13 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Τι είναι από τα παρακάτω είναι νόμιμο; Τι είναι ηθικό; Τι είναι καπιταλισμός; Τα συμπεράσματα δικά σας.

Σας στέλνω την απόφαση της Περιφέρειας για τη δημιουργία πρατηρίου καυσίμων δίπλα στο σχολείο στα Καμένα Βούρλα.

Γιάννης Φραγκούλης

Καμένα Βούρλα




22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αφού κατηγόρησε τους πάντες ο γνωστός κομπλεξικός της λουτρόπολης, σχετικά με το υπό κατασκευή πρατήριο, οι ενδιαφερόμενοι γνωστοποίησαν ότι δε θα προχωρήσουν στην ίδρυση του πρατηρίου...

Ανώνυμος είπε...

Δηλ το Πρατηριο καυσίμων ειχε εξ αρχης ηθική νομοποιητική βάση,και με την παρεμβαση του μικρού Αδόλφου και μόνο με αυτή ακυρώθηκε;
Ας μην αυταπατώμεθα η ομάδα Συκιώτη ήξερε τι εκανε,συνάντησε ομως πολύπλευρη αντίδραση και
αναγκάσθηκε σε αναδίπλωση φοβούμενη το πολιτικό κόστος.
Οσο για τον μικρό Αδόλφο τον εχουν υπο ...'απόλυση' απο την Αντιδημαρχία ετσι και αλλιώς,
συνεπώς δεν του δίνουν καμία σημασία.

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ – ΥΔΡΕΥΣΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΙΣΗΓHΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ:

{{ Ο Δημοτικός Σύμβουλος Μακρυνίτσας Δημήτριος, είπε: ………………..
Ήθελα να πω όσον αφορά για μια απόφαση που είχαμε πάρει για αύξηση των τελών των ανταποδοτικών, η οποία έμαθα τους προηγούμενους μήνες ότι τελικά δεν πέρασε από την Αποκεντρωμένη, νομίζω, και νομίζω ότι , επειδή την είχα ψηφίσει κιόλας την απόφαση αυτή, την είχα στηρίξει, πιστεύω ότι πρέπει να το ξαναδούμε, με κάποιο τρόπο να την εφαρμόσουμε την απόφαση γιατί μπορεί κάποιος να πει ότι σε καιρούς δύσκολους να κάνουμε αυξήσεις, είναι ένα θέμα, όντως είναι ένα θέμα αλλά αν σκεφτούμε ότι τα τέλη καθαριότητας και ύδρευσης είναι ανταποδοτικά τέλη, ότι οι αυξήσεις που είχαν γίνει την προηγούμενη τετραετία ήταν αμελητέες και είχαν στους τρεις πρώην Δήμους πολλά χρόνια να γίνουν αυξήσεις και τα έξοδα έχουν αυξηθεί και ότι κυρίως με αυτή την απόφαση που είχαμε πάρει διορθώνονται κάποιες πολύ μεγάλες αδικίες, όπως για παράδειγμα στα τέλη καθαριότητας ενός απλού πολίτη, μιας οικίας με ένα κατάστημα, που έχουμε φτάσει τα καταστήματα να πληρώνουν πολύ λιγότερα απ’ ότι οι οικίες, συν τις προτάσεις που έχω κάνει στην Οικονομική να χρεωθούνε με τέλος καθαριότητας οι πρασιές και οι πλατείες, γιατί τουλάχιστον στα Καμένα Βούρλα που ξέρω, οι πρασιές παράγουν τόνους σκουπιδιών, πολύ περισσότερους απ’ ότι το ίδιο το κατάστημα και οι κύριοι δεν πληρώνουν τίποτα. Θα ήθελα να επιμείνουμε για να κλείσουμε αυτή την ψαλίδα. }}

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη το όνομα του Καραμανώλη κανείς δεν το βλέπει ως επιβλεπον μηχνικός. Η κάνετε για ακόμη μια φορά την πάπια.....

Ανώνυμος είπε...

τι δεν ισχύει από αυτά που δηλώνει ο μηχανικός που λες???

Ανώνυμος είπε...

Ενα ακόμη έργο απο το διδύμο η καλυτερα τριδυμο Καραμανώλης , τσωμος , κοτζακ φοβερό ε; μελέτη , άδεια , κατασκευή πληρωμή απο τον πελάτη κ μοίρασμα.. Τέλειο έγκλημα κ συ Λαε βασανισμενε μην ξεχνάς τον οροπο

Ανώνυμος είπε...

@3:40 μ.μ. .. και μετά ξύπνησες...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ενόχλησε 9:14 αυτά που βλέπω λέω..ποιος ο Καραμανώλης είναι ο μελετητής εαν δεν μπορείς να διαβάσεις δεν σου βάλε γυαλιά όσο για την κατασκευή υπαρχουν φωτο τα μηχανήματα τσωμος κ μάλιστα στο Σιτέ του σταρ οπου έχει γίνει η καταγγελία όσον αφορα την έγκριση χωρίς παρέμβαση κ συμφωνη γνώμη έστω και προφορικα του τοπικου άρχοντα δεν υπήρχε πρατήριο..άκ μην μου πεις οτι για ολα αυτα δεν υπαρχουν αμοιβες; αντε γεια που λέει κ ο τσουκαλάς η το άλλο δεν είμαι δω όνειρο ζω μην με ξυπνατε τώρα.

Ανώνυμος είπε...

@10:26 θες να μας πεις τι ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ από την ανακοίνωση της περιφέρειας??? τα άλλα που λες, κράτα τα για το καφενείο...

Ανώνυμος είπε...

Φυσικα φιλε 2:39 και ισχυουν ολα τα αναγραφωμενα στην αποφαση , αυτος ηταν ο σχεδιασμος του καραμανωλη απο την αρχη αλλωστε. Ειναι σαν τις αποφασεις και τους νομους της κυβερνησης. Εγκριση απο τα κυβερνητικα οργανα για διαφανη διαγωνισμο τηλεοπτικων αδειων , δημοπρασια αναδος καναλιου καλογριτσας τι και αν ολο αυτο πασχει απο παντου ? Ο καλογριτσας εχει καναλι κ ο αλφα μια χαρα σταθμος εμεινε απ εξω. Ε τι δεν καταλαβαινεις?

Ανώνυμος είπε...

τι σχέση έχει ο διαγωνισμός των τηλεοπτικών αδειών με το πρατήριο???

Ανώνυμος είπε...

Στην διαπλοκη παντα υπαρχει αυτος που σχεδιαζει , αυτος που υλοποιει κ η πολιτικη ηγεσια που με τις αποφασεις της προσπαθει να καλυψει τους παραπανω προσδιδοντας νομιμοφανεια στις πραξεις της. Μελετητης , εργολαβος , αποφασεις διοικησης. Ολα τα καλα παιδια ανακατεμενα. Τα συμπερασματα δικα σας.

Ανώνυμος είπε...

το θεμα ειναι ποιος πήρε στην πλατη τη γιδα και την κοπανησε και οχι ποιος πιαστηκε για την
κλεψιά .

Ανώνυμος είπε...

ποιος πιάστηκε?? για τη γίδα που λες, έγινε πρες κονφερανς στο καφενείο?? τι αποφάνθηκαν οι ειδήμονες του κουτσομπολιού??

Ανώνυμος είπε...

Ο Κότζακ , ο χοντρος καραμανολοβιτσ και ο κοντος τσομοβιτς

Ανώνυμος είπε...

ψησου Γιδα μ' ψησου ωσπου ναρθ'ου κρασους να σι ξικουκαλισουμ'

Ανώνυμος είπε...

Ο κότζακ το έκανε πάλι το θάυμα του. Σε σημερινή δήλωση του ο Κούλης φωτογράφισε τον τιτανομέγιστο δήμαρχο μας. Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε πως διαφωνεί με την ανανέωση των συμβάσεων καθαριότητας στους Δήμους μέχρι τέλος του 2017 γιατί του παραπονέθηκε Δήμαρχος τουριστικής παραθαλάσιας πόλης της Φθιώτιδας ότι τους συμβασιούχος τους χρειάζεται μόνο το καλοκαίρι και όχι μέχρι το 2017.
Αν και δεν ανέφερε ο κούλης το όνομα του Δήμου είναι φανερό ότι πρόκειται για το δικό μας την ώρα που χάνουμε προσωπικό ο δήμαρχος να διαφωνεί με την ανανέωση των συμβάσεων αυτών. Μην ξεχνάμε και τα κολλητιλήκια του Συκιώτη με τον Κούλη για την Περιφέρεια μελλοντικά. Τα σχόλια δικά σας!

Ανώνυμος είπε...

6.05 Το δικο μου σχολιο:
Δεν ακουσα για παραθαλάσσιας πολης της Φθιωτιδας (αφου δεν ηταν ο κοτζακ στην συσκεψη των δημαρχων της περιοχης θες/νικης με τον κουλη ), αρα θελησες απλώ να κολλήσεις τον κοτζακ με την περιφέρεια μελλοντικα.
Το φαντασθηκες πιστευω , πρεπει να εισαι φαντασιομανης!!!!!!!!!!
Αλλα, με την μη διακοπή των συμβάσεων για τους εκτακτους, και την συνεχιση σε ολο το 2017 , ο αλέξης του ΠΦΑ, θέλει να δημιουργήσει την ιστορία με τους συμβασιουχους του παρελθόντος(νομος παυλοπουλου) , για να πάνε στα δικαστηρια και να ζητησουν την μονιμοτητα τους, ότι εξυπηρετουν παγιες και διαρκεις αναγκες .
Θα δεις ότι θα εχουμε προσεχως αυξησεις στα τελη καθαριοτητας κλπ για να καλύψουμε τις ετήσιες δαπάνες των μισθών των εποχιακών και όχι της εξαμηνιαίες, εμεις θα πληρώσουμε την παραταση, ουτε ο αλέξης ουτε ο κουλης.

Ανώνυμος είπε...

6.46 Άλλαξε πλευρό να σου πώ ότι ο κότζακ ήταν στη Θεσσαλονίκη με τον Κούλη. Οπότε μάλλον εσύ είσαι φαντασιομανής!

Ανώνυμος είπε...

Ποιον Κουλη; Τον Καραταϊδη;

Ανώνυμος είπε...

Αμα δηλαδης ειναι ετσι τα πραματα ο Κοτζακ θα γίνει της αναλήψεως, και μας αφήσει
αμανάτι τον Οβελιξ, τοτενες παμε για αλλα, μπραβο και γιατι οχι,εκει να δεις τι θα γινει Ο δεξιος Οβελιξ[καραμανώλης] εναντίων του αριστερου Αστεριξ[μακρυνιτσας] το Γαλατικό χωριο στις φλογες.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 10.22 έστω ότι ο Κότζακ δίνει το δαχτυλίδι στον Καραμανώλη...αναρωτιέμαι ποιός θα τον ψηφίσει...