tha eixan ginei k den tha ta pairnan autoi!!

Ανώνυμος είπε...


Το Καινούριο θα βγαλει τον επομενο Δημαεχο παρτε το χαμπάρι.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά όλα εξηγούνται σε βάθος χρονου.Οταν επικρατούν λογικές τύπου ''Αυξήθηκε η εγκληματικότητα γιατί πήγε το αστυνομικό τμήμα στο Καινούργιο'' τότε το ποιον τον δημοτών είναι τέτοιο που καλά παθαίνουν να έχουν στο κεφάλι τους τον κάθε τυχαρπαστο.Αυτους αξιζουν.Δηλαδη αν υπήρχε το αστυνομικό στα Καμένα δε θα γινόταν η ληστεια?Ενας να σκεφτεί και να πει ότι κάποτε που υπήρχε το τμήμα στα Καμένα έγιναν απανωτά ληστείες μέρα μεσημέρι στην Εθνική τράπεζα όπως και σε καταστήματα κατα συροη οπότε αυτό δεν είναι σοβαρό και λογικό επιχείρημα δεν υπαρχει?Οτι σας λένε από κοντά εσείς προβατάκια κουτοπονηρα.Να μην απορείτε όμως μετά όταν αυτοί που σας κυβερνάνε σας πηδανε.Εσεις το θέλετε

Ανώνυμος είπε...

@2:39, γράφεις μάλλον για να απαντήσεις ο ίδιος..

Ανώνυμος είπε...

Όλα αυτά τα προβλήματα δημιουργούνται στο Δήμο Μώλου-Αγ.Κωνσταντίνου διότι δεν υπάρχει και μια σοβαρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση.

Οι άναρχες κραυγές από το ΚΚΕ να γίνει ο Δήμος Βόρεια Κορέα δεν πείθουν κανέναν!!!

Την απόφαση να πάει το αστυνομικό τμήμα στο Καινούριο την πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο,δεν ήλθε κάποιος από τον Άρη και την πήρε, την ώρα που υπήρχε δυνατότητα και εναλλακτικές προτάσεις να παραμείνει το Αστυνομικό Τμήμα στα Καμένα Βούρλα.