21 Σεπτεμβρίου 2016

Λιμάνι Καμένων Βούρλων – Το κατάστημα σύντομα θα λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Μάθαμε ότι τελεσφόρησε (είναι σε καλό δρόμο) ο διαγωνισμός για την μίσθωση των ασημικών του δήμου (έναντι ευτελούς αμοιβής).

Αναφέρομαι στο λιμάνι των καμένων βούρλων που αντί πινακίου φακής θα δοθεί σε επιχειρηματία (ένας μόνος του είναι υποψήφιος) για πάνω από 32 χρόνια (ζήσε μάη μου να φας τριφύλλι).

Ενορχηστρωτής της ‘αποτρόπαιης’ κατά γενική ομολογία (δεν συμπεριλαμβάνω τους παπαγάλους του περιβάλλοντος του Συκιώτη) πράξης είναι ο Δήμαρχος Ιωάννης Συκιώτης.

Τι να πούμε εμείς…, δικαίωμα του είναι…, ας προσέχανε αυτοί που τον ψήφισαν..
Με αυτά και με αυτά φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

Βρήκαμε και την σχετική προκήρυξη, που προκύπτουν οι υποχρεώσεις του επενδυτή, να ξέρουμε και εμείς τι μέλλει γενέσθαι στο άμεσο μέλλον στο λιμάνι, και την ανεβάζουμε προς ενημέρωση σας…

Φιλικά ο Blogger


12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ντζαπαντζήδες και νταβατζήδες σκαφάτοι ώρα να βάλετε το χεράκι στην τσεπη,την δική σας όχι την δική μου.Χρόνια κάνατε ότι θέλατε και δεν πληρώνατε οι περισσότεροι φράγκο στον Δήμο.Τωρα και ο δήμος θα εισπράττει και εσείς θα γίνετε καλά παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

Το τραγουδι που λεει ο κουμπαρος , ο κουμπαρος εχει παραπαρει θαρρος....!!
χοντρε ποσο κακός μπορεις να γίνεις τι σου κανανε οι ερασιτεχνες ψαραδες κ τους πικαρεις?
καλη συνεχεια στο εργο σας.!

ΥΓ κυριε δημαρχε δεν εισαι ο ευατος σου η εξουσία , η μαρμιτα και η σαυρα απο το μωλο με τις μπριζες σε αλλαξε εχετε καταστρατιγηση καθε εννοια νομιμοτητας..!!!

εαν κανω και κανα ορθογραφικο συμπαθαμε.!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΤΑΝ ΑΣΗΜΙΚΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΠΡΙΑ ΑΧΩΝΕΥΤΗ ΗΤΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

oti ki an lete o allos poy exase tha kanonize kalitera pososta gia... parti tou...!!!

Ανώνυμος είπε...

Eιναι πολύ ανόητο εκ μέρους του bloker να εμφανίζει ως άστοχη και διαβλητή μία καθ' ολα
νόμιμη διαδικασία η οποία κλείνει ενα θλιβερό κεφάλαιο αναρχίας στην Λουτρόπολη.

Η νομιμότητα επανήλθε με την μορφή ενός νεου θεσμικού πλαισίου [Ιδιωτικοποίηση],υπαιτιότητα όμως αυτών που δεν κατάλαβαν οτι η συνεχιζόμενη αρνηση εκ μέρους τους να σκεφθούν οτι αργα ή γρήγορα δεν θα ήταν ανεκτό εκ μέρους τις κοινωνίας αυτό που έκαναν τα τελευταία χρόνια.

Η προσπάθεια διατήρησης μίας παραδοξότητας ακόμη και με την ιδρυση ενός συλλόγου των 120
υπογραφών αλλα στην πραγματικότητα 30 εως 40 βαρκών μόνιμα τοποθετημένων εντός ,αλλα και
το μικροπολιτικό παιχνίδι τις συμπαγούς δήθεν εκλογικής δύναμης που θα ανεβοκατέβαζε
Δημάρχους φιλικά προσκείμενους προς αυτούς απέτυχε παταγωδώς.

Το οτι το τελικό τίμημα εφτασε τις 20.500 ευρώ κατ' ετος,και τα πρώτα πέντε έτη θα
προκαταβληθούν,αλλα και ενα επενδυτικο σχέδιο της είναι κοντά στα 2.000.000 ευρώ,είναι σημεία
αξιας παρατήρησης,που θα τελείωνε την οποια συζήτηση.

Βέβαια δεν πείθει εκείνους που βάσει ιδιοτέλειας θεωρούν την αταξία αποκλειστικό προνόμιο τους,ποντάροντας στην ασάφεια που προκαλούν οι ταμπέλες περί ασημικών ή της προσπάθειας ταξικής τοπόθέτησης του ζητήματος μέσω μίας δήθεν προλεταριοποίησης κάποιων καλών φτωχών ενάντια κάποιων κακών πλουσίων που θα τους διαδεχθούν εντός του λιμένα.

Εχω πει και άλλη φορά οτι η σημερινή Διοίκηση του Δήμου πέρα απο οποιαδήποτε λάθη που ενδεχόμενα μπορεί να κάνει,π.χ. 'Πρατήριο καυσίμων δίπλα στα σχολεία', εχει στοχοπροσήλωση
και εμμονή σε ζητήματα που χρονίζουν, και διαθέτει ενα εξαιρετικό τρόπο διεκπαιρέωσης αυτών που δύσκολα μία αντίθετη αποψη να μπορεί να σταθεί ορθολογικά π.χ.'Ο χαρακτηρισμός της Γερασίμου Βασιλειάδη ως Δημοτική οδός'

Κάθε θέμα μείζονος σημασίας που πολιτικοποιείται από κάποιους και αφορά το σύνολο καλό θα
ήταν να λαμβάνει και τις δέουσες στηρίξεις των δημοτών εαν επιθυμούν να εχουν αποτέλεσμα,
αλλιώς θα θεωρείται αδύναμο και μη σωστό π.χ.'Η θέση του Λογγού για την αποχετευση του Αγίου Κων\νου'.




.

kamena voyrla blogger είπε...

Αγαπητέ αναγνώστη 1:34, δεν ανέφερα πουθενά ότι η παραχώρηση και ενοικίαση του λιμανιού από τον Δήμο είναι διαβλητή ή παράνομη. Τουναντίον διαρκώς επαναλαμβάνω ότι, δικαίωμα του είναι του Δήμου, και ότι θέλει κάνει.

Εγώ στάθηκα στην πολιτική απόφαση του να το δουλέψει ο δήμος μόνος του το λιμάνι ή να το ενοικιάσει. Εκεί λοιπόν, σε αυτό το σημείο, διαφώνησα και λέω να το δουλέψει μόνος του ο δήμος ώστε να κονομήσει ο δήμος και όχι ένας επιχειρηματίας.
Η νομιμότητα δεν θα επανέλθει (όπως γράφεις) επειδή το λιμάνι θα ενοικιαστεί. Η νομιμότητα του λιμανιού επανήλθε γιατί οι προηγούμενοι στον δήμο το νομιμοποιήσανε.
Ο Τωρινός δήμαρχος κατηγορείται διότι όντας νόμιμο το λιμάνι, δεν έβαλε κανονισμό λειτουργίας και τιμοκατάλογο, να διώξει τους τζαμπατζήδες και να αρχίσει το λιμάνι να έχει έσοδα ώστε να μην επιβαρύνονται με τα λειτουργικά του έξοδα όσοι δεν έχουν βάρκες.
Άσε που ακόμα ένα καλοκαίρι ο δήμος με αποκλειστική του ευθύνη συντήρησε το χάος στο λιμάνι με τις γνωστές μπουνιές για τις θέσεις και τις λοιπές αντεγκλήσεις όσων έχουν βάρκα ή δραστηριοποιούνται οικονομικά στο χώρο του λιμανιού.

Ας αφήσουμε τον δήμο όμως, θα κριθεί σε πολιτικό επίπεδο, και ας πάμε σε εσένα,
Το μόνο ανόητο φίλε μου (δανείζομαι την φράση από εσένα) είναι ότι δεν μπορείς να καταλάβεις τι γράφω. (και πίστεψε με γράφω απολύτως κατανοητά).
Επίσης ανόητο και χαοτικό (σε εσένα πάει ο χαρακτηρισμός) είναι ότι γράφεις σχόλιο απάντηση στα του λιμανιού και ανακατεύεις μήλα με πορτοκάλια και μπανάνες μαζί.
Βάζεις λιμάνια, πρατήρια βενζίνης , την Γερασίμου Βασιλειάδη, τα σκατά του Αγίου Κων/νου , κοπανάς και από πάνω 3-5 λεξούλες πιασάρικες (έτσι νομίζεις τουλάχιστον) και νομίζεις ότι έχεις πιάσει τον παπά από τα rx/ Μήπως θεωρείς ότι κάνεις πολιτική και όσοι σε διαβάζουν λένε φσσσσσς τι λέει ρε το άτομο!! μήπως να τον κάνουμε δήμαρχο?

Ας το πάρουμε λοιπόν από την αρχή το θέμα. Εγώ λοιπόν (ή το blog αν θες) έχω μια άποψη (να το δουλέψει ο δήμος το λιμάνι), την τεκμηριώνω κιόλας (να κονομήσει ο δήμος και όχι ένας ιδιώτης) και την γράφω. Μπορείς να κάνεις και εσύ κάτι αντίστοιχο ώστε να σταματήσουν (αυτά τα σχόλια για το θέμα λιμάνι) να είναι αντιπαραγωγικά?

Φιλικά ο Blogger

Ανώνυμος είπε...

φίλε μπλόκερ, αναγνωρίζω την προσφορά του μπλοκ στην πόλη, ως ενας ετερος τρόπος
διαβούλευσης των κοινών οταν αυτο συμβαίνει σε ενα καποιο ανεκτό επίπεδο.

Επειδή ειμαι νέος και φυσικά απειρος ακόμη πρεπει να ωριμάσω πρώτα για να μπορώ
να απαιτήσω την προσοχή των συνδημοτών μου για το αξίωμα του πρώτου πολίτη.

Ο σχολιασμό μου εν περιέχει πάντα πολιτικές διευκρινίσεις και αναγωγές σε αλλα ζητήματα
αν αυτό δίνει πιο σφαιρική ενημέρωση αλλα και τεκμηρίωση ασχετα αν το εναυσμα μου είναι
η τρέχουσα επικαιρότητα.

Πιστεύω οτι επικεντρώνω την προσοχή μου στο εφικτώ και υποστηρίζω το αληθινό,αρα δεν ξεφευγω σε αναλύσεις που εχουν ιδεοληπτική βάση ουτε είμαι παλιομοδίτης οταν ολος ο κόσμος γυρω αλλαζει.

Το πιο παραγωγικό λοιπόν για τον τόπο είναι αυτό που οταν ερχεσαι απο την Αθήνα βλέπεις
μπροστά σου μια λουτρόπολη να παράγει προιον με κίνητρο το κέρδος,απο τα Καφέ εως την μικρή βαρβάκειο στο επάνω κομμάτι της πόλεως.

Ο Δήμος ειναι θεσμός κανόνων και επιτροπείας και ισοσκελισμου εσόδων εξόδων οχι παραγωγής οικονομικού θετικού αποτελέσματος,μέσω εμπορικής διεργασίας.

Εσύ την ωρίμανση της νομιμότητας την εντάσεις στο τυπικό των αδειοδοτήσεων,ενω εγω στην ουσία του προβλήματος στην ψυχοσύνθεση δηλ κάποιου δημότη που θεωρει οτι οτι πράτει ως ατομική ενέργεια σε κοινόχρηστο χώρο είναι δικαίωμα του,τελείως ασύνδετη απο το σύνολον.

Εχουμε υσικά φδιαφορά σκέψης στο τι σημαίνει συγκρότηση και συνύπαρξη τοπικής κοινωνίας.

Θέτεις ομως πολύ σωστά την λέξη χάος, μόνο που δεν το προκάλεσα εγώ και φυσικά η
επαναφορά της κατάστασης σε κανονικά επίπεδα δεν ήταν πλέον διαχειρίσιμη με φάρμακα
αλλα με χειρουργείο.

Ευχομαι οτι η αλλαγή αυτή θα επιδράσει καταλυτικά σε κάποιους στον τρόπο της αυτοκριτικής με τελικό στόχο την αυτοβελτίωση.


Ανώνυμος είπε...

φίλε 8:41, επειδή όπως λές είσαι νέος και άπειρος, καλό θα ήταν να αποφεύγεις τις επιφανειακές αναγωγές και συσχετίσεις του τρόπου λειτουργίας του λιμανιού (μέσω ιδιώτη ή δήμου ή άλλου τρόπου) με θέματα όπως αποχέτευση αγιου κωνσταντίνου, αποχαρακτηρισμός γερ. βασιλειάδη διότι πρόκειται περί σύνθετων προβλημάτων που απορρέουν από την ασύλληπτη γραφειοκρατία που δημιούργησε η χώρα τη τελευταία 30ετία.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ ΝΕΑΡΕ ΑΠΕΙΡΕ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΗΦΤΗ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Κ ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΩΝ ΚΑΜ. ΒΟΥΡΛΩΝ. ΠΩΣ ΚΙΟΛΑΣ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΑΣΟΚΟΣΙΡΙΖΑΙΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΛΑΜΙΑ Η ΑΘΗΝΑ ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΑΖΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΡΟΥΓΚΑΝΕ. ΨΑΧΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ...
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΑ ΜΙΚΡΕ ΦΙΛΟΔΟΞΕ ΝΕΡΩΝΑ.!

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ,ΠΙΠΙΛΑ ΦΑΝΕΡΩΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Σημασια εχει ρε ποιος ειναι ο νεος και απειρος ή αυτα που γράφει,ξυπνάτε ρε βόδια.

Ανώνυμος είπε...

Απο γράψιμο φιλε άλλο τιποτα ...θέλουν όλοι να σώσουν τον δήμο.